FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

19FKS46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 19FKS46 » 06 mar 2016, 10:20

Radovac je jucer bio los. Ne moze on igrati u onoj formaciji i onu poziciju, ni pod razno. Trom je, nema snage, gubi duele, samopouzdanje mu je ravno nuli.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 mar 2016, 10:22

revolt je napisao/la:
Zip je napisao/la:
i takav Radovac je bio bolji od Emersona..
Pa ti sad skontaj koliko los je bio debeljuca...
Radovac uopate nije bio bolji od Emersona a ovaj drugi je morao igrati za obojicu. Pogledajte snimak meca pa cete vidjeti. Ja sam tekmu gledao na TVu i poprilicno sam siguran u ovo sto govorim.
Ja sam bio na Istoku i savrseno sam vidio da je Emerson mnogo los bio..
Ja ovde ne branim Radovca al treba biti realan

Jos veca realnost je da nijedan nece pruziti najbolju partiju u ovoj formaciji 442..
Mislim da je jedini gore bilo gledati onu utakmicu kad jas je Husref vodio i kad je gurao Torlaka u napad.. Mislim da je Olimpic bio

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 06 mar 2016, 10:27

Ja sam prvi govorio prije za Radovca da je dobar,dok je igrao sa jednim Cimirotom koji je odradjivao posao i za sebe i za njega. Medjutim kako ode Cimi pokaza se i realno stanje.
Igrac koji igra igru "prvom do sebe".
Sinoc je Radovac samo jednom napravio prevagu na terenu i to kada je kod predugackog fora igrac Celika koji mu je uzeo loptu spotako se sam pa je lopta opet zavrsila kod Radovca i on je gurnuo lijevo Bekicu.
Ostalo je sve bilo ja tebi ti meni i vrati nazad loptu. Da ne pricam o nekom pokusaju kreacije jer taj je zadnji put to uradio na derbiju kod gola Velskoskog, za sta sam sve vise ubjedjen da mu je to vrhunac karijere.
Da Bog da on mene demantovao i postao najbolji igrac lige i zavrsio u Bajernu, ali brate tekso. Da ima imalo potencijala sa svojih koliko godina a koliko ima nastupa za prvi tim sigurno bi ga pokupila neka ekipa iz vana. Ali ljudi nisu budale. A vi po mahalskom sindromu ga branite a realnost je drugacija. Kreacija 0 bodova, duel igra 0 bodova, nekad je mogao trcati, vise mescini ne moze ni to. A nek se on kurci po Zmajevcu na shishi sa rajom...

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 06 mar 2016, 10:33

amypitar je napisao/la:Ja ocekujem sutra iks, bar jedne ekipe.Mislim da bi Sloboda sutra mogla kiksati.
Misliš bar dvije ekipe. :kafa:
Samo Saraj'vo.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 06 mar 2016, 10:33

Ja ne napadam Radovca,al on je bio najlosiji,jednostavno mozda i od prevelike zelje je izgorio,trudi se on,ali jednostavno nije bilo to to,ni Tito nije nesto puno bolji bio,al fkt je igrao previse povuceno za razliku od utakmice u Mostaru gdje je igrao naprijed gdje mu ocito lezi,al hajd najbitnija je pobjeda :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 06 mar 2016, 10:34

Jesicu minus za ono uvodjenje Kramara, Mihojevic je treb'o uci. Ocigledno da slovenacka krampa ima prednost nad Mihom. :roll:

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 06 mar 2016, 10:34

Emerson bio dobar u prvom ali ostatak ekipe se slabo kretao bez lopte tako da nije mogao puno toga kreirati a u drugom se manje vidio a nije ni čudo jer smo igrali formaciju sa 9 igrača 4-1-4
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 06 mar 2016, 10:35

Lakoste je napisao/la:Cezara u prvom poluvremenu ubio Djidic, svaki vazdusni duel Djidic mu je postavio lakat, ovaj ne zna sta ga je snaslo. U drugom ulazi Leon, prvi vazdusni duel Djidic nalijece na lakat Leona. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Sta ti je institucija. :tokralju:
Uđe Leon i odmah paff, da se vidi ko je tata. Institucija. :tokralju:
Samo Saraj'vo.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 06 mar 2016, 10:37

slika

Denijeva mala (desno) joj kako ga brani po službenoj . :D
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 06 mar 2016, 10:37

PitarBordo je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Cezara u prvom poluvremenu ubio Djidic, svaki vazdusni duel Djidic mu je postavio lakat, ovaj ne zna sta ga je snaslo. U drugom ulazi Leon, prvi vazdusni duel Djidic nalijece na lakat Leona. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
i haj ga nemoj gotivit :D
Samo Sarajevo

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 mar 2016, 10:39

Nece ni Emerson biti dobar igrac kod nas ukoliko ne bude imao nekog iza sebe..
Jednostavno u ovoj formaciji samo krila mogu doci do izrazaja..
Radovac nije na nivou, nije u formi, los je.. Al nije jedini

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 06 mar 2016, 10:41

Zip je napisao/la:Nece ni Emerson biti dobar igrac kod nas ukoliko ne bude imao nekog iza sebe..
Jednostavno u ovoj formaciji samo krila mogu doci do izrazaja..
Radovac nije na nivou, nije u formi, los je.. Al nije jedini
Slazem se,ali po meni je i Deni podbacio,a trebao je doci do izrazaja :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 06 mar 2016, 10:44

keli1946 je napisao/la:Emerson bio dobar u prvom ali ostatak ekipe se slabo kretao bez lopte tako da nije mogao puno toga kreirati a u drugom se manje vidio a nije ni čudo jer smo igrali formaciju sa 9 igrača 4-1-4
Tačno tako . :clap:

Bolje igrat bez Radovca svega mi ! On je naš najbolji protivnički igrač .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 06 mar 2016, 10:45

kanarinac je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
i haj ga nemoj gotivit :D
Leonovo ponašanje i sve što donosi u igru na terenu je prototip savršenog igrača za FKS u očima navijača, meni malo bude bez veze kad ga neko proziva za promašene zicere (promaše i Messi i Ronaldo) i šta već ne, ako ništa barem činjenica da je prvi strijelac lige bi trebala nešto da znači. A jučer je samo još jednom dokazao kakav je igrač.

Al' kad brat uzme ganjati loptu pa u jednom trenutku prense ga, ganja, ganja i gledaš Benko u odbrani ganja nekog... Ja da se pitam ostali bi do ponoći i skandirali mu "ONI TI GA PUŠE LEONE!"... :kafa:
Samo Saraj'vo.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 06 mar 2016, 10:48

Benko zivi od publike, njemu ono skandiranje oni ti ga puse Leone znaci vise nego mjesecna plata. Ima covjek love, ima porodicu, ima sve al zivi od navijaca. Ja sam siguran da ce on u nastavku sezone biti bolji. Sjetite se Gradačca i prvog gola, skandiranja i onda u nastavku drugi gol, skace na ogradu, ostalo je historija. To je taj tip igraca, nesto ala Said. Samo ga treba hajcati i loziti i ne moze mu niko nista. :tokralju:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 06 mar 2016, 10:49

Sarajlijica1946 je napisao/la:Ali jos mi prolazi go kroz glavu,lik tri puta puca niko na da izade na njega!
Upravo tako, mene je taj detalj raspametio juce, tolika prepotencija kod nasih igraca, dopustili dvojici igraca Celika da nam se ispucavaju dok ne pogode.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 06 mar 2016, 10:50

Ovdje kako vjetar puse tako raja se*e ....
Proslu utakmicu Bekno nije valjao sad je beton .... ISKRENO NEZZ JEL IKO OD VAS AL JA SAM GA VIDJEO U ODBRANI :tokralju: :tokralju:
Brazilci extra pojacanja sad su *urac .....
Stisli ste Radovca ne popustate ....
"Duljevic se samo valjao po twerenu nista od njega" ..... MOMAK GINE I DIZE IGRU KAD IGRA PADNE ..... :tokralju: :tokralju:

necu dalje ..... iskreno ono sinoc je tanko bilo ....al tako prodju sve utakmice protiv Borca i Celika ja neznam sta ste ocekivali .... 5-0?
Odbrana nam je 0 i golman isto ... vidjelo se sinoch da su gosti sutali na go iz petnih zila pa ono "jedna ce uci" i vjerujte mi da ce svi tako igrat protiv nas ...
Mi nemamo rijesenje kad se igra bunker sa kontrama protiv nas .... jedan igrac nam izbacuje odbranu (nezz mu ime mal ...brz...).....neko spomenu borac prosle godine i mene je podsjetilo kako nam je Subic izbacivao po 3 igraca ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 06 mar 2016, 10:58

Ona 14 Grahovac ja mislim da je flaster igrao na duljevica,hajde sto je uz njeg odmah nego je imao 10 faulova na njemu i ne znam jel karton dobio na kraju!Duljevic nista po strani,deni takodje!Zar nisu se mogli rotirati nekad ili nesto slicno,toliko nam je igra ogranicena da je to nevjerovatno!Korneri smor takodje,nista novo!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 06 mar 2016, 11:02

Ima l vas još ?

3 boda su tu i idemooo ludooooo
:opaopa:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 06 mar 2016, 11:03

Da je sudija kako treba oni bi imali 3 žuta i jedan crveni . Jedan te isti igrač 10 prekrašaja pravi na Duljeviću i ništa . Mrš u černobil tako igrajte protiv Zrinjskog .

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: OsmanhodzicBuco, Proximic, rimljanin90, WeekendOffender i 16 gostiju.