FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
E j... ga onda a ja citavu noc mislim o ovome .
Gubimo i danas, uvjeren sam u to 1000 % ima radnik boljeg trenera u svakom smislu, iako je radnik loš sa igračkim kadrom, trener je pola ekipe, uvjeren sam u naš poraz s obzirom kako kilavo igramo.
ima ko o tome misli. šta god ti rekli pitari i naši sa slabijom vjerom.KontraNogama je napisao/la:E j... ga onda a ja citavu noc mislim o ovome .
Re: Odg: FK Željezničar
Tako jeChWilla je napisao/la:znači sad za vikend igramo sa drinom, pa onda reprezentativna pauza?
Hajde Željkane, red bi bio da dobijemo konacno

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Opet komšije pokušavaju stvoriti MIT.sajo10 je napisao/la:Sarajevo za razliku od Zelje igra svoje evropske utakmice na "domacem" terenu.juveboy je napisao/la:Navijam za Zelju, ali Sarajevo je u Evropi uvijek kvalitetnije bilo i uvijek ozbiljnije predstavljalo drzavu. Željo se u Evropi samo blamirao. . .
P.s. Ne racunam rezultate ove sezone jer cinjenica je da Sarajevo ima dosta bolju ekipu. Medjutim i sa ovakvim kadrom Zelje, Metalurg nebi imo sanse pred punom Grbavicom. Da ne idem nazad nekolko godina kad je Zeljo bio drama jak.
Željo je u svojoj istoriji u Evropi, na svom terenu (Koševo

Sjetimo se polufinala KUPA UEFA i utakmica na Grbavici. Ovako smo uvijek gosti, a to je ipak mnogo teže nego igrati u svojoj kući.
Danas po pobjedu!
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
- Kontakt:
Stvarno je sramota da Željo nema stadion za Evropska takmičenja.Sramota i za grad jbg...Koliko u Sarajvu pričaju da ga vole da su svi po ciglu kupili za sve ove godine mogao se stadion moderan od 10-15 hiljada napraviti,a ovamo lafo priča gigant ovo -ono...Bez uvrede stvarno sramota... 

-
- Kontakt:
Evo gladam stranicu Melbourne City bivsi heart , Nyema vise nije u timu, a na transfermarketu pise da je bez kluba?!
Da dodje malo dok se ne snadje

pa bilo bi fer sa njegove strane da dođe,jer smo ga mi vratili u život,prije nas je samo za neke amatere igrao,a i na toj poziciji nam dosta škripi,jer nam u vezi igraju isti profili igrača,a treba nam jedan razbijač kao što je Nyema..KontraNogama je napisao/la:Evo gladam stranicu Melbourne City bivsi heart , Nyema vise nije u timu, a na transfermarketu pise da je bez kluba?!
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Bilo bi fer s nase strane da ga zovnemo i ponudimo normalne uslove jer je on igrac koji fali ovoj ekipi da od prosjecne bude kandidat za vrh tabele.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Upravo to, ali čisto sumnjam da mi možemo njega vratitiexbabilon je napisao/la:Bilo bi fer s nase strane da ga zovnemo i ponudimo normalne uslove jer je on igrac koji fali ovoj ekipi da od prosjecne bude kandidat za vrh tabele.
Ja te volim, volim Željo..
- moustapha
- Kontakt:
Na cijelom teritoriju nase drzave taj odnos je sramotan. Negdje manje, negdje vise. Osim Zenice. Ljudi su uradili fin stadion za atletiku, zavrsili arenu i nastavljaju ulagati u Bilino Polje. Da ne spominjem da su brzo nasli lokaciju za trening kamp reprezentacije, dok su u Sarajevu setali od lokacije do lokacije.slobodnjak je napisao/la:Stvarno je sramota da Željo nema stadion za Evropska takmičenja.Sramota i za grad jbg...Koliko u Sarajvu pričaju da ga vole da su svi po ciglu kupili za sve ove godine mogao se stadion moderan od 10-15 hiljada napraviti,a ovamo lafo priča gigant ovo -ono...Bez uvrede stvarno sramota...
#divovi
- JoseMourinho
- Kontakt:
Pustite se nyeme nama se para za njeg, a i boga pitaj gdje je sta je nije transfermarkt 100% siguran 
Nego da je danas pobjesit 1-4 nedo, Dado, stana i benjo

profil koji najviše fali, sigurno.exbabilon je napisao/la:Bilo bi fer s nase strane da ga zovnemo i ponudimo normalne uslove jer je on igrac koji fali ovoj ekipi da od prosjecne bude kandidat za vrh tabele.
Da je danas dobiti 0-1 bilo bi super!JoseMourinho je napisao/la:Pustite se nyeme nama se para za njeg, a i boga pitaj gdje je sta je nije transfermarkt 100% siguran
-
- Kontakt:
Ti svako malo zaintrigiras svojim postom.ChWilla je napisao/la: ima ko o tome misli. šta god ti rekli pitari i naši sa slabijom vjerom.

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Uf kako bi nam nenormalno legla ova pobjeda

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- invincible1921
- Kontakt:
Ovi sto pricaju oko terena neutralnog u evropi ja sam ubijedjen i odgovrno tvrdim da bi zeljo bio jaci za bar nekih 30% da igramo na grbavici. Smio bi se zaklet da bi pobjedili ne izbacili, ali ako nista pobjedili kuci Maccabi pa i Maribor da smo igrlai na Grbavici. O Metalurgu ne bi trosio rijeci. Nedavno sam gledo statistku otprlike u za dnjih 10tak godina odigrali smo 40tak puta na kosevu i pobjedili ja mislim ne vise od 5...i ti sad ocekujes na tom terenu igras i pobjedis neku ekstra bitnu evropsku utakmicu 

=\_1921_/=
Evo u Avazu Stana je izjavio da je igrao povrijedjen i pod inekcijama,ali su ga svi prozivali i osudjivali(isto slicna situacija prosle godine sa Arom,maloprije toga i sa Svrakom)..Navijaci jedva cekaju slabiju partiju ili njih par više i odma da bacaju drva i kamenje na njih,a neznaju da bi Stana kapiten(veliki manijak),vise volio od njih da imamo 4 pobjede na kontu..
Igrace na beku danas,Benjo je ispao iz 1. postave(mada i njemu treba pruzati podrsku jer ce se vratit kad tad,ja vjerujem)..
Danas nam je pobjeda veoma veoma bitna,mnogi mozda još neshvacaju koliko bi sa njom dobili a to zna struka i igraci..Sreca pa igramo u gostima(ovo je sramotno sto govorim),ali nasi igraci imaju sada manji pritisak u gostima,a to smo krivi MI navijaci koji poslije svakog lošeg pasa hebemo od/do i zviždimo..A unazad 3 godine smo 12 igrac bili..
Mene boli ovakvo stanje a nadam se da do utakmice sa vitezom da cemo svi slaviti i uživati sa igracima kad uvežemo 3 pobjede..
Imam osjecaj da cemo danas isaliti bjes na nedužnom Radniku i da ce domacin stradati..
Igrace na beku danas,Benjo je ispao iz 1. postave(mada i njemu treba pruzati podrsku jer ce se vratit kad tad,ja vjerujem)..
Danas nam je pobjeda veoma veoma bitna,mnogi mozda još neshvacaju koliko bi sa njom dobili a to zna struka i igraci..Sreca pa igramo u gostima(ovo je sramotno sto govorim),ali nasi igraci imaju sada manji pritisak u gostima,a to smo krivi MI navijaci koji poslije svakog lošeg pasa hebemo od/do i zviždimo..A unazad 3 godine smo 12 igrac bili..

Mene boli ovakvo stanje a nadam se da do utakmice sa vitezom da cemo svi slaviti i uživati sa igracima kad uvežemo 3 pobjede..
Imam osjecaj da cemo danas isaliti bjes na nedužnom Radniku i da ce domacin stradati..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ovo ce danas biti valjda utakmica bez pritiska. nadam se pobjedi 2-3 razlike, ali bice opet tesko. iskreno, ocekujem pobjedu 0-1 ili 1-2.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
------------------------Antola-----------------------
-Stana-------Zelja--------------Bogdan------Kvesa-
-Memija-----Hasanović-------Tomić-------Basa---------
----------------------Varea----------------------
----------------------------------Nedo---------------------
Ja bih ovako nekako:)
-Stana-------Zelja--------------Bogdan------Kvesa-
-Memija-----Hasanović-------Tomić-------Basa---------
----------------------Varea----------------------
----------------------------------Nedo---------------------
Ja bih ovako nekako:)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, elSaik, Hare1991, Hrasno15 i 61 gost.