Hvala!
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
A ljudi nas tako fino ugostili u srijedu... 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Drhti, Barcelono: Realov B sastav zabio šest komada trećoj momčadi lige!

ČAK DEVET pogodaka vidjela je publika na Mestalli u prvoj utakmici 33. kola španjolskog nogometnog prvenstva. Vidjela je i pobjedu zahuktale B-momčadi Real Madrida protiv Valencije, a završilo je 6:3.
Niti malo neizvjesnosti nije bilo u utakmici trećeplasirane momčadi Primere i njenog gosta koji zauzima drugo mjesto ljestvice. Utakmica je bila "završena" već u prvome poluvremenu koje je završilo 40 za goste, a već u 53. minuti bilo je i 5:0 nakon što ja Gonzalo Higuain isporučio svoj treći pogodak u mrežu Guaite.
Argentinski je napadač u subotu naprosto briljirao. Uvodnih pet golova imalo je njegov potpis bilo u vidu pogotka ili asistencije (prvo Karimu Benzemi za 1:0, potom i Kaki za 3:0).
Realova je igra bila dojmljiva, igrači koje vodi Jose Mourinho očito su prepuni samopouzdanja nakon osvajanja Kupa kralja i vrlo uvjerljivo ulaze u polufinale Lige prvaka u kojem će još jednom pokušati stati na kraj Barceloni. A, ono iznimno važno, u ovoj utakmici portugalski trener u prvoj je momčadi koristio je samo Ikera Casillasa i Ricarda Carvalha iz sastava koji je preko Katalonaca osvojio Kup kralja.
Nakon sedam pogodaka u dvanaest kola Primere, a potom i ozljede koja ga je na 134 dana izgurala s travnjaka (predviđalo se da će pauzirati još nekoliko mjeseci), Gonzalo Higuain opet širi strah suparničkim šesnaestercima. Nakon dvije utakmice bez gola nakon povratka, ponovno je dojmljiv. Treba naglasiti i da je susret obilježen mlakim obranama, no to nikako ne umanjuje ono što je Argentinac napravio, kao niti uspjeh Realove momčadi .
Dodajmo da je nakon Soldadova gola za smanjenje vodstva na 5-1 Kaka zabio svoj drugi gol (uz dvije asistencije). I u prošlome je kolu dva puta bio precizan te je sada na brojci od šest ligaških golova.
Za Valenciju su rezultat ublažili Jonas i Jordi Alba.
Primera, 33. kolo:
Valencia – Real Madrid 3:6 (Soldado 59, Jonas 79, Alba 84 / Benzema 22, Higuain 30, 41, 52, Kaka 38, 61)
Kasnije:
Barcelona – Osasuna
Athletic – Real Sociedad
Redoslijed: 1. Barcelona 85 (-1), 2. Real Madrid 80, 3. Valencia 63, 4. Villarreal 57 (-1), 5. Athletic 48 (-1)...

ČAK DEVET pogodaka vidjela je publika na Mestalli u prvoj utakmici 33. kola španjolskog nogometnog prvenstva. Vidjela je i pobjedu zahuktale B-momčadi Real Madrida protiv Valencije, a završilo je 6:3.
Niti malo neizvjesnosti nije bilo u utakmici trećeplasirane momčadi Primere i njenog gosta koji zauzima drugo mjesto ljestvice. Utakmica je bila "završena" već u prvome poluvremenu koje je završilo 40 za goste, a već u 53. minuti bilo je i 5:0 nakon što ja Gonzalo Higuain isporučio svoj treći pogodak u mrežu Guaite.
Argentinski je napadač u subotu naprosto briljirao. Uvodnih pet golova imalo je njegov potpis bilo u vidu pogotka ili asistencije (prvo Karimu Benzemi za 1:0, potom i Kaki za 3:0).
Realova je igra bila dojmljiva, igrači koje vodi Jose Mourinho očito su prepuni samopouzdanja nakon osvajanja Kupa kralja i vrlo uvjerljivo ulaze u polufinale Lige prvaka u kojem će još jednom pokušati stati na kraj Barceloni. A, ono iznimno važno, u ovoj utakmici portugalski trener u prvoj je momčadi koristio je samo Ikera Casillasa i Ricarda Carvalha iz sastava koji je preko Katalonaca osvojio Kup kralja.
Nakon sedam pogodaka u dvanaest kola Primere, a potom i ozljede koja ga je na 134 dana izgurala s travnjaka (predviđalo se da će pauzirati još nekoliko mjeseci), Gonzalo Higuain opet širi strah suparničkim šesnaestercima. Nakon dvije utakmice bez gola nakon povratka, ponovno je dojmljiv. Treba naglasiti i da je susret obilježen mlakim obranama, no to nikako ne umanjuje ono što je Argentinac napravio, kao niti uspjeh Realove momčadi .
Dodajmo da je nakon Soldadova gola za smanjenje vodstva na 5-1 Kaka zabio svoj drugi gol (uz dvije asistencije). I u prošlome je kolu dva puta bio precizan te je sada na brojci od šest ligaških golova.
Za Valenciju su rezultat ublažili Jonas i Jordi Alba.
Primera, 33. kolo:
Valencia – Real Madrid 3:6 (Soldado 59, Jonas 79, Alba 84 / Benzema 22, Higuain 30, 41, 52, Kaka 38, 61)
Kasnije:
Barcelona – Osasuna
Athletic – Real Sociedad
Redoslijed: 1. Barcelona 85 (-1), 2. Real Madrid 80, 3. Valencia 63, 4. Villarreal 57 (-1), 5. Athletic 48 (-1)...
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
drhtimo evo, tresemo se, sta ste se digli, imo smo znali zabiti 6 komada i to drugoplasiranoj ekipi ha ha
mene raduje ova pobjeda reala, mozda se u srijedu ipak ohrabrite pa pokusate igrati napadacki na svom terenu, a onda ce uslijediti odmazda hegemonije
mene raduje ova pobjeda reala, mozda se u srijedu ipak ohrabrite pa pokusate igrati napadacki na svom terenu, a onda ce uslijediti odmazda hegemonije
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Dok si imao potrebu nešto napisati nije ti svejedno...Romariooo je napisao/la:drhtimo evo, tresemo se, sta ste se digli, imo smo znali zabiti 6 komada i to drugoplasiranoj ekipi ha ha
Kad se Sami povredio zabrinuo sam se a onda sam se sjetio ma tu je Mou da mozga za mene...
i ima dosta opcija sa Kakom i Higuainom u naponu snage + Granero u velikoj formi...
Garay će vjerovatno zauzeti mjesto Carvalja ispred Albiola...
slatke muke.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Kaka' je danas objasnio neke stvari. Lik mora igrati u El Clasicu umjesto Di Marije ili Ozila. On je igrac velikih utakmica. Onaj drugi gol samo veliki majstori zabijaju. Jos i 2 asistencije, nebrojeno prodora ocjena 10. Meni se ucinilo da vam je Alonso dosta umrtvio igru od kada je usao. Lass isto odlican bio.
-
- Kontakt:
Momci glave dolje! Nista jos nije postignuto,pa nije vrag da cemo iz godine u godinu raditi iste greske. Put od euforije do depresije je jako kratak,a uzrokuju ga velike neutemeljene najave i ocekivanja. Nemojte to radit. Ne odgovarajte na ovakve provokacije.
Nije ni bitno sto ce se u polufinalu dogodit. Kataloncima se trese guzica,njihove vrijeme odmice,nase dolazi. Vrijeme radi za nas,samo nemojte ponovno taj svima nam dobro poznati bahati stav. Necemo se izjednačavat s njima. Glave dolje! Sve će doci na svoje.
Nije ni bitno sto ce se u polufinalu dogodit. Kataloncima se trese guzica,njihove vrijeme odmice,nase dolazi. Vrijeme radi za nas,samo nemojte ponovno taj svima nam dobro poznati bahati stav. Necemo se izjednačavat s njima. Glave dolje! Sve će doci na svoje.
ko vam sve ima zuti karton u lig prvaka, koliko ja znam ramos, xabi alonso, imaju jos dvojica trojica mislim
Kaka' je danas objasnio neke stvari. Lik mora igrati u El Clasicu umjesto Di Marije ili Ozila. On je igrac velikih utakmica. Onaj drugi gol samo veliki majstori zabijaju. Jos i 2 asistencije, nebrojeno prodora ocjena 10. Meni se ucinilo da vam je Alonso dosta umrtvio igru od kada je usao. Lass isto odlican bio.
kaka je velemajstor uvijek bio, al mislim da nema sanse da on zaigra protiv nas, morinjo ce to postaviti isto kao u ove prve dvije utakmice jer sad mu je najvise stalo da ne primi gol kod kuce, bilo bi vam steta da kedira ne odigra, jer bez karvalja i kedira taj realov bedem je puno slabiji
kaka je velemajstor uvijek bio, al mislim da nema sanse da on zaigra protiv nas, morinjo ce to postaviti isto kao u ove prve dvije utakmice jer sad mu je najvise stalo da ne primi gol kod kuce, bilo bi vam steta da kedira ne odigra, jer bez karvalja i kedira taj realov bedem je puno slabiji
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Što su se Frankovci digli pobjedili jadnu Valenciu sa B-timom a samo dva igrača u tom B timu vrijede 100 mil koliko i kompletan klub sa Mestalle.. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
[youtube][/youtube]Romariooo je napisao/la:ko vam sve ima zuti karton u lig prvaka, koliko ja znam ramos, xabi alonso, imaju jos dvojica trojica mislim
Osim njega mislim da nema niko više...Pepe je svoj odradio tako da

Saurman je napisao/la:Što su se Frankovci digli pobjedili jadnu Valenciu sa B-timom a samo dva igrača u tom B timu vrijede 100 mil koliko i kompletan klub sa Mestalle..

Ima Ramos,Xabi,Angel i on koliko ja znam.. Pepe i Carvalho se ocistili hebes ga..
Da to sam mislio pored njih...ali isto razmišljam hebi ga,ko god da igra sa onim pristupom na Mestalji nije previše važno...L_blancos je napisao/la:Ima Ramos,Xabi,Angel i on koliko ja znam.. Pepe i Carvalho se ocistili hebes ga..
- anonymousHD
- Kontakt:
Xabi nakon što se očistio protiv Ajaxa, nije dobio nijedan žuti karton. Bar tako piše na uefa.com. 

Rodjaci,6 komada
sto je mnogo ,mnogo je
Pravi vaterpolo rezultat 

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Nail for Real
- Kontakt:
Ova utakmica je dosta stvari pokazala. Da je Real u odlicnoj formi i da je Valencia smijesna ekipa, koja ne umije da se brani. Ono postavljanje odbrane visoko ne moze dobro proc' protiv Getefea a ne protiv Reala
. Ali, dobro na greskama se uci.
Bitno je ovo takodjer za samopouzdanje, koje konstantno raste.
@siempre, kad se god uznemirm pogledam sliku Josea i dodje mi lakse. Zna on kako da se ponasa u ovim situacijama.

Bitno je ovo takodjer za samopouzdanje, koje konstantno raste.
@siempre, kad se god uznemirm pogledam sliku Josea i dodje mi lakse. Zna on kako da se ponasa u ovim situacijama.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Nail for Real
- Kontakt:
Jesi vidioVolimLiverpool je napisao/la:Ne završi ovo kako je moglo završiti dobro,ali dati 6 golova u gostima jednoj Valenciji je za svaku pohvalu.Čini se da je Mourinho to uklopio pa vjerujem da čak Real ima malu prednost pred dvomeč sa Barcom.
Prvenstvo je izgubljeno,ali ako najljućeg protivnika izbacite sa oba preostala fronta,onda je ova sezona itekako uspješna za Galaktikose.
Kakav tandem,Benzema-Higuain,zar ne @Naile ?

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Joj ubica. Najviše mi je drago radi Kake... on će sad raditi dar-mar s Barceloninim igračima 

Čelik Zenica 1945
Nema Mourinho bojim se muda da pocne sa njim. Nije defanzivan.Nimla_RZ je napisao/la:Joj ubica. Najviše mi je drago radi Kake... on će sad raditi dar-mar s Barceloninim igračima
Imajul gdje golovi druga tekma ove sezone koju nisam gledao jbg lijepo vrijeme bilo,a tekma rano
I Pipita ponovo comeback napravio još Kaka u formi pa ja ne mogu dočekat sljedeću sezonu
Ove uzimamo LP i kup,a sljedeće sve 
I Pipita ponovo comeback napravio još Kaka u formi pa ja ne mogu dočekat sljedeću sezonu

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
U napadu ce pocet Benzema a umjesto Ozila Lass.. Ko se smije kladit za sastavM A J S T O R je napisao/la:http://www.footballuser.com/100110/Real_Madrid_CF

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.