Dallas Mavericks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: Dallas Mavericks
Ako se ukaze Porzingis bolji ste, jer Kawhi mora nesta I fuliti, čak je I George dobar, previše poena definitivno
Porzingis je solidan, čuva ga Kawhi a time i naš napad ne ide kroz njega ili pick sa njim već se ciljaju drugi defenderi prioritetno Zubac kada je na terenu, a Kawhi sa KPa ne pomaže, ne miče se od njega. Mora se nešto odbraniti da bi se dobilo, odnosno naći način Kawhija usporit, vjerovatno udvajanja i pomaganja u drugom.Kobe Bryant je napisao/la: ↑26 maj 2021, 05:51Ako se ukaze Porzingis bolji ste, jer Kawhi mora nesta I fuliti, čak je I George dobar, previše poena definitivno
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Samo da izdrze. U Dallasu ceka skoro pa puni kapacitet dvorane, jedna pobjeda ce biti dovoljna za kontrolu u seriji.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Svaka čast momci.
Luka,KP,THJ
A sad pred 15 000
Luka,KP,THJ

A sad pred 15 000

....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Kakva utakmica, a pogotovo kakvo drugo poluvrijeme, tako su beidejni bili u drugom poluvremenu, odbrana je odradila veliki posao. Bravo momci, idemo kući 

- anonymousHD
- Kontakt:
Bolest, kakva tekma, Luka je nestvaran. Timmmy ljubav!
2 more.
2 more.

Svojevremeno, prije x godina, dok je Luka još imao 15-16 godina (možda i manje), neko je na forumu napisao neki duži post o njemu. Bila je neka omladinska EL čini mi se, on u Realu, generacijski talenat, velika karijera...tada sam i prvi put čuo za Dončića. Kontam šta ovaj piše, ko je Dončić, odakle je??? 
Pokušavam naći taj post ali nema teorije pa ako se neko sjeća toga neka proslijedi. Vjerujem da je taj post u užoj konkurenciji za najjbolji post u povijesti foruma. Još samo kad bih se sjetio ko ga je napisao?!

Pokušavam naći taj post ali nema teorije pa ako se neko sjeća toga neka proslijedi. Vjerujem da je taj post u užoj konkurenciji za najjbolji post u povijesti foruma. Još samo kad bih se sjetio ko ga je napisao?!

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- Shategabri
- Kontakt:
Sviđa mi se ova ekipa, samo da je ko drugi umjesto onog Porzingisa...recimo Dirk 

Koševo Zapad
Probaj kontaktirati @SergioLull, cini mi se da je on mogao to pisati.Jackk je napisao/la: ↑26 maj 2021, 08:48Svojevremeno, prije x godina, dok je Luka još imao 15-16 godina (možda i manje), neko je na forumu napisao neki duži post o njemu. Bila je neka omladinska EL čini mi se, on u Realu, generacijski talenat, velika karijera...tada sam i prvi put čuo za Dončića. Kontam šta ovaj piše, ko je Dončić, odakle je???
Pokušavam naći taj post ali nema teorije pa ako se neko sjeća toga neka proslijedi. Vjerujem da je taj post u užoj konkurenciji za najjbolji post u povijesti foruma. Još samo kad bih se sjetio ko ga je napisao?!![]()
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma to je Raul_64. On je prvi o njemu pisao na ovom forumu i na RM Balkan. Pa mi ga pratimo sigurno 10 godina, svaki njegov korak smo pratili. Ko je bio s nama tad, zna da je ovo sve već najavljeno. Ima ono nešto što se ne može naučiti i to ga čini tako velikim igračem.
Sjecam se ko dan danas, finale juniorske EL Zvezda - Real. Na jednoj strani Aranitovic, na drugoj Doncic koji je najmladji u ekipi. Revolveraski obracun, obojica nose ekipu ali i srljaju dosta..a na kraju Real uze pehar i Doncic MVP titulu.
Posle jedan radi ovo sto radi u NBA, a drugi sj*ba koljeno i ne znam ni da li vise igra kosarku nakon sto je bio u drugoj francuskoj ligi, Belgiji, itd..
Posle jedan radi ovo sto radi u NBA, a drugi sj*ba koljeno i ne znam ni da li vise igra kosarku nakon sto je bio u drugoj francuskoj ligi, Belgiji, itd..
- anonymousHD
- Kontakt:
Au, slike.

- Shategabri
- Kontakt:
Jackk je napisao/la: ↑26 maj 2021, 08:48Svojevremeno, prije x godina, dok je Luka još imao 15-16 godina (možda i manje), neko je na forumu napisao neki duži post o njemu. Bila je neka omladinska EL čini mi se, on u Realu, generacijski talenat, velika karijera...tada sam i prvi put čuo za Dončića. Kontam šta ovaj piše, ko je Dončić, odakle je???
Pokušavam naći taj post ali nema teorije pa ako se neko sjeća toga neka proslijedi. Vjerujem da je taj post u užoj konkurenciji za najjbolji post u povijesti foruma. Još samo kad bih se sjetio ko ga je napisao?!![]()
Navijaci Reala

Nastavi li ovim tempom uz zdravlje nema sumnje da će skinuti Dirka sa trona najboljeg europskog igrača ikad

Još jednom za cijelu ekipu. 
Da mi neko kaže da će Robot i Pandemic P imati 26/43 šut u nekoj tekmi, računao bih na lagani BO i legao spavati a zapravo su bili u minusu od početka do kraja maltene.
Timmy
Od "lošeg ugovora" do ovakvih partija. Rick je klasa, uvijek bio!

Da mi neko kaže da će Robot i Pandemic P imati 26/43 šut u nekoj tekmi, računao bih na lagani BO i legao spavati a zapravo su bili u minusu od početka do kraja maltene.
Timmy

Od "lošeg ugovora" do ovakvih partija. Rick je klasa, uvijek bio!

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Izuzetno zreo post game intervju KP-a jučer, razumijevanje situacije i kako je sebe objasnio u prve dvije utakmice kao decoy za ostatak ekipe okupirajući Kawhija kao njegovog primarnog čuvara, što se planski iskorištava napadajući Zubca (kada je na terenu) kroz pick, forsirajući preuzimanje ili pick and pop Klebera, do maksimuma eksploatisan. Kada su Clippe bacile small ball petorku Bev, PG, Batum, Kawhi, Morris vidjeli smo forsiranje preuzimanja Beva na Luki što je završavalo poenima u reketu ili udvajanje Luke što je opet Luka odlično rješavao (olakšavajuće je i sami Bev u udvajanju jer Luka preko njega vidi teren bez problema) pasom kreirajući 4 na 3 situaciju koje su se odlično rješavale, jednom THJ napao reket, drugi put THJ pas za KP zakucavanje i treći put DFS pas za wide open THJ-a, trica. Dosta wide open/open trica se kreiralo, što se ubacivalo, pogotovo THJ.
Vrlo moguća pomama ekipa koje imaju Cap space za njim, ne bi me iznenadilo da Miami ga pokuša dovesti, ponajviše me je strah njih jer tamo ima i kuću. Ali o tom potom, nakon završetka sezone.There is confidence within the Mavericks' organization in their ability to re-sign Tim Hardaway Jr. in free agency this summer, league **** say.
Hardaway has been huge in Dallas' seizing a 2-0 lead over the Clippers with two road wins: 24.5 PPG and 11-for-17 shooting on 3s.
Kako je Rick objasnio njegov uticaj na igru u ove dvije utakmice, jedan od najbitnijih razloga kreiranja otvorenih šuteva i 4 na 4 košarke u dosadašnjoj seriji."He's one of the greatest spacers in the history of the game"
Rick Carlisle on Kristaps Porzingis
Ja ga gotivim i znam da u ovoj seriji zivimo koliko zivi i THJ, ali me nije kupio. Previse je on nekonstantan suter da bi bacali ogroman novac na njega. 3/54 je najvise sto bih mu ponudio, a i to bih razmislio. Sa MIA bi se dala neka sign and trade opcija uraditi, imaju oni finog materijala, iako licno mislim da ce THJ ostati jer zna da nigdje nece imati ovoliko upotrebljivih lopti i otvorenih pozicija. Nema u MIA Luke, tamo cak nema igraca vrijednog udvajanja, a da ne pricam o tome da nemaju vizionara kao Luka.dirkules je napisao/la: ↑27 maj 2021, 21:43Vrlo moguća pomama ekipa koje imaju Cap space za njim, ne bi me iznenadilo da Miami ga pokuša dovesti, ponajviše me je strah njih jer tamo ima i kuću. Ali o tom potom, nakon završetka sezone.There is confidence within the Mavericks' organization in their ability to re-sign Tim Hardaway Jr. in free agency this summer, league **** say.
Hardaway has been huge in Dallas' seizing a 2-0 lead over the Clippers with two road wins: 24.5 PPG and 11-for-17 shooting on 3s.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.