FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

amerosm
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la amerosm » 16 mar 2011, 00:46

Ne znam je li iko od Vas gledao Vijesti na RTL-u, gdje je bila reportaza vezana za utakmicu, i gdje je navodno nakon iste UH odrzao bukvicu igracima i ako je vjerovati rijecima Gomeza, par puta je pala rijec DUMM na njihov racun, gdje se Gomez slozio da je upravu.
Na kraju te iste reportaze vidi se kako UH sav crven izlazi iz svlacionice.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 mar 2011, 00:48

FC BAYERN je napisao/la:Kad sam ja govorio nama treba kvalitetan trener mnogi su govorili kako je LvG odlican trener, Kad sam govorio nama treba golman a ne neki Reinsing,Butt ili Kraft nego Manuel Neuer, mnogi su nakon jedne utakmnice i da upravo protiv Intera one prve utakmnice vidjeli novog Kahna,kad sam ja govorio da smo bacili 30miliona na lika kojem treba po statistici 3 do 5 100% prilika da zabije jedan gol, Kad sam ja govorio da imamo najgoru upravu na svijetu obicne cicije kojima je zao dati nekoliko miliona za pojacanja, Kad sam ja govorio da imamo panjeve u odbrani koji primaju smijesne golove protiv nizerazrednih ekipa, Kad sam ja govorio da cemo tesko doci do bilo kakvog trofeja osim kupa ali nista ni od tog kupa ... mnogi su pljuvali govorili kako ja veze nemam.
Necu nikog da spominjem, ali samo cu vas pozdraviti moji dragi bavarci ;) (naravno pozdravljam cijelu upravu Bayerna)
Mogao bih do sutra da pisem ali naravno ne zelim.

samo nemojte :cry: hehehe 8-)
hajd ne sekiraj se....dosta si mozda bio upravu i ja sam neke stvari kritikovao, al ja znam da ce u narednoj sezoni biti bolje...mene je poraz pogodio jer ovako nesto nisam vidio da na ovakav nacin ispustimo utakmicu u ligi prvaka, mozda jedino ona utakmica protiv ManU u finalu je bila nesto gore....jedina cinjenica koja zulja je da smo ispali od slabije ekipe od koje smo ponovo bili bolji, kvarimo taj bilans s interom,a s njima smo do prosle godine imali izuzetno dobra iskustva....al sve ce doc na svoje, blage padove sam bayerna znao upratit i znam da i nakon ovih sokova ak se neko moze oporavit to je onda bayern, zato kod mene i nakon ove utakmice nema toliko velikog ocaja :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 mar 2011, 00:52

amerosm je napisao/la:Ne znam je li iko od Vas gledao Vijesti na RTL-u, gdje je bila reportaza vezana za utakmicu, i gdje je navodno nakon iste UH odrzao bukvicu igracima i ako je vjerovati rijecima Gomeza, par puta je pala rijec DUMM na njihov racun, gdje se Gomez slozio da je upravu.
nisam to gledao, al znam da sam gledajuci na sky-u zapazio da su svi igraci pod velikim sokom i tesko su bilo sta mogli da kazu, uli ak je tako postupio upravu je...pa neki igraci se veceras nisu ponasali kao igraci bayerna, kad je bayern na ovakav nacin jos utakmice gubio
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 16 mar 2011, 01:05

Nešto slično nam je bilo kao u utakmici protiv Šalketa u prvom dijelu BL-a, kad smo ih lupali u prvom poluvremenu i kad im je Neuer (po ko zna koji put) spasio kožu... Mi padamo fizički u drugom poluvremenu, protivnik koristi i utakmica izgubljena...
U svakom lošem ima nešto i dobro... Ja se nadam će to dobro polučiti rezultate u narednoj sezoni, da se svi malo osvijeste i postave na pravo mjesto...
Neću ni kuditi, ni hvaliti, još mi je gorak okus u ustima... Pustiću nek se interovce ispušu i onda se opet lagano vratiti obavezama :twisted:
Sent from my Philips Smart TV.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 mar 2011, 01:09

@MaGICA, buraz ohladi malo.
Osim što si naporan u nekim stvarima, gdje ti ja ne mogu i neću sugerisati (znaš ti dobro na šta mislim) postaješ i neprimjeran.
Riječ smrad, zombi i sl. nije baš primjereno forumašu koji misli da zna mnogo o fudbalu.
O Calciu možda i znaš, ali svakim svojim sljedećim komentarom potvrđuješ da se to znanje na tome završava.

Tvoja netrpeljivost prema svemu njemačkom je više nego očigledna, tu se često gubi granica pristojnosti.
Ja sam u više navrata naglašavao da mrzim talijanski fudbal, da mi se gadi, da mu želim svako zlo...ali iz nekakvog poštovanja prema zaljubljenicima talijanskog fudbala izbjegavam ulaziti u diskusije, koje ne bi imale smisla a ni kraja.

Aludiraš na Antona, lika koji voli BuLi isto kao ti Calcio. AlI on za razliku od tebe ne gubi svaku dozu realnosti, kada dođe do nekog poređenja između dvije lige. Kod tebe je mržnja kudikamo više izražena.
Pa ti se iz toga počelo iskradati date riječi, koje sam naveo na početku teksta.
Vom Jäger zum Gejagten

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 16 mar 2011, 01:12

effe_sa je napisao/la:mene brine samo jedna stvar sta ako opet inter osvoji ligu prvaka onda se stvarno bojim vece katastrofe na zemlji....onda ce me ono zracenje iz japana stvarno zabrinut, ni oni sami nisu svjesni kako su veceras utakmicu dobili.... :D :D znaci nek inter slucajno dodje do finala spremajte se za kraj svijeta, ja cu se tad stvarno zabrinut :D
znam da boli kad izgubis, pa zar si stvarno mislio da je bayern zasluzio proci da 3 presretan gola, dva gola vam interov golman poklanja, a i ovaj milerov ne zna ni on kako mu je lopta dosla....trebali ste vi u milanu primirti 2 komada, osta vi ti japan na miru, i da ne sjecam se da je bayern igrao neki aman fudbal ccc
Pazza Inter Amala

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 mar 2011, 01:45

@endem: sta si se prepao odmah kraja svijeta??? :D :D :D :D ne brini se ti nece do tog jos doc jer ima Bozije pravde pa inter nece osvojit....i inace ja cu jos jednom naglasit posto ne volim da neko se hvata za neke gluposti mrznju i slicno....ja bundesligu volim, bayern volim, njemacki fudbal volim, a talijanski ne mrzim....al realnost je da talijanski fudbal pada.....Magica i neki gube tu pojam o realnosti, ako su neki iskreni navijaci intera i ako mogu sagledat utakmicu realno s njima mogu uvijek diskutovat realno i normalno.....a endem valjda je jasno kao dan da je bayern imao bruku prilika i da je nakon 60 minuta trebalo stajat bar 3-1 i to ono ko brat bratu da progledamo kroz prste....cambiaso sjecam se u prvom poluvremenu nije smio pric riberyju, toliko je ribery vrtio interove igrace, bila je to divna predstava bayerna dugo vremena....medjutim fudbal ko fudbal donese cudne stvari, bayernu je donosio prosle sezone, samo se cudim sto sad niko ne spominje gol iz ofsidea, 2 zuta kartona (stankovic i jos neko sad se ne mogu sjetit) su zasluzili....al nije realno sudija toliko kumovao porazu, glavni faktor je bio neiskoristene prilike bayerna.....mnoge su nelogicnosti bile u ovoj utakmici....al to je sudbina, to je ono nesto...iako se samo bayernovi igraci ne mogu na to pozivat samo, moraju prvo pogledat istini u lice i priznat da su bili jako lakomisleni....lakomislenost i zanesenost covjeka najcesce i ubije....a previse je lakomisleno mislit ak imas srece da ce te sreca uvijek i pratit a to se odnosi na inter....ova interova ekipa nema neki poseban kvalitet, zbog tog poraz vodi do ocaja, inace bi sve ok bilo
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 16 mar 2011, 01:55

geronimo je napisao/la:@MaGICA, buraz ohladi malo.
Osim što si naporan u nekim stvarima, gdje ti ja ne mogu i neću sugerisati (znaš ti dobro na šta mislim) postaješ naporan i neprimjeran.
Riječ smrad, zombi i sl. nije baš primjereno forumašu koji misli da zna mnogo o fudbalu.
O Calciu možda i znaš, ali svakim svojim sljedećim komentarom potvrđuješ da se to znanje na tome završava.

Tvoja netrpeljivost prema svemu njemačkom je više nego očigledna, tu se često gubi granica pristojnosti.
Ja sam u više navrata naglašavao da mrzim talijanski fudbal, da mi se gadi, da mu želim svako zlo...ali iz nekakvog poštovanja prema zaljubljenicima talijanskog fudbala izbjegavam ulaziti u diskusije, koje ne bi imale smisla a ni kraja.

Aludiraš na Antona, lika koji voli BuLi isto kao ti Calcio. AlI on za razliku od tebe ne gubi svaku dozu realnosti, kada dođe do nekog poređenja između dvije lige. Kod tebe je mržnja kudikamo više izražena.
Pa ti se iz toga počelo iskradati date riječi, koje sam naveo na početku teksta.

Na koga ja aludiram nije ovde vazno. Vazno je da ti znas sta ja mislim o BuLi i da li osecam ili ne osecam netrpeljivost prema njoj. :lol:
Dobro, moderator si, pa mozes da delis lekcije. Taj isti forumas kog sam ja oslovio kako sam ga oslovio (i ne kajem se po cenu bana) je u xyz postova pomenuo "gnoj" i "Serie A" u istoj recenici/frazi. Gnoj je nesto sto je sui ipso trulo. Da li sam ja nesto tako rekao za BL ili neki od njenih klubova? Da li sam ja rekao za BL da je to Mafia? Pogledaj njegove postove, pa ces videti ko koristi netrpeljivost kao modus operandi. Idi na Serie A teme i videces isto.

Danima forumasi (navijaci kluba za koji i ti navijas) spamaju i trollaju na Serie A temama. Nema te da reagujes. :roll: Tad imas pametnija posla, nego da ih opominjes. To samo govori o tvojoj objektivnosti. Ja sam na temi o BL klubovima napisao 5 postova u proteklih mesec dana, a tvoji "zombiji" koji "mrze i zele zlo talijanskom fudbalu" (a ti ih vidim sledis u tome 8-) ) su za isto vreme ostavili na stotine provokatorskih komentara.

Niti sam se rodio sa ovim forumom, niti cu umreti na njemu, niti se smisao mog postojanja svodi na pisanje postova na njemu. Izvoli, baniraj me slobodno. Ja nikoga nisam vredjao prvi, a na provokacije cu uvek da odgovorim. Sad sto to tebe pece veceras (vise poraz od Intera, nego moje pisanije) - jbga, zao mi je. Ako ti se, pak, samo ne svidja to sto pisem, a ti ignorisi "moje gluposti i nepoznavanje fudbala". Samo, nemas moralno pravo da prigovaras meni, jer nisi ni vlastite redove postrojio.

Za kraj, treba li da ti kazem da je degutantno ulaziti u ljudske namere ili ne?
Taj isti kog branis, ne krije svoju neobjektivnost - a za tebe je on realista.
Bayern Monaco e solo una rosica, lepo rekose Italijani. A BuLi ce uvek biti iza Serie A, koliko god neki ovde zeleli da to bude obratno.
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 16 mar 2011, 02:10, ukupno mijenjano 1 put.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 mar 2011, 01:58

Magica: kako ce biti uvijek iza kada je sada ispred??? :D :D tebi bas logika ne ide najbolje....loša ti cak i percepcija
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 16 mar 2011, 02:01

effe_sa je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:A htela je ona da izbaci sampiona - ne ide, ne ide....

Ajde sad malo da vas cujem, vi sto se.ete "Serie A Gnoj", "Mafia A" i ostale gluposti.

Italija u fudbalu je pojam za Nemce i u klupskom i u reprezentativnom pogledu - bila i bice.

gubis pojam o realnosti......veceras je bayern u 60 minuta rasturio intera i na kraju je svojim greskama izgubio utakmicu....ne vidim bas po cemu je italija pojam, italija ima 1 titulu vise svjetskog prvaka, a znamo ko je najvise puta osvajao euro....a ti si tamo kukumakao po forumima o nesreci italijanski klubova a sad dizes glavu vrlo visoko....bayernov poraz jeste gorak, al najzalosnije za fudbal je veceras sto je bolja ekipa ispala...samo snace i intera uskoro ono sto je snaslo juve od bayerna prosle sezone....i jos jedan info inter i ako osvoji ligu prvaka, talijani opet ostaju bez jednog mjesta u ligi prvaka...dragi magica sanjar i ta nada se ugasila za talijane :D
Zao mi je sto ne znas kako treba citati moja pisanja. Otidi na moju kolumnu. Tu je sve objasnjeno. Ti si korektan lik, ovo sto sam ovde napisao ima veze sa onima koji bi da zabijaju "cavle u lijes talijanskog nogometa".
Veliki pozdrav njima.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 16 mar 2011, 02:05

effe_sa je napisao/la:Magica: kako ce biti uvijek iza kada je sada ispred??? :D :D tebi bas logika ne ide najbolje....loša ti cak i percepcija
U cemu je BL ispred Serie A? U virtualnim bodovima iz EL?
Nije ti pametno da ulazis u moju perceptivnu i kognitivnu moc.
Ja sa teme odoh, a budem li primetio BuLi spamere na temama o Serie A - eto me opet ovde.
Vise puta vam je kulturno objasnjeno, ali izgleda da to ni do koga ne dopire.
Cisto nekad naslada padne, zbog toga. ;)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 mar 2011, 02:06

Magica: kontam ja tebe, imas ti po neku i pametnu :D :D nemas ih toliko koliko ja al hajd ok :D
neg bez veze dizes tenzije, pises bespotrebne stvari a da si lud za italijanskim fudbalom to zna, to mnogi i primijete samo ne treba neke stvari preuvelicavat
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 mar 2011, 02:09

MaGiCa je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:Magica: kako ce biti uvijek iza kada je sada ispred??? :D :D tebi bas logika ne ide najbolje....loša ti cak i percepcija
U cemu je BL ispred Serie A? U virtualnim bodovima iz EL?
Nije ti pametno da ulazis u moju perceptivnu i kognitivnu moc.
Ja sa teme odoh, a budem li primetio BuLi spamere na temama o Serie A - eto me opet ovde.
Vise puta vam je kulturno objasnjeno, ali izgleda da to ni do koga ne dopire.
Cisto nekad naslada padne, zbog toga. ;)
pa vi se zalite sad na bodove i govorite o virtualnim bodovima....bundesliga je dugo vremena bila ispred engleske i imala 4 predstavnika u ligi prvaka a znas koje je godine izgubila jednog predstavnika?odmah nakon 2001 nakon sto je bayern osvojio ligu prvaka....nije tad niko pricao o virtualnim bodovima....engleski klubovi su tad i pored velikog uspjeha bayerna skupili vise bodova....neki koeficijent mora postojat, a dosta utakmica serije A pogledam i vecina su puno losijeg kvaliteta nego ranije
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 16 mar 2011, 02:20

effe_sa je napisao/la: pa vi se zalite sad na bodove i govorite o virtualnim bodovima....bundesliga je dugo vremena bila ispred engleske i imala 4 predstavnika u ligi prvaka a znas koje je godine izgubila jednog predstavnika?odmah nakon 2001 nakon sto je bayern osvojio ligu prvaka....nije tad niko pricao o virtualnim bodovima....engleski klubovi su tad i pored velikog uspjeha bayerna skupili vise bodova....neki koeficijent mora postojat, a dosta utakmica serije A pogledam i vecina su puno losijeg kvaliteta nego ranije
Ja sam neke stvari objasnio vise puta.
Serie A>BuLi po svemu fudbalskom, ne i po infrastrukturi. Jbga, ne igraju stadioni fudbal, nego igraci.
To sto ti ocenjujes na oko fudbal, to se dade podvesti pod subjektivnu istinu = 0 bambi poena dobijes za to.
Manchesterski derbi na Eastlandsu ove sezone, je bila jedna od najlosijih tekmi koje sam video zadnjih 4-5 godina. Nadmasilo i Palermo-Cagliari od pre 3-4 godine, za sta sam mislio da je nenadmasivo u top5 ligama.
A pad je jasan u odnosu na 90e. Samo ima i drugi catch - i ostale lige su pale u odnosu na 90e (sem EPLa), pa i BL.
BL iz 90ih je meni bila druga najomiljenija liga. Tada je ona cesto bila i druga najjaca liga na svetu kvalitativno, ili se borila sa Spanijom za isto mesto. Danas je ona kvalitetom na 4. mestu. Virtualni bodovi su virtualni bodovi, kvalitet - e to je nesto drugo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 mar 2011, 03:00

amerosm je napisao/la:Ne znam je li iko od Vas gledao Vijesti na RTL-u, gdje je bila reportaza vezana za utakmicu, i gdje je navodno nakon iste UH odrzao bukvicu igracima i ako je vjerovati rijecima Gomeza, par puta je pala rijec DUMM na njihov racun, gdje se Gomez slozio da je upravu.
@Amere koje usao velis UH-oljez.Pa zbog tog rumenka se sve i vraca.
Vazda je ko' Kirjanja cuvao pare u carapama i kad je trebalo i kad nije.Ponekad ga u zanosu prevede pa isplati neku sumu ali vecinom klocevi.Tim sa tavim imenom a odbranom sa kojom bi se i Drina Zvornik uplasila.A jos imaju lufta i na drugim stranma.
Ma koliko se Hoenesovci forsirali zbog prijasnje jake fudbalske karijere,definitivno su zlo za BL.
I kad se na kraju krajeva vrate u svoje hrenovke bit ce kasno.
Da bi dobro kotirao u Evropi a bogami i svojoj ligi.Mora se pametno kupovati a nekad izvaliti iz djepa.Isto tako i prodati igraca u pravo vrijeme.Jer poslije gube na njemu stostruko.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 16 mar 2011, 04:12

MaGiCa je napisao/la:
effe_sa je napisao/la: pa vi se zalite sad na bodove i govorite o virtualnim bodovima....bundesliga je dugo vremena bila ispred engleske i imala 4 predstavnika u ligi prvaka a znas koje je godine izgubila jednog predstavnika?odmah nakon 2001 nakon sto je bayern osvojio ligu prvaka....nije tad niko pricao o virtualnim bodovima....engleski klubovi su tad i pored velikog uspjeha bayerna skupili vise bodova....neki koeficijent mora postojat, a dosta utakmica serije A pogledam i vecina su puno losijeg kvaliteta nego ranije
Ja sam neke stvari objasnio vise puta.
Serie A>BuLi po svemu fudbalskom, ne i po infrastrukturi. Jbga, ne igraju stadioni fudbal, nego igraci.
To sto ti ocenjujes na oko fudbal, to se dade podvesti pod subjektivnu istinu = 0 bambi poena dobijes za to.
Manchesterski derbi na Eastlandsu ove sezone, je bila jedna od najlosijih tekmi koje sam video zadnjih 4-5 godina. Nadmasilo i Palermo-Cagliari od pre 3-4 godine, za sta sam mislio da je nenadmasivo u top5 ligama.
A pad je jasan u odnosu na 90e. Samo ima i drugi catch - i ostale lige su pale u odnosu na 90e (sem EPLa), pa i BL.
BL iz 90ih je meni bila druga najomiljenija liga. Tada je ona cesto bila i druga najjaca liga na svetu kvalitativno, ili se borila sa Spanijom za isto mesto. Danas je ona kvalitetom na 4. mestu. Virtualni bodovi su virtualni bodovi, kvalitet - e to je nesto drugo.
O kakvom kvalitetu ti pričaš? :mrgreen: Ti si jedan od onih koji precjenjuju "kvalitet" Serie A koji je danas jako upitan. Inter je jedina ekipa iz Serie A koja je konkurentna u Evropi. Ja sam to rekao još prošle godine. Zadnje 2 sezone spašavaju obraz talijanskog fudbala. Ti virtualni bodovi kako ih ti zoveš (a zoveš ih tako jer ti sad ne odgovaraju kad je Bundesliga ispred, prije ti nisu smetali), su jedini relevantni pokazatelj kvaliteta i jačine jedne lige. Razlika između ove dvije lige u bodovima nije mala. Razlika od 8 bodova je potvrda da je i kvalitet na strani Bundeslige. Zadnje 4 sezone Bundesliga uzima više bodova u Evropi od Serie A. To govori mnogo.Ne čine ligu samo klubovi koji igraju LP. Ligu čini 18-20 klubova! Osporavati takmičenje kao što je EL u kojem su ista pravila i iste nagrade za sve je totalno neozbiljno, bezobrazno i licemjerno. Forumske priče da vam se EL ne isplati i da vam se ne igra su priče za malu djecu i paravan za nekvalitetu klubova Serie A. Ove sezone sam gledao dosta utakmica Serie A čiji je kvalitet bio na razini BiH PL. O Seriji B da i ne govorim. :lol: Bolje i kvalitetnije utakmice sam gledao u Cvajti. Danas je Bundesliga kvalitetom na 3. mjestu i tu će biti još dugo, a ti sviraj kurcu i uvjeravaj sebe u suprotno. :mrgreen: To ti je realnost. Utakmice su i kvalitetnije i rezultatski mnogo zanimljivije. To je liga koja zadnjih sezona dosta napreduje i koja ima predispozicije da bude još mnogo bolja za razliku od mafijaške i kriminalne lige u kojoj je pola utakmica namješteno. Bundesliga je liga u kojoj igra veliki broj mladih talentovanih igrača i oni su garancija za budućnost za razliku od Serie A gdje takvih igrača ima sve manje i manje. Bundesliga>Serie A! 8,051 - dominacija i kvalitet! :mrgreen:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 16 mar 2011, 08:23

geronimo je napisao/la: Aludiraš na Antona, lika koji voli BuLi isto kao ti Calcio. AlI on za razliku od tebe ne gubi svaku dozu realnosti, kada dođe do nekog poređenja između dvije lige. Kod tebe je mržnja kudikamo više izražena.
Kaj si mu izbriso komentar? Nisam našo niš prije tvog posta...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 16 mar 2011, 09:18

Šteta!!! :( Bayo je pobijedio sam sebe po ko zna koji put ove sezone. Glavonji se sve može oprostiti, osim prodaje van Bommela. :evil:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 16 mar 2011, 09:18

Jedna stvar me kopka. Kada se jučer vidlo da mi padamo u igri i to na sredini terena, neznam zašto je van Gaal mjenjao Robbena za Hamita. Ono kaj je on trebao napraviti je, mjenjati Robbena za Tyma i staviti Mullera na krilo. Naše ambicije u tom trenutku su tak i onak bile sačuvati rezlutat i igrati na kontru, pa smo onda sa Mullerom i Gomezom tak i onak imali igrača previše u napadu, a jednog manje u "obrani". Mislim da bi bilo bolje da je to napravi, no kaj ćeš sad kad nije...

Ovo se očito moralo dogoditi u ovoj sezoni. Previše smo toga spojebali da nam se to nebi odbilo u glavu. Znam da ćemo sada svi biti generali poslije bitke, no svi smo nekako nakon prelaznog roka duboko u sebi znali da je ovakav rasplet sezone itekako moguć. Znali smo da nam treba štoper i lijevi bek za PRVU momčad, a nismo se na tim pozicijama pojačali. To je samo jedna MALA stvar od mnogih koje su utjecale na ovakav razvoj sezone...

Neki će se sjetiti, neki ne, kada sam prošle sezone govorio da je to naša šansa i da u slijedećih 10 godina nećemo imati takvu priliku da postanemo prvaci Europe. Razlog tome je bilo to da smo onda bili više gladni uspjeha, da smo igrali euforično i timski i da se svaku tekmu ginulo, te smo bili nepoznanica koju su drugi klubovi podcjenili. Za razliku od prošle sezone, naša ekipa više nije tim, već je razorena. Ako se sjećate prošle sezone Gomez, koji je bio na klupi , navijao je da Olić zabije gol, Hamit je bio presretan kad je mogao ući sa klupe da ostavi dušu na terenu. Ove sezone svi su nešto zaokupljeni sobom. Klose sere i neda mu se igrati, Hamit isto tako i igra kao da je već napustio Bayerna. Da negovorim o svađama sa trenerom, prodavanje kapetana i nesuglasica u ekipi. Nisam ziher da se nakon ove tekme naši igrači uopće mogu pogledati u oči.

Unatoč svim tim problemima mi moramo nekako ufatiti LP, a to će sada biti teže nego ikada prije u ovoj sezoni pa i duže...Kak ćemo mi sada dobiti Freiburga pitaj Boga. Na koji će način van Gaal pripremiti igrače i ko je uopće u stanju igrati više je nego upitno. Možda bi čak bilo bolje da sada damo priliku nekim zamjenama, rezervama kojima se bar trči i gine samo iz razloga kaj igraju u prvoj postavi Bayerna....
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 16 mar 2011, 10:14

Sad bute opali na dupe kad postavim ovo pitanje! Jel smo mi prodali Demichelisa il samo posudili. Brijem da smo ga prodali, al na njegovom profilu na TM DE piše da sa malagom ima ugovor samo do 2011...Ja bi ga zel natrag rađe nego bilo kojeg od ovih naših štopera!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.