Marseille
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Marseille
DESCHAMPS IMA PODRSKU
Bivša igračka legenda kluba s Velodromea te sadašnji trener giganta s Mediterana nakon loših ovosezonskih rezultata Marseillea u Ligue 1 našao se na udaru javnosti, no predsjednik kluba stao je iza Deschampsa i podržao ga u nastojanju da izvuče klub iz rezultatske, ali i igračke krize.
Legendarni kapetan Tricolora, Didier Deschamps koji je svoje zlatne igračke dane proveo u Marseilleu i torinskom Juventusu proživljava s Marseilleom najveću rezultatsku krizu otkako je 2009. godine došao na mjesto glavnog trenera. Naime, Marseille je nakon šest odigranih kola fenjeraš u francuskom prvenstvu sa samo tri prikupljena boda. Pojam pobjeda im je potpuno nepoznat u ovoj sezoni, a zadnja ligaška pobjeda datira još iz svibnja.
Međutim, predsjednik slavnog kluba s juga Francuske, Vincente Labrune stao je iza Deschampsa unatoč lošoj igri i porazu 2:0 od Lyona: "Ne, on nije u opasnosti. On je dobio povjerenje na duge staze. Moramo se podići, a svi kojima je stalo do kluba moraju ga podržati i pokazati svoju solidarnost u ovim teškim trenucima. Didier Deschamps uživa naše povjerenje."
Sportski direktor Marseillea Jose Anigo vjeruje da je ključ povratka na staze pobjede u glavama igrača: "Najvažnija je pozicija na kraju sezone, ali danas smo na dnu i to nije ugodno. Srce mi je teško, razočaran sam kao i igrači. Moramo povratiti izgubljeno povjerenje. Sve je do igrača. Oni imaju ključeve koje će otključati ovaj problem."
Pravu priliku za svoju prvu prvenstvenu pobjedu i ispiranje gorkog okusa nogometaši Marseillea će imati već u srijedu pred svojom publikom kada im u sklopu sedmog prvenstvenog kola u goste stiže novak među francuskom nogometnom elitom, momčad Eviana.
Bivša igračka legenda kluba s Velodromea te sadašnji trener giganta s Mediterana nakon loših ovosezonskih rezultata Marseillea u Ligue 1 našao se na udaru javnosti, no predsjednik kluba stao je iza Deschampsa i podržao ga u nastojanju da izvuče klub iz rezultatske, ali i igračke krize.
Legendarni kapetan Tricolora, Didier Deschamps koji je svoje zlatne igračke dane proveo u Marseilleu i torinskom Juventusu proživljava s Marseilleom najveću rezultatsku krizu otkako je 2009. godine došao na mjesto glavnog trenera. Naime, Marseille je nakon šest odigranih kola fenjeraš u francuskom prvenstvu sa samo tri prikupljena boda. Pojam pobjeda im je potpuno nepoznat u ovoj sezoni, a zadnja ligaška pobjeda datira još iz svibnja.
Međutim, predsjednik slavnog kluba s juga Francuske, Vincente Labrune stao je iza Deschampsa unatoč lošoj igri i porazu 2:0 od Lyona: "Ne, on nije u opasnosti. On je dobio povjerenje na duge staze. Moramo se podići, a svi kojima je stalo do kluba moraju ga podržati i pokazati svoju solidarnost u ovim teškim trenucima. Didier Deschamps uživa naše povjerenje."
Sportski direktor Marseillea Jose Anigo vjeruje da je ključ povratka na staze pobjede u glavama igrača: "Najvažnija je pozicija na kraju sezone, ali danas smo na dnu i to nije ugodno. Srce mi je teško, razočaran sam kao i igrači. Moramo povratiti izgubljeno povjerenje. Sve je do igrača. Oni imaju ključeve koje će otključati ovaj problem."
Pravu priliku za svoju prvu prvenstvenu pobjedu i ispiranje gorkog okusa nogometaši Marseillea će imati već u srijedu pred svojom publikom kada im u sklopu sedmog prvenstvenog kola u goste stiže novak među francuskom nogometnom elitom, momčad Eviana.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Ne mogu vjerovati da ekipa poput Marseille-a moze biti zadnja u Le Champillionat-u nakon 6.kola, s obzirom da nista manje kvalitetan tim ne posjeduju od onog,kada su postali prvaci.Mozda su se striktno okrenuli Ligi Prvaka 

Chelsea F.C.
Nesto zaista nije uredu, ne shvatam kako mozemo biti nadigrani od lyona koji ima najslabiji tm u zadnjih par godina...nek deschamp poduzme nesto jer vidi se da igraci nemaju samopouzdanja, nek nas izvadi iz govana sad. Proslo ljeto a jak ofanzivni igrac se nije doveo, nedopustivo. Nece ni u LP daleko dogurati ako ovako nastave, ne razumijem kako smo mogli olympiakos dobiti
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Vrlo često je problem isti tim uvjek treba svježe krvi kvalitetne, malo sreća, malo drugi napreduju, a realno sve je na Luchu, to je za tako zahtjevnu ligu nemoguće.Blue_He4rt je napisao/la:Ne mogu vjerovati da ekipa poput Marseille-a moze biti zadnja u Le Champillionat-u nakon 6.kola, s obzirom da nista manje kvalitetan tim ne posjeduju od onog,kada su postali prvaci.Mozda su se striktno okrenuli Ligi Prvaka
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- marseille_unique
- Kontakt:
ne vjerovatno kako izgubismo tri boda dadose nam gol u sudackoj nadoknadi a igrali smo i sa igracem manje sranje zesce
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- marseille_unique
- Kontakt:
nema trebaju na jedno tri pobjede za redom da se vratimo u formu i da budemo oni stari, s;jedece sedmcie moramo pobijediti u lugi i onda jednostavno samo pobjede redati
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Veoma je tesko prognozirati vecerasnju tekmu, ipak je to LP...i jedan i drugi tim ce biti maximalno motivirani. Nadam se pobjedi marseillea jer ipak igraju kuci, na velodromeu ali borussia je nezgodan tim pravo...vidjecemo, samo nek bude dobra tekmaDamir_BvB je napisao/la:Veceras Marsej - BvB ... Kakve su prognoze ?

uuuu ala deremo
dobro je, u LP sjajno igramo jos samo kad bi to prenijeli u ligi 

- Marseille_CU84
- Kontakt:
Dobro je.. ljepota
jes da je ovaj crveni na kraju pokvario ugodjaj al 3 komada legla moramo itekako biti zadovoljni

MARSEILLE EN FORCE !
- marseille_unique
- Kontakt:
kako sui ispali glupi, oni jadnici napadaju a mi zabijamo ko o sale, hahaha deriiiiiiiiii moramo u prvesntvu poceti igrati bolje
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Pozz decki, je li mi mozete reci zasto veceras tribina Zapad na vasem stadionu nije popunjena, je li nisu isle ulaznice ili nesto drugo ? Ipak Arsenal dolazi, trebalo je to napuniti, u cemu je problem ?
- Marseille_CU84
- Kontakt:
Stadion se renovira tacnije prosiruje pa zbog radova na tom dijelu nije niko mogao bitijuveboy je napisao/la:Pozz decki, je li mi mozete reci zasto veceras tribina Zapad na vasem stadionu nije popunjena, je li nisu isle ulaznice ili nesto drugo ? Ipak Arsenal dolazi, trebalo je to napuniti, u cemu je problem ?

MARSEILLE EN FORCE !
Gledam sinoc tribinu sa Marseille-ovim navijacima i sad okacen trans "Come on you irons" kako ja znam to je uzrecica West Ham-ovih navijaca
Eh sad jel neko zna da li je to marnut trans ili je provokacija Arsenalovim navijacima 

Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
ZZ od Ramba za Marseille
Dosadna i čvrta tekma sinoć. Marseille se zatvorio al...Nije se isplatilo. Drag klub mi al onakvom igrom nećete daleko. Kad vas je ovakav Arsenal pobjedio zamislite šta bi vam radio Arsenal u punom kapacitetu 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Kakav je to Arsenal u punom kapacitetu? Koliko znam sinoc ste izveli najjaci sastav...marseille odlican u prvom bio u drugom su neshvaceno stali, zaista mi nije jasno sta je deschamp zelio...cuvati 0:0? mogli smo dobiti a na kraju glup gol primismo...jbg nije jos gotovo, prolazimo dalje 100%GunnerS je napisao/la:ZZ od Ramba za MarseilleDosadna i čvrta tekma sinoć. Marseille se zatvorio al...Nije se isplatilo. Drag klub mi al onakvom igrom nećete daleko. Kad vas je ovakav Arsenal pobjedio zamislite šta bi vam radio Arsenal u punom kapacitetu
- frankqqqqq
- Kontakt:
U punom kapacitetu smatrao je da su tu vermalen sagna te nasri i fabregas, te naravno da je chamackh u formi i da arshavin igra kako zna. to bi bila šprdancija, ali šta bi bilo kad bi bilo.. I da wilsherea sam zaboravio. 

Najači, a fale nam TV, Wilshere, Sanga, Gibbs... ova prva trojica sigurno bi igrala u Arsenalu a i u svakom drugom timu na svijetuRaul7 je napisao/la: Kakav je to Arsenal u punom kapacitetu? Koliko znam sinoc ste izveli najjaci sastav..

A da ne govorim da su tu Cesc i Nasri, heh...
Wilshere Sagna i Gibbs bi igrali u svakom timu na svijetu?GunnerS je napisao/la:Najači, a fale nam TV, Wilshere, Sanga, Gibbs... ova prva trojica sigurno bi igrala u Arsenalu a i u svakom drugom timu na svijetuRaul7 je napisao/la: Kakav je to Arsenal u punom kapacitetu? Koliko znam sinoc ste izveli najjaci sastav..

a za ovo boldirano cu samo reci - eh da je drogba u marseilleu
GunnerS je napisao/la:Najači, a fale nam TV, Wilshere, Sanga, Gibbs... ova prva trojica sigurno bi igrala u Arsenalu a i u svakom drugom timu na svijetuRaul7 je napisao/la: Kakav je to Arsenal u punom kapacitetu? Koliko znam sinoc ste izveli najjaci sastav..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.