FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 29 avg 2014, 12:35

Ma hiljadu se ovdje pitanja nameće, a niko još odgovor ne može dati. Zato je bolje ne razbijati glavu dok fakat ne bude aktuelno. Što se mene tiče ja znam da Amaru i Ivici vjerujem i da nikad neće uraditi nešto na štetu Želji. Ta dva čovjeka su u svojim životima dali Želji više nego sve uprave svih naših klubova svojim klubovima zajedno.
Veći će problem biti razni dušmani i sitne duše iz vlasti, iz i oko kluba itd. kad se, ako se, krene u realizaciju bilo čega, ne nužno Izeta nego bilo koja kombinacija. E tu bi trebali uskočiti mi navijači Želje koji nismo zanemariva populacija ni u državi, a kamoli u gradu i j.eb.at svakog ko nam stane na put, a načina ima more. E sad ako se i među nas uvuku podjele i drugi interesi, a ne napredak kluba i to eskalira do te mjere da ne možemo ništa uraditi onda i ne zaslužujemo bolje i kraj priče.

asko75

Post Postao/la asko75 » 29 avg 2014, 12:38

Ne vjerujem dok zvanično ne potpišu ugovor **** novine, to se uradi bude pred potpisom pa objavljuje **** ovako više.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 29 avg 2014, 12:38

jaludovolimte je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:ne vrijedi sa vama pokusavati voditi zdravu diskusiju svi pricate na forumu od jutros sta ste procitali u avazu i ja kazem svoje misljenje o tome a vi opet sami protiv sebe i opet pricate preko srca

Koliko ja znam čovjek ako bi uložio u klub, bio bi kao generalni sponzor sa svojom firmom Derby :) Ne bi ga slavili kao Boga i davali mu dresove kao vi Adži sa brojem 7 :D
Nemojte ih života vam navlačiti ovdje, tamam smo nekoliko dana bili mirni. Ne isplati se, drugi je u njih mozak skroz, sjeb.at će nam temu.

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 29 avg 2014, 12:39

rodom s Mejtaša je napisao/la:Ma hiljadu se ovdje pitanja nameće, a niko još odgovor ne može dati. Zato je bolje ne razbijati glavu dok fakat ne bude aktuelno. Što se mene tiče ja znam da Amaru i Ivici vjerujem i da nikad neće uraditi nešto na štetu Želji. Ta dva čovjeka su u svojim životima dali Želji više nego sve uprave svih naših klubova svojim klubovima zajedno.
Veći će problem biti razni dušmani i sitne duše iz vlasti, iz i oko kluba itd. kad se, ako se, krene u realizaciju bilo čega, ne nužno Izeta nego bilo koja kombinacija. E tu bi trebali uskočiti mi navijači Želje koji nismo zanemariva populacija ni u državi, a kamoli u gradu i j.eb.at svakog ko nam stane na put, a načina ima more. E sad ako se i među nas uvuku podjele i drugi interesi, a ne napredak kluba i to eskalira do te mjere da ne možemo ništa uraditi onda i ne zaslužujemo bolje i kraj priče.
:thumbup:
habib

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 29 avg 2014, 12:40

Zna li neko koliko smo dobili za Svraku?
Samo zemljište,stadion i okolni objekti koštaju 15 mil maraka,ako ne i više,a on godišnje uloži u Olimpiju 2mil eura,mislim da nije spreman na neki krupniji korak znači definitivno nije kupovina u pitanju,nego samo neko sponzorstvo koje će zadovoljiti i nas i njega(moje predpostavke).

petisesti98
Kontakt:

Post Postao/la petisesti98 » 29 avg 2014, 12:44

Fidelito je napisao/la:Zna li neko koliko smo dobili za Svraku?
Samo zemljište,stadion i okolni objekti koštaju 15 mil maraka,ako ne i više,a on godišnje uloži u Olimpiju 2mil eura,mislim da nije spreman na neki krupniji korak znači definitivno nije kupovina u pitanju,nego samo neko sponzorstvo koje će zadovoljiti i nas i njega(moje predpostavke).
nista nismo dobili za svraku
SWRA

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 29 avg 2014, 12:45

joj sad Damira Sadikovica naredne 2 3 utakmice nema nigdje. On vazda jednu dobru pa 2 3 lose , zna momak igrati al brat bratu ima prevelik broj pogresnih dodavanja za zadnjeg veznog i nema borbenosti... Meni ima dobar sut i pregled igre , al par put me iznervirao i sad da dadne 10 golova meni ostao nesto u negativnom svijetlu pozz

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 29 avg 2014, 12:49

petisesti98 je napisao/la:
Fidelito je napisao/la:Zna li neko koliko smo dobili za Svraku?
nista nismo dobili za svraku
Da čuo sam kao prvo je dobio raskid ugovora.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 avg 2014, 12:52

Kad bi taj covjek godisnje ulozio 2. mil. € u Zelju to bi bio odlican pocetak, daj Boze da se nesto ostvari. Predpostavljam da bi se tada Amar vratio na klupu i doveo stvari u red, konacno bi imali novca za bolji tim, a stadion ce cekati jos dugo vremena.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 avg 2014, 13:02

polako, ne letite.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 avg 2014, 13:06

kanarinac je napisao/la:manijaci zaista od sveg srca vam zelim da ovaj banana pocne finansirati zelju jer mi se izdizemo pomalo a jaka konkurencija samo moze da nam brzi i bolji razvoj donese a i da napokon imamo derbi s renomeom ..
P.S manijaci kad nam je dosao tan svi ste govorili za pare se prodali kao mi to nebih nikad a sad vi isti molite boga da ulazu to nam je realnost nazalost i nemoj da pricate ubuduce nista preko srca jer ste brzo dosli do iskusenja i sad vidimo da ste patili kad je ovaj odlucio ulagat u nas
kod nas nije još ništa urađeno, tek je u začecima. a vi ne znate šta je tačno urađeno kod vas i kakav je aranžman, nikad nije objelodanjeno. tako da je malo glupo praviti bilo kakva poređenja. nema materijala za to.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 29 avg 2014, 13:14

Čovjek je biznismen. Teško da ce on uložiti u klub gdje je prosjek 1000 navijača, koji jedva ima 500 članova i oko kojeg se motaju bolesni ljudi.

I sta je sa clanovima? Jesu li objavili kakve to mi pogodnosti imamo ?
NO PYRO NO PARTY

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 29 avg 2014, 13:24

Buu je napisao/la:Čovjek je biznismen. Teško da ce on uložiti u klub gdje je prosjek 1000 navijača, koji jedva ima 500 članova i oko kojeg se motaju bolesni ljudi.
Ako se budu dijelile banane na ulazu, vjerujem da ce vise raje dolazit.
#divovi

Buu
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Buu » 29 avg 2014, 13:26

moustapha je napisao/la:
Buu je napisao/la:Čovjek je biznismen. Teško da ce on uložiti u klub gdje je prosjek 1000 navijača, koji jedva ima 500 članova i oko kojeg se motaju bolesni ljudi.
Ma samo ćemo bezveze navuci pitare
NO PYRO NO PARTY

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 29 avg 2014, 13:34

Buu je napisao/la:
moustapha je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Željeznicar za život cijeli !

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 29 avg 2014, 13:36

moustapha je napisao/la:
Taman da besplatno pojedes nesto sto inace jedes. Naci cemo ti i granu.
Sport je lijek za tijelo i duh.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 29 avg 2014, 13:36

Buu je napisao/la: Ma samo ćemo bezveze navuci pitare
Vas je vec navuko.
#divovi

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 avg 2014, 13:40

dobro, i bila je skoro stranica i po normalne priče, teško se moglo nastaviti...

asko75

Post Postao/la asko75 » 29 avg 2014, 13:51

moustapha je napisao/la:
Buu je napisao/la: Ma samo ćemo bezveze navuci pitare
Vas je vec navuko.
Čemu bezobrazluk, na ovoj temi ipak je ovdje kulturnija raja na ovom dijelu foruma.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 29 avg 2014, 13:56

Buu je napisao/la:
moustapha je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja te volim, volim Željo..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Redfire16 i 27 gostiju.