AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Bravo Romice trpaj
Danielle perdoname
Danielle perdoname
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Napokon poluvrijeme bez stresa i samo je pitanje koliko budu gutnuli... Cristante koliko paseva u bunar jeote... Pa stavi rađe malog Romana.. Dybala ex fudbaler 
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Kakva atmosfera
Uzivanje od tekme.Da je Bogdo vise ovakvih utakmica.
Uzivanje od tekme.Da je Bogdo vise ovakvih utakmica.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Ne pamtim kad smo u ligi vodili s 3 razlike na poluvremenu. Naravno moramo primiti gol na kraju, ništa novo. Najbolja atmosfera u evropi sigurno, ko to nije doživio uživo ne razumije o čemu pričam. Uglavnom, rutinska pobjeda, sad idemo u Bergamo…
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- Cassano2024
- Kontakt:
Puno emocija sinoć na Olimpicu. DDR
.
Lijepa i sigurna pobjeda. Ono što me najviše raduje su nastupi dva mlada stopera. Vidi se da su beton igrači. Samo da ih ne gurnemo na pozajmice.
Igra je bila dobra, bili smo agresivni na njihovoj polovini i posle 3-0 igrali koliko je dovoljno. Cristantea često kritikujemo, ali momak je motor ekipe. Kone sve bolji u fazi napada. Dybala dobar, vidi se da mu fali samopouzdanja. Soule standardno dobar. Nadam se da nije teža povreda u pitanu. Svi su sinoć zadovoljili. Nažalost već sledeću ćemo izgubiti jer je derbi u pitanju.
Lijepa i sigurna pobjeda. Ono što me najviše raduje su nastupi dva mlada stopera. Vidi se da su beton igrači. Samo da ih ne gurnemo na pozajmice.
Igra je bila dobra, bili smo agresivni na njihovoj polovini i posle 3-0 igrali koliko je dovoljno. Cristantea često kritikujemo, ali momak je motor ekipe. Kone sve bolji u fazi napada. Dybala dobar, vidi se da mu fali samopouzdanja. Soule standardno dobar. Nadam se da nije teža povreda u pitanu. Svi su sinoć zadovoljili. Nažalost već sledeću ćemo izgubiti jer je derbi u pitanju.
Commando Ultrà Curva Sud
Koliko je toksičan klub Manchester United, znači prihvatili smo sve njihove zahtjeve što se tiče Zirkzee-a, Amorim ga konstantno drži na klupi, igrač hoće da ide, agenti guraju transfer, ali oni nešto kao to sad odgađaju.
Zaista osim financija, ne znam zašto igrači, naročito iz Italije i pomisle da idu u tako toksičan klub.
Zaista osim financija, ne znam zašto igrači, naročito iz Italije i pomisle da idu u tako toksičan klub.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- Cassano2024
- Kontakt:
Potpisujem. Plus daju jake ugovore svima i onda ne mogu da ih se riješe.Surreal je napisao/la: ↑30 dec 2025, 12:26Koliko je toksičan klub Manchester United, znači prihvatili smo sve njihove zahtjeve što se tiče Zirkzee-a, Amorim ga konstantno drži na klupi, igrač hoće da ide, agenti guraju transfer, ali oni nešto kao to sad odgađaju.
Commando Ultrà Curva Sud
- Cassano2024
- Kontakt:
Zirkzee večeras zabio gol nakon sjajnog poteza i pokazao kakav je majstor. Međutim na poluvremenu ga zamijenili. Nadam da sledeći put kad obuče crveni dres, to će biti naš. Uživanje je gledati ovog majstora.
Commando Ultrà Curva Sud
Sve manje vjerujem da će se taj transfer desiti
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Fabrizio Romano: Frendrup is a hot name for Roma, ongoing contact with Genoa
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- Cassano2024
- Kontakt:
Neloš igrač. Ali mislim da nam ne treba. Veznjak koji dosta trči i koristan je, ali ne daje golove i ne asistira. Kone, El Ayanoui, Pislili, Cristante..isti tip. Nama treba neko brzo krilo tipa Robben-Ribery.... Doku, Lookman, ...tako nešto. Taj tip igrača. Nemamo ga.
Commando Ultrà Curva Sud
Sretna Nova momci!
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Sretna nova Romanisti, da nam opet voljeni klub bude igrao ligu prvaka aBd
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
I eto našeg prvog pojačanja. Raspadori je sve ono što je Baldanzi trebao biti, ali nažalost nije. Nadam se da on nije taj napadač kojeg smo kanili dovesti, u suprotnom fijasko.
Treba nekada i pohvaliti Massaru, doveo je prvog igrača na vrijeme. Bit će on od pomoći. Zirkzee sapunica će naravno da traje još dugo, a sve se više spominje ovaj Disasi, iskreno ne sviđa mi se baš, bio je neki snimak gdje ga dijete baca na nos, jer je igrao za u21 ekipu taj jedan meč.
Jasno potpuno, da nema ništa od toga, ali lijepo je nakon dugo vremena pročitati Salah i Roma u istoj rečenici.

Treba nekada i pohvaliti Massaru, doveo je prvog igrača na vrijeme. Bit će on od pomoći. Zirkzee sapunica će naravno da traje još dugo, a sve se više spominje ovaj Disasi, iskreno ne sviđa mi se baš, bio je neki snimak gdje ga dijete baca na nos, jer je igrao za u21 ekipu taj jedan meč.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Svima sve najbolje u novoj
Prvi pljujem Massaru ali napokon da napravi neki posao, Uspio je dog. s opcijom otkupa pa im se moze i na kraju vratiti, ali naspram Baldanzija kakav ce to samo korak naprijed biti....
Sa Zirkzeeom je dogovoreno samo ga ovi trebaju pustiti a to bude sredinom Januara... Pojavila se glasina da bi uzeli i Chiezu na posudbu, onaj mali iz Benfice mi se ne sviđa... Također Gasp preferira Disasia.....Baily se bude zapakirao i vratio Vili pa nek im pomogne u borbi za naslov
Ako bi Chieza dosao do bi bio sex i sve bi ljetnje gluposti Massari bile oproštene..
Prvi pljujem Massaru ali napokon da napravi neki posao, Uspio je dog. s opcijom otkupa pa im se moze i na kraju vratiti, ali naspram Baldanzija kakav ce to samo korak naprijed biti....
Sa Zirkzeeom je dogovoreno samo ga ovi trebaju pustiti a to bude sredinom Januara... Pojavila se glasina da bi uzeli i Chiezu na posudbu, onaj mali iz Benfice mi se ne sviđa... Također Gasp preferira Disasia.....Baily se bude zapakirao i vratio Vili pa nek im pomogne u borbi za naslov
Ako bi Chieza dosao do bi bio sex i sve bi ljetnje gluposti Massari bile oproštene..
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Benvenuto Giack! Zna zabit gol kad se lomi utakmica i nije podlozan povredama sto je ok. Ali jos uvijek nam treba napadac, nadam se da cemo Icardija nekako dovesti i ako se slabo spominje i visoka plata. Manu Kone je vruca roba, ali ne prodavati prije mundijala.
Sretna nova god i od mene.
Sretna nova god i od mene.
embrace the chaos
Kazu mediji da Raspadori razmišlja o transferu i da mu treba oko tjedan dana da donese odluku, htijeo bi ostati u Španjolskoj, Sve se dogovorilo s Atm a on ne zna sta bi.. Lazio i Galata nude trajni transfer pa tko zna sto ce biti...
Massara i kad dogovori dobar posao onda ga igraci pocnu zahebavati, prvo Sancho pa sad izgleda i ovaj
Treba se okreniti drugim opcijama a ovaj nek trune tamo kao i Sancho...
Je da je tesko sad u Januaru dovest fudbalera ali rađe nek dovedu onog Giovane iz Verone, 21 god,ovi hoce Baldanzija i svi zadovoljni
Massara i kad dogovori dobar posao onda ga igraci pocnu zahebavati, prvo Sancho pa sad izgleda i ovaj
Treba se okreniti drugim opcijama a ovaj nek trune tamo kao i Sancho...
Je da je tesko sad u Januaru dovest fudbalera ali rađe nek dovedu onog Giovane iz Verone, 21 god,ovi hoce Baldanzija i svi zadovoljni
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.