NBA Finals 2017

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

adriano_leite
Kontakt:

Re: NBA Finals 2017

Post Postao/la adriano_leite » 10 jun 2017, 06:09

NEZALAGANJE je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:LeBron ovim sto radi u ovom finalu svakako nije zasluzio metlu i nadam se iskreno da moze produzit seriju poslije 5. utakmice cak, samo njegovo prisustvo na parketu je nesto cudesno fakat. Ako bi uzeli 5. utakmicu, mislim da ni preokret ovih 3-0 nije nemoguce. Ne bih imao nista protiv fakat da ovaj covjek postane prvi koji ce to ostvarit i konacno ljudi shvate da je on individualno na Jordanovom nivou.
Al kako ti misljenje mijenjas od utakmice do utakmice,pa to je nevjerovatno. :crazy:
Zar ga nije KD pretekao nakon 2.tekme??
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bow: :bow:
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Zed98
Kontakt:

Post Postao/la Zed98 » 10 jun 2017, 06:10

Kako se slavi jedna pobjeda Cavsa. :rol:
A u utorak ujutro -20 brrrr

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 10 jun 2017, 06:11

Epidaurus je napisao/la:LeBron ovim sto radi u ovom finalu svakako nije zasluzio metlu i nadam se iskreno da moze produzit seriju poslije 5. utakmice cak, samo njegovo prisustvo na parketu je nesto cudesno fakat. Ako bi uzeli 5. utakmicu, mislim da ni preokret ovih 3-0 nije nemoguce. Ne bih imao nista protiv fakat da ovaj covjek postane prvi koji ce to ostvarit i konacno ljudi shvate da je on individualno na Jordanovom nivou.
Al kako ti misljenje mijenjas od utakmice do utakmice,pa to je nevjerovatno. :crazy:
KD ga nece preteci nikad.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 10 jun 2017, 06:11

Carlo je napisao/la:
Brokula je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:E 5.tekma i definitivno.Da se konacno prestane sa ovim sra.njima o 16-0,najboljem timu ikada i slicnim glupostima.
Kako je glupost 16-0 kad im je trebala večeras pobjeda za to?
Vala baš
da ga ne citiram,sam je povukao pricao da su ratnici jedan od najboljih timova ikad(najmocnijih).Tacno su neki previse zatucani u sport i toliki hejt lol

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 10 jun 2017, 06:11

Vidim obiteljski članovi Warriorsa kmeče o sucima, opet :D

Gazi bagru LeBrone! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 10 jun 2017, 06:12

@Brokula Ja sam gledao LAL 2001.cini mi se i njihovih 16-1 je daleko impresivnije nego li ovo potencijalno GSa.Tad su 3.runde na Zapadu bile rat(laksi posao u finalu istina),a ovi su izbacili 3 ekipe gdje je svakoj falio po top 3 igrac.Da su bili kompletni,sigurno bi neko negdje uzeo pobjedu i prije finala i uopste ne bi pricali o ovome.To je sve sto zelim reci.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 10 jun 2017, 06:13

KD je bio nakon 2 utakmice na putu da nadigra LeBrona ko sto ga nikad niko nije nadigrao al ocito je da covjek ima jos uvijek tu dodatnu brzinu. Jbg, ti kad bi znao citat s razumijevanjem, ovaj forum bi bio puno ljepse mjesto.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 10 jun 2017, 06:15

Hajde ogledao sam bez komentara ovdje i baš mi je drago.
Večeras Cleveland izašao napaljen, sudije dopustile da oni grbu, čupaju i da im to koristi, a sa druge strane svirali slične kontakte, dobra odbrana napali roll igrače, šut ih išao, ove vamo nije i to je to. GSW je kriv nasjeo od početka na takvu igru, ogromna nula za stručni štab što to nisu presjek li. Što reče dd nba se večeras propisno obrukala, odavno lošije sudjenje nije bilo. Green najgori u GSW, a Curry i Thomson se obrukali par puta.
Jedini Durant I donekle i klupa opravdala, ostali nisu igrali istim intezitetom, ali opet Curry je sam kriv ne zna prodati čupanje i držanje na bloku, kada protivnik igra prljavo a sudije ga još i guraju ti makar moraš da pokušaš da prodaš faulove a ne da glumiš nice guy.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 jun 2017, 06:17

Donnie Darko je napisao/la:I onda skontaš da postoje ljudi koji će kriviti Jamesa za eventualno izgubljeno finale. :facepalm:
I u slucaju da Kd osvoji jos 2-3 ovako, reci ce 3/4-1>3-5

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 10 jun 2017, 06:18

Ti pričaš o hipotetičkim situacijama kao da je vrijeme moguće vraćati unazad. A dok su vodili 3:0 tješio si se pričom da se ovo očekuje od njih jer su prejaki. Hajde molim te, skontaj se.

Nisam još pročitao da si ti kao neko ko zna o košarci napisao išta pozitivno o ovo Goldenu ili bilo kojoj odluci koja ih je naštetila.
Cherry picking much?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 10 jun 2017, 06:26

Kobe Bryant je napisao/la:Hajde ogledao sam bez komentara ovdje i baš mi je drago.
Večeras Cleveland izašao napaljen, sudije dopustile da oni grbu, čupaju i da im to koristi, a sa druge strane svirali slične kontakte, dobra odbrana napali roll igrače, šut ih išao, ove vamo nije i to je to. GSW je kriv nasjeo od početka na takvu igru, ogromna nula za stručni štab što to nisu presjek li. Što reče dd nba se večeras propisno obrukala, odavno lošije sudjenje nije bilo. Green najgori u GSW, a Curry i Thomson se obrukali par puta.
Jedini Durant I donekle i klupa opravdala, ostali nisu igrali istim intezitetom, ali opet Curry je sam kriv ne zna prodati čupanje i držanje na bloku, kada protivnik igra prljavo a sudije ga još i guraju ti makar moraš da pokušaš da prodaš faulove a ne da glumiš nice guy.
Ima toga da ne zna prodati , ali ako sudije puste jedan ritam , a u ovom slučaju agresivno sa dosta kontakta nema pomoći...Isto tako kada GSW igraju sa dosta šamaranja po protivniku , a sudije puste jednostavno se moraš prilagoditi....

Aj molim te obrati pažnju kad Curry igra odbranu koliko koristi ruke , pogotovo kada je protivnik sa loptom a on ga čuva...I uporedi sa Clayom kako igra čistu odbranu nogama , pogotovo možeš to vidjeti kada čuva Irvinga , nema ruku samo noge...A sudije to Curryu po meni previše tolerišu , i tako negdje gubiš negdje dobijaš.... :(
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 10 jun 2017, 06:28

NEZALAGANJE je napisao/la:@Brokula Ja sam gledao LAL 2001.cini mi se i njihovih 16-1 je daleko impresivnije nego li ovo potencijalno GSa.Tad su 3.runde na Zapadu bile rat(laksi posao u finalu istina),a ovi su izbacili 3 ekipe gdje je svakoj falio po top 3 igrac.Da su bili kompletni,sigurno bi neko negdje uzeo pobjedu i prije finala i uopste ne bi pricali o ovome.To je sve sto zelim reci.
Normalno, da je impresivnije, samo što je bilo 15-1 prva se serije igrala tada na 5 tekmi. Pogotovo što Lakersi nisu ne šta sjajni bili u regularnom djelu i San Antonio i Sacramento su bili impresivniji, čak su dobili i najgoreg protivnika po njih u prvoj rundi Portland i opet metla na zapadu i bez prednosti domaćeg terena u finalu Zapada. Ipak prevelika pauza i koš Erica Snow (uz izvanrednu tekmu Iversona su pokvarili perfektan playoff)
Nije što su Lakersi, ali težih protivnika a lakše određeni playoff nije niko tako odradio, doduše još su Kobe i Shaq bili u ljubavi, mada je tada već počelo pucati zbog fmvp, jer je normalno Shaq uvijek imao prednost u finalu zbog ne kompetentnosti istoka na centrima, a Kobe je protiv San Antonia, Sacramenta I Portlanda više vukao i onda novinari kao Shaq vuče Kobe a u finalima :D

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 jun 2017, 06:29

Evidentno je da je LeBron prosle sezone pustio da bude 3-1 kako bi ponizio druzinu i Currya jer je bila prica da je Curry najbolji igrac lige. Vratio se James s 3-1 i posamarao nejac.

Ove sezone je tu Durant i pustio im je 3-0 da bude jos brutalnije kad se vrati i posamara nejac zajedno sa Durantom. Radi to jer mu se moze. 3 - 0 je startao cisto da im pokaze gdje im je mjesto.

Gazi bagru LeBrone!!! :opaopa: :opaopa:
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 10 jun 2017, 06:39

Btw. Ovo večeras je pokazalo da Green nije ni a od all star igrača, on bi u svakoj drugoj ekipi bio prosječan igrač. Njegova igra dođe do izražaja kada Curry i Klay uspiju izaći iz blokova ili da pretrčavaju, večeras nisu dali ni rukama ni nogama ni sudijama da igraju svoju igru, Green nije znao šta će sa loptom, jedino je Durant izgradjivao sam za sebe. A Green večeras nije ni odbranu poznatu igrao boxout nula, bolje je West to radio.
Livingston, Klay I Steph ne znaju prodati one jeftine faulove i previše su večeras glumili fine momke, jedino donekle je Iggy igrao neku odbranu.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 jun 2017, 08:01

adriano_leite je napisao/la:Znaci, ne mogu da vjerujem koliko je hemija izmedju Jamesa i Irvinga evoluirala od povratka LeBrona. Nevjerovatno djeluju i u porazima i u pobjedama.
Bron ga voli kao brata.

LEO10
Kontakt:

Post Postao/la LEO10 » 10 jun 2017, 10:16

Bojim se da je kasno dosla ova pobijeda za Cavse, da su ranije dobili ovakvu tekmu mozda bi i mogli malo zakomplicirati stvari u finalu.
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 10 jun 2017, 10:25

24 trojke... :shock: c'mon man :rol:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 10 jun 2017, 11:32

Brokula je napisao/la:Ti pričaš o hipotetičkim situacijama kao da je vrijeme moguće vraćati unazad. A dok su vodili 3:0 tješio si se pričom da se ovo očekuje od njih jer su prejaki. Hajde molim te, skontaj se.

Nisam još pročitao da si ti kao neko ko zna o košarci napisao išta pozitivno o ovo Goldenu ili bilo kojoj odluci koja ih je naštetila.
Cherry picking much?
Da,za danasnji standard i konkurenciju su prejaki(ostalim timovima treba vrijeme da se priviknu na prelazak Duranta i da reaguju adekvatno) i apsolutno je ocekivano da vode i vjerovatno uzmu titulu.Tako da,ja sam skontan itekako.
Sto se tice pozitivnog o Goldenu....Rekao sam ti i ranije ali zaboravljas...Mogu gledati druge tekme,uzivati,biti mi zanimljivo,ali me realno boli ona stvar za sve osim SA.Kad sam to pisao o odluci koja je stetila CLE??Kad sam pisao neke detaljnije analize o njima??Rijetko do gotovo nikako.Jedino kad mi se pise,tako da zaista ne znam na sta mislis kad pominjes neki "cherry picking",ali je istina da mi je CLE simpaticniji i to samo zbog poteza KDa.Inace bi mi vjerovatno Golden bio drazi u finalu jer gotovo uvijek podrzavam timove sa Zapadau u finalima.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 10 jun 2017, 12:08

Kako su pojedinci jadni ovdje jbt. Frajer ima triple double, niko ni riječi, čitav Play off prvi igrač ratnika i onda nakon jedne tekme počne se srati, e yebo sve jedva čekam da se popisa po cijeloj ligi kao što to radi već par godina unazad, i da začepi usta svima koji njegovo ime spominju samo kad odigra nešto lošije.

Kad vam zatrpa 10 trica onda nigdje nikog, fakat ste jadni hejteri.

Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 10 jun 2017, 12:10

Najbolja ekipa u historiji kako je ovdje često nazivaju, je sinoć i ušla u historijske knjige.Najviše primljenih poena za jednu četvrtinu, najviše za jedno poluvrijeme, te najviše trica. :mrgreen:

Tolika hajka oko sudija, a GSW je u principu imao više slobodnih od Cavsa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.