Kobe Bryant je napisao/la:Hajde ogledao sam bez komentara ovdje i baš mi je drago.
Večeras Cleveland izašao napaljen, sudije dopustile da oni grbu, čupaju i da im to koristi, a sa druge strane svirali slične kontakte, dobra odbrana napali roll igrače, šut ih išao, ove vamo nije i to je to. GSW je kriv nasjeo od početka na takvu igru, ogromna nula za stručni štab što to nisu presjek li. Što reče dd nba se večeras propisno obrukala, odavno lošije sudjenje nije bilo. Green najgori u GSW, a Curry i Thomson se obrukali par puta.
Jedini Durant I donekle i klupa opravdala, ostali nisu igrali istim intezitetom, ali opet Curry je sam kriv ne zna prodati čupanje i držanje na bloku, kada protivnik igra prljavo a sudije ga još i guraju ti makar moraš da pokušaš da prodaš faulove a ne da glumiš nice guy.
Ima toga da ne zna prodati , ali ako sudije puste jedan ritam , a u ovom slučaju agresivno sa dosta kontakta nema pomoći...Isto tako kada GSW igraju sa dosta šamaranja po protivniku , a sudije puste jednostavno se moraš prilagoditi....
Aj molim te obrati pažnju kad Curry igra odbranu koliko koristi ruke , pogotovo kada je protivnik sa loptom a on ga čuva...I uporedi sa Clayom kako igra čistu odbranu nogama , pogotovo možeš to vidjeti kada čuva Irvinga , nema ruku samo noge...A sudije to Curryu po meni previše tolerišu , i tako negdje gubiš negdje dobijaš....

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!