NK Zvijezda Gradačac

Bosanski zmaj
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Bosanski zmaj » 05 jul 2013, 10:27

... i Semir Music je potpisao na 3 godine
http://www.nkzvijezda.ba/index.php/aktu ... ezdino-ime" onclick="window.open(this.href);return false;

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 05 jul 2013, 10:47

Semiru Musicu ce otac kupit igranje u prvih 11 za to se ne brinite. :D
Kod nas je igrao dok nisu dosli novi ljudi u klub nakon toga je otjeran.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 jul 2013, 10:56

mogli bi imati dobru ekipu.par iskusnijih starijih igraca i dosta mladih koji puno obecavaju.music je mlad igrac vec igrao za mlade selekcije bih,kod nas ce imati sve uslove da napreduje jos vise..vjerujem u trenera ocekujem borbenu ekipu i kod kuce i na strani.yebes nadigravanje kao kod odovica a celik i sarajevo nam za 20 minuta po 4 gola zabije.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 05 jul 2013, 11:18

astra1922 je napisao/la:mogli bi imati dobru ekipu.par iskusnijih starijih igraca i dosta mladih koji puno obecavaju.music je mlad igrac vec igrao za mlade selekcije bih,kod nas ce imati sve uslove da napreduje jos vise..vjerujem u trenera ocekujem borbenu ekipu i kod kuce i na strani.yebes nadigravanje kao kod odovica a celik i sarajevo nam za 20 minuta po 4 gola zabije.
Ha astra jel se to opet nazire Evropa iz tvojih postova

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 05 jul 2013, 11:19

Skojevski je napisao/la:Semiru Musicu ce otac kupit igranje u prvih 11 za to se ne brinite. :D
Kod nas je igrao dok nisu dosli novi ljudi u klub nakon toga je otjeran.
Pa ako je toliko los što mu babo nije kupio klupu u Želji,Sarajevu....ha ja,ako plaća valjda bi platio u nekom velikom klubu ili klubu gdje je finanacijsaka situacija loša pa da igra.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 jul 2013, 11:20

Tkanton je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:mogli bi imati dobru ekipu.par iskusnijih starijih igraca i dosta mladih koji puno obecavaju.music je mlad igrac vec igrao za mlade selekcije bih,kod nas ce imati sve uslove da napreduje jos vise..vjerujem u trenera ocekujem borbenu ekipu i kod kuce i na strani.yebes nadigravanje kao kod odovica a celik i sarajevo nam za 20 minuta po 4 gola zabije.
Ha astra jel se to opet nazire Evropa iz tvojih postova
naravno, evropo mi dolazimo 8-)

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 05 jul 2013, 11:23

Ove godine smo blize nego ikad...........

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 jul 2013, 11:26

Tkanton je napisao/la:Ove godine smo blize nego ikad...........
jesmo bogami

Nova sezona nova nafaka

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 05 jul 2013, 11:28

Kad bi smo jos samo doveli Maletica i Kajkuta ili nekog slicnih kvaliteta, smijem se okladit sa bilo kim da bi s takvom ekipom igrali evropu.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 jul 2013, 11:32

nemoj stari lozit raju ispast ces ko ja,evo ja prvi put nemam velika ocekivanja i valjda me iznenade ove sezone

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 05 jul 2013, 11:48

Mislim da ćemo kao ekipa biti daleko kvalitetniji nego protekle sezone a uz to jeftiniji.Pažljivo se biraju igrači,sve se pozicije adekvatno pokrivaju.Gaćinović je stari lisac,napravit će on iznenađenje u pozitivnom smislu u ovoj sezoni ;)

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 05 jul 2013, 11:52

astra1922 je napisao/la:nemoj stari lozit raju ispast ces ko ja,evo ja prvi put nemam velika ocekivanja i valjda me iznenade ove sezone
mora i nas nekad sunce ogrijat :D u biti treba od 5 ekipa koje pored nas imaju licencu za evropska takmicenja treba bit bolji od 3 ekipe. ;)

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 05 jul 2013, 12:13

Kapetan je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:nemoj stari lozit raju ispast ces ko ja,evo ja prvi put nemam velika ocekivanja i valjda me iznenade ove sezone
mora i nas nekad sunce ogrijat :D u biti treba od 5 ekipa koje pored nas imaju licencu za evropska takmicenja treba bit bolji od 3 ekipe. ;)
Od 5 ekipa koje imaju licence treba biti bolji samo od jedne, jer 4 idu u Evropu.Ali nema potrebe da dizemo euforiju kao pred pocetak svake sezone, treba spustiti loptu na zemlju, igracima i treneru dati da u miru rade bez velikih ocekivanja, i mozda upravo tada i dodje i rezultat.Igracki jos uvijek nismo toliko jaki da bi se borili za Evropu, jer nam je za to potrebno jos dobrih igraca u vezi i napadu.

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 05 jul 2013, 12:24

Bosanski zmaj je napisao/la:
Kapetan je napisao/la:
Od 5 ekipa koje imaju licence treba biti bolji samo od jedne, jer 4 idu u Evropu.Ali nema potrebe da dizemo euforiju kao pred pocetak svake sezone, treba spustiti loptu na zemlju, igracima i treneru dati da u miru rade bez velikih ocekivanja, i mozda upravo tada i dodje i rezultat.Igracki jos uvijek nismo toliko jaki da bi se borili za Evropu, jer nam je za to potrebno jos dobrih igraca u vezi i napadu.
pa eto ako racunas kup, al to je vise kao faktor srece sto nama svakako nedostaje :( :( :(

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 05 jul 2013, 12:26

ordagic je vrhunski igrac nema sta :mrgreen:

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 05 jul 2013, 12:26

vatreni je napisao/la:Mislim da ćemo kao ekipa biti daleko kvalitetniji nego protekle sezone a uz to jeftiniji.Pažljivo se biraju igrači,sve se pozicije adekvatno pokrivaju.Gaćinović je stari lisac,napravit će on iznenađenje u pozitivnom smislu u ovoj sezoni ;)
Čuj Gaćinović stari lisac gdje si to pročito čovek treniro školu fudbala u Vojvodini i pola godine Leotar i stari lisac, Odović je za njega po tome Murinjo jer je vodio Želju, Borac BL, Slaviju, Velež, GOŠK ;)

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 05 jul 2013, 12:36

Zmajjj je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Mislim da ćemo kao ekipa biti daleko kvalitetniji nego protekle sezone a uz to jeftiniji.Pažljivo se biraju igrači,sve se pozicije adekvatno pokrivaju.Gaćinović je stari lisac,napravit će on iznenađenje u pozitivnom smislu u ovoj sezoni ;)
Čuj Gaćinović stari lisac gdje si to pročito čovek treniro školu fudbala u Vojvodini i pola godine Leotar i stari lisac, Odović je za njega po tome Murinjo jer je vodio Želju, Borac BL, Slaviju, Velež, GOŠK ;)
Na godine sam mislio,spika govori o njemu......taj bi žedna preko vode,Oda svoje znanje niti verbalno a ni praktično nije znao primjeniti.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 05 jul 2013, 12:37

Zmajjj je napisao/la:
Po meni je Gacinovic bolji trener od Odovica narucito kada se uzme u obzir da je uspjesno vodio Leotar koji je u to vrijeme bio bez uprave i bez redovnih placa igracima,i nije vodio skolu fudbala nego juniore Vojvodine sto je veca stvar nego nekog naseg premijerligasa.Pogledaj samo nase trenere isponizenja im trenirati juniore,kadete,ili pionire.

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 05 jul 2013, 12:45

Kakva su pojačanja sad ja sam zabrinut pravo :o zadovoljan sam da budemo ispred Viteza i Mladosti jer tu je razlika velika između njih novi i klubova koji sad igraju premijer ligu sve druge ekipe će biti ispred nas i bojim se da će nam se protivnički igrači sklanjat ko u Trebinju :o treba publiku vratit na stadion a ova ekipa to ne može bez pojačanja a još nije kasno dovest prava dva igrača, samo da nam Muće ne dovede kakvog kao onog pjevača Pilavdžića čojk lijepo dođe operaciju mu Zvijezda i rehabilitaciju plati a nije minute odigro sad ga otjeraju :lol:

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 05 jul 2013, 12:49

vatreni je napisao/la:
Zmajjj je napisao/la:
Na godine sam mislio,spika govori o njemu......taj bi žedna preko vode,Oda svoje znanje niti verbalno a ni praktično nije znao primjeniti.
Oda je uveo Borac BL u PL , sa Slavijom bio u KUP UEFA a to nije mala stvar.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.