Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
dobro dosao u highirlijesenad_flamin je napisao/la:Evo da se prestavim ... Novi clan FC. Hairlija![]()
fera je napisao/la:dobro dosao u highirlijesenad_flamin je napisao/la:Evo da se prestavim ... Novi clan FC. Hairlija![]()
Gledao sam vasu tekmu protiv Modrice, ubili ste ih, nisu makli kako treba, imali 2 suta od toga je jedan usao u gol a Gule sve branio, mislim da ste zreli za prve lige i da sam na vasem mjestu ja bih isao u prvu jer se brze napreduje u svakom pogledu, odbrana vam funkcionise super i mogli bi i iznenaditi nekog iako bi bila grcevita borba za opstanak. it ce slijedeca sezona prejaka, sve ekipe prejakefera je napisao/la:ma dobra je modrica al im tim zavisi od drugih charactera od likova sto igraju u prvoj ligi dok kod nas ima samo jedan takav i on ce sad kad si ti dosao igrati beka da se ti i goran uigrate. ja se nadam da ce biti nesto od nas napokon
ma pricali smo mi o tome al je vecina raje bila za to da ostanemo u drugoj.edo3majka je napisao/la:Gledao sam vasu tekmu protiv Modrice, ubili ste ih, nisu makli kako treba, imali 2 suta od toga je jedan usao u gol a Gule sve branio, mislim da ste zreli za prve lige i da sam na vasem mjestu ja bih isao u prvu jer se brze napreduje u svakom pogledu, odbrana vam funkcionise super i mogli bi i iznenaditi nekog iako bi bila grcevita borba za opstanak. it ce slijedeca sezona prejaka, sve ekipe prejakefera je napisao/la:ma dobra je modrica al im tim zavisi od drugih charactera od likova sto igraju u prvoj ligi dok kod nas ima samo jedan takav i on ce sad kad si ti dosao igrati beka da se ti i goran uigrate. ja se nadam da ce biti nesto od nas napokon![]()
![]()
CLS je napisao/la:e cuj botova bice spremni.....pa protiv mene ni najbolji SD nije spreman ccccc![]()
.....
CLS je napisao/la:Bolje da ne znas onda bi morao del acc jer bi znao da nema nade za tebe, a ni za tvoj tim![]()
........
ma tesko kada sa tobom na stoperskim pozicijama igra onaj moj bot od trenera......ali nema te birge nema mene dole....senad_flamin je napisao/la:CLS je napisao/la:Bolje da ne znas onda bi morao del acc jer bi znao da nema nade za tebe, a ni za tvoj tim![]()
........
![]()
Necu se ni truditi da saznam... moram prvo zaustaviti napadace 2.LIGE...
CLS je napisao/la:ma tesko kada sa tobom na stoperskim pozicijama igra onaj moj bot od trenera......ali nema te birge nema mene dole....senad_flamin je napisao/la:CLS je napisao/la:Bolje da ne znas onda bi morao del acc jer bi znao da nema nade za tebe, a ni za tvoj tim![]()
........
![]()
Necu se ni truditi da saznam... moram prvo zaustaviti napadace 2.LIGE...
![]()
....
CLS je napisao/la:ta ce Guber.....ovako stoji kod nas stvari znaci bitno je samo da ja igram.....sto znaci pobjeda...vidis kako je to jednostavno kod nas.....![]()
.....
senad_flamin je napisao/la:CLS je napisao/la:ta ce Guber.....ovako stoji kod nas stvari znaci bitno je samo da ja igram.....sto znaci pobjeda...vidis kako je to jednostavno kod nas.....![]()
.....
Guber je najbolji napadac u BIHa vjerujem da si i ti tu negdje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.