NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Uprava kluba mora pronaći i druge izvore finansiranja, jer će se često dešavati da tranša od Grada kasni. Jednostavno bez priliva privatnog novca nema napretka.
Jedinstvo je odavno izgubilo svoju reputaciju i znam koliko je teško dobiti novac od strane privatnika, ali i mi kao navijači smo zakazali, vidi se neki napredak, a mi ponovo ne prodamo više od 100 sezonskih ulaznica.
Ali svaki pomak zasigurno privlači potencijalne investitore, svako voli doći ulagati u ekipu koja igra na stadionu koji je uredan, a vjerujem da će Grad isfinancirati radove na stadionu.
Jedinstvo je odavno izgubilo svoju reputaciju i znam koliko je teško dobiti novac od strane privatnika, ali i mi kao navijači smo zakazali, vidi se neki napredak, a mi ponovo ne prodamo više od 100 sezonskih ulaznica.
Ali svaki pomak zasigurno privlači potencijalne investitore, svako voli doći ulagati u ekipu koja igra na stadionu koji je uredan, a vjerujem da će Grad isfinancirati radove na stadionu.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Kakvo je stanje na stadionu,dokle su radovi stigli ?
Odavno niko nista ne spominje u vezi stadiona.
Odavno niko nista ne spominje u vezi stadiona.
Sve si upravu. Takodjer nista ne dolazi preko noci. Kako kazes Jedinstvo izgubilo reputaciju i treba dosta vremena da se sve to izgradi nazad. Kako od stadiona, finacija tako i rezultata. Moramo i mi strpljiviji malo biti pruzati podrskuNeRi_K je napisao/la: ↑15 sep 2025, 21:57Uprava kluba mora pronaći i druge izvore finansiranja, jer će se često dešavati da tranša od Grada kasni. Jednostavno bez priliva privatnog novca nema napretka.
Gdje se moze naci ovaj prilog sa stadiona, sto je bio na tv prije 2-3 dana jel USKTV ili ?
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Hvala

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.