Po dva setaMonolog je napisao/la:Igra se do 10, je li?

Ulazi najbolji igrac na svijetu, izlazi Pipita

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Po dva setaMonolog je napisao/la:Igra se do 10, je li?
ma to igraci igrajuharishp je napisao/la:Sta kazu ,Mourinho ne igra napadacki![]()
Nego ziku im statistike 10 suteva svih deset u okvir gola
Nisam dokazao niti sam rekao da sam dokazao,nego sam taj stav argumentirao u toj mjeri da nisi nasao nista smisleno za demantirati osim sto si bezuspjesno izvrsio analizu mene kao licnosti. A sto se tice mrznje mislim da ako o nekome razmisljas u trenucima slavljenja trofeja i ako ga nazivas pogrdnim imenima da ga mrzis. Svinjska glava usmjerena Figu samo pokaziva razinu na kojoj se nalaze navijaci Katalonije,ne zbog ispada tog pojedinca,nego podrzavanja tog cina nakon pocinjenja. Naravno,o tome nisi upucen.mma_hz je napisao/la:e gdje si ti dokazao da je barsa politicki aparat ili da vas ljudi mrze(svinjska glava je isla figu a ne madridu) ..vidjelo se na bernabeu kako ih vi volite ba ...skontao sam da vi navijaci reala imate prevelike komplexe prema barceloni...siempreblancos je napisao/la:Ni tu rijec nigdje ne pronalazim. Al dobro,cim se za to hvatas znaci da nemas sto drugo demantirati.
Slazem se,ovo jest razmljena misljenja,ali u korist prevladavanja onog ispravnog i logicnog. Do "trovanja teme" je dovolo tvoje bježanje s iste od cega također bježiš. Drago mi je da uviđaš neke stvari. Ajd' živ mi i zdrav bio!![]()
al eto ti si logicniji i ispravniji od mene ahahhaha
Zivi za real a redovan je na tekmama Hajduka WTF....pravi blancos nema sta ahahah
Jah a Braco gumena glava ih bodri.catalonia je napisao/la:ma to igraci igrajuharishp je napisao/la:Sta kazu ,Mourinho ne igra napadacki![]()
Nego ziku im statistike 10 suteva svih deset u okvir gola
nemoze bez ovog nikakosiempreblancos je napisao/la:Jos da cigani kiksaju. Kad je bal,nek je maskembal
I sta je on tu pogrijesio?catalonia je napisao/la:nemoze bez ovog nikakosiempreblancos je napisao/la:Jos da cigani kiksaju. Kad je bal,nek je maskembal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.