izvini, može pitanje jedno? da li bi više volio da ti dijete igra rukomet ili sjedeću odbojku? ti bi zbog loših rezultata ove selekcije ukinuo pravo mlađim naraštajima da se bave rukometom. slažem se da sjedeća odbojka zasluzuje vise brige i sredstava, ali ne na racun rukometa.najlakše je odustati umjesto da se zavrnu rukavibhsport je napisao/la:Hahahahahah, koga da demotivise, daj mi razlog i motivaciju zbog kojeg bi iko normalan nakon sinocnje tekme pozelio doci da gleda druzinu rekreativaca i polusportista koji nemaju uigrane akcije a odbranu igraju ko da su ucili u NBA?zenicanin je napisao/la:Nemojte da vas ovo demotivise,dodite u nedjelju i podrzite reprezentaciju protiv srbije,SVI U SKENDERIJU U NEDJELJU 17:00,pobjeda je nasa
Bilo bi dobro da ih svi mediji prestanu pratiti, da na parketu cuju skripu svojih patika pa da im dodje iz guzice u glavu, sinocnji rezultat je u rangu Nedzada Fazlije i ostalih olimpijaca.
Sva sredstva od njih uloziti u sjedecu odbojku i druge sportove, a rukomet komplet rasformirati.
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- maximusdecimus
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Tako je majstore ! Izgubili smo u Austriji pa šta ... izgubit će i Srbija , vjerovatno i Rusija , Srbiju su već pobjeđivali na domaćem terenu ... po meni malo čudno što smo otišli u Austriju samo sa jednim L. Bekom , a vazda smo tu imali 4-5 igrača i ako bi jednog stalo redali bi se pokojni Kelečević ,pa Prce , Čelica , Kukrika , Terzić dok nebi našli onog koji bi imao svoje veče , ovako Terzića napočetku nije htjelo , a pokušaji sa Doborcem na LB su bili uzaludni jer su igrali prejaku odbranu i nije mogao preko nje ništa da opali...zenicanin je napisao/la: Ja cu doci na utakmicu,ja volim BIH i kada gubi i kada vodi a ne kao ti,volis BIH samo kada pobjeduje.Taman da su 100-0 izgubili ja bih ih dosao gledati.
- Najviše me raduje igra pivota Burića , kako se hrve sa odbranom austrije , otkriva i zabija zicere sa crte , što se tiče desnog beka tu Malinovića kada se oporavi treba postaviti da igra 90 % utakmice , a da ga mijenja Panić , a Savić i dalje ima boljku pucanja u blok protivničke ekipe ...
Zadnja izmjena: no rules, dana/u 01 nov 2012, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.
Jes da sam malo razocaran sinocnjom igrom i zalaganjem al ne treba se tako lako predavati. U ovoj kvalifikacionoj grupi treba uzeti sve domace tekme i sigurno prolazimo!
- samo_lijevo
- Kontakt:
@kralj_je_mrtav druze moj,Muzurovica je naveden jer on istupa u javnost.Ako sam ga prozivao negativno evo izvinjavam se,nisam to uopce zelio.Znam ja da je on sve u reprezentaciji i da je zasluzan za mnoge stvari.
To da se svi okupljaju 2 dana prije svi znamo,ne mogu prije zbog klubskih obaveza,na to nije upucena kritika nego da bi se moglo nekada sastati preko ljeta?Pisao je momak kako to rade Austrijanci.Mogao bi se organizovati i neki kamp.Pitaj svog jarana Mirzu kako rade npr. u Hrvatskoj.
I ziv bio popusti mene sa Maglajlijom,ja nikoga ne prizivam,samo zelim da znam do kada ce ovi biti u savezu?Koliko traje mandat?Sto u troglavom predsjednistvu lazu jedni druge i stavljaju lazne potpise?itd,itd
I jos jednom pozdravi nam kolektiv od nas forumasa.
Takodjer nemoj meni nabacivati za Sarica.Kakav je on covjek ne zanima me.Zbog koga je dosao takodjer.Uvijek sam govorio da covjek ne treba da se bruka i gubi od Estonije cini mi se,a osvaja sve redom.Sto to njemu treba da se zalaze kada mu suigracima ne pada na pamet,nije svemocan da sam pobijedi.
To da se svi okupljaju 2 dana prije svi znamo,ne mogu prije zbog klubskih obaveza,na to nije upucena kritika nego da bi se moglo nekada sastati preko ljeta?Pisao je momak kako to rade Austrijanci.Mogao bi se organizovati i neki kamp.Pitaj svog jarana Mirzu kako rade npr. u Hrvatskoj.
I ziv bio popusti mene sa Maglajlijom,ja nikoga ne prizivam,samo zelim da znam do kada ce ovi biti u savezu?Koliko traje mandat?Sto u troglavom predsjednistvu lazu jedni druge i stavljaju lazne potpise?itd,itd
Takodjer nemoj meni nabacivati za Sarica.Kakav je on covjek ne zanima me.Zbog koga je dosao takodjer.Uvijek sam govorio da covjek ne treba da se bruka i gubi od Estonije cini mi se,a osvaja sve redom.Sto to njemu treba da se zalaze kada mu suigracima ne pada na pamet,nije svemocan da sam pobijedi.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- gradacac10
- Kontakt:
Ljudi u Skenderiju u nedjelju svi, da pobijedimo Srbiju!
" onclick="window.open(this.href);return false;
- samo_lijevo
- Kontakt:
Opet kazem nisam imao namjeru da proziv covjeka kako on nevalja,da je on kriv.Znao sam da ce biti opet "imamo mi sanse,nije jos gotovo".Mladi ce biti svako mjesec dana na okupljanju cini mi se,to ja i bas zelim,ali ne samo do prvenstva nego da to bude praksa u buducnosti.Nemam ja sta guglat znam dobro kada su,gdje su,sta jedu. Za savez se necemo nikada ja i ti sloziti tako da ne zelim vise pisati.I Opet mene ne zanima ko igra i ko vodi reprezentaciju,samo hocu da igraju i da se trude.Zar i tebi nije dosadilo vise da se u reprezentaciju dolazi na odmor?Koliko dugo cekati ovaj sastav da nesto postigne?kralj_je_mrtav je napisao/la:Vidi, nemam ja namjeru ovdje raspravljati se sa generalima poslije bitke. Slazem se da je ono sinoc bila sramota, no pomalo je bezobrazno prozivati ovdje nekoga ko za tu sramotu nije odgovoran. Nasa rukometna reprezentacija ima uslove fenomenalne, kao i sve druge evropske reprezentacije. Proguglaj malo pa vidi koliko se nas A tim godisnje sastaje, priprema, koliko se ostali sastaju pripremaju. Evo mladi su i sada trenutno na okupljanju. Ovaj dio u kojem spominjes moralnu vertikalu od covjeka necu ni komentarisati jer si sa istim ustvari sve rekao. Troglavo predsjednistvo, hm, mislis da ja ne bi volio da imamo jednog predsjednika. Medjutim, za razliku od tebe ne zivim u utopiji, a troglavo predsjednistvo se jako dobro slaze, i oni i clanovi Upravnog odbora. Nikad niti jedan od njih nije donio ni marku u savez, reprezentaciju i da nema jednog covjeka kojem ustvari u opsisu posla i nije pronalazenje sponzora, prosjacenje, iste ne bi ni bilo. Do kada ce ovi biti u Savezu. Mislim da je to najmanje bitno za sinocnju blamazu. Kada bolje analiziramo situaciju i realno pogledamo kako stvari stoje vidjet cemo da problem bh. rukometa dolazi od klubova. U istim se nista ne radi, u istim sa djecom rade tesari, zidari, vodoinstalateri, a clanarine se masno naplacuju. Tu se nesto mora rijesiti, kako ne znam, ali mora.samo_lijevo je napisao/la:@kralj_je_mrtav druze moj,Muzurovica je naveden jer on istupa u javnost.Ako sam ga prozivao negativno evo izvinjavam se,nisam to uopce zelio.Znam ja da je on sve u reprezentaciji i da je zasluzan za mnoge stvari.
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 01 nov 2012, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Normala da se ide,islo se i kada niko nije htio ide se i dalje.gradacac10 je napisao/la:Ljudi u Skenderiju u nedjelju svi, da pobijedimo Srbiju!
Tako je momci,uvijek se ide,kosarka krenula nabolje,fudbal isto sace jos malo i rukomet,vidjeti cete samo treba biti strpljiv i dati podrsku jer bez podrske tesko je ko uspio,niko nece na forumu napomenuti da smo Njemce pobjedili 9 razlike nego kod nas samo raja poraze broji a niko pobjede...samo_lijevo je napisao/la:Normala da se ide,islo se i kada niko nije htio ide se i dalje.gradacac10 je napisao/la:Ljudi u Skenderiju u nedjelju svi, da pobijedimo Srbiju!
Austrija - BiH 35-24 (18-7/17-17)
Kolike oscilacije u igri. Ja necu ici na tekmu, jer je Sarajevo daleko d mog grada, nema ekonomske racunice
, ono je sinoc bilo ne profesionalno. Ovo ne ide u prilog nasim igracima... Smatram da im treba dati podrsku protiv Srbije i da ih aBd pobjedimo
Kolike oscilacije u igri. Ja necu ici na tekmu, jer je Sarajevo daleko d mog grada, nema ekonomske racunice

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
kad budemo imali ovakve igrace,sa ovakvim misljenjem,onda cemo imati reprezentaciju za respekt
kad budemo imali ovakve igrace,sa ovakvim misljenjem,onda cemo imati reprezentaciju za respekt
Kakva je Srbija sad u rukometu,znal neko ? Bili su dobri u zadnje vrijeme.Onaj golman Stanic nije bio los,poznati su mi igraci koji igraju u Njemackoj (Ilic,Sesum).
Nasi prelosi protiv Austrije,odbrana katastrofalna,nije bilo cvrstoce i drskosti ni sekunde.
I u napadu smo bili slabi,ako budu ovako igrali,mislim da se nemamo sta nadati.
Treba im dati podrsku,i nositi do pobjede
Nasi prelosi protiv Austrije,odbrana katastrofalna,nije bilo cvrstoce i drskosti ni sekunde.
I u napadu smo bili slabi,ako budu ovako igrali,mislim da se nemamo sta nadati.
Treba im dati podrsku,i nositi do pobjede

Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
O kakvoj vi podrsci pricate, podrsku treba zasluziti a oni to nisu zasluzili... Necu gledati utakmicu jer dzaba se odmah pocnem nervirati, kada vidim kako igraju bez borbenosti, zelje i htjenja i ne zelim ponovo da gledam horor slican onome iz Austrije..
- legenda reala
- Kontakt:
Nadam se da naše manekenke, gledaju utakmicu Njemačka-Crna Gora, kakva demonstracija sile Crnogoraca.
Igraju i Njemci pokretljivu odbranu, sa jednim od najboljih odbranbenih igrača svijeta Rogisom i opet Crnogorci vode +6, sredinom drugog poluvremena.
Nemaju ni oni neke bogzna kakve igrače, samo normalnog selektora i ljudi igraju srcem za svoju državu.
Svaka im čast.
Ovim našim trebamo pjevati Vi ste sramota ove države, odsad

Edit: +8
Igraju i Njemci pokretljivu odbranu, sa jednim od najboljih odbranbenih igrača svijeta Rogisom i opet Crnogorci vode +6, sredinom drugog poluvremena.
Nemaju ni oni neke bogzna kakve igrače, samo normalnog selektora i ljudi igraju srcem za svoju državu.
Svaka im čast.
Ovim našim trebamo pjevati Vi ste sramota ove države, odsad

Edit: +8

Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 01 nov 2012, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Čudi me, niti jedna izjava od nasih reprezentativaca. Nikakvo opravdanje niti objasnjenje za onakvu igru....Niti da se selektor opravda...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
-
- Kontakt:
Ne moze reis opravdat ono sve..ko da su naograjsali na ženski mokrać..triput..Vedad87 je napisao/la:Čudi me, niti jedna izjava od nasih reprezentativaca. Nikakvo opravdanje niti objasnjenje za onakvu igru....Niti da se selektor opravda...
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ne moze reis opravdat ono sve..ko da su naograjsali na ženski mokrać..triputjasko_juve je napisao/la:Vedad87 je napisao/la:Čudi me, niti jedna izjava od nasih reprezentativaca. Nikakvo opravdanje niti objasnjenje za onakvu igru....Niti da se selektor opravda...
Bas me zanima sta ce reci..moraju se oglasiti, kad tad...sta li je Boze sad bio uzrok..eno, Crnogorci uzese Njemacku u Njemackoj 4 razlike a mi se nesto velicamo pobjedom nad Njemackom...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
I tako jedna Njemačka izgubi od velesile u rukometu Crne Gore u NJemačkoj sa 31:27 ,a u nekim trenucima utakmice ,tačnije u 52.min je bilo 28:20 za CG.
E sad ovi iz Njemačke ,trebaju da raspuste reprezentaciju,da otpuste Predsjednika,selektora,gen.sekretar itd.da naprave rez,da otjeraju Kleina...i društvo...i da krenu iz početka,pa ljudi Božiji polako,tek je početak kvalifikacija...
E sad ovi iz Njemačke ,trebaju da raspuste reprezentaciju,da otpuste Predsjednika,selektora,gen.sekretar itd.da naprave rez,da otjeraju Kleina...i društvo...i da krenu iz početka,pa ljudi Božiji polako,tek je početak kvalifikacija...

-
- Kontakt:
Koje smo mi da kazem smeće od drzave, gledaj ti samo male male Crne gore, u košarci rasturaju, u fudbalu dobiše Ukrajinu u gostima, pa evo sad rukomet Njemačku razbiše, vaterpolo, pa ženske u rukometu, i kamara jos drugih sportova a kod nas sve dno dna

ma neda nam se napredovati druze nikako sve nesto ide da kazem "unazad"samozeljo1987 je napisao/la:Koje smo mi da kazem smeće od drzave, gledaj ti samo male male Crne gore, u košarci rasturaju, u fudbalu dobiše Ukrajinu u gostima, pa evo sad rukomet Njemačku razbiše, vaterpolo, pa ženske u rukometu, i kamara jos drugih sportova a kod nas sve dno dna![]()
![]()
Jeste, samo sto mi trpimo ovakva sranje vec duze vrijeme i bez nekih znacajnijih uspjeha..a sta je sa Njemackom?lifebook je napisao/la:I tako jedna Njemačka izgubi od velesile u rukometu Crne Gore u NJemačkoj sa 31:27 ,a u nekim trenucima utakmice ,tačnije u 52.min je bilo 28:20 za CG.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.