FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
da, nama ne treba ni jamak ni eldar nego neko dosta bolji. takvih imamo koliko hoćeš. a to nije lako dovesti u našoj trenutnoj situaciji.
-
- Kontakt:
Kakva je ova Drina, znali iko? Evo hoće da nas napadnu. Nije da me strah nego nako pitam. Jesu li jači od Radnika?
-
- Kontakt:
Ovo je super. Zadnjih par dana niko nije napisao da se neko treba izbaciti iz kluba. Izgleda smo polako skontali da trebamo misliti sta i kako sa ovim sto imamo. Neko kudi, neko hvali ali svaka kritika je napisana dobronamjerno. To, tako trebamo da razmisljamo.
Ja licno mislim da se ide pravim putem ( e sad da je para svasta bi se moglo bolje), ali ovo je dobro. Bilo mi je muka poslije Zrinjskog, Pa poslije Radnika malo ljepse gledam iako nam je svasta nesto skripalo. Neko napisa da bi psiholog trebao u ekipi. Tacno. Psiholog i Kondicioni.
Adzem luta, tu se svi slazemo, ali i on ce nadoc. Tesko nam je cekat, i sam se uhvatim da ocekujem poteze nase djeca kao da su iz Barce, pa pocnem psovati pa se onda ugrizem za jezik.
Doci ce i Nedo na svoje, mali Hadziahmetovic ako bude psihicki stabilan moze biti svjetski igrac. Basa kad se ustali isto tako moze biti okosnica. Od Dade vala nemoramo ni ocekivat uklizavanje pa on nema ni sezdeset kila, ali zato ima mozga. Kvesa se vraca nije to to ali mislim da ce opet biti pravi vrlo brzo. itd itd.
Bit ce pravo duga sezona,ali ja sam nakav optimista( inace nisam u zivotu) Nesto vidim u ovom timu. Ove godine da izguramo Evropu i dosta. A mislim da realno mozemo bez velikog straha.
Znam ja da kad bi smo protiv Reala igrali ja bih ocekivao da im uvalimo tricu.Dzaba sto je nerealno al te srce nekako gura da to ocekujes.
Niko Zeljkanu nije dohako, puno puta je bilo gore ,dole, ali na kraju se uvijek vratimo. Nisam insider tako da nemam nikakvih cinjenica ali nesto vjerujem da ce Amar i ostali naci nekakvog sponzora ili ulagaca. Ne znam zasto ali mu ja vjerujem.
Ja licno mislim da se ide pravim putem ( e sad da je para svasta bi se moglo bolje), ali ovo je dobro. Bilo mi je muka poslije Zrinjskog, Pa poslije Radnika malo ljepse gledam iako nam je svasta nesto skripalo. Neko napisa da bi psiholog trebao u ekipi. Tacno. Psiholog i Kondicioni.
Adzem luta, tu se svi slazemo, ali i on ce nadoc. Tesko nam je cekat, i sam se uhvatim da ocekujem poteze nase djeca kao da su iz Barce, pa pocnem psovati pa se onda ugrizem za jezik.
Doci ce i Nedo na svoje, mali Hadziahmetovic ako bude psihicki stabilan moze biti svjetski igrac. Basa kad se ustali isto tako moze biti okosnica. Od Dade vala nemoramo ni ocekivat uklizavanje pa on nema ni sezdeset kila, ali zato ima mozga. Kvesa se vraca nije to to ali mislim da ce opet biti pravi vrlo brzo. itd itd.
Bit ce pravo duga sezona,ali ja sam nakav optimista( inace nisam u zivotu) Nesto vidim u ovom timu. Ove godine da izguramo Evropu i dosta. A mislim da realno mozemo bez velikog straha.
Znam ja da kad bi smo protiv Reala igrali ja bih ocekivao da im uvalimo tricu.Dzaba sto je nerealno al te srce nekako gura da to ocekujes.
Niko Zeljkanu nije dohako, puno puta je bilo gore ,dole, ali na kraju se uvijek vratimo. Nisam insider tako da nemam nikakvih cinjenica ali nesto vjerujem da ce Amar i ostali naci nekakvog sponzora ili ulagaca. Ne znam zasto ali mu ja vjerujem.
Pa valjda zato sto nikad nije iznevjerio, pobogu!KontraNogama je napisao/la: Niko Zeljkanu nije dohako, puno puta je bilo gore ,dole, ali na kraju se uvijek vratimo. Nisam insider tako da nemam nikakvih cinjenica ali nesto vjerujem da ce Amar i ostali naci nekakvog sponzora ili ulagaca. Ne znam zasto ali mu ja vjerujem.

Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
-
- Kontakt:
Ja koliko sam upratio, mada ne gledam treninge, da Adžem pokušava da navikne igrače na bržu igru. Zbog toga najviše kaskaju stariji. Oni su veći porblem od mladih. Mladi su nam i donijeli rezultate do sada. Isto tako da nametne igru mozgom. To ja jedino vidim kod oviih mlađih i kod npr Kvese, Benje, Tome. JAmak i razmisli, ali je brate nekad carini. BUčan je recimo tu katastrofa. Toliko on to uspori. Onaj se Kvesa slomi utrčavajući nije mu dva puta dodao i razmijenio pas. Kad igra sa Stanom mnogo u ofanzivi bolje Kvesa izgleda. Ako hoćemo da uhvatimo priključak sa Evropom ovo mora biti osnova. Brža i igra sa mozgom. U tome se razlikujemo od Evrope. Nama bi jedan takav puno značio jer ovi iskusniji koji bi trebali pomoći mlađima nemaju te navike, a ne možeš im ih sad usaditi.
Samo da se nadovezem vezano za Bucana, taj covjek u ovim utakmicama ove sezone nije ama bas nista uradio. Protiv Zrinjskog kad je usao nista bukvalno nije promjenio iako se od njega ocekivalo nesto.. Jedino sto je "napredak" s te utakmice jeste da je Kvesicu po prvi put dodao loptu kada mu utrcava iza ledja. Prvi put ove godine! Da ne ispadne da samo hocu da ga popljujem, covjeku hvala, ostao je sada da bude uzor mladjim momcima, podrska, da da savjet i slicno, ali daj im i primjer brate da znaju kako se treba boriti. Protiv Viktorije tamo perfekcija, ali ocito da covjek vise nema volje za fudbalom..zaboljisportuBiH je napisao/la:Ja koliko sam upratio, mada ne gledam treninge, da Adžem pokušava da navikne igrače na bržu igru. Zbog toga najviše kaskaju stariji. Oni su veći porblem od mladih. Mladi su nam i donijeli rezultate do sada. Isto tako da nametne igru mozgom. To ja jedino vidim kod oviih mlađih i kod npr Kvese, Benje, Tome. JAmak i razmisli, ali je brate nekad carini. BUčan je recimo tu katastrofa. Toliko on to uspori. Onaj se Kvesa slomi utrčavajući nije mu dva puta dodao i razmijenio pas. Kad igra sa Stanom mnogo u ofanzivi bolje Kvesa izgleda. Ako hoćemo da uhvatimo priključak sa Evropom ovo mora biti osnova. Brža i igra sa mozgom. U tome se razlikujemo od Evrope. Nama bi jedan takav puno značio jer ovi iskusniji koji bi trebali pomoći mlađima nemaju te navike, a ne možeš im ih sad usaditi.
to sam ja napisao jedno 120 puta
da su ovi "iskusni" pogrešno naučeni i pogrešno iskusni, te se u nekoj lijepoj i pravilnoj igri djeca puno bolje snalaze jer nemaju to "iskustvo" - a ustvari opterećenje.

-
- Kontakt:
FOTO: Pokloni Coca-Cole omladinskom pogonu
http://fkzeljeznicar.ba/foto-pokloni-co ... onu/11338/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/foto-pokloni-co ... onu/11338/" onclick="window.open(this.href);return false;
- SarajlijaTM
Na ovim slikama vidim buduceg centarfora ubicufkzeljeznicarba je napisao/la:FOTO: Pokloni Coca-Cole omladinskom pogonu

Drago mi je sto su Omer Joldić i Senad Žerić dobili posao u OP da vode mladje uzrastefkzeljeznicarba je napisao/la:FOTO: Pokloni Coca-Cole omladinskom pogonu

pa joldić je taman i visine ovih najmlađih uzrasta.
Mi hitno trebamo kondicionog mjenjat, od kako nam je Hidic doso propali smo ko zeton, samo jednu polusezonu bili top spremni, ali postavlja se pitanje jel to sad do Hidica il do Sloge i Haciende, jer kod nas najspremniji igrac nije godinu trenirao punim intenzitetom i stigo je za jedne pripreme ostatak ekipe, mozda je ipak do Sloge i Haicende, il Kvesic radi nekim posebnim programa, tako da bi se trebali zapitat dal da mjenjamo kondicinonog i plus moramo kondicionog trenera dovesti u omladinske selekcije ako ga vec nemamo
ima i do jednog i do drugog. ko ima dobru volju može i sloga i hacienda i dobra kondicija, naravno ako baš ne pretjeruje.
- SarajlijaTM
zimus,ja malo da trckaram po onim trakama u importaneu,mrtva pauza u fudbalu,nigdje nikoga,kad tamo kad god dodjem,kvesa i hodzic se po citav dan ubijaju u teretani.pitam ja,pa ima li jos neko sa vama,a oni samo odmahnuse glavom...lisander je napisao/la:Mi hitno trebamo kondicionog mjenjat, od kako nam je Hidic doso propali smo ko zeton, samo jednu polusezonu bili top spremni, ali postavlja se pitanje jel to sad do Hidica il do Sloge i Haciende, jer kod nas najspremniji igrac nije godinu trenirao punim intenzitetom i stigo je za jedne pripreme ostatak ekipe, mozda je ipak do Sloge i Haicende, il Kvesic radi nekim posebnim programa, tako da bi se trebali zapitat dal da mjenjamo kondicinonog i plus moramo kondicionog trenera dovesti u omladinske selekcije ako ga vec nemamo
fale nama upaljeni reflektori na grbavici poslje svake lose utakmce,a ne da stanic mlatne pivu u lolemi...
fale nama pripreme na bjelasnici,bez lopte,samo sa trcanjem,a ne setanje po etno selima,ali to je drugi par cipela izgleda
-
- Kontakt:
- jaludovolimte
- Kontakt:
Kakve veze ima Olimpija Ljubljana sa ovom temom...?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
sajo10 je napisao/la:Kakve veze ima Olimpija Ljubljana sa ovom temom...?

Ovaj doktor je vlasnik Olimpije i ovaj sponzor na dresu Derby je njegova tvrtka.
Kakve veze ima Olimpija Ljubljana sa ovom temom?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323 i 126 gostiju.