FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AsharaK
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 28 avg 2014, 12:39

likusa je napisao/la:Kompanija Coca-Cola donira 100 lopti omladinskom pogonu FK Željezničar
Kompanija Coca-Cola u četvrtak će u Sarajevu uručiti vrijednu donaciju - 100 nogometnih lopti omladinskom pogonu Fudbalskog kluba Željezničar.
" Coca-Cola u našoj zemlji nastavlja tradiciju spajanja ljudi u ljubavi prema nogometu. Zajedno sa svojim potrošačima i velikim ljubiteljima nogometa Coca-Cola će polaznicima Omladinskog pogona našeg Kluba omogućiti bolje uslove za razvoj", saopćeno je iz FK Željerzniar.
Svečanost dodjele donacije biće održana u 13 sati na stadionu Grbavica.
Nek nam dadnu para šta,yebo lopte hahaha

Btw FAN SHOP :salut: :salut:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

petisesti98
Kontakt:

Post Postao/la petisesti98 » 28 avg 2014, 12:44

fkzeljeznicarba je napisao/la:Zvanični fan shop dobio novu liniju Blue design

http://fkzeljeznicar.ba/zvanicni-fan-sh ... ign/11314/" onclick="window.open(this.href);return false;
pa zar se " ne damo " pise zajedno ccc :oops: :oops: :oops:
SWRA

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 28 avg 2014, 12:46

ChWilla je napisao/la:
Velahalve je napisao/la: Prijatelju moj nije ti ovo Englenska da prodaš 50.000 majica pa daj naručuj i razvozi, prestanite u svemu što klub uradi tražit manu, prije tekme poraniš ako uopšte ideš i kupiš šta ti treba.
I meni je ovo malo glupo što si ti napisao, jer neće se majica sama dovući, tu ti treba auto,vozač,gorivo, amortizacija za to auto a to su sve bespotrebni troškovi jer nema količine!
ima jedna institucija i izum, zove se pošta. pa čovjek plati žiralno uvećano za poštanske troškove, i kad legne uplata pošalje mu se majica.

jel ovo kvantna fizika? nije, jelde da nije?
Onda svaku ziralnu uplatu moras zatvoriti fakturom, izraditi fiskalni racun, poslati fakturu postom, obracunati PDV, hiljadu zavrzlama :D
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 avg 2014, 12:48

pisac napiše l' se šta?

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 28 avg 2014, 12:48

Southboy je napisao/la:Ove majice su perverzija prava,vifi se da je kvalitetno uradjeno(materijal i sve ostalo)..
Posto nisam pronašao nek neko napiše koliko koštaju??

Hajmoo svi ovih dana malo do fan shopa pomoci voljenom klubu..
35 KM
Željeznicar za život cijeli !

uvijekuztebe1921
Kontakt:

Post Postao/la uvijekuztebe1921 » 28 avg 2014, 12:56

likusa je napisao/la:
Southboy je napisao/la:Ove majice su perverzija prava,vifi se da je kvalitetno uradjeno(materijal i sve ostalo)..

35 KM
ocekivao sam da budu oko 20, al izgleda da su kvalitetnije majice u pitanju.I bolje je tako, da znas sta si uzeo. Idem odma sutra sebi uzeti JD majicu
Mi smo Željini, Željo je naš!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 28 avg 2014, 13:20

majice :tokralju: :tokralju: :tokralju:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 28 avg 2014, 13:25

FKZ1921 je napisao/la:I nije tacna ova tabela sto se provlaci po medijima,a kad je u pitanju premier liga za juniore. Na toj tabeli,skor juniora Zelje je:5 utakmica,4 pobjede, jedan poraz. To nije tacno. Juniori imaju svih pet pobjeda,gol razlika 16:1,i naravno,prvi su.
Jeste tačna.

Pobjeda u prvom kolu je naknadno registrovana kao 0:3 za Olimpic, jer je Beganović navodno dobio crveni karton u posljednjem kolu prošle sezone, te nije imao pravo nastupa, a igrao je.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 28 avg 2014, 14:06

Kao sto sam i pretpostavljao jucer je bi jedna izuzetna teska tekma za nas tim.Kad se pogleda rezultat, moramo biti zadovoljni al igrom nikako.U prvom poluvremenu mi nismo akcije napravili kako treba, ljudi su nas jednostavno pojeli.Drugo je bilo solidno, mada daleko od onoga kako ja ocekujem da igramo.Ono sto opet ponavljam je da Adzem mora naci rjesenje za zadnjeg veznog.Mi sa 3 skoro ista tipa igraca u sredini ne mozemo igrati.Tu nam treba jedan razbijac koji nece bjezati od igraca i koji ce biti ispomoc nasoj zadnjoj liniji.Drago mi je bilo vidjeti malog Amira od pocetka da igra.Momak zna da igra i nadam se da ce iz utakmice u utakmici biti sve bolji.Iduce godine ocekujem od njega i Memije da eksplodiraju i da budu nosioci mladog tima Zelje uz ove malo "iskusnije" Sadikovica i Bajica.Jos bih volio vidjeti ovog malog Zerica iduce godine u 1.timu , jer koliko sam upratio daje dosta golova za kadete.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 avg 2014, 14:25

Mozda zvuci glupo, ali bih ja licno jucer istog trenutka potpisao poraz samo da sam na terenu vidio sistem u igri...
Uzalud nam i pobjeda kada nemamo sistema prema kojim igramo. Kao sto sam rekao kod Adzema se u napadu sve svodi na momenat slucajnosti, dok u odbrani vlada panika.

Od ove sezone rezultatski ne ocekujem nista, ali ocekujem neki sistem u igri prema kojem ce Zeljo biti prepoznatljiv, no Adzem to izgleda nije u stanju da napravi.

Kada imas neki sistem onda ti je lakse i dovoditi i igrace za odredjene pozicije...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 avg 2014, 14:30

danas se igraju različiti sistemi, al' nijedan bez zadnjeg veznog, ni barcelona se ne upušta u takvu avanturu. a mi ga juče nismo imali, ni deklarativno ni u stvarnosti. tu se mora nešto smisliti. ja nisam fudbalski stručnjak, al' moj je utisak da memija ima sve atribute za tu poziciju.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 28 avg 2014, 14:30

Majice su vrh što se tiče i dizajna i kvaliteta, vidi se da se vodilo računa da sve bude kako treba od etikete do dizajna i svega

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 28 avg 2014, 14:39

amerosm je napisao/la:Mozda zvuci glupo, ali bih ja licno jucer istog trenutka potpisao poraz samo da sam na terenu vidio sistem u igri...
Uzalud nam i pobjeda kada nemamo sistema prema kojim igramo. Kao sto sam rekao kod Adzema se u napadu sve svodi na momenat slucajnosti, dok u odbrani vlada panika.

Od ove sezone rezultatski ne ocekujem nista, ali ocekujem neki sistem u igri prema kojem ce Zeljo biti prepoznatljiv, no Adzem to izgleda nije u stanju da napravi.

Kada imas neki sistem onda ti je lakse i dovoditi i igrace za odredjene pozicije...
Meni baš djeluje da ima neki sistem koji mi se više sviđa nego kad je Dino bio. Ide to nabolje ako ne gledaš prošlu tekmu na kojoj nije ni mogao biti sistem je na onoj njivi je moglo biti ko je jači i tome slično. Nemojte mi pričati da su oni nešto igrali jer su prolazili i dolazili do šansi na naše greške ili kad neko prođe jean na jedan i to što je ovaj jači u duelu ili se neko oklizne i sl. Nikakv sistem nisi mogao vidjeti ni kod Reala na onom. Zbog toga sam i govorio da je Ado pogrešne igrače poslao na teren. Mali sitni igrači i tehničari ondje ne prolaze a mi ugalvnom imamo takve u ovoj ekipi a one koji mogu igrati on nije ubacio tipa Hasanović.
Adežm pokušava igrati više Evropski nego do sada. Brže, sa puno trke. Igrači se prvo terbaju navići na to a onda će se vidjeti i ko nije za takvog Želje. To što u našoj ligi to ne prolazi na nekim tekmama i na livadama jbg.
Zna li ko jel tačna ona info koju je ovdje neko lupio da je onaj mali Količić otišao?

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 28 avg 2014, 14:42

ChWilla je napisao/la:danas se igraju različiti sistemi, al' nijedan bez zadnjeg veznog, ni barcelona se ne upušta u takvu avanturu. a mi ga juče nismo imali, ni deklarativno ni u stvarnosti. tu se mora nešto smisliti. ja nisam fudbalski stručnjak, al' moj je utisak da memija ima sve atribute za tu poziciju.
Kad se Zola povrijedio, tad je promovisan Tomić, koji je solidno zakrpio tu poziciju, ali je više trčao i on i Jamak i Svraka i svi koji su igrali tada, nekako sad imam osjećaj da još to nije to što se tiče spreme igrača ili se ne trude dovoljno...

anonimni
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 28 avg 2014, 14:45

likusa je napisao/la:

35 KM
Nisi uracunala popust za clanove :D

I ja sam mislio da ce biti jeftinije majice, ali nema veze, vidi se da su kvalitetne... pored toga ima Jominih polo majica (zelene i ljubicaste sam vidio, ne znam ima li jos koja boja) i sve u svemu, fan shop je postao koliko-toliko raznovrsniji nego ranije :)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

lolfgoptica
Kontakt:

Post Postao/la lolfgoptica » 28 avg 2014, 14:46

amerosm je napisao/la:Mozda zvuci glupo, ali bih ja licno jucer istog trenutka potpisao poraz samo da sam na terenu vidio sistem u igri...

Odlično rečeno. Apsolutno se ne zna ko šta radi u ovoj ekipi, samo trče k'o muhe bez glave, a ni za to nemaju snage izgleda. Biće valjda bolje.

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 28 avg 2014, 14:48

Jedino sto je pozitivno je pobjeda da se razumijemo i treba biti realan,a ne izvlaciti neke "pozitivne" detalje kad nije tako i ovo ne znaci pljuvanje,ali je cinjenica da mi imamo najlosiju ekipu u zadnjih sest godina i isto tako igramo slabije nego u prethodnim godinama.Ovo je realna slika,a podrsku treba dati i dobit ce je uvijek dok god se bore Plavi dres.

Ove majice Josko Domorocki dosad najbolja stvar koja je uradjena u fanshopu i stalno sam ih prizivao tako da nakon Zvornika kupujem jednu makar posudio pare,svaka cast :)

Steta za juniore izgleda da su nam uzeli tri boda protiv Olimpika i to opravdano jer je igrao suspendovan igrac.Ipak uzimamo ili jednu ili obje titule u ovim omladinskim ligama.Kod pitara je cirkus pravi,rodjak mi igra gore za juniore i to je rasulo nevidjeno.Dovode se lijevi igraci sa strane,a citav sistem sa Ibrakom i Hurtom je korumpiran i nevjerovatno je da nasa djeca ih ostave deset bodova,a razlika u uslovima,ishrani i svemu ostalom je ogromna.Juniori su stvarno ispred ostalih,kadete nisam gledao,ali gone i oni dobro.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 avg 2014, 14:55

pinki je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:danas se igraju različiti sistemi, al' nijedan bez zadnjeg veznog, ni barcelona se ne upušta u takvu avanturu. a mi ga juče nismo imali, ni deklarativno ni u stvarnosti. tu se mora nešto smisliti. ja nisam fudbalski stručnjak, al' moj je utisak da memija ima sve atribute za tu poziciju.
Kad se Zola povrijedio, tad je promovisan Tomić, koji je solidno zakrpio tu poziciju, ali je više trčao i on i Jamak i Svraka i svi koji su igrali tada, nekako sad imam osjećaj da još to nije to što se tiče spreme igrača ili se ne trude dovoljno...
bila je druga formacija i bila je stroža podjela zadataka. tad je bar jedan od ta tri igrača igrao bitno povučenije. a sad se ne zna ko pije a ko plaća na terenu.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 28 avg 2014, 15:00

zaboljisportuBiH je napisao/la:

Meni baš djeluje da ima neki sistem koji mi se više sviđa nego kad je Dino bio. Ide to nabolje ako ne gledaš prošlu tekmu na kojoj nije ni mogao biti sistem je na onoj njivi je moglo biti ko je jači i tome slično. Nemojte mi pričati da su oni nešto igrali jer su prolazili i dolazili do šansi na naše greške ili kad neko prođe jean na jedan i to što je ovaj jači u duelu ili se neko oklizne i sl. Nikakv sistem nisi mogao vidjeti ni kod Reala na onom. Zbog toga sam i govorio da je Ado pogrešne igrače poslao na teren. Mali sitni igrači i tehničari ondje ne prolaze a mi ugalvnom imamo takve u ovoj ekipi a one koji mogu igrati on nije ubacio tipa Hasanović.
Adežm pokušava igrati više Evropski nego do sada. Brže, sa puno trke. Igrači se prvo terbaju navići na to a onda će se vidjeti i ko nije za takvog Želje. To što u našoj ligi to ne prolazi na nekim tekmama i na livadama jbg.
Zna li ko jel tačna ona info koju je ovdje neko lupio da je onaj mali Količić otišao?
Daj nemoj zezati.. O kakvom sistemu pricamo? Mi u ovoj sezoni nismo odigrali utakmicu kako treba, osim na momente protiv Olimpika i nekih pola sata protiv Metalurga.. Ovo sto Adzem forsira bi mozda i bilo dobro da na terenu imamo 11 nasih igraca koji su fizicki besprijekorno spremni.. Ovako ostavljamo previse prostora protivniku da razvija igru i da drzi loptu sto nama ne odgovara.. Mora se izmisliti neki destruktivac na sredini terena.. Jucer nam je jedan Radnik mogao dati 3-4 gola a sreca i Antolovic su jedini razlozi sto nam ih nisu i dali.. Nije ovo nikakvo pljuvanje vec cinjenica koja je svima nama ocigledna..
BUDI ŽELJO !!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 avg 2014, 15:00

ChWilla je napisao/la:
bila je druga formacija i bila je stroža podjela zadataka. tad je bar jedan od ta tri igrača igrao bitno povučenije. a sad se ne zna ko pije a ko plaća na terenu.
Zato sto je Tomo vremenom pomjeren naprijed jer je ocjenjeno da je korisni tako.Nazalost nemamo klasicnog defazivnog veznog koji bi krpio taj dio trena i pri tome pomogao zadnjoj liniji a uveliko bi pomogao i Tomicu i to je po meni veliki propust u ovom prelaznom roku.Najopsni smo kad imamo igraca da presjece napad ma kad malo bolje razmislim i ovi u strucnom stabu vjerovatno vide ovo sto i mi.Jos uvijek nije kasno da se poradi na tome.Nego ne mogu se oteti cinjenici da bi izgledali mnogo cvsci sa jednim takvim igracem...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Doktorinho, grbavicka1921, Lokomotifa, Pact1921 i 93 gosta.