Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
E svašta će čovjek ovdje pročitat. Ja sam sinoć odmah pisao da je bio faul nad Gabiom al jok u Italiji VAR radi nekom svojom logikom. Navikli smo već na to. Al sto neko napisa ranije mi svakako nismo zaslužili pobjedu, jer ne možeš protiv jbn Pise igrati onako kako smo mi sinoć igrali
Il Club più titolato al mondo!
Kakav je ba ovo penal haha
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
-
adointer10
- Kontakt:
je li moguce da je svirao penal?? hahahahahah smijurija
- muha milanez
- Kontakt:
Ode zadnja loža, by by Kevine na duže staze
Ne može Napoli ništa sa starudijama u ekipi poput Di Lorenza, Spinazzole, Politana i sl.
Ne može Napoli ništa sa starudijama u ekipi poput Di Lorenza, Spinazzole, Politana i sl.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Cist penal ..ne znam cemu kmecanje
Bilo je kontakta, cist penal. inter se bas izmasio na kraju, napoli vodi ali bas su losi, i njima fali napadac, nisam upratio koliko ce odsustovati Hojlund i Lukaku, onaj Lucca je prespor.
embrace the chaos
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kako je Napoli ovako los 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ovo se desava jer je Napoli vise odmarao prosle sezone
Biće ovo neizvjesno prvenstvo do zadnjeg kola. Niko ne odskače, svi su tu negdje, nema nepobjedivih. 
-
adointer10
- Kontakt:
Neee, ovo se desava jer je Liverpool potrosio 350 miliona funti* i ne mogu meda..JayCatwright je napisao/la: ↑25 okt 2025, 19:37Ovo se desava jer je Napoli vise odmarao prosle sezone
- JayCatwright
- Kontakt:
Potrosio bi i Inter da nisu sirotinja koja mora dovoditi polovnjaka Arnautovica i slicne na posudbu. Uvijek je sirotinja kukala, sta ces.adointer10 je napisao/la: ↑25 okt 2025, 19:55Neee, ovo se desava jer je Liverpool potrosio 350 miliona funti* i ne mogu meda..JayCatwright je napisao/la: ↑25 okt 2025, 19:37Ovo se desava jer je Napoli vise odmarao prosle sezone![]()
Dobar napoli u nastavku, inter ispuhao a nije ni cudo s obzirom da im je ovo trece gostovanje u 7 dana.
embrace the chaos
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Lautaro još jednom dokazao da je najgadnija njuška u ligi još od Materacija
Lik se ponaša na terenu kao da je Mesi jbt., golove daje samo parmaskim ekipama iz drugog dijela tabele, kakav gad raspali
Lik se ponaša na terenu kao da je Mesi jbt., golove daje samo parmaskim ekipama iz drugog dijela tabele, kakav gad raspali
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Lose Inter u odbrani, previse prostora i prejeftini golovi. Napoli ozbiljniji bio i zato su zasluzeno pobijedili bez obzira na penal.
Chivu neiskusan, ali nadat se da moze izboriti top 4.
Chivu neiskusan, ali nadat se da moze izboriti top 4.
Kad Napoli i ove sezone osvoji prvenstvo, kakav ćete izgovor pronaći?
Aha, vidim gore da Inter prečesto gostuje.
Hajde dobro.
Aha, vidim gore da Inter prečesto gostuje.
Hajde dobro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.