AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

betton
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la betton » 04 jan 2013, 23:17

ma dajte,sta vam je.ja sam jako optimistican za nas napad.saraf i niang,njega mi nekako zaboravljate..
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 04 jan 2013, 23:25

You can start all over again :(

[youtube][/youtube]

Kako mi je zao u pm,dlaka mi fali da ne zaplacem :? :cry: :cry:
Zadnja izmjena: UrbyEmanuelson, dana/u 05 jan 2013, 13:32, ukupno mijenjano 1 put.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 04 jan 2013, 23:31

Sacu ja rec nesto pa me napadnite slobodno :mrgreen: . Ovde mnogi prozivaju Pazzinia da je panj al je cojk dao 8 golova i drugi je strijelac iza Faraonea :D . Imamo dobar napad, ali odlazak Pata i Binha najvjerovatnije ce uzrokovat dolaskom napadaca. Ja bi volio da to bude Drogba, nek kosta kolko hoce nisu moje pare :mrgreen:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 05 jan 2013, 00:27

Gazzetta - Milan, supermercato! 35 milioni per Balotelli

Moguće da Abate ode u Zenit, ponudili su 10miliona ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

subasic
Kontakt:

Post Postao/la subasic » 05 jan 2013, 00:28

Spremamo 35 mil eura za Maria Balotellia al naravno od prodaje igraca:
-Pato (15 mil eura)
-Robinho ( do 10 mil eura) i
-Abate (10 mil eura,navodno toliko nudi Zenit)

Ovo je objavila La Gazzeta Dello Sport prije par trenutaka....

Kako smo krenuli bit ce jos odlazaka osim onih ocekivanih....

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 05 jan 2013, 01:03

ahhh sta bi dao da bate ode tacno bi slavio ... jos za takvog panja dobiti 10 miliona pa to je premija, ta bi mi vijest donekle popravila raspolozenje sto nas je patak napustio :( nadam se da ce se za godinu vratiti i biti onaj pravi, dosta ga veze za milan, barbara je tu :D

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 05 jan 2013, 11:41

sranje. puno je 35M za balonju. znam da ga berlu gotivi ali to je previse. ako nista godilo bi da makar abate ode. ja bi ga dao dzaba hheh. odmah vise sansi za de sciglia momak rastura.... za 35 M mogu se dovesti 2-3 extra igraca
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 05 jan 2013, 11:49

Abate, hvala ti za sve, ali vrijeme je i tebi da polako pakuješ kofere put hladne Rusije. :mrgreen: Moraju se još ova preostala dva transfera (Binho i Abate) dobro unovčiti, tako da se može kupiti ili jedno kvalitetno pojačanje, ili dva solidna igrača. Ukoliko oni smatraju da će najbolje biti uložiti 35 miliona u Balotellija, onda sam svakako na drugu soluciju. Balonja bi Allegrija vrtio oko malog prsta, a ne treba nam nemir u svlačionici. :?

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 jan 2013, 12:41

Nažalost, već rano se Pato vraća u Brazil, a trebao je tek tamo oko 35. godine. Povrede su učinile svoje.
Sretno Pato!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 05 jan 2013, 12:53

Ma znam da je lud u glavi,ali ja bi stvarno volio vidjeti Balonju u Milanu.. a evo poslije ovog sranja na treningu je svima prekipilo,zele ga prodati :mrgreen:

Ja vjerujem da bi se on ovdje smirio,doveli bi njega u red uprava i igraci,a cak i da ovdje ostane ista budala mozemo ga opet prodati za istu cijenu,vidite da pored svega sto radi jos uvijek ima klubova koji bi bili spremni izdvojiti za njega 35 miliona,mozda i vise.

Boateng: "I don't know if there's still any point in playing in Italy."
Boateng: "I will meet with my agent next week to discuss my future."

pa nije valjda da nas jos i on napusta :?
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

IlGiganteBuono
Kontakt:

Post Postao/la IlGiganteBuono » 05 jan 2013, 13:18

Pa realno gledajući Boateng je katastrofa ove sezone i bilo bi dobro uzeti para i od njegovog transfera, nije igrač koji je nezamjenljiv i lahko mu je pronaći zamjenu na tržištu.

A i dati 35 miliona za Balotellija bi bilo ludilo, bolje sačekati ljeto i dovesti pravog i boljeg igrača, sumnjam da da bi se s njim u napadu promjenilo bilo šta u ostatku sezone.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 05 jan 2013, 13:43

Probable line-up vs. Siena (4-3-3): Amelia; Abate-De Sciglio-Acerbi-Constant; Montolivo-Ambrosini-Nocerino; Boateng-Pazzini-El Shaarawy

aaa kako bih volio da De Sciglio igra stopera,ja mislim da je i tu jaci od Bonere :lol:
on fakat ide Maldinijevim stopama ;)

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 05 jan 2013, 14:18

Kakav je ovo sastav sa tri beka i jednim štoperom :lol:

aj makar nema bonere i yepesa (Y)
Sloboda Tuzla !!!

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 05 jan 2013, 14:30

IlGiganteBuono je napisao/la:Pa realno gledajući Boateng je katastrofa ove sezone i bilo bi dobro uzeti para i od njegovog transfera, nije igrač koji je nezamjenljiv i lahko mu je pronaći zamjenu na tržištu.
Ma stoji to sve, al lik zaista voli Milan, i ako ništa, iz tog razloga bih želio da ostane u Milanu što je duže moguće, bez obzira na njegove kvalitete i trenutnu formu.
Il club piu titolato al mondo!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 jan 2013, 14:36

Ballonja za noFce od prodaje Pata, Robinha i Abatea ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 05 jan 2013, 14:58

Ne bih volio da nas Boa napusti. Ipak, on je ljubimac navijača i kluba, trudi se i igra srcem za Milan. Povrh svega što je u očajnoj formi, ipak vjerujem da je on dobar i kvalitetan veznjak, koji ne igra na pravoj poziciji i nema jednog WC igrača uz sebe u kojeg bi još više stasao. Jedino ako bi razumna ponuda od 20ak+ miliona evrića poslata na klupsku adresu, onda ozbiljno razmotriti mogućnost prodaje. :mrgreen: U svim drugim opcijama, ja nisam za.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 05 jan 2013, 16:00

Ma nema od Balonje nista,bar za sad.

I uopste nisam za prodaju Abatea,imamo dva kvalitetna beka,ali sta ako jedan ne bude u mogucnosti igrati,pa nece nam valjda Antonini ili Mesbah igrati? :mrgreen:
Daleko od toga da je Abate neki vanserijski igrac,ali on je sasvim solidan i po pitanju ofanzive i defanzive i moze biti dostojna zamjena u slucaju da neko ne moze igrati.
Bolje da Mesbaha sutiraju,cuo sam da se Sampdoria interesuje za njega,prodati njega i jos par otpadaka i eto tih potrebnih miliona,pametnija mi je ta solucija nego Abatea prodavati. ;)
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 05 jan 2013, 16:07

Boateng izigrava neku "zvijezdu" očajan pokušaj privlačenja pažnje na sebe .
Dvije i po' godine mu nikad niko nije ništa rekao ili dobacio u Serie A i on sad lupeta ovakve gluposti.
Taj incident od neki dan je rijetkost u prvoligaškom fudbalu , ako ćemo se voditi tom logikom onda je i Eto'o prije 5 godina trebao tražiti transfer iz Barce kad su ga vrijeđali na svakoj utakmici gotovo.
Nikako ne mogu ovih jadnika koji izigravaju igračine a ove sezone je očajan , 20 utakmica 1 gol i nijedna asistencija.
Treba sva gov** rasprodati i ostaviti momke koji ne zovu agente čim nisu zadovoljni , radije ću gledati Boneru kako igra i ne žali se , nego nekog playboya koji pokušava biti neki kura.c od igrača .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 05 jan 2013, 18:43

Merkel potpisao za Udinese na pet godina ovo je velika greska uprave Milana :twisted:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 05 jan 2013, 19:12

Ma ja bi ovog Boatenga odmah nabio nogom. Nikakve fajde od njega. Uzima pare, sisa se svake sedmice, nove frizurice, pertle na kopackama a gola il asistencije ni na vidiku. Mislim stvarno nema logike. Za 20 miliona bih ga pustio bez sekunde razmisljanja. Al nema te budale koja ce to dati.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.