FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma hiljadu se ovdje pitanja nameće, a niko još odgovor ne može dati. Zato je bolje ne razbijati glavu dok fakat ne bude aktuelno. Što se mene tiče ja znam da Amaru i Ivici vjerujem i da nikad neće uraditi nešto na štetu Želji. Ta dva čovjeka su u svojim životima dali Želji više nego sve uprave svih naših klubova svojim klubovima zajedno.
Veći će problem biti razni dušmani i sitne duše iz vlasti, iz i oko kluba itd. kad se, ako se, krene u realizaciju bilo čega, ne nužno Izeta nego bilo koja kombinacija. E tu bi trebali uskočiti mi navijači Želje koji nismo zanemariva populacija ni u državi, a kamoli u gradu i j.eb.at svakog ko nam stane na put, a načina ima more. E sad ako se i među nas uvuku podjele i drugi interesi, a ne napredak kluba i to eskalira do te mjere da ne možemo ništa uraditi onda i ne zaslužujemo bolje i kraj priče.
Veći će problem biti razni dušmani i sitne duše iz vlasti, iz i oko kluba itd. kad se, ako se, krene u realizaciju bilo čega, ne nužno Izeta nego bilo koja kombinacija. E tu bi trebali uskočiti mi navijači Želje koji nismo zanemariva populacija ni u državi, a kamoli u gradu i j.eb.at svakog ko nam stane na put, a načina ima more. E sad ako se i među nas uvuku podjele i drugi interesi, a ne napredak kluba i to eskalira do te mjere da ne možemo ništa uraditi onda i ne zaslužujemo bolje i kraj priče.
Ne vjerujem dok zvanično ne potpišu ugovor **** novine, to se uradi bude pred potpisom pa objavljuje **** ovako više.
-
- Kontakt:
Nemojte ih života vam navlačiti ovdje, tamam smo nekoliko dana bili mirni. Ne isplati se, drugi je u njih mozak skroz, sjeb.at će nam temu.jaludovolimte je napisao/la:kanarinac je napisao/la:ne vrijedi sa vama pokusavati voditi zdravu diskusiju svi pricate na forumu od jutros sta ste procitali u avazu i ja kazem svoje misljenje o tome a vi opet sami protiv sebe i opet pricate preko srca
Koliko ja znam čovjek ako bi uložio u klub, bio bi kao generalni sponzor sa svojom firmom DerbyNe bi ga slavili kao Boga i davali mu dresove kao vi Adži sa brojem 7
rodom s Mejtaša je napisao/la:Ma hiljadu se ovdje pitanja nameće, a niko još odgovor ne može dati. Zato je bolje ne razbijati glavu dok fakat ne bude aktuelno. Što se mene tiče ja znam da Amaru i Ivici vjerujem i da nikad neće uraditi nešto na štetu Želji. Ta dva čovjeka su u svojim životima dali Želji više nego sve uprave svih naših klubova svojim klubovima zajedno.

habib
Zna li neko koliko smo dobili za Svraku?
Samo zemljište,stadion i okolni objekti koštaju 15 mil maraka,ako ne i više,a on godišnje uloži u Olimpiju 2mil eura,mislim da nije spreman na neki krupniji korak znači definitivno nije kupovina u pitanju,nego samo neko sponzorstvo koje će zadovoljiti i nas i njega(moje predpostavke).
Samo zemljište,stadion i okolni objekti koštaju 15 mil maraka,ako ne i više,a on godišnje uloži u Olimpiju 2mil eura,mislim da nije spreman na neki krupniji korak znači definitivno nije kupovina u pitanju,nego samo neko sponzorstvo koje će zadovoljiti i nas i njega(moje predpostavke).
-
- Kontakt:
nista nismo dobili za svrakuFidelito je napisao/la:Zna li neko koliko smo dobili za Svraku?
SWRA
joj sad Damira Sadikovica naredne 2 3 utakmice nema nigdje. On vazda jednu dobru pa 2 3 lose , zna momak igrati al brat bratu ima prevelik broj pogresnih dodavanja za zadnjeg veznog i nema borbenosti... Meni ima dobar sut i pregled igre , al par put me iznervirao i sad da dadne 10 golova meni ostao nesto u negativnom svijetlu pozz
Da čuo sam kao prvo je dobio raskid ugovora.petisesti98 je napisao/la:nista nismo dobili za svrakuFidelito je napisao/la:Zna li neko koliko smo dobili za Svraku?
Kad bi taj covjek godisnje ulozio 2. mil. € u Zelju to bi bio odlican pocetak, daj Boze da se nesto ostvari. Predpostavljam da bi se tada Amar vratio na klupu i doveo stvari u red, konacno bi imali novca za bolji tim, a stadion ce cekati jos dugo vremena.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
polako, ne letite.
kod nas nije još ništa urađeno, tek je u začecima. a vi ne znate šta je tačno urađeno kod vas i kakav je aranžman, nikad nije objelodanjeno. tako da je malo glupo praviti bilo kakva poređenja. nema materijala za to.kanarinac je napisao/la:manijaci zaista od sveg srca vam zelim da ovaj banana pocne finansirati zelju jer mi se izdizemo pomalo a jaka konkurencija samo moze da nam brzi i bolji razvoj donese a i da napokon imamo derbi s renomeom ..
P.S manijaci kad nam je dosao tan svi ste govorili za pare se prodali kao mi to nebih nikad a sad vi isti molite boga da ulazu to nam je realnost nazalost i nemoj da pricate ubuduce nista preko srca jer ste brzo dosli do iskusenja i sad vidimo da ste patili kad je ovaj odlucio ulagat u nas
Čovjek je biznismen. Teško da ce on uložiti u klub gdje je prosjek 1000 navijača, koji jedva ima 500 članova i oko kojeg se motaju bolesni ljudi.
I sta je sa clanovima? Jesu li objavili kakve to mi pogodnosti imamo ?
I sta je sa clanovima? Jesu li objavili kakve to mi pogodnosti imamo ?
NO PYRO NO PARTY
- moustapha
- Kontakt:
Ako se budu dijelile banane na ulazu, vjerujem da ce vise raje dolazit.Buu je napisao/la:Čovjek je biznismen. Teško da ce on uložiti u klub gdje je prosjek 1000 navijača, koji jedva ima 500 članova i oko kojeg se motaju bolesni ljudi.
#divovi
Re: Odg: FK Željezničar
Ma samo ćemo bezveze navuci pitaremoustapha je napisao/la:Ako se budu dijelile banane na ulazu, vjerujem da ce vise raje dolazit.Buu je napisao/la:Čovjek je biznismen. Teško da ce on uložiti u klub gdje je prosjek 1000 navijača, koji jedva ima 500 članova i oko kojeg se motaju bolesni ljudi.
NO PYRO NO PARTY
Buu je napisao/la:Ma samo ćemo bezveze navuci pitaremoustapha je napisao/la:Ako se budu dijelile banane na ulazu, vjerujem da ce vise raje dolazit.Buu je napisao/la:Čovjek je biznismen. Teško da ce on uložiti u klub gdje je prosjek 1000 navijača, koji jedva ima 500 članova i oko kojeg se motaju bolesni ljudi.

Željeznicar za život cijeli !
- storm_raider
- Kontakt:
Taman da besplatno pojedes nesto sto inace jedes. Naci cemo ti i granu.moustapha je napisao/la:Ako se budu dijelile banane na ulazu, vjerujem da ce vise raje dolazit.Buu je napisao/la:Čovjek je biznismen. Teško da ce on uložiti u klub gdje je prosjek 1000 navijača, koji jedva ima 500 članova i oko kojeg se motaju bolesni ljudi.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- moustapha
- Kontakt:
Vas je vec navuko.Buu je napisao/la: Ma samo ćemo bezveze navuci pitare
#divovi
dobro, i bila je skoro stranica i po normalne priče, teško se moglo nastaviti...
Čemu bezobrazluk, na ovoj temi ipak je ovdje kulturnija raja na ovom dijelu foruma.moustapha je napisao/la:Vas je vec navuko.Buu je napisao/la: Ma samo ćemo bezveze navuci pitare
Buu je napisao/la:Ma samo ćemo bezveze navuci pitaremoustapha je napisao/la:Ako se budu dijelile banane na ulazu, vjerujem da ce vise raje dolazit.Buu je napisao/la:Čovjek je biznismen. Teško da ce on uložiti u klub gdje je prosjek 1000 navijača, koji jedva ima 500 članova i oko kojeg se motaju bolesni ljudi.

Ja te volim, volim Željo..