Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nije ti bas pametno da vrijedjas nekoga koga ne znas i da mu govoris da nije dosao do diplome na posten nacin. Razmisli maloc a r r o l L . je napisao/la:Kako li je samo dogurao do te pozicije!?
Vjerujes li mi da bih ja ponavljao razred kada bih napisao "neznas/neznam/nezna"drH je napisao/la:Nije ti bas pametno da vrijedjas nekoga koga neznas i da mu govoris da nije dosao do diplome na posten nacin. Razmisli maloc a r r o l L . je napisao/la:Kako li je samo dogurao do te pozicije!?
Pa nista, restatujemo savez i idemo ispocetkaedin_tm87 je napisao/la:1921 je napisao/la:Platini:
"amx_ban NFSBiH"
time period 99999999999 min
Zalbe podnesite na uefa.com/forum, ili jednostavno igrajte kosarke.![]()
Ko igra cs, znat ce o cemu se radi
Pa ja govorim restartujes savez (modem) i rijesen problem, to jeste promjenis ovce na vlasti i to je toAulleTa je napisao/la:HAHAHAHAHAHA al' se lijepo nasmija.![]()
Treba permament ban, da banuje IP adresu, nakon toga nema nam više ulaska na "server".
ma ovdje treba da se promjeni provajder ili da nam ukinu internet zbog neplacanjaedin_tm87 je napisao/la:amx_banip onda treba
idemo disconnect pa connect i znaci da dvije godine mozemo opet igrat
Rooney88 je napisao/la:RS? Kriva su sva **** iz saveza sto je doslo do ovoga. I navijaci Borca, cini mi se, su bili za da se rijesi sve i da nas ne suspenduju. **** ja svima majke pocevsi od Colakovica pa preko Pusine, Ceke, Muniba i ostalih, zivot su mi sjebali !jubitubi je napisao/la:Znaci samo smo mi iz RS krivi,je l?E moj pacenice...mauricius je napisao/la:vozdra RS-ovci napokon smo se rijesili nasih parazita ali i oni9h najvecih iz RS-a igrace vam Borac na kupu malina i jagoda ova godine haha
don_burza je napisao/la:dodji kod mene u ulicu nigdje zive duse nema i samo taj kolut prolazihodža je napisao/la:ljudi, znate onaj momenat u westernu, kada je sve mirno, nikog na ulicama, i onda vjetar pronese onaj kolut sijena...tako nešto...
eh to mi treba...zna li neko kako da nađem to...pojma nemam šta da ukucam
Tom Huddlestone je napisao/la: Barcelonu bi naguzio i Blackpool, oni igraju najodvratniji fudbal
hahahahahahahaahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahhaaaa,majko mila,al se ismijah hahahahahaha...Cuj samo taj kolut prolazi hahahahatarikz je napisao/la:don_burza je napisao/la:dodji kod mene u ulicu nigdje zive duse nema i samo taj kolut prolazihodža je napisao/la:ljudi, znate onaj momenat u westernu, kada je sve mirno, nikog na ulicama, i onda vjetar pronese onaj kolut sijena...tako nešto...
eh to mi treba...zna li neko kako da nađem to...pojma nemam šta da ukucam
Cartman je napisao/la:Kako laz.ba saznaje Ivica Osim, Sergej Barbarez, Meho Kodro, Elvir Bolic i sve moguce i nemoguce "legende" naseg nogometa preuzimaju savez NFSBIH. Kao dobrodoslicu, UEFA je nasoj reprezentaciji vec dodjelila mjesto na EP-u 2012. godine. U ostalim vijestima izdvajamo da je Dodik pristao na ukidanje RS-a.
Kako su samo nasi ljudi naivni to je nevjerovatno. Vjerujete novinarima koji su 100 puta lagali. Samo cekam avaz sa ekskluzivom sutra. Mozda je i Selma Bajrami ukljucena u ovaj novi divni savez. Kad je mogla Ceca u Srbiji, moze i u nas Selma.
Cartman je napisao/la:Necemo sad naucnu fantastiku mijesati ovdje.ŠB.TRN je napisao/la:I jos da si napisao Hrvati dobili entitet!!!Al to bi vec bilo malo cudnoCartman je napisao/la:Kako laz.ba saznaje Ivica Osim, Sergej Barbarez, Meho Kodro, Elvir Bolic i sve moguce i nemoguce "legende" naseg nogometa preuzimaju savez NFSBIH. Kao dobrodoslicu, UEFA je nasoj reprezentaciji vec dodjelila mjesto na EP-u 2012. godine. U ostalim vijestima izdvajamo da je Dodik pristao na ukidanje RS-a.
Kako su samo nasi ljudi naivni to je nevjerovatno. Vjerujete novinarima koji su 100 puta lagali. Samo cekam avaz sa ekskluzivom sutra. Mozda je i Selma Bajrami ukljucena u ovaj novi divni savez. Kad je mogla Ceca u Srbiji, moze i u nas Selma.![]()
Jest covjeka krenuloCartman je napisao/la:Je li taj nesto Torabiju u rodu?VAM je napisao/la:evo sad je i Sipovac (direktor Borca prim.aut),bio na tv kaze,kvalifikacije za lš će se igrati u Banjaluci,a za le u Sarajevu ili Sirokom
don_burza je napisao/la:Hercegovacki foteljocuvarKoja je ovo pasmina u pm
" Ugrozena " vrsta, vidja se na prostorima Sirkoga Brijega.4ever alone? je napisao/la:Prica se o Bevandi:
don_burza je napisao/la:Hercegovacki foteljocuvarKoja je ovo pasmina u pm
Megamon je napisao/la:A dabre nestalo drva nemas sta da glodjes zar nema u selu(listici) kakva kvalitetna suma ?Dabar je napisao/la:VelikanimaMegamon je napisao/la:Listica i Zrinjski ne zasluzuju pod okriljem nase zastave.Znaci ratni profiterski klubovi da igraju sa takvim velikanima ?
Nek ljudi igraju za Bevandinu dusu ili nek se prikljuce kockastim susjedima.![]()
![]()
,aje nemoj nas nasmijavati ovdje,ti tvoji velikani nas nemogu dobiti već zadnjih 10 utakmica.....
![]()
![]()
Frutek je napisao/la:a zato je njemu glava kockasta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.