Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ja sam po ovom postu zaključio da se samo ti trebaš sam preispitati ako stalno uzimaš na zub nekoga ko ti je ostao u lošem sjećanju a ne gledaš napreduje li ili ne. Karakteristika mladih igrača je da nisu konstantni, već da im igre varijaraju. Nadam se da to znašBuba00 je napisao/la:joj sad Damira Sadikovica naredne 2 3 utakmice nema nigdje. On vazda jednu dobru pa 2 3 lose , zna momak igrati al brat bratu ima prevelik broj pogresnih dodavanja za zadnjeg veznog i nema borbenosti... Meni ima dobar sut i pregled igre , al par put me iznervirao i sad da dadne 10 golova meni ostao nesto u negativnom svijetlu pozz
HahahahaBuu je napisao/la:Ma samo ćemo bezveze navuci pitaremoustapha je napisao/la:Ako se budu dijelile banane na ulazu, vjerujem da ce vise raje dolazit.Buu je napisao/la:Čovjek je biznismen. Teško da ce on uložiti u klub gdje je prosjek 1000 navijača, koji jedva ima 500 članova i oko kojeg se motaju bolesni ljudi.
ojBuu je napisao/la:Ma samo ćemo bezveze navuci pitaremoustapha je napisao/la:Ako se budu dijelile banane na ulazu, vjerujem da ce vise raje dolazit.Buu je napisao/la:Čovjek je biznismen. Teško da ce on uložiti u klub gdje je prosjek 1000 navijača, koji jedva ima 500 članova i oko kojeg se motaju bolesni ljudi.
Tako je. Kakve ba legende. Sem Ivice i donekle MIše, Envera i Josipa nema legendi. Ipak su oni život cijeli Želji podarili bez obzira što je Enver poters bio.storm_raider je napisao/la:Samo neka je sramota ove Zeljine "legende" u Europi i po BiH. Pored njih svih, Ivica bolestan i star mora da hoda i ide na noge nekome ne bi li kanuo neke pare u Zelju. Ja ne znam shvataju li mnogi ovdje kakvu cast imamo sto zivimo u doba Ivice dok je jos ziv (neka mu Bog dragi podari jos 50 godina u zdravlju). Covjek je nakon toga produzio u Austriju na pretrage. Ivici treba podici spomenik jos za vrijeme njegovog zivota. Jedini covjek kojem bih potpisao da bude 100% vlasnik Zeljeznicara. Amar je samo dokaz da iver ne pada daleko od klade i koliko god obojica bili tersovi, jednog dana ce nam cika Ivan tako faliti...
Jos jednom bih se osvrnuo na ove nase "legende". Neka se stide!
Ako Bog da da bude nesto, vrijeme je da se krene na bolje.super je napisao/la:danas sam provjerio ima dobre price oko ovoga,samo cu reci trazi se termin u skorije vrijeme izmedju nas i olimpije nakon koje ce se sjesti sa ljudima zainteresovanim za ulaganje u klub,ponavljam ima dobre istine sto ne znaci da ce se dogovoriti mada je sve izvjesnije da ce biti postignut dogovor...pozz
Teško da bilo ko ulaže u klub očekuje zaradu od kluba jer realno svaki klub je rupa bez dna.Kad uzmeš primjer M.City,PSG,Čelzi ja mislim da su vlasnici popušili skoro milijardu eura zajedno ,to je sad nekakav trend među bogatašima.Ovaj frajer je na bananama prošle godine zaradio oko 100 miliona eura i njemu 2,3 miliona uera ne predstavlja neko bitno ulaganje a tu su i neki odbici od poreza ako investirašu u nešto .Evo ti primjer abramovića ja nikad u životu nisam čuo za njega a mislim i večina vas a bio je večinski vlasnik gasproma jedne od najačih firmi na svijetu dok nije kupio čelzi .Buu je napisao/la:Čovjek je biznismen. Teško da ce on uložiti u klub gdje je prosjek 1000 navijača, koji jedva ima 500 članova i oko kojeg se motaju bolesni ljudi.
I sta je sa clanovima? Jesu li objavili kakve to mi pogodnosti imamo ?
Daj molim te kakvi navijaci kakva cuda...pa eto ludogorec ima navijace ili red bull bilo koji NY,SZ,LZ... ko sto ti rece covjek nijedan ulaga ne ocekuje dam use pare vraet nego vole se igrat menadzera u stvarno mzivotu. Ovo za porez je istina ako ulazes u sportski kolektiv puno manje platisextra je napisao/la:Teško da bilo ko ulaže u klub očekuje zaradu od kluba jer realno svaki klub je rupa bez dna.Kad uzmeš primjer M.City,PSG,Čelzi ja mislim da su vlasnici popušili skoro milijardu eura zajedno ,to je sad nekakav trend među bogatašima.Ovaj frajer je na bananama prošle godine zaradio oko 100 miliona eura i njemu 2,3 miliona uera ne predstavlja neko bitno ulaganje a tu su i neki odbici od poreza ako investirašu u nešto .Buu je napisao/la:Čovjek je biznismen. Teško da ce on uložiti u klub gdje je prosjek 1000 navijača, koji jedva ima 500 članova i oko kojeg se motaju bolesni ljudi.
I sta je sa clanovima? Jesu li objavili kakve to mi pogodnosti imamo ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.