FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
strasna utakmica, uredite travnjake, liga 10 i ovo je strasno, bas strasno, aferim, svaka cast, odusevljen sam. da ih bas ne mrzim otisao bi da im cestitam. strasno. evo i delac je prepoznao svaka cast
Ovi naši na forumu slave kao da nam ovo odgovara. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
De mi reci je li bila strasna utakmica?keno83 je napisao/la:strasna utakmica, uredite travnjake, liga 10 i ovo je strasno, bas strasno, aferim, svaka cast, odusevljen sam. da ih bas ne mrzim otisao bi da im cestitam. strasno. evo i delac je prepoznao svaka cast
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
E jbg
- PitarBordo
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sloboda i Zrinjski se odlijepili. Pozitivna strana ovog kola je da smo sa pete pozicije skocili na trecu ali prva dva tima su zabiljezili pobjede protiv dosta dobrih protivnika tako da nam ovo jos vise otezava borbu za titulu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
zato ce abd matej da brani iducu sezonu 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Mi cemo se tek za titulu moc kontat ukoliko do 26-tog kola ostvarimo sve pobjede
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pod moranje, vidis da glavni ne gube bodove nikako kuknjavabojler je napisao/la:Mi cemo se tek za titulu moc kontat ukoliko do 26-tog kola ostvarimo sve pobjede
Al bitno je da se drka na Zrinjski a da smo mi kao karine,a to sto smo ih u gostima realno nadigrali to ništa.Opet kod nas ništa nevaljam,realni pitarluk
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma Zrinjski ce kiksati, ne mogu imati srecu svaku utakmicu. Protiv nas u zadnjim minutama i danas protiv listice. Mi samo sebe trebamo gledati.
Bolje je sto je Siroki izgubio, jer oni imaju daleko najlaksi raspored..
Al ovim rezultatima su ispali iz igre za titulu...
Dobro. Zrinjski će kiksati, a mi nećemo? Derbi i utakmica u Tuzli i nisu baš tako lahke utakmice, pogotovo ako ganjaš 6 bodova zaostatka.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Slijedece kolo , moje neko vidjenje :
Vitez -sloboda x celik-zrinski x rudar -sarajevo 2 eto opet belaja
Vitez -sloboda x celik-zrinski x rudar -sarajevo 2 eto opet belaja

Tako je. Zrinjski ide Celiku, Zeljkanu i docekuju Slobodu dok listica ima najlaksi raspored do kraja.Zip je napisao/la:Bolje je sto je Siroki izgubio, jer oni imaju daleko najlaksi raspored..
Ne bih se baš složio. Duljevic, Benko, Delac, Emerson... Sve su to igraci, koji su kvalitetni za našu ligu. Kovacevic kojeg niko ne spominje, a konstantno pruža dobre partije. Ocekujem dosta od Simeunovica, pa evo bez obzira na gol Harba se cini kao pojacanje. Ima tu dobrog materijala, ali treba se to ''sklopiti''. Ne možeš ti ocekivati puno od Emersona, kada iza sebe ili pored sebe nema igraca koji ne može trcati i uzimati loptu. To se i jucer vidjelo.MortemHz je napisao/la:Ni priblizno, nasi igraci jednostavno nemaju kvalitet a Celik nije toliko losa ekipa. Nas ce jedino sad ''vaditi'' trcanje i borba jer samo to posjedujemo, realno pricajuci.miden je napisao/la:Cini mi se da je Ješic pocijenio Celik. Nadam se da su neki vidjeli zašto Radovac ne može biti zadnji vezni, jednostavno mu ne leži ta pozicija i ne treba izmišljati toplu vodu. Kao što sam vec rekao, on je više za ofanzivne zadatke.
Das Ist Walter
- PitarBordo
- Kontakt:
Zrinjski do kraja sezone jedino na Grbavici može kiksati, mislim da smo im mi i Široki bili jedina "briga" za proljeće. Moglo bi se lako desiti da mi na Tušnju oduzmemo Slobodi titulu.... i damo je Zrinjskom. 

Samo Saraj'vo.
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Ovo je dobro sto je Zrinjski uzeo, jer ce nama biti upitna Evropa ako budemo igrali ko jučer.
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Emerson jos treba da se dokaze dok Delac ne brani ima pola godine vec. Benko i Duljevic su jedini iznad prosjeka trenutno.miden je napisao/la:Ne bih se baš složio. Duljevic, Benko, Delac, Emerson... Sve su to igraci, koji su kvalitetni za našu ligu. Kovacevic kojeg niko ne spominje, a konstantno pruža dobre partije. Ocekujem dosta od Simeunovica, pa evo bez obzira na gol Harba se cini kao pojacanje. Ima tu dobrog materijala, ali treba se to ''sklopiti''. Ne možeš ti ocekivati puno od Emersona, kada iza sebe ili pored sebe nema igraca koji ne može trcati i uzimati loptu. To se i jucer vidjelo.MortemHz je napisao/la:Ni priblizno, nasi igraci jednostavno nemaju kvalitet a Celik nije toliko losa ekipa. Nas ce jedino sad ''vaditi'' trcanje i borba jer samo to posjedujemo, realno pricajuci.miden je napisao/la:Cini mi se da je Ješic pocijenio Celik. Nadam se da su neki vidjeli zašto Radovac ne može biti zadnji vezni, jednostavno mu ne leži ta pozicija i ne treba izmišljati toplu vodu. Kao što sam vec rekao, on je više za ofanzivne zadatke.