Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Neka otkupe ugovor Hasenhuttla od Southamptona. Bolji izbor od Allegrija i Pochettina. Igrali bi moderan, atraktivan fudbal a i rezultati bi bili dobri. Ko njega pokupi dobro ce proci 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- IlCapitano
- Kontakt:
Naravno da jeste.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑01 nov 2020, 20:33Ko je jedan od tri najbolja, AllegriIlCapitano je napisao/la: ↑01 nov 2020, 20:15Mislim da jedan od tri najbolja trenera na svijetu ima bolju šansu ako ništa drugo.![]()
Da, da, a Allegri je ultra-defanzivan jelda?![]()
Tebi mozda jeste
Nema šanse da ima više od tri bolja od njega zadnjih 5-6 godina.
Boli me **** za stil, estetiku i sl. Allegri je dokazan i u manjim i u velikim klubovima, i u gotovim i nespremnim sredinama, i sa mladim i sa starim igračima, sa slabijim igračima i najvećim zvijezdama i, naravno najbitnije, s trofejima.
Bio je i Ole refresh na početku. Poch ima užasan rekord s trofejima i utakmicama protiv jačih. Isto kao Ole je prihvatao bez pogovora manjak trošenja u Spursima. Ispodprosječan taktički i jako loše vodi utakmice, malo mijenja svojim odlukama itd.SMR187 je napisao/la: ↑01 nov 2020, 20:26Pa sigurno ce biti refresh u odnosu na svu ovu fudbalsku besmisao.
Ole vodi United kao oni na FM sto uzmu Real i samo klikaju Continue.
Bit će on sljedeći trener 99% i bolji od Olea naravno, ali ako je krajnji cilj nešto više od top 4....
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Sve stoji... ja bi još dodao tu pripremu utakmica koja je nečuvena. je li moguće da ova ekipa toliko kalira između dvije utakmice (PSG i Arsenal). Majke mi, šta im on radi za taj nesretni recovery, da ne mogu dvije dobre svezati? Dalje, mi smo djelovali ko neka nesretna ekipa iz 4. ranga engleskog takmičenja kojeg je dopao Arsenal, pa ne umijemo lopte izvesti. Kretanje bez lopte, osnovni preduslov da izneseš loptu protiv presinga - nula. Hajde što Ole ne zna, ali što mu onaj Pheelan ne kaže koju, valjda je pokupio šta kroz silne godine rada sa SAF-om. Bože sačuvaj. Uglavnom, vrijeme za rastanak je došlo, ali mislim da neće baš tako brzo - ipak su mu PSG i RBL, te vjerovatni plasman dalje u LP, kupili vremena. Nažalost.Zonked je napisao/la: ↑01 nov 2020, 20:22Ole OUT
Ovo kako je norveški muflon odradio 2pol treba pokazivati na trenerskim seminarima da se raja posteno ismije
Nista strano nije promasiti utakmicu takticki 1pol ali brate moj zato imas pauzu od 15min da nesto spremis za 2pol ali ne idiot ostavlja sve isto a zasto zato sto mu 0-0 odgovara isto kao i protiv Chelsea jednostavno je spremio oba puta ekipu da je "bod ko kuca" ali kita danas mu se to obilo od glavu i neka je dosta je bilo ovog ziheraskog pristupa
Dalje 20min u 2pol Pogbe je najlosijih 20min nekog igraca Uniteda otkad ja gledam utakmice i to bez konkurencije i sta se dogodi samo koji minut kasnije zbog toga jer kasni tako ocita izmjena kao šlag na tortu i po ko zna koji put na isti nacin nasrce na igraca i pravi penalali ne krivim Pogbu ni 1% zato sto na klupi sjedi idiot koji ocito jedini od miliona navijaca Uniteda i miliona neutralnih ne vidi nesto od cega su oci krvarile
2020 i covjek koji izvodi kornere i prekide je Luke Shaw pa daj ko koga ovdje yebe jel se on sprda s navijacima
Izmjene![]()
Cavani/GreenwoodCavani razumijem morao je uci ali zasto vadis jednu jedinu opasnost po Arsenal s krila
i tako cinis uslugu Arteti
kakve koristi od Cavanija u 16rcu ako nema ko da ubaci loptu sa strane nece je sigurno dobiti od Shawa i AWB
![]()
Bruno/van de Beek ok Bruno nije imao najbolju utakmicu ali vaditi ga umjesto...![]()
Arteta ga je skolovao danas kao najveceg amatera procitao je sve sta ce uraditi od pocetne postavke do igre i izmjena
- DragonReborn
- Kontakt:
Sad je najbolja prilika da ga nogiraju pred repststivnu pauzu.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne sporim da je dokazan u Italiji, al tu je svoj na svome, problem je što je ovo Engleska,IlCapitano je napisao/la: ↑01 nov 2020, 20:45
Naravno da jeste.
Boli me **** za stil, estetiku i sl. Allegri je dokazan i u manjim i u velikim klubovima, i u gotovim i nespremnim sredinama, i sa mladim i sa starim igračima, sa slabijim igračima i najvećim zvijezdama i, naravno najbitnije, s trofejima.
I baš me zanima što ste vi dali Pirlu poziciju pored Maxa, Prilo koji nema nikakvog iskustva
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- majestic24
- Kontakt:
Nije ovdje problem samo u treneru,vec je problem u svemu...krenuvsi od igraca,sportskog direktora pa onda trenera i ostalog. Od odlaska Fergusona,klub je izgubio svoj identitet. Sve se pokusavalo rijesiti samo sa novcem (kojeg realno nije bilo nikad vise u klubu),a na kraju smo od svega toga dobili goli qrac. Imamo preplacene igrace,kojima je bitan samo novac i da sto vise gluposti objavljuju na drustvenim mrezama. Kvalitet ovi igraci imaju,ali motiva ne.
Sta je rijesenje,tesko je reci. Definitivno treba mjenjati sportskog direktora i trenera. Ed zna navuci pare,ali on nema znanje kad je nogomet u pitanju. Stvarnost nije fm,pa da dovodis bilo kakvog igraca i da ocekujes da ce to funkcionisati. Kod OGS meni nije problem znanje...to vremenom sve dodje. Kod njega je veci problem sto nema autoritet kod igraca. Ja bih jucer umjesto Carricka volio vidjeti Keana ili Nevila,pa da yebu temelje ovim nasim igracima i da im kazu sta znaci igrati za United
Sta je rijesenje,tesko je reci. Definitivno treba mjenjati sportskog direktora i trenera. Ed zna navuci pare,ali on nema znanje kad je nogomet u pitanju. Stvarnost nije fm,pa da dovodis bilo kakvog igraca i da ocekujes da ce to funkcionisati. Kod OGS meni nije problem znanje...to vremenom sve dodje. Kod njega je veci problem sto nema autoritet kod igraca. Ja bih jucer umjesto Carricka volio vidjeti Keana ili Nevila,pa da yebu temelje ovim nasim igracima i da im kazu sta znaci igrati za United
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- IlCapitano
- Kontakt:
Zašto bi to bio problem? Pa najbolji treneir i igrači u ligi su došli van Engleske. Gomila talijanskih trenera osvajali ligu i bili uspješni. A Allegri je taktički i pristupom najfleksibilniji od svih.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 10:53Ne sporim da je dokazan u Italiji, al tu je svoj na svome, problem je što je ovo Engleska,IlCapitano je napisao/la: ↑01 nov 2020, 20:45
Naravno da jeste.
I baš me zanima što ste vi dali Pirlu poziciju pored Maxa, Prilo koji nema nikakvog iskustva
Zato što je daleko jeftiniji, a ni Allegri neće da se vraća dok su Paratici i Nedved tu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Koliko se sjećam sa vaše teme najviše zamjerki je bilo na račun povlačenja pri minimalnom vodstvu, i nedostatak muda u nekim momentima , taj ziheraški pristupIlCapitano je napisao/la: ↑02 nov 2020, 13:52Zašto bi to bio problem? Pa najbolji treneir i igrači u ligi su došli van Engleske. Gomila talijanskih trenera osvajali ligu i bili uspješni. A Allegri je taktički i pristupom najfleksibilniji od svih.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 10:53Ne sporim da je dokazan u Italiji, al tu je svoj na svome, problem je što je ovo Engleska,IlCapitano je napisao/la: ↑01 nov 2020, 20:45
Naravno da jeste.
Zato što je daleko jeftiniji, a ni Allegri neće da se vraća dok su Paratici i Nedved tu.

Kod nas bi morao biti fleskibilniji i pritisak bi bio veći, sad kako bi on izašao na kraj sa ovom ekipom i Woodwardom to ne znam, nisam optimista.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne znam ovo trenutno ne vodi nicemual... je napisao/la: ↑01 nov 2020, 20:53Sve stoji... ja bi još dodao tu pripremu utakmica koja je nečuvena. je li moguće da ova ekipa toliko kalira između dvije utakmice (PSG i Arsenal). Majke mi, šta im on radi za taj nesretni recovery, da ne mogu dvije dobre svezati? Dalje, mi smo djelovali ko neka nesretna ekipa iz 4. ranga engleskog takmičenja kojeg je dopao Arsenal, pa ne umijemo lopte izvesti. Kretanje bez lopte, osnovni preduslov da izneseš loptu protiv presinga - nula. Hajde što Ole ne zna, ali što mu onaj Pheelan ne kaže koju, valjda je pokupio šta kroz silne godine rada sa SAF-om. Bože sačuvaj. Uglavnom, vrijeme za rastanak je došlo, ali mislim da neće baš tako brzo - ipak su mu PSG i RBL, te vjerovatni plasman dalje u LP, kupili vremena. Nažalost.
Ovo sto on radi vise mi ne izgleda kao vođenje ekipe nego spasavanje svoje guzice iz utakmice u utakmicu jer nije slucajnost da ekipa igra najbolje(rezultatski) u trenutku kad mu se pocne "drmati" stolica i kad nema sta izgubiti sta se onda radi i kako se pripremaju pred te utakmice ne znam ali je potpuno razlicito od ovih utakmica kad se treba napraviti iskorak nakon par pozitivnih rezultata jednostavno kao da se povuce rucna i igra se na sigurno sto mu se svaki put vrati kao bumerang
Ma o otkazu ne treba ni razmisljati daleko je to kao sto kazes upravo zbog toga jer kupi sebi vrijeme s ovim nekim pobjedama i tako ce biti vjerovatno kroz citavu sezonu
Evo vec vidim scenario sjebali su raspoloženje navijacima jucer koje boli ona stvar kako ce odigrati u Turskoj znaci utakmica bez ocekivanja sto znaci da ce vjerovatno odigrati dobro a onda u subotu "ŠOK" protiv Evertona
I evo sta sad znace ove pobjede protiv PSG i RBL u takmicenju koje ti izmice u ligi i kako stvari stoje 90% ga neces igrati iduce sezone dakle samo se vrte u krug iz godine u godinu
Kazes
Evo kako se "pripremaju" za utakmiceja bi još dodao tu pripremu utakmica koja je nečuvena.

Pogba: “We didn’t expect to be man-marked like we were in midfield, me & Bruno.”
Ovo je zalosno i porazavajuce za trenera Uniteda cuj nisu ocekivali da ce im protivnik markirati najbolje igrace

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- IlCapitano
- Kontakt:
Koliko su te zamjerke bile osnovane vidi se u igri ekipe otkad je on otišao. Uprkos popularnom mišljenju Allegri je osim dvomeča s Ajaxom izvlačio maksimum iz one ekipe.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 14:29Koliko se sjećam sa vaše teme najviše zamjerki je bilo na račun povlačenja pri minimalnom vodstvu, i nedostatak muda u nekim momentima , taj ziheraški pristupIlCapitano je napisao/la: ↑02 nov 2020, 13:52Zašto bi to bio problem? Pa najbolji treneir i igrači u ligi su došli van Engleske. Gomila talijanskih trenera osvajali ligu i bili uspješni. A Allegri je taktički i pristupom najfleksibilniji od svih.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 10:53
Ne sporim da je dokazan u Italiji, al tu je svoj na svome, problem je što je ovo Engleska,
Zato što je daleko jeftiniji, a ni Allegri neće da se vraća dok su Paratici i Nedved tu.![]()
Kod nas bi morao biti fleskibilniji i pritisak bi bio veći, sad kako bi on izašao na kraj sa ovom ekipom i Woodwardom to ne znam, nisam optimista.
Za ostalo ćemo vidjeti kad dobije negdje posao. Korona ga je natjerala na dužu pauzu nego je planirao.
Druže, da ništa drugo ne pogledaš, evo ovo - Arteta i Lampard su imali duplo manje vremena i para, a napravili su ekipe koje izgledaju duplo bolje od nas na terenu. Momci očigledno imaju šlifa za ovaj posao, ovaj naš ne.Zonked je napisao/la: ↑02 nov 2020, 15:14Ne znam ovo trenutno ne vodi nicemual... je napisao/la: ↑01 nov 2020, 20:53Sve stoji... ja bi još dodao tu pripremu utakmica koja je nečuvena. je li moguće da ova ekipa toliko kalira između dvije utakmice (PSG i Arsenal). Majke mi, šta im on radi za taj nesretni recovery, da ne mogu dvije dobre svezati? Dalje, mi smo djelovali ko neka nesretna ekipa iz 4. ranga engleskog takmičenja kojeg je dopao Arsenal, pa ne umijemo lopte izvesti. Kretanje bez lopte, osnovni preduslov da izneseš loptu protiv presinga - nula. Hajde što Ole ne zna, ali što mu onaj Pheelan ne kaže koju, valjda je pokupio šta kroz silne godine rada sa SAF-om. Bože sačuvaj. Uglavnom, vrijeme za rastanak je došlo, ali mislim da neće baš tako brzo - ipak su mu PSG i RBL, te vjerovatni plasman dalje u LP, kupili vremena. Nažalost.
Ovo sto on radi vise mi ne izgleda kao vođenje ekipe nego spasavanje svoje guzice iz utakmice u utakmicu jer nije slucajnost da ekipa igra najbolje(rezultatski) u trenutku kad mu se pocne "drmati" stolica i kad nema sta izgubiti sta se onda radi i kako se pripremaju pred te utakmice ne znam ali je potpuno razlicito od ovih utakmica kad se treba napraviti iskorak nakon par pozitivnih rezultata jednostavno kao da se povuce rucna i igra se na sigurno sto mu se svaki put vrati kao bumerang
Ma o otkazu ne treba ni razmisljati daleko je to kao sto kazes upravo zbog toga jer kupi sebi vrijeme s ovim nekim pobjedama i tako ce biti vjerovatno kroz citavu sezonu
Evo vec vidim scenario sjebali su raspoloženje navijacima jucer koje boli ona stvar kako ce odigrati u Turskoj znaci utakmica bez ocekivanja sto znaci da ce vjerovatno odigrati dobro a onda u subotu "ŠOK" protiv Evertona
I evo sta sad znace ove pobjede protiv PSG i RBL u takmicenju koje ti izmice u ligi i kako stvari stoje 90% ga neces igrati iduce sezone dakle samo se vrte u krug iz godine u godinu
KazesEvo kako se "pripremaju" za utakmiceja bi još dodao tu pripremu utakmica koja je nečuvena.![]()
Pogba: “We didn’t expect to be man-marked like we were in midfield, me & Bruno.”
Ovo je zalosno i porazavajuce za trenera Uniteda cuj nisu ocekivali da ce im protivnik markirati najbolje igraceovo stvarno kao da se neko zajebaje s klubom a Ole ispada kao najveci cirkuzant
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Ne smije pi.zda ništa rizikovati pa dati Cavaniu prijeko potrebne minute. Ovako Rashforda i Brunu cijedi do iznemoglosti.
E moj Ole na Istanbulu čuvaš pos'o.
E moj Ole na Istanbulu čuvaš pos'o.

Odbrambeno postavljanje Stupčanica level...
-
- Kontakt:
- King_James
- Kontakt:
Tragikomedija se nastavlja... Čak i ako se večeras dodje do pobjede mislim da je red da se rastanemo sa Ole-om. Čovjek u dvije godine ništa nije uspio napraviti osim par bljeskova.
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
Ovo je fakat JADNO
Tako je, samo trpajte ove jadnike.
Arteta i Lampard, debitanti treneri, imali duplo manje vremena, duplo manje pare, a ekipe im izgledaju duplo bolje. Majstore, nemaš ti šlifa za ovaj nivo. Noga. 100 utakmica čovjek ima iza sebe i idalje ninašta ne ličimo. Njemu protiv borbenih turaka osigurača igra fosil Matić, a gore Bruno, van der Beek, Mata. Pa ako sam ne skontaš da je to presporo za bilo koga, onda se ubij...
Postava sa 2 napadača, 3 desetke i jednim sporim veznjakom. Okej Solšeru, nisi realan bogami. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.