Danas smo vidjeli da je bolje gram sreće nego kila bilo čega.
Naumpadne mi odmah prošle godine Čelik, jedna lopta i otkaz Kodri. Prije toga Zenica, Todorović tri puta jedan na jedan sa golmanom. Pa mi naumpadne "okupacija" Veleža, dok je Jarni još bio trener, to stative, to pršti, preko dvadeset šuteva, jedan zaeb, Haurdić i 1:1
Igra danas nije bila loša, nije bila ni dobra, igra nije postojala, ovo ako je osmišljeno u fazonu nabij je naprijed nek' Deni ili Dulja probaju stići pa da nešto urade, moglo se uštedjeti dosta sa neimanjem stručnog štaba. Formacija koju igramo trenutno zahtijeva dva krljatora u sredini i to je to, zato nemojte napadati vezni red, jer u ovakvoj postavci on je sve do defanzive isključen iz igre. U eri strašnog Mančester Junajteda, vezni red su bili Kin i Skols, krila Bekam i Gigs, i koliko je to golova napadački tandem Jork i Kol i dao na asistencije obojice veznjaka !?
Dalje, Radovac danas fakat nije bio toliko loš, ali hajde de. Bekić nova asistencija, odlično. Benko je centarfor! Brazilci bezveze, k'o i sve ostalo.
I sve ovo su mi zapažanja za vrijeme utakmice, a sad da dodam kako mi je ovo jedna od najslađih pobjeda ikad. Nekih dvadesetak minuta, do pola sata, dok mi vjetar nije mozak popio sam bio uključen u utakmicu, a onda sam raspamećen svim izgubio nadu, dig'o ruke od svega, razočarao se u svijet, život, fudbal, pitchku, drogu, more Jadransko, znaš ono kad ti više nije ni žao, a oni pobjede. Drama dobro.
PS Totalno je glupa konstatacija da su Horde Zla najbolja navijačka skupina u BiH, jer u zemlji u kojoj postoji pe'šes' navijačkih skupina, naprosto je bogohulno onaj Sjever i koristiti za usporedbu.