uze mi rijec iz usta, kod nas je daleko nesto sto ce biti za 2 dana, bezbroj puta sam se naslusao slicnih prica i bezbroj puta razocarao u sve to...drugim rijecima dok ne vidim da se nesto radi i ne razmisljam o tome i ne ocekujem apsolutno nista.A mi imamo precih stvari tipa Travnikbistrikboy je napisao/la:Pustite ljudi suplju,koncetrisite se na Travnik...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
U cetvrtak je prvi april...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
- Kontakt:
a ja kontao da pada na petak 13Seyo_TM je napisao/la:U cetvrtak je prvi april...

26.05.2010-TITULA
- nikad_izvini
- Kontakt:
Da malo protabirimo narednu utakmicu sa Travnikom i moguću formaciju.
Prije toga, htio bih da se osvrnem na utakmicu sa Slavijom. Čudi me da niko nije primjetio "Amarovu taktičku grešku"
Znači, protiv Slavije smo igrali sa 5 veznjaka ali u drugoj formaciji. Igrali smo samo sa jednim zadnjim veznim(Ćulum) i čak četvoricom "ofanzivnih" veznih igrača(Bešlija, Bučan, H. Bešlija, Bekrić) gdje je Bekrić bio malo povučeniji i samo jednim usamljenim drvetom u napadu
Opazio sam, Amare, nadam se da ovo čitaš, obrati pažnju
da igramo mnogo lošije kada je Bekrić povučeniji. Takva kombinacija uz usamljeno drvo u napadu nam realno ne donosi ništa dobro. Teren jeste bio loš ali je bio loš i igračima Slavije. Kada nas je Slavija nabila u naš šesnaesterac, to nije bio taktički momenat, jer to ne dopuštamo ni u gostima a kamoli na Grbavici. Također, vrlo loše smo se ponašali kada su nam igrali visoki presing odnosno kada su nam pritiskali zadnju liniju. Mnogo nabijenih lopti u bunar. Također, Bajić je strašan u prekidima ali je loš u kreiranju i iznošenju lopte. Meni se čini da nam je u toj utakmici, neka priča šta ko hiće, STRAŠNO FALIO SVRAKA(koji zna sa loptom, realno je sve bolji, samo da se nauči osloboditi lopte na vrijeme u određenim trenucima u napadu)
koji nije imao pravo nastupa i da je jedan ofanzivac bio višak. Nekako su mi zagušili jedan drugog. Oni i drvo
Bučan postaje veoma bitan igrač. Oba gola je on defacto keirao. Faul iz kojeg smo postigli gol je napravljen na Seji. Ovaj put je zaista bio faul
Šeha ne zna da izleće da ga ubiješ
Pa **** mu mater, neka ga Gušo nauči
Ups, zeznuo sam se, Šeha je već sada duplo bolji od Guše
Šeha ne izleći **** te blesava
Bogičević je dobitak, dostojna zamjena Coci, po meni čak i bolja opcija. Frajer ne griješi za razliku od Coce(Rudar P-okliznuo se, Slavija-Regoje ga nadskočio, Sloboda-odbila se lopta od njega kao od drveta). Doduše, ovaj nije odigrao previše utakmica al nije ni Coca. Možda mu se nije ni igralo. Ko će ga znati.
Nejse, pred utakmicu sa Travnikom će nam sigurno faliti Bogičević i Mešanović. Višća i Stanić su upitni ? To ne znam. LIjepa stvar je što se Čola vraća. Odigrao je prvu utakmicu. Sumnjam da će biti u kombinaciji za prvu postavu ali je lijepo vidjeti da je povreda stvar prošlosti i da je igrao na poziciji veznjaka što mu je i prirodna pozicija. Meni on nije za beka, više bi nam valjao u vezi. To je neko moje mišljenje mada nije loš kao bek al je sitan i nejak
-------------------Šeha-----------------
----Bajić----Kerla----Mešić----Radovanović
------------------Ćulum------------
----Bučan-------Bekrić-------Bešlija
-------Rovčanin-------Popović--------------
Amar ga očito voli
Al sad bi nam mogao valjati jer protiv Travnikove čuvene gostujuće formacije 10-0-0 nazvane "volimo da se valjamo i nabijamo loptu na trEbine od 1 sekunde utakmice", treba nam jedan razbijač u ekipi.
Iako mislim da nam je Svraka bitan igrač, Travnik zaista nije ekipa protiv koje trebamo igrati sa dva zadnja vezna igrača i samo jednim napadačem.
Eto, malo analize, **** vas spam više
Prije toga, htio bih da se osvrnem na utakmicu sa Slavijom. Čudi me da niko nije primjetio "Amarovu taktičku grešku"

Znači, protiv Slavije smo igrali sa 5 veznjaka ali u drugoj formaciji. Igrali smo samo sa jednim zadnjim veznim(Ćulum) i čak četvoricom "ofanzivnih" veznih igrača(Bešlija, Bučan, H. Bešlija, Bekrić) gdje je Bekrić bio malo povučeniji i samo jednim usamljenim drvetom u napadu

Šeha ne zna da izleće da ga ubiješ

Bogičević je dobitak, dostojna zamjena Coci, po meni čak i bolja opcija. Frajer ne griješi za razliku od Coce(Rudar P-okliznuo se, Slavija-Regoje ga nadskočio, Sloboda-odbila se lopta od njega kao od drveta). Doduše, ovaj nije odigrao previše utakmica al nije ni Coca. Možda mu se nije ni igralo. Ko će ga znati.
Nejse, pred utakmicu sa Travnikom će nam sigurno faliti Bogičević i Mešanović. Višća i Stanić su upitni ? To ne znam. LIjepa stvar je što se Čola vraća. Odigrao je prvu utakmicu. Sumnjam da će biti u kombinaciji za prvu postavu ali je lijepo vidjeti da je povreda stvar prošlosti i da je igrao na poziciji veznjaka što mu je i prirodna pozicija. Meni on nije za beka, više bi nam valjao u vezi. To je neko moje mišljenje mada nije loš kao bek al je sitan i nejak

-------Rovčanin-------Popović--------------

Iako mislim da nam je Svraka bitan igrač, Travnik zaista nije ekipa protiv koje trebamo igrati sa dva zadnja vezna igrača i samo jednim napadačem.

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- TheManiacs
- Kontakt:
nikad_izvini je napisao/la:Da malo protabirimo narednu utakmicu sa Travnikom i moguću formaciju.
Prije toga, htio bih da se osvrnem na utakmicu sa Slavijom. Čudi me da niko nije primjetio "Amarovu taktičku grešku"![]()
Znači, protiv Slavije smo igrali sa 5 veznjaka ali u drugoj formaciji. Igrali smo samo sa jednim zadnjim veznim(Ćulum) i čak četvoricom "ofanzivnih" veznih igrača(Bešlija, Bučan, H. Bešlija, Bekrić) gdje je Bekrić bio malo povučeniji i samo jednim usamljenim drvetom u napaduOpazio sam, Amare, nadam se da ovo čitaš, obrati pažnju
da igramo mnogo lošije kada je Bekrić povučeniji. Takva kombinacija uz usamljeno drvo u napadu nam realno ne donosi ništa dobro. Teren jeste bio loš ali je bio loš i igračima Slavije. Kada nas je Slavija nabila u naš šesnaesterac, to nije bio taktički momenat, jer to ne dopuštamo ni u gostima a kamoli na Grbavici. Također, vrlo loše smo se ponašali kada su nam igrali visoki presing odnosno kada su nam pritiskali zadnju liniju. Mnogo nabijenih lopti u bunar. Također, Bajić je strašan u prekidima ali je loš u kreiranju i iznošenju lopte. Meni se čini da nam je u toj utakmici, neka priča šta ko hiće, STRAŠNO FALIO SVRAKA(koji zna sa loptom, realno je sve bolji, samo da se nauči osloboditi lopte na vrijeme u određenim trenucima u napadu)
koji nije imao pravo nastupa i da je jedan ofanzivac bio višak. Nekako su mi zagušili jedan drugog. Oni i drvo
Bučan postaje veoma bitan igrač. Oba gola je on defacto keirao. Faul iz kojeg smo postigli gol je
napravljen na Seji. Ovaj put je zaista bio faul![]()
Šeha ne zna da izleće da ga ubiješPa **** mu mater, neka ga Gušo nauči
Ups, zeznuo sam se, Šeha je već sada duplo bolji od Guše
Šeha ne izleći **** te blesava
![]()
Nejse, pred utakmicu sa Travnikom će nam sigurno faliti Bogičević i Mešanović. Višća i Stanić su upitni ? To ne znam. LIjepa stvar je što se Čola vraća. Odigrao je prvu utakmicu. Sumnjam da će biti u kombinaciji za prvu postavu ali je lijepo vidjeti da je povreda stvar prošlosti i da je igrao na poziciji veznjaka što mu je i prirodna pozicija. Meni on nije za beka, više bi nam valjao u vezi. To je neko moje mišljenje mada nije loš kao bek al je sitan i nejak![]()
-------Rovčanin-------Popović--------------Amar ga očito voli
Al sad bi nam mogao valjati jer protiv Travnikove čuvene gostujuće formacije 10-0-0 nazvane "volimo da se valjamo i nabijamo loptu na trEbine od 1 sekunde utakmice", treba nam jedan razbijač u ekipi.
Zar se ne vraca Mesanovic ?
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- Stole iz Bora
- Kontakt:

Navijaci Slavije unutar dimenzija igralista ili po narodski "na terenu" za vrijeme utakmice protiv Zeljeznicara. Ista ona utakmica prije koje su kamenovani navijaci Zelje, utakmica na kojoj se policija izivljavala na navijacima Zelje, gdje gore spomenuti navijaci setkaju terenom, gdje kapiten Regoje, pred TV kamerama, udara (gura) sudiju i igraca Zelje Lazara Popovica.
Zasto se tada Kosarac nije javljao kao sada i govorio o nekakvom ispoljavanju nacionalizma? Zasto se nije javno izvinuo navijacima i igracima Zelje pa da sad svijetla obraza prica to sto prica? Tada se nisu culi navijaci Slavije a ni drugih klubova ni u medijima ni po forumima da osude svoje navijace i kapitena! U Zelji su se javno ogradili od onog sto je upao a i navijaci su uradili to isto.
A koja je kazna bila tada za Slaviju? Za Regoja?
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Stole iz Bora je napisao/la:
Navijaci Slavije unutar dimenzija igralista ili po narodski "na terenu" za vrijeme utakmice protiv Zeljeznicara. Ista ona utakmica prije koje su kamenovani navijaci Zelje, utakmica na kojoj se policija izivljavala na navijacima Zelje, gdje gore spomenuti navijaci setkaju terenom, gdje kapiten Regoje, pred TV kamerama, udara (gura) sudiju i igraca Zelje Lazara Popovica.
Zasto se tada Kosarac nije javljao kao sada i govorio o nekakvom ispoljavanju nacionalizma? Zasto se nije javno izvinuo navijacima i igracima Zelje pa da sad svijetla obraza prica to sto prica? Tada se nisu culi navijaci Slavije a ni drugih klubova ni u medijima ni po forumima da osude svoje navijace i kapitena! U Zelji su se javno ogradili od onog sto je upao a i navijaci su uradili to isto.
A koja je kazna bila tada za Slaviju? Za Regoja?
svaka cast na ovome,
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
e sad ce te nas "fini" moderator kazniti jer si ispoljio mrznju! ako skine ovaj tvoj post sram ga bilo!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Nemam namjeru brisati jer sam i sam ovo napisao (bez slike) dan nakon utakmice...dizda22 je napisao/la:e sad ce te nas "fini" moderator kazniti jer si ispoljio mrznju! ako skine ovaj tvoj post sram ga bilo!!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Moj Stole,oni su sam neku novcanu dobili i regoje dvije utakmice zabrane koliko se sjecam!
Da je ovo kod nas nazovi neki pravi savez sa ljudima koji poznaju i vole nogomet ili ti fudbal dobro bi razmislili
kako i sta da urade da onog golmana/glumca preispitaju,jer cemu onakva gluma??
Gdje je moral??Ma cijela drzava nam je u .....!
Nadam se da ce Zeljo dobiti samo neku novcanu kaznu iako su se eto svi digli oko ovoga pa cak i Borac!?
A sta tu Borac trazi ,zasto oni zele da se Zeljo kazni cemu to sve,tako nisko i jadno ponasanje ,cudna neka vremena pa i fudbal koji se igra sad.
Al neka ,nema veze,ima Boga ma koliki god da bio i svak ce svoga vidjeti!!!
Da je ovo kod nas nazovi neki pravi savez sa ljudima koji poznaju i vole nogomet ili ti fudbal dobro bi razmislili
kako i sta da urade da onog golmana/glumca preispitaju,jer cemu onakva gluma??
Gdje je moral??Ma cijela drzava nam je u .....!
Nadam se da ce Zeljo dobiti samo neku novcanu kaznu iako su se eto svi digli oko ovoga pa cak i Borac!?
A sta tu Borac trazi ,zasto oni zele da se Zeljo kazni cemu to sve,tako nisko i jadno ponasanje ,cudna neka vremena pa i fudbal koji se igra sad.
Al neka ,nema veze,ima Boga ma koliki god da bio i svak ce svoga vidjeti!!!
Naravno da ce ga skinuti sve u korist "dobrih komsijskih odnosa"...

P.S. Neces ti bistrikboy,ima jos moderatora na ovoj stranici zaduzenih za bh.fudbal.

P.S. Neces ti bistrikboy,ima jos moderatora na ovoj stranici zaduzenih za bh.fudbal.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Evo necu ni ja.
- bistrikboy
- Kontakt:
Iskreno ja nigdje nisam naisao na to da je Borac zvanicno trazio da se Željo kazni,znam da je ona bljuvotina od dnevnih novina objavila neke svoje zamisli oko toga,ali zvanicno nista procitao nisam...dzumbastiko je napisao/la: Nadam se da ce Zeljo dobiti samo neku novcanu kaznu iako su se eto svi digli oko ovoga pa cak i Borac!?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
De ne budite smjesni , kakvo oduzimanje bodova , pa nismo na koridi ljudi dragi ... Zeljo je sve jasno priznao , pojedinac je napravio sta je napravio , novcana kazna i to je to , smjesno je pricati o oduzimanju bodova za ovakvu situaciju !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
- Kontakt:
A jos smjesnije price oko suspenzije stadiona,igranja pred praznim tribinama,nema od toga nista i u subotu akobogda svi na grbavicu......Dirk je napisao/la:De ne budite smjesni , kakvo oduzimanje bodova , pa nismo na koridi ljudi dragi ... Zeljo je sve jasno priznao , pojedinac je napravio sta je napravio , novcana kazna i to je to , smjesno je pricati o oduzimanju bodova za ovakvu situaciju !
Ima li smisla da strijepimo od suspenzije Grbavice?
Ja mislim da nema smisla, jer takvo nešto je nemoguće zbog onakve gluposti.
Suspenzija stadiona se može desiti samo ukoliko bi o tome odlučivali čelnici Borca i Slavije, međutim kada uzmemo u obzir da o tome ne odlučuju oni, onda sam uvjeren da će to biti samo novčana kazna.
Ja mislim da nema smisla, jer takvo nešto je nemoguće zbog onakve gluposti.
Suspenzija stadiona se može desiti samo ukoliko bi o tome odlučivali čelnici Borca i Slavije, međutim kada uzmemo u obzir da o tome ne odlučuju oni, onda sam uvjeren da će to biti samo novčana kazna.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
bistrikboy zahvaljujem! ipak ovo je kap u moru sa kojom se ne moze postici mnogo,al ipak cemo normalnoj raji na forumu ukazati na neke cinjenice!
a vjerujte isto tako sam uvjeren u suspenziju,jer cinjenicno stanje je da se radi protiv sarajevskih klubova,znamo kako se glasa po kljucu! daj Boze da bude samo novcana! jer ipak jednak kriterij nemamo mi i jedna slavija,eto kako nam je stanje u fudbalu!
U neku ruku ima smisla da se bar na jedan mec suspenzuje Grbavica , a to jedino iz razloga da se zadovolje interesi drugih klubova , posto ovo nije cesto da se desi , ovaj put novcana kazna a sljedeci put bi suspenzija bila realna , ali fazon je lobiranje pojedinih klubova sa strane koji se guraju gdje im nije mjestoadis_macak je napisao/la:A jos smjesnije price oko suspenzije stadiona,igranja pred praznim tribinama,nema od toga nista i u subotu akobogda svi na grbavicu......Dirk je napisao/la:De ne budite smjesni , kakvo oduzimanje bodova , pa nismo na koridi ljudi dragi ... Zeljo je sve jasno priznao , pojedinac je napravio sta je napravio , novcana kazna i to je to , smjesno je pricati o oduzimanju bodova za ovakvu situaciju !

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Višća i Stanić spremni, Mešanović na pretragama
Jedini koji je upitane je napadač Mešanović, koji će danas u poslijepodnevnim satima ponovo na magnetnu rezonancu
Željezničar bi u subotu protiv Travnika mogao konačno odigrati u punom sastavu. Amara Osim bi nakon dužeg vremena mogao imati na raspolaganju kompletan igrački kadar. Jedini koji je za meč sa «vezirima» upitane je napadač Alen Mešanović, koji će danas u poslijepodnevnim satima ponovo na magnetnu rezonancu, nakon čega će definitivno biti poznato igra li u subotu ili ne. Nezvanično, prije ne igra nego igra!
S druge strane, mladi Višća i Stanić, koji su propustili trijumf protiv Slavije, treniraju punim intenzitetom. Kada se tu još doda činjenica da u «plavom» taboru nema kartoniranih igrača, nema sumnje da će «vezire» u subotu na Grbavici dočekati skoro najjači sastav «plavih», željan povratka na lidersku poziciju, gdje su proteklog vikenda boravili nekih dvadesetak sati.
Nema sumnje da će se na Grbavici osluškivati rezultat iz Mostara, gdje će Zrinjski dočekati trenutnog lidera na tabeli banjalučki Borac.
Link necu da postavljam jer sam neki dan dobio jednodnevni ban radi nekakvog linka ..
Jedini koji je upitane je napadač Mešanović, koji će danas u poslijepodnevnim satima ponovo na magnetnu rezonancu
Željezničar bi u subotu protiv Travnika mogao konačno odigrati u punom sastavu. Amara Osim bi nakon dužeg vremena mogao imati na raspolaganju kompletan igrački kadar. Jedini koji je za meč sa «vezirima» upitane je napadač Alen Mešanović, koji će danas u poslijepodnevnim satima ponovo na magnetnu rezonancu, nakon čega će definitivno biti poznato igra li u subotu ili ne. Nezvanično, prije ne igra nego igra!
S druge strane, mladi Višća i Stanić, koji su propustili trijumf protiv Slavije, treniraju punim intenzitetom. Kada se tu još doda činjenica da u «plavom» taboru nema kartoniranih igrača, nema sumnje da će «vezire» u subotu na Grbavici dočekati skoro najjači sastav «plavih», željan povratka na lidersku poziciju, gdje su proteklog vikenda boravili nekih dvadesetak sati.
Nema sumnje da će se na Grbavici osluškivati rezultat iz Mostara, gdje će Zrinjski dočekati trenutnog lidera na tabeli banjalučki Borac.
Link necu da postavljam jer sam neki dan dobio jednodnevni ban radi nekakvog linka ..
AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 25 gostiju.