Ima logike

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Semper je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:03Mi smo danas napravili vazan korak ka drugom mjestu. O tituli ne mozemo razmisljati jer igraci Sarajeva imaju pobjednicki mentalitet i nikada ali nikada im se ne moze desiti da ne pobjede male ekipe. Mi smo igracki najjaci u ligi ali nas igra na Grbavici kosta iz godine u godinu veceg rezultata od drugog mjesta.
i ja dok sam trenirao i igrao, nije mi isto bilo odigrat u Prijedoru protiv Rudara, i protiv Sirokog dole u kampu njihovom.. kad vidis dobar teren i ambijent, vuce de da dadnes 200% od sebe, osjecas se ko igrac, jednostavno ti se igra .. tako svi koji dodju na GRB, daju 200% od sebe
Ne prozivaj me Boga ti za svaki treci post kad znas da imam ogranicene mogucnosti
Ma ne salim brate,treba koristiti tu mogucnost dok ne budemo imali ekipu koja je kvalitetna za ovog trenutnog terenasvrakino1921 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:07Bravo brate
Ne znam dal se zezas al fakat bi trebali pocet razmisljat i o toj varijanti
delinjo je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:13Ma ne salim brate,treba koristiti tu mogucnost dok ne budemo imali ekipu koja je kvalitetna za ovog trenutnog terenasvrakino1921 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:07Bravo brate
Ne znam dal se zezas al fakat bi trebali pocet razmisljat i o toj varijanti![]()
Ekipa koja ima luksuz da jedan Stilic nije u prvih 11 je igracki najjaca u ligi. Lendric, Stilic i Bekric bi u svakoj drugoj ekipi bili starteri.Merakk1921 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:05Semper je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:03Mi smo danas napravili vazan korak ka drugom mjestu. O tituli ne mozemo razmisljati jer igraci Sarajeva imaju pobjednicki mentalitet i nikada ali nikada im se ne moze desiti da ne pobjede male ekipe. Mi smo igracki najjaci u ligi ali nas igra na Grbavici kosta iz godine u godinu veceg rezultata od drugog mjesta.
Ma ko je najjaci igracki? Ne pricaj budalastine, al igramo najbolje protiv najboljih to je cinjenica, ko nam je kriv sto nismo mladost krupu i slobodu dobili kuci, oni te male tekme rijese.. al ocekujem kikseve protiv vecih
Kako se nasi ne osjecaju kao igraci kad odu u Izrael .Grbavica je problem po mom misljenju zato sto imamo poprilicnu sporu ekipu i na nasem tepihu ako fino otvoris kontru za sekundu si pred golom.Dok na danasnjem terenu u Mostaru svejedno imao Bolta ili Jamaka kad ne mozes loptu gurati.Merakk1921 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:09i ja dok sam trenirao i igrao, nije mi isto bilo odigrat u Prijedoru protiv Rudara, i protiv Sirokog dole u kampu njihovom.. kad vidis dobar teren i ambijent, vuce de da dadnes 200% od sebe, osjecas se ko igrac, jednostavno ti se igra .. tako svi koji dodju na GRB, daju 200% od sebe
Bas tako brate. I ja prvi sam znao gluposti reci a stvarnost je da sam ja obicni navijac a on i ostali su otisli stepenicu iznad i uhvatili se u kostac sa problemima koje klub nosi. I on i trenutni kao i oni prije. Neki su bili uspjesniji neki malo manje ali sigurno nisu sa namjerom nesto lose radili. Svi mi mastamo o nekim bogatasima, titulama, parama, a stvarnost je da ovisimo o nasim navijacima koji se odluce na to da svoje vrijeme i pamet posvete klubu.
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin i 33 gosta.