Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Esmir Bajraktarević
Esmir nije ni mogo bolje od ovoga sinoc. Izborio odma korner , dobar centarsut na drugu Muharemovicu , ono vanjskom je dobra zamisao bila al mu otisla drugacije jbg , drugo je sto se zadnjih 15 min. bilo max igre 4 minute ne bi niko uspio onde nista , ja bi i njemu i Kerimu dao sansu od prve protiv Kipra al ne vjerujem da ce oni igrati jer cemo nazalost igrati sa dva napadaca i onda se mora uspostaviti balans sa Gigovicem i Memicem na krilu gdje ce se oni vracati nazad
- Beduin
- Kontakt:
Eto vidis, tebi je argument "da vidite kako to zvuci kad se promijeni ime". A u biti to nije razlog, nego potreba da se u svakom momentu provuce onaj koga ne gotivis. O tom sklopu govorim, ako si kadar shvatiti.soko je napisao/la: ↑10 sep 2025, 14:29Esmir bio los? Pa kad je Hajradinovic izasao odmah se vidjela razlika u igri. Protiv Austrije dobio manje od 20 minuta. Cim je usao izborio korner, centrirao jednu loptu koja je mogla zavrsiti kao asistencija. Trcao, vracao se po loptu, steta sto mu jos nije bio Dedic iz njega.Beduin je napisao/la: ↑10 sep 2025, 08:05A zasto odmah ide prica o Barbarezu kad se pise o nekom igracu?soko je napisao/la: ↑10 sep 2025, 03:31
Zato piskaranje si totalno upravo.
Nije opravdao cjelogodisnja piskaranja. Ne moze on citavu karijeru igrati poker i da ima neke vizije. Karte, poker, ovisnik, nikad gresku priznao ili kakav savjet poslusao.
Prije svega mu treba kontinuitet u klubu, pa makar to bio neki cvajtas. Nesto slicno kao Muslic da redovno radi taj posao a poneku i pobjedi.
Ne mozemo mi od njega ocekivati da nadmudri jednog Ragnicka.
Taj vas kockar mu je dao vise minuta nego u klubu gdje je placen. J3bote led kakav mentalni sklop ljudi. Placete da treba igrati, ubjedjujete sve oko sebe kako je igrac koji ce napraviti promjenu kad udje s klupe i onda kad dobije te minute i treba da se dokaze, da opravda vase tvrdnje on to ne uradi. Zasto sad ne pisete o Esmiru kako je bio los, kako nije opravdao ocekivanja, zasto odmah o Barbarezu?
Eto de realan budi, zasto si ovdje spomenuo Sergeja?
Realan za Sergeja pa eto, samo pisem ovo da se vidi kako to zvuci kad se promjeni ime.
Nego jel tebi normalno da je igrao sa dva napadaca i Gigovicem na krilu?
Jel ti normalno da stavlja jednog Edina koji ima 39 godina da igra protv San Marina preko 70 minuta i onda citavu utakmicu protiv Austrije? Vidjelo se da je premoren.
Mogao je Edinu dati 30 minuta protiv SM i onda drugo poluvrijeme protiv Austrije.
I te gluposti mentalni sklop ostavi za kuce. Realno je da covjek nema bas nikakvog trenerskog iskustva, pokeras, a ovamo vodi jednu repku.
Ja kao masinski inzinjer ne mogu raditi kao auto mehanicar iako imam diplomu za istog jer nemam radnog iskustva, ta logika jbt.
Sa druge strane spominjes gotovu utakmicu protiv SM, a ne spominjes sinocnju. Razlog vise koji potvrdjuje moju tvrdnju gore napisanu. Prijeka potreba, a ne puka diskusija.
Sve navedeno naravno da nije normalno iliti manje logicno, ali sta je tu je. On je odgovoran za rezultate, zasad ih ima i ne zasluzuje ovoliko pljuvanja. To je sva poenta.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Procitaj ponovo.Beduin je napisao/la: ↑10 sep 2025, 15:38Eto vidis, tebi je argument "da vidite kako to zvuci kad se promijeni ime". A u biti to nije razlog, nego potreba da se u svakom momentu provuce onaj koga ne gotivis. O tom sklopu govorim, ako si kadar shvatiti.soko je napisao/la: ↑10 sep 2025, 14:29Esmir bio los? Pa kad je Hajradinovic izasao odmah se vidjela razlika u igri. Protiv Austrije dobio manje od 20 minuta. Cim je usao izborio korner, centrirao jednu loptu koja je mogla zavrsiti kao asistencija. Trcao, vracao se po loptu, steta sto mu jos nije bio Dedic iz njega.Beduin je napisao/la: ↑10 sep 2025, 08:05
A zasto odmah ide prica o Barbarezu kad se pise o nekom igracu?
Taj vas kockar mu je dao vise minuta nego u klubu gdje je placen. J3bote led kakav mentalni sklop ljudi. Placete da treba igrati, ubjedjujete sve oko sebe kako je igrac koji ce napraviti promjenu kad udje s klupe i onda kad dobije te minute i treba da se dokaze, da opravda vase tvrdnje on to ne uradi. Zasto sad ne pisete o Esmiru kako je bio los, kako nije opravdao ocekivanja, zasto odmah o Barbarezu?
Eto de realan budi, zasto si ovdje spomenuo Sergeja?
Realan za Sergeja pa eto, samo pisem ovo da se vidi kako to zvuci kad se promjeni ime.
Nego jel tebi normalno da je igrao sa dva napadaca i Gigovicem na krilu?
Jel ti normalno da stavlja jednog Edina koji ima 39 godina da igra protv San Marina preko 70 minuta i onda citavu utakmicu protiv Austrije? Vidjelo se da je premoren.
Mogao je Edinu dati 30 minuta protiv SM i onda drugo poluvrijeme protiv Austrije.
I te gluposti mentalni sklop ostavi za kuce. Realno je da covjek nema bas nikakvog trenerskog iskustva, pokeras, a ovamo vodi jednu repku.
Ja kao masinski inzinjer ne mogu raditi kao auto mehanicar iako imam diplomu za istog jer nemam radnog iskustva, ta logika jbt.
Sa druge strane spominjes gotovu utakmicu protiv SM, a ne spominjes sinocnju. Razlog vise koji potvrdjuje moju tvrdnju gore napisanu. Prijeka potreba, a ne puka diskusija.
Sve navedeno naravno da nije normalno iliti manje logicno, ali sta je tu je. On je odgovoran za rezultate, zasad ih ima i ne zasluzuje ovoliko pljuvanja. To je sva poenta.
Cuj razlog jer ga ne gotivim, brate nisi dijete. Lik nema iskustva i ne zna i logicno da cu ga kritikovati. Opet nije nista naucio, gura istu taktiku.
Evo da ti odmah napisem, 100% da razmislja ovo sto je Hurem napisao. Esmir nema iskustva, mi smo izgubili utakmicu jer eto falio nam je Ifet, Dario i Bico sa njegovim iskustvom.
Na sljedecem spisku mozemo ocekivati Daria i/ili Ifeta na spisku
Sa istom formacijom.
Necu da spamiram Esmirovu temu vise. Pozdrav
Messi
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
top talenat sa velikim predispozicijama, mozda ne bas kao Kerim ali za nas ce biti vrh vrhova ako njih dvojica postanu ono sto mogu biti
pogledao sam 2pv ponovo - sasvim ok nastup sa nekoliko pokusaja proigravanja, cak mislim da je vise uradio nego Kerim sinoc
ocekujem mnogo od Esmira ali je potrebno da nastavi kupiti minute u PSVu gdje je konkurencija bas velika

pogledao sam 2pv ponovo - sasvim ok nastup sa nekoliko pokusaja proigravanja, cak mislim da je vise uradio nego Kerim sinoc
ocekujem mnogo od Esmira ali je potrebno da nastavi kupiti minute u PSVu gdje je konkurencija bas velika
Možete me pljuvati ili ne, ali što ga više gledam - sve mi je lošiji i lošiji igrač.
Talenat postoji, ali trenutni kvalitet nije za startera reprezentacije. Memić je za klasu bolji igrač od njega trenutno.
Talenat postoji, ali trenutni kvalitet nije za startera reprezentacije. Memić je za klasu bolji igrač od njega trenutno.
Burek pita
Esmir qita
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Dobro zapazanje.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 08:19Večeras su i on i Alajbegović imali jedan problem: kada god su primili loptu, u 90% navrata su bili "na otoku" sa dva, a u nekim navratima i tri igrača Austrije. Ragnick je pametno "poduplao" bokove u tim situacijama jer je svjestan da njih dvojica nešto u teoriji mogu napraviti.
Nijedan, ali apsolutno nijedan veznjak ili napadač im nije prišao ili recimo bek pokušao kretnjom odvući nekog igrača da pokušaju igrati 1 na 1 ili 2 na 2 nego su uglavnom morali improvizovati nekim centaršutom.
Kerim je uopšteno nešto potentniji pa je mogao nešto više napraviti, ali i on je u dva navrata izgubio loptu jer nema rješenja s obzirom na statičnost većine naših igrača. Bila je situacija kada su ga dvojica pratila do aut linije dok 8 naših igrača stoji 20-30 metara od njega, gleda i ne prilazi. Takve stvari mogu riješiti na trenutak inspiracije možda 2 ili 3 igrača na planeti samo i teško je kritikovati nekoga na osnovu toga.
Zato generalno ne volim ovu 442 formaciju bez prave "desetke"
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.