SP - Grupa D

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide dalje?

Njemačka
241
44%
Srbija
136
25%
Gana
129
24%
Australija
37
7%

Ukupno glasova: 543

Hellas
Kontakt:

Re: SP - Grupa D

Post Postao/la Hellas » 23 jun 2010, 23:29

bparena je napisao/la:
Hellas je napisao/la:**** ispadosmo negdje imas srece negdje nemas... :x
@hellas
iskreno ali zaista iskreno razumijem vas korektne navijace Srbijanske reprezentacije i nadam se da ce i Bosanska i Srbijanska repka biti jaka i mnogo jaca nego sada. Ovo ovdje nema veze s vama. Ovo je za odgovor prema onim nacionalistima koji slave kad nasa domovina gubi a ima ih vjeruj mi ... Sto je najgore u istoj domovini zivimo. :oops: :oops: :oops: :oops:

Vama koreknim znam da nije lahko - ali mnogo mnogo srece drugi put. Pozz
ma hajde druze sta se brines. kukolja na sve strane. ja se na forumu svog grada svadjam kad kazem da navijam za bosnu. al **** imam dve reprezentacije. takva mi nafaka pala :x

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jun 2010, 23:30

@Frank,A to idemo po toj logici.Znaci ako necemo gledati igru vec samo rezultat,znaci da je Svicarska trenutno bolja i kvalitenija od Spanije,znaci da je Novi Zeland u rangu jedne ITalije,znaci da je Sj.Koreja na osnovu one jedne partije bara-bara sa Kariokama. :roll: Jbmt logiku.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 23 jun 2010, 23:31

Gazija< je napisao/la:Iskreno, trebo je sudija penal svirat, jer se i u sličnim situacijama svirao penal. Australija je bila bolja, mada ni Srbija nije bila bez svojih prilika, samo sto je napad šutao pored i preko gola. Čestitam Australiji na prolazu dalje...
Gana zasluženo i to bez Essiena igra dominantno na prvenstvu, isto čestitke na prolazu dalje, jer ljudi igraju baš lijep fudbal, imaju dobar stile igre što jest, jest...
Drugo je se onako "malo zajebavat" na Srbijin racun a drugo je bas provocirat, mogu ja podnijet zajebanciju, ako je to to, onda nikih problema nemas, al koliko mogu vidjeti nije to bas kod svih tako.

Sto se tice mene i crtanja, isto Anstajn i biologija :mrgreen:

Dakle, da se direktno obazrem (jakog izraza :D) na utakmicu.

Srbi su bili daleko bolji u prvom pol. Krasic je ono morao pogoditi... No u drugom poluvremenu stvar se znatno promjenila, stvarno ne znam kako neko moze igrati onako dobro bez ikakvog motiva (Australija). A Antic je to sve olako shvatio kao "dat cemo gol, ne brinite se", i na kraju sto bi reko jedan clan sa EN-a, kurky :mrgreen:

ali me iritira cinjenica "nas" mentalitet, kako uvijek isto s drzavama balkana, opetu se jaki i kiksa protiv "malih" drzava, zaista zalosno,sve su imali u svojim rukama,dobro su otovrili utakmicu, imali masu sasni,i kako je odmicala utakmica dalje,uvlacila se nervoza,i eto ti ga.

Nadam se da ce na sljedecem prvenstvu igrati 4 repke ex-yu i da ce bar jedna od njih proci grupu :mrgreen:
Rey de la furia española...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 jun 2010, 23:32

Gazija< je napisao/la:Iskreno, trebo je sudija penal svirat, jer se i u sličnim situacijama svirao penal. Australija je bila bolja, mada ni Srbija nije bila bez svojih prilika, samo sto je napad šutao pored i preko gola. Čestitam Australiji na prolazu dalje...
Gana zasluženo i to bez Essiena igra dominantno na prvenstvu, isto čestitke na prolazu dalje, jer ljudi igraju baš lijep fudbal, imaju dobar stile igre što jest, jest...
Samo mi reci ko je prosao dalje u ovoj grupi? :lol: :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 23 jun 2010, 23:32

cole-ch je napisao/la:
KONGO je napisao/la:A sta's nepravda, sad ce poceti teorije zavjere :mrgreen:

P.S. Kad se mi bosanci bunimo na sudije samo nam se smiju. A sad bi kao ja trebao raspravljati neku ruku, nekog tamo...
C.I.A., Vatikan, Al Qaida, F.B.I., NASA... :D 8-)

Devil@

Da svira se, ali pitanje je gde se svira i koji sudija svira?! Bila bi smejurija da je svirao penal.

Nadji mi neki snimak slicne situacije da je svirana ili mi opisi.

Pa, ljudi dragi covek je bio okrenut ledjima, u skoku je(naravno da su ruke u vazduhu), lopta bukvalno pada na njegov biceps i tek tada se lik osolio sta se desava i pogledom ispraca pad lopte. Mozda je za penal, samo ja kazem da se to nesvira i nece se svirati!
OVO SE UVJEK SVIRA PROTIV BIH...REMEMBER GRCKA??? ILI LUDI PENAL PROTIV MADjARA???
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 jun 2010, 23:33

Devil je napisao/la:@Frank,A to idemo po toj logici.Znaci ako necemo gledati igru vec samo rezultat,znaci da je Svicarska trenutno bolja i kvalitenija od Spanije,znaci da je Novi Zeland u rangu jedne ITalije,znaci da je Sj.Koreja na osnovu one jedne partije bara-bara sa Kariokama. :roll: Jbmt logiku.
Hoćemo li po ovoj logici: Dvije poluprilike protiv Gane,Podolski vam poklonio pobjedu nako 3-4 čista zicera i profulanog penala i večeras nakon što vas Australija upotpunosti nadigrala u drugom poluvremenu.Po toj logici druže sudija.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 23 jun 2010, 23:34

jedino sto mogu reci je: boze kakva utakmica.

jedna od boljih do sad na prvenstvu. cestitke svabiji i gan, a komsijama vise srece drugi put.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 jun 2010, 23:35

Ako je ova Srbija najaca ekipa na Balkanu, onda i Hrvati i Bosanci mogu da odustanu od fudbala. Ne pobjedjuju se utakmice sa losim golmanom, jakom odbranom, veznim koji se uvjezbava na klupama klubova i nepostojecim napadom. BiH ce naprimjer u ovoj i sljedecoj godini popuniti slabe tacke u odbrani, jer nije citava odbrana losa. Ostatak bosanske reprezentacije je jaci od Srbije, ne sjedi se u jakim klubovima na klupi, nego dominira se ligama ili champions ligom. Ali svrsavajte dalje na Vidiceve odbrane i vjerujte u vasu snagu, koja dodje izgleda samo do izraza kad protivnik igra sa igracem manje. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 23 jun 2010, 23:36

slika

:mrgreen: :mrgreen:

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 23 jun 2010, 23:37

A ej...Napali ste na covjeka da je dosadan a vi drvosjece sto drkate na Australiju i bacate jeftine fazone i provokacije sat vremena je jako jako zanimljivo citati... :roll:
Nadam se da ste vecina ispod 18 godina jer ako niste bojim se da imate ozbiljnih problema... :ugeek:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jun 2010, 23:38

FRANK RIBERY je napisao/la:
Devil je napisao/la:@Frank,A to idemo po toj logici.Znaci ako necemo gledati igru vec samo rezultat,znaci da je Svicarska trenutno bolja i kvalitenija od Spanije,znaci da je Novi Zeland u rangu jedne ITalije,znaci da je Sj.Koreja na osnovu one jedne partije bara-bara sa Kariokama. :roll: Jbmt logiku.
Hoćemo li po ovoj logici: Dvije poluprilike protiv Gane,Podolski vam poklonio pobjedu nako 3-4 čista zicera i profulanog penala i večeras nakon što vas Australija upotpunosti nadigrala u drugom poluvremenu.Po toj logici druže sudija.
Jos gore na osnovu tri tekme zakljucujes da smo prosecna repka,druze strucnjace.A to sto smo 15naa FIFInoj listi nista neznaci.A to sto smo se prakticki prosetali kroz grupu koju vi nazivate raspalom ilaganom i to nista.
I ovo je kraj na ovu raspravu,ti i dalje misli da smo prosecna repka,ali ti tu repku gledas na velikim takmicenjima,ti ces gledati tu repku i dalje na velikim takmicenjima jer dolazi jos jaca repka posle ove,i i dalje ces gledati njene navijace,simpatizere kako navijaju i raduju se a ti ces u neverici klimati glavom kako uvek imamo srece u zrebu,kako smo samo prosecna repka.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 23 jun 2010, 23:39

GoRaN je napisao/la:A ej...Napali ste na covjeka da je dosadan a vi drvosjece sto drkate na Australiju i bacate jeftine fazone i provokacije sat vremena je jako jako zanimljivo citati... :roll:
Nadam se da ste vecina ispod 18 godina jer ako niste bojim se da imate ozbiljnih problema... :ugeek:
Vidim ima i pametnih na ovom forumu.
Rey de la furia española...

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 23 jun 2010, 23:40

Chologol je napisao/la:
Drugo je se onako "malo zajebavat" na Srbijin racun a drugo je bas provocirat, mogu ja podnijet zajebanciju, ako je to to, onda nikih problema nemas, al koliko mogu vidjeti nije to bas kod svih tako.

Sto se tice mene i crtanja, isto Anstajn i biologija :mrgreen:

Dakle, da se direktno obazrem (jakog izraza :D) na utakmicu.

Srbi su bili daleko bolji u prvom pol. Krasic je ono morao pogoditi... No u drugom poluvremenu stvar se znatno promjenila, stvarno ne znam kako neko moze igrati onako dobro bez ikakvog motiva (Australija). A Antic je to sve olako shvatio kao "dat cemo gol, ne brinite se", i na kraju sto bi reko jedan clan sa EN-a, kurky :mrgreen:

ali me iritira cinjenica "nas" mentalitet, kako uvijek isto s drzavama balkana, opetu se jaki i kiksa protiv "malih" drzava, zaista zalosno,sve su imali u svojim rukama,dobro su otovrili utakmicu, imali masu sasni,i kako je odmicala utakmica dalje,uvlacila se nervoza,i eto ti ga.

Nadam se da ce na sljedecem prvenstvu igrati 4 repke ex-yu i da ce bar jedna od njih proci grupu :mrgreen:
Tako jbmu :lol: daj jedan komentar o utakmici, a ne onako napadati svakog. Nisam mogao normalno citati ove postove od tvojih napada ;)

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 23 jun 2010, 23:41

slika

:lol:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 jun 2010, 23:41

Eh i ovu smo temu upakirali, tojest spakovali.Neke ispratili kucici a neke i dalje posmatrati .I cica mica ,gotova prica sa grupom D :mrgreen: :lol:
P.S Ekipa koja fasuje od Australije a prije par sedmica i od N.Zelanda i nije zasluzila dalje.Bez sale.
Nema tu se vise sta razglabati.
Njemacka je u onome mecu sama sebe pobijedila,sa crvenim,promasenim penalima i 100%promasenim prilikama.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 jun 2010, 23:46, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 jun 2010, 23:41

Devil je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:
Jos gore na osnovu tri tekme zakljucujes da smo prosecna repka,druze strucnjace.A to sto smo 15naa FIFInoj listi nista neznaci.A to sto smo se prakticki prosetali kroz grupu koju vi nazivate raspalom ilaganom i to nista.
I ovo je kraj na ovu raspravu,ti i dalje misli da smo prosecna repka,ali ti tu repku gledas na velikim takmicenjima,ti ces gledati tu repku i dalje na velikim takmicenjima jer dolazi jos jaca repka posle ove,i i dalje ces gledati njene navijace,simpatizere kako navijaju i raduju se a ti ces u neverici klimati glavom kako uvek imamo srece u zrebu,kako smo samo prosecna repka.
Mora da sam pogrešio.Vi dominirate.Vi ste prvaci sveta! :D slika
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 23 jun 2010, 23:43

Ne pretjerujte. Srbija sigurno iza Njemačke ima najkvalitetniju reprezentaciju u ovoj grupi. No kvalitet često nije presudan. Dosta je faktora u igri. Srbijanci su izgubili utakmicu u glavama. Vidić i Jovanović, dodao bi još i Ninkovića, su jedini koji su bili u utakmici 100%. Krasić, van utakmice totalno. Poslije onog promašaja, čovjeka niđe. Dobro mlad je, izgorio u želji...ima za njega vremena. Više sam očekivao od Stankovića, on kao najstariji, najiskusniji trebao je preuzeti odgovornost na sebe, opaliti koji put..ili bar se aktivnije uključiti naprijed, pomoći Jovanoviću..

Kakogod dosta bi mogli naučiti od "kengura", a bogami i ovi naši nogoloptaši. Nevjerovatan pristup utakmici, igri, kako hoćete... Za svaki respekt.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Borkan
Kontakt:

Post Postao/la Borkan » 23 jun 2010, 23:46

VanBasten je napisao/la:Ne pretjerujte. Srbija sigurno iza Njemačke ima najkvalitetniju reprezentaciju u ovoj grupi. No kvalitet često nije presudan. Dosta je faktora u igri. Srbijanci su izgubili utakmicu u glavama. Vidić i Jovanović, dodao bi još i Ninkovića, su jedini koji su bili u utakmici 100%. Krasić, van utakmice totalno. Poslije onog promašaja, čovjeka niđe. Dobro mlad je, izgorio u želji...ima za njega vremena. Više sam očekivao od Stankovića, on kao najstariji, najiskusniji trebao je preuzeti odgovornost na sebe, opaliti koji put..ili bar se aktivnije uključiti naprijed, pomoći Jovanoviću..

Kakogod dosta bi mogli naučiti od "kengura", a bogami i ovi naši nogoloptaši. Nevjerovatan pristup utakmici, igri, kako hoćete... Za svaki respekt.
Imaju i Francuzi tri puta bolju nego Srbi pa di su... sunčaju se po Azurnoj obali .

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 23 jun 2010, 23:46

harishp je napisao/la:Eh i ovu smo temu upakirali, tojest spakovali.Neke ispratili kucici a neke i dalje posmatrati .I cica mica ,gotova prica sa grupom D :mrgreen: :lol:
P.S Ekipa koja fasuje od Australije a prije par sedmica id N.Zelanda i nije zasluzila dalje.Bez sale.
Nema tu se vise sta razglabati.
Njemacka je u onomee mecu sama sebe pobijedila,sa crvenim,promasenim penalima i 100%promasenim prilikama.
Sve receno sa ovim :!: Njemci su svojim glupostima sami sebe pobjedili, Klose prije svega a kasnije i Podolski svojim promašajima.
Srbija je prvo fasovala po guzovima redom od : N.Zelanda (pripremna/prijateljska tema, ali i Zelandu je to isto bila), zatim im je Gana opalila klempu i na kraju su ih i Australijanci izdominirali ,završili su kao zadnji u grupi...prema tome, time je sve receno.
Pošto znamo ko je prošao dalje, mislim da se ova tema može polako zakljucati da nebi išli u bespotrebne rasprave.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 23 jun 2010, 23:46

Borkan je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Ne pretjerujte. Srbija sigurno iza Njemačke ima najkvalitetniju reprezentaciju u ovoj grupi. No kvalitet često nije presudan. Dosta je faktora u igri. Srbijanci su izgubili utakmicu u glavama. Vidić i Jovanović, dodao bi još i Ninkovića, su jedini koji su bili u utakmici 100%. Krasić, van utakmice totalno. Poslije onog promašaja, čovjeka niđe. Dobro mlad je, izgorio u želji...ima za njega vremena. Više sam očekivao od Stankovića, on kao najstariji, najiskusniji trebao je preuzeti odgovornost na sebe, opaliti koji put..ili bar se aktivnije uključiti naprijed, pomoći Jovanoviću..

Imaju i Francuzi tri puta bolju nego Srbi pa di su... sunčaju se po Azurnoj obali .
To je to!
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.