Izo je dobar zadnji vezniChWilla je napisao/la:priča ima, al' da ne letimo pred rudu.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Izo je dobar zadnji vezniChWilla je napisao/la:priča ima, al' da ne letimo pred rudu.
a može se vratiti i na stopera.Željooooo je napisao/la:Izo je dobar zadnji vezniChWilla je napisao/la:priča ima, al' da ne letimo pred rudu.
**** mu dujkovic majku ciganskuMinjore je napisao/la:Cestitke Ibrahimu Sehicu na ulasku u EL. Ako je ko zasluzio da napravi dobru karijeru, to je onda Seha.
A onoj ublehi Avdukic drugi golman a Dujkovic trećiMinjore je napisao/la:Cestitke Ibrahimu Sehicu na ulasku u EL. Ako je ko zasluzio da napravi dobru karijeru, to je onda Seha.
ja kako se sjecam da je bio na probi kod Osima i da nije zadovoljioEdinDzekomo je napisao/la:mogli smo mi dovesti ovoga djelmica,strasan igrac,a on ode u propali celik
Realno, to i jeste malo problem, što samo Osim odlučuje i niko više, a nije da je više puta pogriješio o procjeni igrača!ChWilla je napisao/la:bila je neka priča da ga amar neće, a da je bilo kontakata još pred prošlu sezonu.
ognjen je igracina,trebalo ga je dovestiRiverPlate je napisao/la:Realno, to i jeste malo problem, što samo Osim odlučuje i niko više, a nije da je više puta pogriješio o procjeni igrača!ChWilla je napisao/la:bila je neka priča da ga amar neće, a da je bilo kontakata još pred prošlu sezonu.
Zasto psovke??themaniaks je napisao/la:**** mu dujkovic majku ciganskuMinjore je napisao/la:Cestitke Ibrahimu Sehicu na ulasku u EL. Ako je ko zasluzio da napravi dobru karijeru, to je onda Seha.
ChWilla je napisao/la:mislim da si htio napisati da jeste više puta pogriješio u odabiru igrača
Na toj poziciji smo baš u bananiŽeljooooo je napisao/la:Izo je dobar zadnji vezniChWilla je napisao/la:priča ima, al' da ne letimo pred rudu.