FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 31 mar 2010, 11:56

bistrikboy je napisao/la:
1921 je napisao/la:Licni profil nogometasa Zeljeznicara

Sta najprije primjecujete kod osoba suprotnog spola : Ledja
Bavite li se sportom : Da, ako se ovo moze nazvati sportom
Ko se brine o Vasem imidzu : Finansijska situacija
Da imate 15 minuta vlasti , sta bi ste prvo uradili : Napravio bih jedan veliki parking.
Biste li ucestvovali u souu realnosti : Bih kada bih imao vremena, i poveo Pedju Simica.
Dobar Sejo...

Seyo valjal' avatar,onako realno:D
Jasta neg valja :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 mar 2010, 12:18

Dudić nakon Sarajeva priželjkuje gol i Želji
„Plavi“ su kandidati za titulu, ali smo i mi u formi

U posljednje dvije sezone Feđa Dudić najbolji je napadač Travnika, a trenutno je i drugi strijelac Premijer lige BiH s deset pogodaka. Ovaj vrsni fudbaler je dijete Koševa, nastupao je još za Brotnjo, Slobodu, Karlovac, Igman (Konjic) i Željezničar, ali se najbolje snašao u timu sa Pirote koji će predvoditi u subotu na Grbavici.
- Na Grbavicu sam i stigao sa Pirote. Bio sam dobro primljen od kolega i najboljih navijača na svijetu „Manijaka“, ali jednostavno nisam imao sreće. Trener Simo Krunić ubrzo me je stavio u drugi plan. Bio sam deprimiran, nisam sačekao ni dolazak trenera Amara Osima, već sam se vratio u Travnik - kaže Dudić.
U prošlom kolu Dudić je postigao pobjedonosni pogodak protiv Sarajeva, kluba u kojem je počeo karijeru. Sigurno bi ga obradovao gol i protiv Želje na Grbavici, koji je u jesenjem dijelu sezone izvukao nulu na Piroti.
- Željezničar mi je posebna inspiracija. Imam veliku želju na Grbavici postići gol „Plavima“, koji su najozbiljniji kandidat za titulu. Ipak, i mi smo u formi, nemamo šta izgubiti, a možemo mnogo dobiti - rekao je Dudić.

Sad treba uvesti Sablju da mu polomi noge k'o i proslu tekmu na Grbavici :mrgreen:

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 31 mar 2010, 12:23

nego kad je ta sjednica?

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 31 mar 2010, 12:23

blablabla je napisao/la:nego kad je ta sjednica?
Pocela u 12h...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 31 mar 2010, 12:25

hvala na brzom odgovoru :)

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 31 mar 2010, 12:30

Ja lige i cemera svako kolo afera i cekanje iz Nogometnog Saveza kakvu ce odluku donijeti.Sta god da odluce bice haos i negodovanja i zalbi ko u Aferi sa zutim kartonima.E sad dali ce i ova odluka ici do UEFE vidjecemo ,uglavnom sto se blizi kraj prvenstva sve se vise zakuhava.Ko bude pametni ima vise ljudi u N.S ,a bogami i para i sudija ti klubovi ce u Evropu. :idea:

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 31 mar 2010, 12:38

Bistrik meni se čini je napisao da Bogičević ima kartone i da pauzira :roll:

Prekinitie pisanje gluposti, dajte nešto KONSTRUKTIVNO :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 31 mar 2010, 12:39

Ja vjerujem da ce biti novcana kazna i to je to,sve drugo bila bi prilicno nepravedna odluka prema nama,ali posto smo takvi kakvi smo,nista se po logici ne da zakljuciti,tako da valja sacekati konacnu odluku i vidjeti sta ce nam savez odnosno komisija uraditi...bilo kako bilo,spletke su pocele,a nase gluposti su to malo pogurale,nema veze,mozemo iz ovoga i mnogo nauciti i izaci samo mnogo jaci...imamo kvalitetan tim i izguracemo mi sve sto treba da se izgura,ima jos 10 kola i bice jos ovakvih situacija do kraja,treba izdrzati i gledati samo sebe i uzdati se u dobar rad nasih plavih
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 31 mar 2010, 13:25

nikad_izvini je napisao/la: Frajer ne griješi za razliku od Coce(Rudar P-okliznuo se, Slavija-Regoje ga nadskočio, Sloboda-odbila se lopta od njega kao od drveta). Doduše, ovaj nije odigrao previše utakmica al nije ni Coca.
Protiv Prijedora je Coca fulio klizeći na centru, protiv Slavije je nadskočen Ćulum, a protiv Slobode je ispravio grešku. Bogičević nije odigrao previše utakmica za ŽELJU, Coca jedno stotinjak!
P.S. Onaj bradati glavonja što je u Lukavici uletio, dan kasnije je bio u City pubu. Regoju sam 2 puta viđao u večernjim izlascima gradom,(sad je bio korektan, otjer'o je igrače Slavije kad su nakon penala skakali po sudiji).
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 31 mar 2010, 13:29

Komitet je registrovao predmetnu utakmicu postignutim rezultatom - 2:0 za FK „Željezničar“, ali nije postigao saglasnost u pitanju eventualne suspenzije stadiona „Grbavica“, te je cjelokupni predmet ustupljen na razmatranje i odlučivanje Disciplinskoj komisiji NS/FS BiH, koja će sutra, u 12:00 sati,održati sjednicu u Sarajevu.

Ovo je nakon jučerašnjeg zasijedanja takmičarske. Izvor je stranica FSBiH. Po ovome, nisu mogli otpisati suspenziju stadiona :roll:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

dizda22
Kontakt:

Post Postao/la dizda22 » 31 mar 2010, 13:31

Željovac je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la: Frajer ne griješi za razliku od Coce(Rudar P-okliznuo se, Slavija-Regoje ga nadskočio, Sloboda-odbila se lopta od njega kao od drveta). Doduše, ovaj nije odigrao previše utakmica al nije ni Coca.
Protiv Prijedora je Coca fulio klizeći na centru, protiv Slavije je nadskočen Ćulum, a protiv Slobode je ispravio grešku. Bogičević nije odigrao previše utakmica za ŽELJU, Coca jedno stotinjak!
P.S. Onaj bradati glavonja što je u Lukavici uletio, dan kasnije je bio u City pubu. Regoju sam 2 puta viđao u večernjim izlascima gradom,(sad je bio korektan, otjer'o je igrače Slavije kad su nakon penala skakali po sudiji).
mora da regoje ima neku rezervaciju u kakvom restorancicu pa mora biti fin! haha sala naravno! joj ljudi znal iko sta je sa ovom sjednicom,ko na iglama sam!!!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 31 mar 2010, 13:35

sjednica vjerovali ili ne jos traje iza zatvorenih vrata
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 mar 2010, 13:37

Zato sto se na tome insistira a nemaju dovoljno razloga i zele da prebace odgovornost na disciplinsku...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 31 mar 2010, 13:46

Evo šta piše Glas srpske :mrgreen:

Brković zaustavio slučaj Grbavica
Datum: 30.03.2010 21:00
Autor: Slavko Basara

SARAJEVO - Sekretar Fudbalskog kluba Željezničar Nijaz Brković je bio prepreka da Takmičarska komisija FS BiH juče predloži kazne sarajevskom klubu poslije incidenta u subotu, kada je na "Grbavici" huligan Amel Muhić (25) utrčao u teren i udario golmana Slavije Ratka Dujkovića.

Brković je član Takmičarske komisije, što je apsurdno, tako da je na jučerašnjem sastanku u Sarajevu Takmičarska komisija kompletan slučaj i dokumentaciju sa meča 20. kola Premijer lige BiH, Željezničar - Slavija (2:0) proslijedila Disciplinskoj komisiji. Tako je sekretar Željezničara zaustavio prijedlog kazne.

- Neko je dobro izračunao i htio da primijeni varijantu opstrukcije i blokade, odnosno iskoristi specifične okolnosti vezane za Željezničar. Član naše komisije Šćepo Raguž je bolestan i nismo imali kvorum da predložimo kazne, pošto je Brković morao da bude "isključen" iz ovog slučaja. Utakmica je registrovana postignutim rezultatom. Uspjeli smo da izbjegnemo pat poziciju - rekao je prvi potpredsjednik Takmičarske komisije FS BiH Mirko Milošević.

On je istakao da će Željezničar sigurno biti kažnjen iako se radi o "izolovanom" slučaju.

- Pregledali smo snimak i činjenično stanje je da je navijač utrčao u teren za vrijeme utakmice i udario golmana Slavije. Željezničar će snositi posljedice zbog incidenta koji je postojao. Kompletna dokumentacija je u rukama članova Disciplinske komisije i prava je sreća što je sjednica zakazana za srijedu. Osim toga, predsjednik Takmičarske komisije Izudin Ibrahimkadić je razuman čovjek koji nije želio da podrži nasilje na sportskim borilištima - kazao je Milošević.

Prvi čovjek Takmičarske komisije je istakao da očekuje kaznu za Željezničar, ali nije želio da prejudicira stvari prije sjednice disciplinaca koja je zakazana danas, tačno u podne.

- Pravilnik je jasan, incident je postojao, sve se lijepo vidi na snimku utakmice. Da li će Željezničar biti novčano kažnjen ili će stadion "Grbavica" biti suspendovan, to je sada u nadležnosti Disciplinske komisije. Mi zbog određene specifične situacije nismo mogli da raspravljamo o eventualnim sankcijama. Željezničar zaslužuje kaznu, jer da "progledamo kroz prste", možda bi se isti incident desio i na nekom drugom stadionu. Popusta neće niti smije da bude za bilo koga - rekao je Izudin Ibrahimkadić.

Visca el Višća!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 mar 2010, 13:50

cudi me da nije negdje bilo da je ono bio gest kojim se napada citav konstutivni narod :mrgreen:

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 31 mar 2010, 13:52

Na našu e-mail adresu stiglo je pismo Amela Muhića, navijača Željezničara, koji je na utakmici protiv Slavije napao golmana momčadi iz Istočnog Sarajeva. Njegovo obraćanje javnosti vam u cijelosti prenosimo.
Poštovani,

želim da se putem Vašeg medija ispričam sportskoj javnosti Bosne i Hercegovine zbog svog nepromišljenog i glupog čina napada na golmana FK Slavije. Svjestan sam svoje pogreške i trebam snositi posljedice.

Prvo bih se izvinio igračima, stručnom štabu i upravi mog voljenog kluba. Nadam se da moja glupost neće utjecati na Željin put ka šampionskoj tituli i osvajanju kupa. Fudbalski klub Željezničar ne može da bude odgovoran zbog čina jednog glupog i naivnog pojedinca.

Također bih se izvinio i FK Slavija i njihovom golmanu Ratku Dujkoviću kojeg sam bezrazložno napao. Ratko oprosti mi, želim ti dugu i uspješnu karijeru, al´ sa što više primljenih golova od Želje.

I za kraj sam ostavio izvinjenje onima čije me kritike najviše bole, Manijacima. Izvinite što sam vas razočarao i što ste zbog mene pod lupom javnosti. Ja vjerovatno nikada više neću moći kročiti u Dolinu Ćupova, ali ćete zato vi odvesti Želju do još mnogo titula i Vječnih vatri.

Još bih napomenuo da dio odgovornosti snosi i MUP KS koji je nakon ozljeđivanja mene i još dva momka, bukvalno uveo nas trojicu u teren, te nas pustio da sami šetamo uz aut liniju i samim tim nam dopustio mogućnost da napadnemo golmana protivničke momčadi.

S poštovanjem,
Amel Muhić
Por que ? Por que somos los mejores...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 mar 2010, 13:56

A na ciju adresu?

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 31 mar 2010, 13:58

mislim da je ovo sa sportina

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 31 mar 2010, 13:59

Seyo_TM je napisao/la:A na ciju adresu?
sportin
Por que ? Por que somos los mejores...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 mar 2010, 14:00

8000 je kazna

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.