Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Mislim da je to druga zona i da je cener.
- Marsal
- Kontakt:
Jbt kod nas u Zenici najskuplja dnevna 4 marke. Zapravo jedina...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
U Zagrebu sam, u centru placao 55 kn dnevna, ja se sje.bo. kontam sta je fazon, i to garaza.
To ti je ovomarcelo05 je napisao/la: ↑12 jul 2022, 08:01To dođe da su ovi parkinzi
https://postimg.cc/PNptPwVy
http://www.ladiesin.ba/wp-content/uploa ... 06/3-4.jpg
Tačno, pogotovo iz udobne stolice je lako naglabati šta i kako je trebalo

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Tako je papak , parkiraj na trotoar . Trotoar služi da se parkiraju auta .

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Brate, imaš na Baščaršiji kod taksista, 100m od sebilja. 2 KM sat, dva parkinga jedan do drugog.marcelo05 je napisao/la: ↑12 jul 2022, 08:01To dođe da su ovi parkinzi
https://postimg.cc/PNptPwVy
Edit: a ako ćeš da prođeš jeftinije, kod zemaljskog muzeja je 1h 1 KM. Poslije 20h se ne naplaćuje.
Ocigledno ne razumijes kako to na Carsiji funkcionise i gdje generalno ljudi parkiraju auta.
Isto je i sa Bošnjacima.
U BIH se još uvijek kao nestalo vodi oko 1800 Srba. Samim time, broj masovnih grobnica u kojima su Srbi niko ne može reći koliki je.
Kada će i da li će biti pronađeni posmrtni ostaci, teško je reći.
Postoji priče da su na nekim od tih masovnih grobnicama sagrađene višespratnice.
Tužno. Svakako.
- BosniaBoston
- Kontakt:
tugy plaky
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako su pametni onda će pogurati DeSantisa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Slazem se da je tuzno do koje mjere su neki pripadnici srpskog naroda poput tebe u stanju lagati i pokusavati da izjednace zrtvu i agresora. Stavise, bolesno je.
- feniksptica
- Kontakt:
Ma i nije nesto..3-4 sprata samoKristijan je napisao/la: ↑12 jul 2022, 12:18Isto je i sa Bošnjacima.
U BIH se još uvijek kao nestalo vodi oko 1800 Srba. Samim time, broj masovnih grobnica u kojima su Srbi niko ne može reći koliki je.
Kada će i da li će biti pronađeni posmrtni ostaci, teško je reći.
Postoji priče da su na nekim od tih masovnih grobnicama sagrađene višespratnice.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Niko ništa ne izjednačava. To što si ti mali fašista je druga stvar. A svoj fašizam su i više navrata iskazao u prethodnih par godina.
Takvi poput tebe nemaju empatiju prema drugom i drugačijem.
Ja je imam. Prema svakom čovjeku koji je stradao. Bilo s puškom u ruci ili bez nje.
Ja je imam. Prema svakom čovjeku koji je stradao. Bilo s puškom u ruci ili bez nje.
Znaci ide 100% Trump opet

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa ne znam je.bemu misa, ja bih ipak rekao da su fasisti oni sto su temeljito i detaljno cistili svoju zamisljenu teritoriju od svega sto nije srpsko, nebitno bilo to ljudsko bice ili vjerski objekat. 30 hiljada civila bosnjacke nacionalnosti je pobijeno u periodu 92-95, otprilike 7 i po puta vise nego civila srpske nacionalnosti i ti onda napises da je tu nesto isto pa onda jos imas dovoljno obraza da nekom pises da je fasista? Al dobro je ovo moram priznat, relativizatori srpske agresije na BiH i genocida nad bosnjackim stanovnistvom me etiketiraju ko fasistu, a SDA botovi i talibani kao cetnika i fana ratnih zlocinaca. Lijep podstrek da nista ne mijenjam, it's all good.
Zapamti tvoj narod je ratovao na našoj zemlji, protjerali su i vas sa ognjišta, imali ste gospodski život, sad žive ljudi u RS-u kao bijeda, u Federaciji skoro da vas nema.Kristijan je napisao/la: ↑12 jul 2022, 12:42Niko ništa ne izjednačava. To što si ti mali fašista je druga stvar. A svoj fašizam su i više navrata iskazao u prethodnih par godina.
Pripadnici tvog naroda počinili su najgnusniji zločin nakon WWII.
Logori, silovanja, uništavanja Bogomolja.
Nemoj uopće da pokušavaš tu priču.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”