FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bob
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bob » 28 avg 2014, 23:44

maje odlicne par po slikama :D definitivno uzimam onu bijelu i joska, na onoj trecoj realno previse teksta :D ima li jos majci ili samo ove tri...

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 28 avg 2014, 23:46

RiverPlate je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:bila je neka priča da ga amar neće, a da je bilo kontakata još pred prošlu sezonu.
Realno, to i jeste malo problem, što samo Osim odlučuje i niko više, a nije da je više puta pogriješio o procjeni igrača!
Jest al je i ubo dosta vise, znao je dovest i pun pogodak pojačanja, a ionako u ovoj našoj ligi za pojačanja nikad ne znaš, a djelmic nam ne treba trenutno ;)
bojamora je napisao/la:Treba nam neko pojačanje Amare i to pod hitno a na zadnjem veznom gori a i u špicu.
Bajic, nedo, varea ??

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 28 avg 2014, 23:53

$$$$$$$ aaaaaaaaaaaj ovi naši bjeli dvori puni veselja $$$$ :opaopa: :opaopa:
Pozdrav raji i mirno spavajte!

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 29 avg 2014, 00:16

pile87 je napisao/la:
Head je napisao/la:Izet Rastoder?
Polako Hed gdje si poletio ima do toga jos dosta tek je to u povoju i pitanje je hoce li biti nesto od toga.Prevelika se cifra pominje zbog toga sam skeptican.
Ko je taj Rastoder :?:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 29 avg 2014, 00:18

banane su mi najdraze voce :lol:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 29 avg 2014, 00:24

fedeltafrotta je napisao/la:banane su mi najdraze voce :lol:
:urnebes: :mrgreen:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 29 avg 2014, 00:49

Ne znam šta više onaj E Sadiković radi u ekipi. Samo mu se bezveze daje plata a još i zauzima mjesto na klupi nekome od dojučerašnjih juniora.

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 29 avg 2014, 00:51

Željooooo je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:banane su mi najdraze voce :lol:
:urnebes: :mrgreen:
cuo sam i ja ovo al smrdi na suplju..
a... pehari su tu

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 29 avg 2014, 01:02

Jel to smrdi prica na PNG ? :D :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

invincible1921
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la invincible1921 » 29 avg 2014, 01:02

JoseMourinho je napisao/la:
RiverPlate je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:bila je neka priča da ga amar neće, a da je bilo kontakata još pred prošlu sezonu.
Realno, to i jeste malo problem, što samo Osim odlučuje i niko više, a nije da je više puta pogriješio o procjeni igrača!
Jest al je i ubo dosta vise, znao je dovest i pun pogodak pojačanja, a ionako u ovoj našoj ligi za pojačanja nikad ne znaš, a djelmic nam ne treba trenutno ;)
bojamora je napisao/la:Treba nam neko pojačanje Amare i to pod hitno a na zadnjem veznom gori a i u špicu.
Bajic, nedo, varea ??
Ocami nedo u ovo vremena sto je proveo na terenu u ligi i protiv lovcena na kosevu nije dtako loptu ja se cudim i pisem mozda po 20ti put , al ne vjerujem da fraer moze da ne dodirne loptu skoro nikako citavu utakmicu :S pa jbmu kako...
=\_1921_/=

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 29 avg 2014, 01:13

Kad iza sebe imas igrace koji ne mogu sastaviti dva pasa kako treba sta ocekujes od napadaca Boga ti?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 avg 2014, 01:18

themaniaks je napisao/la:Kad iza sebe imas igrace koji ne mogu sastaviti dva pasa kako treba sta ocekujes od napadaca Boga ti?
ma vala stoji to , al braet da ne dodakne loptu :S znaci osim za penla protiv radnika ga nije spomeno koentator , pa nek se vrati na cetar po nju pridje nesto, napadac je "profesionalni" valjda zan sta da radi...
=\_1921_/=

extra
Kontakt:

Post Postao/la extra » 29 avg 2014, 01:20

invincible1921 je napisao/la:
themaniaks je napisao/la:Kad iza sebe imas igrace koji ne mogu sastaviti dva pasa kako treba sta ocekujes od napadaca Boga ti?
ma vala stoji to , al braet da ne dodakne loptu :S znaci osim za penla protiv radnika ga nije spomeno koentator , pa nek se vrati na cetar po nju pridje nesto, napadac je "profesionalni" valjda zan sta da radi...
igrač poteza čitavu utakmice se ne vidi pa riješi tekmu

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 29 avg 2014, 01:21

pa nedo je bio jedan od boljih, na svakom skoku je bio, skako grizo, trco, a to sto lopte nije dobio jbg ne moze biti do njeg, nemoze on sam sebi dodat ;)

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 avg 2014, 01:25

Nista zanci kod lazara je biro gura se i bori se, a sad je nema mu ko dodat..cuj nedo igrac potez :lol: :lol: jadni mi sa ovakvim pojacanjima
=\_1921_/=

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 avg 2014, 01:26

Po onim lokvama nisu mu mogli po zemlji dodati sve i da su pokušavali. Zato je i išlo sve sa onim balonima pa šta Nedo spusti, i spustio ih je većinu.
DRUG NEBI TI PUNCA

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 29 avg 2014, 01:27

invincible1921 je napisao/la:Nista zanci kod lazara je biro gura se i bori se, a sad je nema mu ko dodat..cuj nedo igrac potez :lol: :lol: jadni mi sa ovakvim pojacanjima
niko nije rekao da je on pojacanje,pojacanja se placaju i to masno a mi nemamo za tog para,receno je to hiljadu puta.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 avg 2014, 01:30

Salu na stranu , razumijem ja to sve, al napadac je tu da daje golove, vi ste dizali lazara sad ga sa podsmijehom gledate govorite pitarima ispali ste od ekipe kojoj je lazo glavni igrac, ovdje se nadali da ce proradit od prvog do zadnjeg kola i opet nista....Da nismo onda onakva sila bili kosto bi nas i previse. Sad je tako i sa nedom pricate bori se spusta lote tamo vamo , i sta ako u 20 kolu bude imo 2 gola na svom kontu? Vi cete opet pricat istu pricu i mlatit praznu slamu zato sto je igrac zelje, sutra kad ode negdje opet ce se pricat vicevi i podsmijeh na nedin racun...licemjerno je brate
=\_1921_/=

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 29 avg 2014, 01:35

haj da je sta isfulo pa da se sere po njemu pa haj, al glupo je ocekivat od momka koji je doso da igra u zelji radi te ljubavi i za manje pare nego sto je mogo tamo uzet po kazastanu, azerbejdzanu u sl. da ispuni sebi tu djecacku zelju, da je los nakon 2-3 tekme...
da ce biti ko adilovic NECE, da ce biti ko ara NECE, ali to nam je trenutni kadar, da se ima para bili bi i bolji igraci ovako nadat se da ce ovi napredovat iz tekme u tekmu ;)

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 avg 2014, 01:39

JoseMourinho je napisao/la:haj da je sta isfulo pa da se sere po njemu pa haj, al glupo je ocekivat od momka koji je doso da igra u zelji radi te ljubavi i za manje pare nego sto je mogo tamo uzet po kazastanu, azerbejdzanu u sl. da ispuni sebi tu djecacku zelju, da je los nakon 2-3 tekme...
da ce biti ko adilovic NECE, da ce biti ko ara NECE, ali to nam je trenutni kadar, da se ima para bili bi i bolji igraci ovako nadat se da ce ovi napredovat iz tekme u tekmu ;)
a haj jeb.aji ga valjda ce i on zabit sta ove godine :D nego ja sam nesto racuno i zakljucno sa radnikom sa pravom mozemo racunat na 13 bodova u ovih 5 tekmi sa tim bodovima bi se vatili u vrh i ravnopravnu borbu mozda i titulu , al to necu ni da zamisljam sad. Zrinja i siroki su imali prelagan raspored do sad izuzev nas nisu imali ozbiljnog suparnika...
=\_1921_/=

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Ideneide, Levin, TefalTava i 31 gost.