Rosas7 je napisao/la:delpiero20 je napisao/la:Rosas7 je napisao/la:nesto vise o jasminu mesanovicu..???
Veliki potencijal, jedan od najboljih napadaca iz svoje generacije u BiH...Za par godina bi mogao biti igrac za neku ligu koja nije na ovoj razini. Tj uz dobar klub i sansu da igra mogao bi stasati u dobrog napadaca
Nije tip napadaca koji ide na snagu nego zna igrati lopte, jos nema konsituciju za ove lige ali je u segmentu kontrole lopte, maste i savremenije igre u ovoj ligi ispred vecine igraca.
Realno neko bi se mogao opariti za par godine od njega..
Inace kad od Slobode neko krene da uzme mladog igraca tesko da ce pogrijesiti jer imamo najbolje mlade igrace godinama samo sto ili ne dobiju sanse jer ih niko ne gura ili ostanu ovdje pa propadnu.
jel bolji ili slabiji od amera bekica?'

Nemoj mi spominjat tu izdajicu
Tu su negdje..Bekic je vise sezonu tu pa ima i vise iskustva, vec je malo vise namazan i zna kako treba i sta. Trenutno Bekic vjerovatno bolji igrac, a i bolje gradjen..
Ovako sto se tice kako igraju lopte dodje da su isti, tehnicki su dobri s tim da Bekic zna bolje stvoriti sebi poziciju i igra lezernije i komotnije. Rekao bih da ima bolji njuh i da je pravi spic..
Ali npr da Mesanovic igra u Zrinjskom bio bi vjerovatno odlican jer ovdje se ne vidi pravi potencijal jer je jedini igrac s kojim je mogao igrati bio drugi Bekic koji je isto odlican. U Zrinjskom bi mnogo bolje to izgledalo
Mislim da je cak Mesanovic u mladjim kategorijama bio bolji od Bekica sto se tice efikasnosti..
Sad mi je tek jasno da su dobri i da ce biti od njih nesto ako budu igrali standardno i budu nakon par godina otisli u inostranstvo. Sloboda npr da ih je zadrzala imala bi sigurno najbolji mladi tandem u ligi ali ovako sad cekat i gledat da odu negdje vani i razviju se pa sam siguran da ce nekada stici i do A reprezentacije...