Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Opet Hamo 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hamilton, fakat je vrijeme za penziju. Ne treba ti ovo vise.
Ferrari bas raspad, ne sjecam se da su ovako losi bili ikada :S Naravno i mrtvi Tsunoda - jedva cekam da ga izbace :S
Dobro Paja ubode s Piastrijem u zadnjem podcastu kad je rekao da ovdje očekuje da se bori za pole jer mu leže staze sa visokim prijanjanjem
Mclareni u svojoj ligi 
Nema šanse da izađu sva trojica živi iz T1, pogotovo s očajnim Maxikazom
Ferrari
Ferrari
Kakav krug i kakvo nevrijeme Piastria
P1 i P2, ajmo sutra u istom ritmu ovo zavrsiti
P1 i P2, ajmo sutra u istom ritmu ovo zavrsiti
Kakav start nas sutra ceka.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Zasluzeno Piastri.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Seru te svi i ovdje i na drugim temama, a i pisaju po labrnji, smiju ti se kakav si degen, ali ti ne odustajes. Jos ti i Goretzka fuckin ne izlazi iz glave, lijeci se.
Najveca neznalica ovdje si ti, pojma nemas o sportu kojeg navodno pratis. Pocni pratiti golf, bilijar, bilo sta, ne brukaj se.
Goretzka, hebem ti rahiticnu sestru i bolesnu mater!HP46 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 20:11Seru te svi i ovdje i na drugim temama, a i pisaju po labrnji, smiju ti se kakav si degen, ali ti ne odustajes. Jos ti i Goretzka fuckin ne izlazi iz glave, lijeci se.![]()
Najveca neznalica ovdje si ti, pojma nemas o sportu kojeg navodno pratis. Pocni pratiti golf, bilijar, bilo sta, ne brukaj se.![]()
Umobolnice, lijeci se.
- AshburtonG
- Kontakt:
Lik lupa svaki podcast i mora nekad ubost. Medjutim, opet su Srki i Paja makar zanimljivi za razliku od ova dva pavijana sa SK.
Stella je rekao neki dan razlog. Okrenuli su bolid u totalno drugom pravcu, naravno da bi ga prilagodili Landu.
Piastri i pored losijeg kruga ipak pole position. Samo jos Max da odradi stvari pa da gledamo u zadnjoj trci kako Oscaru spadaju gume nakon pit stopa.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Idealne kvale za McLaren. Lando samo neka ostane miran na startu, nije loše ni 3.mjesto, treba gledati dugoročni cilj
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Kvalifikacije su bile ok, ali svaki put George je bio tako blizu, sitnice uvijek i uvijek on ispod, izvlači maksimum iz Mercedesa. Nadam se nekom sudaru, pa da on kao treći (ali Max treći) bude prvi, haha.
Inače, Max će napraviti show sutra, u to sam ubijeđen.
Piastri je odličan, nadam se da, ako sve protekne kako treba, pobijedi i da sezona bude zanimljivija, tj. da zadnja utrka bude uzbudljiva.
Ferrari je u svom svijetu, strašno.
Inače, Max će napraviti show sutra, u to sam ubijeđen.
Piastri je odličan, nadam se da, ako sve protekne kako treba, pobijedi i da sezona bude zanimljivija, tj. da zadnja utrka bude uzbudljiva.
Ferrari je u svom svijetu, strašno.
Max sutra ne koci u prvoj krivini 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Od prve trojice jedino Norris će biti malo oprezniji, njemu nije u interesu ispadanje. Ostali nemaju šta izgubiti, iako bi bilo idealno riješiti se Maxa prije zadnje utrke
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- Jakobsen91
- Kontakt:
Paja je zesca neznalica, a opet dovoljno agresivan, da u dijalogu usutka pametnije od sebe. Hladno je tokom proslog podcasta pricao kako je Lando iskoristio potencijal ovog Mclarena, pricajuci o broju top3, pa cudo i ne bio, u Vegasu pogrijesi u kvalama i bude prvi s onakvom greskom (kapa dole za ostatak kruga, ali u bilo kojem drugom bolidu uz onakvu gresku ne bi bio ni top 3), na startu Vegasa opet amaterska greska, danas u Q3 greska. I unatoc svemu tome on je uvijek tu negdje prvi ili drugi. Nijedan drugi bolid na gridu nema luksuz da istrpi takve greške, a da opet bude konstantno u strogom vrhu.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Izgleda Tsunodi zamijenili bolid izmedju sprinta i kvala.
Piastri fenomenalan, dominira cijeli vikend, mislim da će se u utrci i Max pitati jer je sudeći po treninzima RBR imao jaĉi racepace nego onelap
Piastri fenomenalan, dominira cijeli vikend, mislim da će se u utrci i Max pitati jer je sudeći po treninzima RBR imao jaĉi racepace nego onelap
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Lando teeba biti pametan sutra i ne preuzimati nikakve rizike. P3 mu je i vise nego dovoljno. To bi znacilo da u zadnju utrku ulazi sa 12 bodova prednosti, sto je i dalje ogromno.
Piastri ima prepisanu sezonu od prosle godine. Na istim stazama je bio katastrofalan kao i ove, vratio se opet u Qataru. To nije slucajno.
Iznimka je Azerbejdzan, koji je mozda njegova najbolja utrka ikad, a gdje je ove godine bas los bio.
Piastri ima prepisanu sezonu od prosle godine. Na istim stazama je bio katastrofalan kao i ove, vratio se opet u Qataru. To nije slucajno.
Iznimka je Azerbejdzan, koji je mozda njegova najbolja utrka ikad, a gdje je ove godine bas los bio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.