FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 06 mar 2016, 02:56

to smo mi, navijaci..
Emerson je ODRON bio, al niko njega me smije spomenuti, vec svi na Radovca svaljuju krivicu..
In je bio los danas, zasluzuje kritiku al nemojte druge igrace zanemarivati..
Ovo je bila toliko losa utakmica, mucna za gledati.. Uzas.. Odavno losiju utakmicu nismo odigrali..
Bas sam se razocarao il sam mozda previse ocekivao..

Samo se nadam da nece doci neki insajder i reci da su bili skauti Slobode pa smo namjerno ovako lose odigrali da nas ne skontaju kako igramo :lol:

Ne zelimo da gledamo igru Izbij-nabij.. Niste u Antaliji 20 dana bili da se suncate...

VanCipelic
Kontakt:

Post Postao/la VanCipelic » 06 mar 2016, 03:23

Svaki od vas koji kaze da Emerson nije nesto, da je los bio, pregledajte utakmicu jos jednom.
Radovac ne moze igrati u ovoj formaciji, nema motorike nikako, i ovaj je morao trcati za njega iako nije ni on bas trkacki tip.
Barbaric, Amer Bekic, Radovac su bili najlosiji.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 06 mar 2016, 04:24

Grozna utakmica. Karinaska igra. Ja sam i vise nego razocaran, ali najvise sam razocaran odnosom pojedinih napacenih likova prema Radovcu. Po hiljaditi put se ponavlja ista prica kad nekoga "objektivna Sarajevska publika" uzme na zub. Taj je onda za sve kriv.
Radovac jeste bio tanak, ali tanki su bili i svi ostali.
Nista bolji i nista losiji od ostatka ekipe.
Brazilicu totalno razocarenje. Cezar, zar je igrao?
Emerson, procesionalni fudbaler ne moze biti onako spor.
Simenunovic, apsulutno neprimjetan ono koliko je igrao.
Mi sredine nemamo i to je cinjenica.
Prvi sam govorio da je Benko u padu forme, da nema vise onaj zar i zelju, ali i takav, on mora igrati ispred Cezara.
Almir Bekic je isto po meni bio grozan danas, ali se izvuce onim prodorom i centarsutem na kraju.
Kadusic pokazuje da je jos zelen, ali u nekim stvarima isto tako pokazuje da je ogroman potencijal. Njega gurati po svaku cijenu. Bit ce jos pogresakaa, ali on ce vremenom postati igracina.
Amer Bekic, borben i pun htjenja. Dok je takav, meni bi uvijek bio u pocetnom sastavu.
Dulja jako los. Vise vremena je proveo na zemlji i svadjajuci se, nego sto je igrao.

Generalno, ekipa nam je jako tanka. Ovdje nema materijala za nrsto vise.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 06 mar 2016, 04:40

bordospartanac je napisao/la:
BatistutA19 je napisao/la:Ja cu vam samo cestitat na pobjedi al realno je nerjeseno i po igri i po sansama...Dobra tekma cisti golovi .sudija i tamo i vamo,dobar ambijent i navijanje sa obje strane i nadat se jakoj ligi 12 al ovo je dokaz bez jakog Celika nema ni jakog Sarajeva i nista dok ovi klubovi se ne budu borili za vrh ovi sad i Celik i Borac.I ko zeli da se ugasi VELEZ CELIK IL BORAC taj ne voli ni Sarajevo il nevidi dalje od nosa i bez ovih nema ni jakog Sarajeva.Polahko ba imate klub uredjen sponzore al fkt vas ne kontam nmze to preko noci vama ne valja niko ni trener ni igraci sabura malo i samo bi mjenjali nesto.Pa pogledajte nas cuvajte to sto imate i podrzajite i nedajte lopovima politici u klub ..Sretno u nastavku i poz i nama statut i otjerat gamat i krenit ligu 12 na punom Bilinom a Sloboda il vi titulu da uzmete...SASVIM REALNO SVE .ko je realan rece ovako a ko nije sta cu mu ja ..
Hvala na čestitkama.
Realno vi ste došli da odigrate na način da pokušate dati gol i pokušate sačuvati rezultat, poluotvorenom igrom, nadajući se minimalno bodu.
Sudija je bio ok. Nije imao domaćinsku ulogu kao što je imao svinjski domaćinskih 5% a možda i više protiv nas u prošlom kolu.
Liga 12 je nešto što bi ovu ligu trebalo drastično pomjeriti naprijed u svakom smislu.
Ovo da nema jakog Sarajeva bez jakog Čelika nema nikakve veze sa istinom. Možeš reći da sa jednim ovakvim derbijem imamo dobru utakmicu. Jer prema situaciji u kojoj ste vi nažalost, gledajući kako ti to iznosis trebalo bi i Sarajevo da bude a što Hvala Bogu i radu svih nas zajedno nije tako, ili kada je Čelik jak da je jako i Sarajevo, ali vam mi navijači F.K. Sarajevo svakako želimo da u sportskom smislu uspijete dovesti klub tamo gdje želite.
Svakako da najaču ligu trebaju da čine klubovi koje si nabrojao.
A za titulu sigurno da nije svejedno, sa naše strane gledano. ;) Tebi sa srećom. :salut:
Hvala i tebi i nadam se da ce mo se izvuc i spasit klub a to stojim iza toga da bez jakog Celika Slobode Veleza Zelje i Borca nema ni jakog Sarajeva.Primjer nije isto kad ti dodje jak Celik il Vitez prvo ce bit puniji stadion odmah ce te bolje proc finansijski ..Mi ce mo opstat imamio kvalitet a liga 12 ak bude ovako ispadamo 100%..Tekma ova neam sta rec jest da smo bod zasluzili al jbga vratice nam se nekad ovo a to neki kaze valjanje nasih pa mi nemamo igraca kratka klupa i jos 5 falilo al mi smo sami sbe pobjedili u 94 minut primit gol isto ko prije par god 2-1 i jos ono kad smo vodili 0-2 Brkic Hasancic i izgubili 3-2 isto ko i veceras .Sretno i pozzz

BordoArmy88
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoArmy88 » 06 mar 2016, 05:35

BatistutA19 je napisao/la:
bordospartanac je napisao/la:
BatistutA19 je napisao/la:Ja cu vam samo cestitat na pobjedi al realno je nerjeseno i po igri i po sansama...Dobra tekma cisti golovi .sudija i tamo i vamo,dobar ambijent i navijanje sa obje strane i nadat se jakoj ligi 12 al ovo je dokaz bez jakog Celika nema ni jakog Sarajeva i nista dok ovi klubovi se ne budu borili za vrh ovi sad i Celik i Borac.I ko zeli da se ugasi VELEZ CELIK IL BORAC taj ne voli ni Sarajevo il nevidi dalje od nosa i bez ovih nema ni jakog Sarajeva.Polahko ba imate klub uredjen sponzore al fkt vas ne kontam nmze to preko noci vama ne valja niko ni trener ni igraci sabura malo i samo bi mjenjali nesto.Pa pogledajte nas cuvajte to sto imate i podrzajite i nedajte lopovima politici u klub ..Sretno u nastavku i poz i nama statut i otjerat gamat i krenit ligu 12 na punom Bilinom a Sloboda il vi titulu da uzmete...SASVIM REALNO SVE .ko je realan rece ovako a ko nije sta cu mu ja ..
Hvala na čestitkama.
Realno vi ste došli da odigrate na način da pokušate dati gol i pokušate sačuvati rezultat, poluotvorenom igrom, nadajući se minimalno bodu.
Sudija je bio ok. Nije imao domaćinsku ulogu kao što je imao svinjski domaćinskih 5% a možda i više protiv nas u prošlom kolu.
Liga 12 je nešto što bi ovu ligu trebalo drastično pomjeriti naprijed u svakom smislu.
Ovo da nema jakog Sarajeva bez jakog Čelika nema nikakve veze sa istinom. Možeš reći da sa jednim ovakvim derbijem imamo dobru utakmicu. Jer prema situaciji u kojoj ste vi nažalost, gledajući kako ti to iznosis trebalo bi i Sarajevo da bude a što Hvala Bogu i radu svih nas zajedno nije tako, ili kada je Čelik jak da je jako i Sarajevo, ali vam mi navijači F.K. Sarajevo svakako želimo da u sportskom smislu uspijete dovesti klub tamo gdje želite.
A za titulu sigurno da nije svejedno, sa naše strane gledano. ;) Tebi sa srećom. :salut:
Hvala i tebi i nadam se da ce mo se izvuc i spasit klub a to stojim iza toga da bez jakog Celika Slobode Veleza Zelje i Borca nema ni jakog Sarajeva.Primjer nije isto kad ti dodje jak Celik il Vitez prvo ce bit puniji stadion odmah ce te bolje proc finansijski ..Mi ce mo opstat imamio kvalitet a liga 12 ak bude ovako ispadamo 100%..Tekma ova neam sta rec jest da smo bod zasluzili al jbga vratice nam se nekad ovo a to neki kaze valjanje nasih pa mi nemamo igraca kratka klupa i jos 5 falilo al mi smo sami sbe pobjedili u 94 minut primit gol isto ko prije par god 2-1 i jos ono kad smo vodili 0-2 Brkic Hasancic i izgubili 3-2 isto ko i veceras .Sretno i pozzz
Joj kad se sjetim toga 3:2 na Koševu, gubimo mi 0:2, raja iznervirana, haman belaj izbio jer se gotovo komplet Sjever zaletio na Robijaše (naravno na jugu) preko zapada (bukvalno preskakali sa jedne i penjali se na drugu tribinu), sreća murija napravi 'zid' na posljednjoj trećini zapada i zaustavi naše, inače bi vjerovatno prekida bilo i mi izgubili za zelenim stolom.

Sjećam se također lika na Sjeveru, kada smo primili drugi gol... svi sjebani, neki igračima sve na kamaru slažu, neki zvižde, većina opet sjela iz protesta i šuti, navijanje stalo, kada vidiš ustaje jedan Hadžo na sjeveru iz sveg glasa: BIT' ĆE GUUUSTO, BIT' ĆE 4:2, BIT ĆE 4:2....STADION OPLAKAO (onaj dio koji ga je čuo naravno)!!! :D To su ti trenuci radi kojih se, između ostalog ide na stadion i koji se pamte. :D Još lik na kraju poče psovati našima kako mu nisu ispunili predviđanje u potpunosti, komedija. :D

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 06 mar 2016, 05:49

BordoArmy88 je napisao/la:
BatistutA19 je napisao/la:
bordospartanac je napisao/la: Hvala na čestitkama.
Joj kad se sjetim toga 3:2 na Koševu, gubimo mi 0:2, raja iznervirana, haman belaj izbio jer se gotovo komplet Sjever zaletio na Robijaše (naravno na jugu) preko zapada (bukvalno preskakali sa jedne i penjali se na drugu tribinu), sreća murija napravi 'zid' na posljednjoj trećini zapada i zaustavi naše, inače bi vjerovatno prekida bilo i mi izgubili za zelenim stolom.

Sjećam se također lika na Sjeveru, kada smo primili drugi gol... svi sjebani, neki igračima sve na kamaru slažu, neki zvižde, većina opet sjela iz protesta i šuti, navijanje stalo, kada vidiš ustaje jedan Hadžo na sjeveru iz sveg glasa: BIT' ĆE GUUUSTO, BIT' ĆE 4:2, BIT ĆE 4:2....STADION OPLAKAO (onaj dio koji ga je čuo naravno)!!! :D To su ti trenuci radi kojih se, između ostalog ide na stadion i koji se pamte. :D Još lik na kraju poče psovati našima kako mu nisu ispunili predviđanje u potpunosti, komedija. :D
Dobra je ta tekma bila 0-2 pa cini mi se 2-2 poluvremevi trecibu drugom ..Meni je isto tekma extra bila ona ponovljena CELIK-SARAJEVO 1-3 prepuno Bilino 1-0 Japaur pa 1-3 a sjever bio pun i on CELIK-SARAJEVO 3-1 po onoj kisi a ja taj dan bio na Alipasinom polju b faza i taman se horde okupljaju a mi sa autom a pise na njemu Zenica haha.malo bilo provokacija al nista posebno pitaju ne za rezultat ja samo reko 1-0 a bgm nije mi bilo prijatno tada i jedva stigo na tekmu..Bice tekmi abd nek ne bude belaja ko je bolji nek pobjedi...pozz

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 06 mar 2016, 08:40

Najjače je bilo svrsavanje na Emersona poslije Zrinjskog sad ne valja i spor je.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 06 mar 2016, 09:23

Ali jos mi prolazi go kroz glavu,lik tri puta puca niko na da izade na njega!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 06 mar 2016, 09:29

Evander je napisao/la:Grozna utakmica. Karinaska igra. Ja sam i vise nego razocaran, ali najvise sam razocaran odnosom pojedinih napacenih likova prema Radovcu. Po hiljaditi put se ponavlja ista prica kad nekoga "objektivna Sarajevska publika" uzme na zub. Taj je onda za sve kriv.
Radovac jeste bio tanak, ali tanki su bili i svi ostali.
Nista bolji i nista losiji od ostatka ekipe.
Brazilicu totalno razocarenje. Cezar, zar je igrao?
Emerson, procesionalni fudbaler ne moze biti onako spor.
Simenunovic, apsulutno neprimjetan ono koliko je igrao.
Mi sredine nemamo i to je cinjenica.
Prvi sam govorio da je Benko u padu forme, da nema vise onaj zar i zelju, ali i takav, on mora igrati ispred Cezara.
Almir Bekic je isto po meni bio grozan danas, ali se izvuce onim prodorom i centarsutem na kraju.
Kadusic pokazuje da je jos zelen, ali u nekim stvarima isto tako pokazuje da je ogroman potencijal. Njega gurati po svaku cijenu. Bit ce jos pogresakaa, ali on ce vremenom postati igracina.
Amer Bekic, borben i pun htjenja. Dok je takav, meni bi uvijek bio u pocetnom sastavu.
Dulja jako los. Vise vremena je proveo na zemlji i svadjajuci se, nego sto je igrao.

Generalno, ekipa nam je jako tanka. Ovdje nema materijala za nrsto vise.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Almir Bekic je uz Leona bio najbolji jucer i jedini uz Pavlovica i Kovacevica koji nije bio los. Pravo je cudo kako smo uspjeli dobiti sa onom igrom i postavkom igre. Mi smo jucer igrali bez srede, a nisu krivi ni Radovac ni Emerson, oni su se borili, ali dzaba kad je tu falio jedan igrac između njih i napadaca, previse praznog prostora je bilo, a krila nista posebno, Deni los, a Dulju su "ubili", svaki kontakt sa loptom, na sebi je imao igraca koji ga odmah obara ili ga uduplaju ali to ga ceka na svakoj utakmici, pogotovo u gostima, jer svi vide da nasa igra ovisi o njemu i Bekicu.

A jucer se najbolje moglo vidjeti koliko Rustemovic znaci ovoj ekipi, on je trenutno nas najvazniji veznjak.

Titule se osvajaju sa ovakvim pobjedama, samo ja nisam siguran da je ova ekipa dovoljno jaka da na kraju moze biti prva, previse smo losi u defanzivi, ali bitno je da smo jos u igri, to je dobro i zbog kupa, jer da nismo dobili jucer, bila bi i Evropa upitna i bio bi veliki pritisak u kupu.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 06 mar 2016, 09:37

Pitar6785 je napisao/la:Rejz danaa nije pokazo nista. Samir je bio bolji danas od njega. Covjek iz 6 kornera nije dobacijo do prve stative.
Ti pasha nisi dobar majke mi. Kakav ba Samor jesi ti gledao utakmicu. Dodavanja ocajna u duelu ga uze s kim je god dosao u duel. Pozicioniranje katastrofalno. Uvijek kasnio. Taj frajer nije ni za sta vise od Bosne Visocke.

Rustem je za Radovca Viera.

Boss35
Kontakt:

Post Postao/la Boss35 » 06 mar 2016, 09:45

Velika je šteta Harbu držati na klupi. On može igrati iza napadača, ima zadnji pas, dobar šut, može napraviti i višak, što mi definitivno nemamo sa dva napadača. Tako bi vezni red bio puno jači. Mada od toga nema ništa, čovjek igra sa jednom formacijom i to je to. Kad nije probao na pripremnim neće ni sad :damn:
...igraj bordo bijeli ale ale...

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 06 mar 2016, 09:46

Pobjednosni pogodak postigao je Haris Harba u sudijskoj nadoknadi. Bordo tim je igrao loše, a sredina terena praktično nije ni postojala. Tokom cijelog meča domaći igrači su preskakali igru, nabijajući loptu na suparničku polovinu tražili su priliku za pogodak.

S druge strane, gosti iz Zenice postavili su se hrabro i odigrali kvalitetan meč, bez obzira na sve poteškoće koje imaju u i oko kluba.

Prvo poluvrijeme okončano je bez pogodaka, ali i bez izrazitih prilika. U nastavku je strateg domaćih u igru ubacio Leona Benku. Iako su gosti poveli, napadač Bordo tima brzo je poravnao. Osim toga, hrvatski nogometaš pravio je dosta problema odbrani Čelika.

Šta navijači Sarajeva misle o konstantnom forsiranju Brazilca Cesara prije Leona Benke najbolje su pokazali sinoć na najvećem bh. stadionu. Nakon pogotka zapadna, istočna i sjeverna tribina koševskog stadiona skandirala je ime Leona Benke. Također, nakon završetka meča navijači su nastavili pjevati Benki, čime su jasno dali do znanja startegu tima sa Koševa šta misle o njegovim potezima.

Inače, Brazilac Cesar stigao je na polusezoni u bordo svlačionicu iz Mijanmara. Premda je najavljen kao veliko pojačanje u pripremnim mečevima, ali i dvije utakmice nastavka BHT Premijer lige, nije pokazao gotovo ništa.

Već u prijateljskim okršajima ,prije početka proljetnog dijela sezone, bilo je uočljivo kako će Brazilac kojeg je Ješić trenirao ranije, imati prednost u napadu ispred nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca. Tako je bilo i u prve dvije prvenstvene utakmice Premijer lige.

Ipak, razlika u kvalitetu između ova dva napadača je ogromna, a to su prepoznali i navijači pa su dali podršku zapostavljenom Benki u okršaju sa Čelikom.

Dobar clanak jos bi dodao ovome Amer Bekic jednostavno nevidljiv na terenu
Samo Sarajevo

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 06 mar 2016, 09:56

kanarinac je napisao/la:Pobjednosni pogodak postigao je Haris Harba u sudijskoj nadoknadi. Bordo tim je igrao loše, a sredina terena praktično nije ni postojala. Tokom cijelog meča domaći igrači su preskakali igru, nabijajući loptu na suparničku polovinu tražili su priliku za pogodak.

S druge strane, gosti iz Zenice postavili su se hrabro i odigrali kvalitetan meč, bez obzira na sve poteškoće koje imaju u i oko kluba.

Prvo poluvrijeme okončano je bez pogodaka, ali i bez izrazitih prilika. U nastavku je strateg domaćih u igru ubacio Leona Benku. Iako su gosti poveli, napadač Bordo tima brzo je poravnao. Osim toga, hrvatski nogometaš pravio je dosta problema odbrani Čelika.

Šta navijači Sarajeva misle o konstantnom forsiranju Brazilca Cesara prije Leona Benke najbolje su pokazali sinoć na najvećem bh. stadionu. Nakon pogotka zapadna, istočna i sjeverna tribina koševskog stadiona skandirala je ime Leona Benke. Također, nakon završetka meča navijači su nastavili pjevati Benki, čime su jasno dali do znanja startegu tima sa Koševa šta misle o njegovim potezima.

Inače, Brazilac Cesar stigao je na polusezoni u bordo svlačionicu iz Mijanmara. Premda je najavljen kao veliko pojačanje u pripremnim mečevima, ali i dvije utakmice nastavka BHT Premijer lige, nije pokazao gotovo ništa.

Već u prijateljskim okršajima ,prije početka proljetnog dijela sezone, bilo je uočljivo kako će Brazilac kojeg je Ješić trenirao ranije, imati prednost u napadu ispred nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca. Tako je bilo i u prve dvije prvenstvene utakmice Premijer lige.

Ipak, razlika u kvalitetu između ova dva napadača je ogromna, a to su prepoznali i navijači pa su dali podršku zapostavljenom Benki u okršaju sa Čelikom.

Dobar clanak jos bi dodao ovome Amer Bekic jednostavno nevidljiv na terenu
I ko je stručnjak koji je ovo napisao.I ja sam za Benku da igra ispred Cezara ali ne možeš na osnovu dvije tekme u kojima frajer nije imao loptu za gol šansu reci je li pojačanje ili nije.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 06 mar 2016, 09:58

Ima li gdje snimak cijele utakmice od sinoc?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 06 mar 2016, 10:00

meni je najviše smetalo ispadanje kompletne odbrane kad Čelik uzme loptu, i onaj gol kako smo primili je za otkaza istog trena...
stoje ljudi i gledaju kako čelik šutira 1,2, i 3ći put , niko se pomjerio nije, da postavi nogu da izblokira, apsolutno ništa, 3 cigle da smo stavili u 16erac više bi smetale čeliku....Duljević odmoran pun energije, snage i apsolutno ništa nije pokazao...2 playa drže sredinu i za to se otkaz dobija po meni, Kovačević je morao igrati zadnjeg veznog s Emersonom a Mihojevića ili Kramara ubaciti nazad na stopera....to bi nam rješilo gubljenje lopte na sredini i njihovo prolaženje kroz tu sredinu kako su htjeli....Cezaru treba još vremena da se privikne, šteta da je Benko još bio bolestan, da je on počeo vjerujem da bi ranije poveli....Simeunović se nije vidio, Kadušić kriminalan nazad, Amer B. momak se slomi radeći , ulazi u duele, radi pressing, teško da će on ostati na klupi...Radovac se trudi i vidi se da radi, ali zavaljen u sredini, bez defanzivnog osigurača....

na kraju je utisak dobar jer smo isčupali pobjedu u nadoknadi, nakon klasičnog valjanja i odugovlačenja ovih seoskih ekipa, međutim ovo je trebala biti glat, ubjedljiva,rutinska pobjeda a bilo je sve samo to ne....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 mar 2016, 10:11

revolt je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:Rejz danaa nije pokazo nista. Samir je bio bolji danas od njega. Covjek iz 6 kornera nije dobacijo do prve stative.
Ti pasha nisi dobar majke mi. Kakav ba Samor jesi ti gledao utakmicu. Dodavanja ocajna u duelu ga uze s kim je god dosao u duel. Pozicioniranje katastrofalno. Uvijek kasnio. Taj frajer nije ni za sta vise od Bosne Visocke.

Rustem je za Radovca Viera.
i takav Radovac je bio bolji od Emersona..
Pa ti sad skontaj koliko los je bio debeljuca...

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 06 mar 2016, 10:14

Zar je moguce biti losiji od Radovca?

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 06 mar 2016, 10:16

Vi od Radovca pravite Denisa Comora,samo naprijed!

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 06 mar 2016, 10:17

Zip je napisao/la:
i takav Radovac je bio bolji od Emersona..
Pa ti sad skontaj koliko los je bio debeljuca...
Radovac uopate nije bio bolji od Emersona a ovaj drugi je morao igrati za obojicu. Pogledajte snimak meca pa cete vidjeti. Ja sam tekmu gledao na TVu i poprilicno sam siguran u ovo sto govorim.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 06 mar 2016, 10:18

Sarajlijica1946 je napisao/la:Vi od Radovca pravite Denisa Comora,samo naprijed!
ma seru za Radovca koji juce nije uopste bio lose imao je 2 greske ali sve u svemu super
Samo Sarajevo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.