Senijad Ibričić
- nero.piroman
- Kontakt:
Re: Senijad Ibričić
ne igra Ibričić, ne igra Medunjanin, mislim da bi Zeba i Višća trebali dobiti priliku da pokažu šta znaju
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
Mislio sam reci da je u svome klubu redovan i da "ima" iskustvo za reprezentaciju.maxuz baxuz je napisao/la:Kako moze biti provjeren ako je novElegant je napisao/la:Eto prilika da se pozeve novi igrac, ali da je provjeren.![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
"Ko nemoze da trci taj nemoze ni da igra" ivica osim
ibricic je trenutno u S Mostu uziva u svom novom auticu Ferariju po gradu nece da se pati u Rusijibrzitesanj je napisao/la:Ibricic trecu uzastopnu utakmicu nije ni na klupi Lokomotiva
Upitan i poziv za Reprezentaciju...

Boze sacuvaj. Nesto je se tu desilo na pripremama. U svakom slucaju, vrlo neozbiljno sa njegove strane. Mogao je trenirat u Moskvi, ili barem sa Hajdukom. Sigurno bi ga primili.ronaldo99 je napisao/la:ibricic je trenutno u S Mostu uziva u svom novom auticu Ferariju po gradu nece da se pati u Rusijibrzitesanj je napisao/la:Ibricic trecu uzastopnu utakmicu nije ni na klupi Lokomotiva
Upitan i poziv za Reprezentaciju...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
u zimskom prelaznom roku trebao je potpisati za turski Kayserispor i zadnji dan kad je trebao u istanbul bilo je nevrijeme i avion nije mogao sletjeti tako da je trensfer propao, kasnije je sam izjavio da se nada da to nece stvarati problem kod trenera jer je presjednik bio upoznat sa svim al medjutim ocigledno nije tako, znaci na ljeto ide sigurno...
bajke su na drugom spratu..ronaldo99 je napisao/la:u zimskom prelaznom roku trebao je potpisati za turski Kayserispor i zadnji dan kad je trebao u istanbul bilo je nevrijeme i avion nije mogao sletjeti tako da je trensfer propao, kasnije je sam izjavio da se nada da to nece stvarati problem kod trenera jer je presjednik bio upoznat sa svim al medjutim ocigledno nije tako, znaci na ljeto ide sigurno...
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
vest je napisao/la:bajke su na drugom spratu..ronaldo99 je napisao/la:u zimskom prelaznom roku trebao je potpisati za turski Kayserispor i zadnji dan kad je trebao u istanbul bilo je nevrijeme i avion nije mogao sletjeti tako da je trensfer propao, kasnije je sam izjavio da se nada da to nece stvarati problem kod trenera jer je presjednik bio upoznat sa svim al medjutim ocigledno nije tako, znaci na ljeto ide sigurno...

nasim igracima je vazda kriv trener sho ga nevoli,ili kisa sho je padala pa mu se kopacke klizile po terenu p nie mogao pokazat sha zna,ili suigraci nevaljaju ,nedaju mu lopte ili nema skim da igra...ili je bolestan ili povrijedzen ili posvadzao se sa predsjednikom nikad jos nisam vidio nekog naseg igraca da otvoreno prizna 'ima bolji od mene zato neigram'....ibricic ne da je zavrsio sa ozbilnim fudbalom vec nikad nije ni bio za takvo nesto, ali eto kupi sebi cova ferari taman mu ova godina dobro dodze
zasto onda tebe nema nigdje , a boga mi ni ferarcic nevozis? da je bogo tako lako nebiti za fudbala, ja bih odmah sutra pristao!gruezi je napisao/la:nasim igracima je vazda kriv trener sho ga nevoli,ili kisa sho je padala pa mu se kopacke klizile po terenu p nie mogao pokazat sha zna,ili suigraci nevaljaju ,nedaju mu lopte ili nema skim da igra...ili je bolestan ili povrijedzen ili posvadzao se sa predsjednikom nikad jos nisam vidio nekog naseg igraca da otvoreno prizna 'ima bolji od mene zato neigram'....ibricic ne da je zavrsio sa ozbilnim fudbalom vec nikad nije ni bio za takvo nesto, ali eto kupi sebi cova ferari taman mu ova godina dobro dodze

P.S- Nezelim reci da je on postao lijen i li sta god, on jednostavno neopterecuje se previse! ali da nikad nije bio za fudbala? hahhah to najbolje zna mlada repka!

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
kakav zeba i reprezentacija pa nije ovo korida on je za nase lige i nista vise svasta ces ovdje procitat majko mojanero.piroman je napisao/la:ne igra Ibričić, ne igra Medunjanin, mislim da bi Zeba i Višća trebali dobiti priliku da pokažu šta znaju
Evo Ibričića na treningu sa svojim saigračima iz Lokomotiva u diskoteci u Sanskom Mostu.Kao što možete vidjeti nalazi se na teškim fizičkim pripremama i želi da izbori mjesto u 1. postavi.

Pa covjek je u najboljim godinama, mora da uziva. Ako nece sad, kad ce? 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Nekako je smrsao dosta, hebe ga nesto?
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Malo ti je stara slikabraco je napisao/la:Evo Ibričića na treningu sa svojim saigračima iz Lokomotiva u diskoteci u Sanskom Mostu.Kao što možete vidjeti nalazi se na teškim fizičkim pripremama i želi da izbori mjesto u 1. postavi.

Od neki dan je slika,ali su je tek postavili na stranicu,ali opet dok njegova ekipa igra utakmice,on **** qrac.
Ibro poce pricati o parama o slavi, mi ga nagovarasmo Ibro ne budali.... 

Fudbalska zvijezda, a nijedna treba za stolom.braco je napisao/la:Evo Ibričića na treningu sa svojim saigračima iz Lokomotiva u diskoteci u Sanskom Mostu.Kao što možete vidjeti nalazi se na teškim fizičkim pripremama i želi da izbori mjesto u 1. postavi.

Susic je lud ako stavi Ibricica na spisak u maju. Moze onda i Baljica. Tu su negdje po formi ja mislim, jedino Balja ima prednost sto se tice talenta i brzine.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Kamel?Pa bio sam nekad prije 6-5 god kad sam pecao ribu na sani....braco je napisao/la:Evo Ibričića na treningu sa svojim saigračima iz Lokomotiva u diskoteci u Sanskom Mostu.Kao što možete vidjeti nalazi se na teškim fizičkim pripremama i želi da izbori mjesto u 1. postavi.

Pa vidio da je bolje pecati one na dvije noge...
Dobije li ovaj seljacic poziv definitivno odustajem od repke skroz....
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Al nije ni to..
Ne daju mu bolan sevdahda svira
Ne daju mu bolan sevdahda svira
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.