FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 06 mar 2016, 11:11

Onaj lik sa brojem 14 na leđima je trebao biti poslan u svlačionicu još u prvom poluvremenu. Dobio karton tek u 61. minuti, a nakon toga nastavio istim žarom da tuče.
Samo Saraj'vo.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 mar 2016, 11:13

PitarBordo je napisao/la:Onaj lik sa brojem 14 na leđima je trebao biti poslan u svlačionicu još u prvom poluvremenu. Dobio karton tek u 61. minuti, a nakon toga nastavio istim žarom da tuče.
I onda kazu mi tukli :lol: :lol:

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 06 mar 2016, 11:19

Kao neko ko nije tako cest na domacim tekmama iznio bih neke stvari koje sam juce zapazio na tribinama koseva. Kao prvo skidam kapu sve i jednom nasem igracu. Nevjerovatno tesko je nositi dres FKS-a. Nakon pete minute utakmice krenule su strasne psovke sa istoka, kasnije govorim jaranu da ne smijem zamisliti sta bi se desilo da nismo pobijedili.. Msm da se bezpotrebno dize frka za Radovca, znaci svaki njegov potez, dobar ili los bio je pozdravljen salvom uvreda sa istoka. Jednostavno raja sa istoka ne prasta ni jednu gresku ni jednom igracu.
Sto se tice nase igre, neshvatljiva mi je u odnosu na prvu utakmicu protiv zrinjskog. Vjerovatno je na to i uticala mesarska taktika fudbalera Celika.. sto se tice igraca Dulja je klasa nevidjena(kako cujem juce od jednog mahalca koji je dobro upoznat, hare ide na ljeto u jednu od liga petice i neka mu je sa srecom) Nadam se da se jesic nece vise kockati sa Benkom, jer Leon je nas najaci napadac u ovom trenutku. Najace mi je bilo kada se u jednom trenutku okrenuo prema istoku i simulirao da mu pjevamo oni ti ga puse leone :D
Na kraju Jesa mora malo poraditi na defanzivi u veznom redu, ja bih mozda probao sa dzemom koji bi to uredno sjeckao, jer nam je nedopustivo da dzidic iznese loptu iz svojih 16 metara i frajer hladno pogodi precku. Bojim se da bi nas sloboda mogla pojesti na sredini, al ja vjerujem da ce jesa to ispraviti..
Odbrana nam je katastrofalna, i tu se treba pozabaviti malo vise oko toga. Mene da se pita ja bih doveo ili dzidica iz celika ili vasiljevica iz drine..
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 06 mar 2016, 11:20

Jao samo 16 bodova i 96. mjesto,danas da pogodim obije tekme ne mogu naprijed kako treba xD
Sabrine mi moje!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 06 mar 2016, 11:20

Ljudi,ja nisam neki navijac skoro niti jednog kluba ,samo volim.fudbal i pratim i nasu ligu..
Ono sto.mi je bilo cudno za ova dva brazilca ,pa imaju plaho godina i dolaze iz ko zna gdje..Zar mislite de kvalitet MijanmRske lige iznad nase,cisto sumnjam i sl..
Necu reci da mi je Jesic u najmanju ruku sumnjiv ili ako nije onda sumnjam u njegovu strucnost..
BENKO ke do skora bio hr reprezentativac i kao takav tije top za nasu ligu...
Sve u svemu,slaba strucnost ili nesto drugo,potcijenio je nasu ligu Jesic...

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 06 mar 2016, 11:34

Samo da pohvalim jucerasnju posjetu. Ja sam ugodno iznenadjen.
TV prenos, hladno vrijeme i opet preko 8000 ljudi na tribinama.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 06 mar 2016, 11:42

Besic je napisao/la:
keli1946 je napisao/la:Emerson bio dobar u prvom ali ostatak ekipe se slabo kretao bez lopte tako da nije mogao puno toga kreirati a u drugom se manje vidio a nije ni čudo jer smo igrali formaciju sa 9 igrača 4-1-4
Tačno tako . :clap:

Bolje igrat bez Radovca svega mi ! On je naš najbolji protivnički igrač .
Radovac je bio bolji od :Simeunovića ,Barbarića ,Kovačevića ,Kadušića,Amera,Cezara ali to nije bitno bitno je da se njemu **** mater za sve aferim
Sarajevo ljubavi moja!

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 06 mar 2016, 11:45

Jasta je, pa taj mali ne moze jedan duel da dobije kako treba, sam sebi po terenu zapinje.

Nantess
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Nantess » 06 mar 2016, 11:47

Lakoste je napisao/la:Benko zivi od publike, njemu ono skandiranje oni ti ga puse Leone znaci vise nego mjesecna plata. Ima covjek love, ima porodicu, ima sve al zivi od navijaca. Ja sam siguran da ce on u nastavku sezone biti bolji. Sjetite se Gradačca i prvog gola, skandiranja i onda u nastavku drugi gol, skace na ogradu, ostalo je historija. To je taj tip igraca, nesto ala Said. Samo ga treba hajcati i loziti i ne moze mu niko nista. :tokralju:
Sve si u pravu. Covjek je emotivac. Voli da igra za publiku, jednostavno obozava da ima hemiju sa navijacima. Moja je samo zelja da ga zabije jos i strumfetama jer znam koliko bi mu to znacilo jos na AFH posto mu je ovo zadnja sezona kod nas siguran sam. Sjecam se prije derbija onog zadnjeg na AFH 0:0 kaze lik nisam mogao spavati noc prije od uzbudjenja. Zato i jest onakav bio jer nije fer od Jesica da mu to radi i da ga zapostavlja. Cezaru treba jos vremena da se uklopi u sve ovo nase ovdje i treba mu tempirati minutazu i ne sumnjam da je i on kvalitetan igrac.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 06 mar 2016, 11:49

Je li istina da je Dinamo zainteresovan za Amera Bekica?
Amer Dupovac!

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 06 mar 2016, 11:50

Rahma je napisao/la:Je li istina da je Dinamo zainteresovan za Amera Bekica?
Dao bi ga ja za 50k eura odmah! njega niko ne spominje, jucer je bio katastrofa, klada, tacnog dodavanja s glave..al hajd
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 06 mar 2016, 11:50

Rahma je napisao/la:Je li istina da je Dinamo zainteresovan za Amera Bekica?
Ma jok

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 06 mar 2016, 11:59

TETRAPAK je napisao/la:Jasta je, pa taj mali ne moze jedan duel da dobije kako treba, sam sebi po terenu zapinje.
Dobro ti vidiš onda Radovac je griješio ali ovi što su griješili svaki put smo gool mogli primiti izuzimam napadače tu ali Barba,Kadušić,Kova katastrofa su u odnosu na samira bili pa ti sad misli šta hočeš.
Sarajevo ljubavi moja!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 06 mar 2016, 12:01

Mene juče bacilo u trans kad smo počeli radit onaj presing u prvoj minuti nastavka , šteta što onog nema u većoj mjeri , al kako ćeš protiv mesara...

slika

slika
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 mar 2016, 12:01

Sta je ono juce nako nakaradno braco moja.Gori fudbal od onog jucer tesko da moze,nikakve igre,akcija misaona imenica.
Sve se svodi na to da se Emerson vrati nazad po loptu izmedju dva stopera i da je nabije gore pa kome dodje.
Dragi Jesicu oko moje uglacano,stavi mladog Mihojevica na stopera a na zadnje vezne Rustema i KovU,gore gurni Emersona.Mozda covjek i zna igrati lopte,al onako ne ide.
Stavi Harbu desno,Dulju lijevo i gore gurni Benkaru hebo te Hermegalindo. :D :D
Barbaric se prodo pa mu mrsko igrati sta li,Kadusic da te Bog dragi sacuva al nas je jbg,a o nasem"PRODZEKTU" ne treba trositi rijeci,prevara od potencijala.Zali para i vremena ulozenih u njega.
ABd idemo u EU. :thumbup:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 06 mar 2016, 12:03

mma_hz je napisao/la:Sta je ono juce nako nakaradno braco moja.Gori fudbal od onog jucer tesko da moze,nikakve igre,akcija misaona imenica.
Sve se svodi na to da se Emerson vrati nazad po loptu izmedju dva stopera i da je nabije gore pa kome dodje.
Dragi Jesicu oko moje uglacano,stavi mladog Mihojevica na stopera a na zadnje vezne Rustema i KovU,gore gurni Emersona.Mozda covjek i zna igrati lopte,al onako ne ide.
Stavi Harbu desno,Dulju lijevo i gore gurni Benkaru hebo te Hermegalindo. :D :D
Barbaric se prodo pa mu mrsko igrati sta li,Kadusic da te Bog dragi sacuva al nas je jbg,a o nasem"PRODZEKTU" ne treba trositi rijeci,prevara od potencijala.Zali para i vremena ulozenih u njega.
ABd idemo u EU. :thumbup:
bra'o :thumbup: :tokralju:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 06 mar 2016, 12:08

.......
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 08 mar 2016, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 06 mar 2016, 12:08

Normalno da nema kreacije kad ti na šesticama igra ofanzivni vezni i igrač koji bolje da ne igra kako igra . Mnogo mnogo bolje to izgleda sa Rustemom što ne može tehnikom nadoknadi nekako , a i Reis se se bolje osjeća i igra kad je sa njim.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 mar 2016, 12:09

Zukanovic je napisao/la:Mozda Dinamo Batumi tamo je i Komazec.

Benko jest najbolji nas napadac i to zna i Jesic. ali on je na klupi sto samo gleda na sebi a ne Sarajevo.jedan iz ekipe meni juce rekao " Jer mora se spustit na zemlju i svatiti da je SARAJEVO iznad svih"

Internet "navijac" Sarajeva

Emerson vs Zrinjski : :clap: :opaopa: :tokralju:
Emerson vs Celik : :lol: :roll: :puke:
:?: :?:
mozes li malo ovo objasniti,ja licno nisam najbolje razumjeo. :D
Mislim na neki konkretan primjer.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 06 mar 2016, 12:11

slika

Mrš na kamberovića polje pa se valjaj :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :beba: :beba: :beba: :beba:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 15 gostiju.