FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zasto vec jednom neko iz F.K.Zeljeznicar ne kaze da taj decko nije uletio na teren nego se usetao uz pomoc policajca koji ga je i propustio!!
NOVINARI IDETE MI NA ZIVCE!
-
- Kontakt:
mozda napisu i da je bilo visestruko silovanje uz udaranje golmanovom glavom od travnjak u ekstazi sve dok nije dobio potres mozgabistrikboy je napisao/la:Pola tribine uleti u Berlinu na stadion pa nebi suspenzije,ali volimo mi malo senzacionalizma,cekam uskoro naslov [i]"Golman Slavije Dujkovic silovan od navijaca Željezničara pred oko 5000 ljudi!?"[/i],da se razumijemo kaznu treba prihvatiti ma kakva bila jer je zasluzena ali ovaj novinarski senzacionalizam je bas naporan...
26.05.2010-TITULA
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼
Ne samo to, FK Zeljeznicar se treba jasno i glasno ograditi od bilo kakvog nacionalizma koji dolazi sa tribina..I ne samo ograditi nego direktno sugerirati da se tako nesto ne smije dogadjati..Sva pominjanja vjera, vrijedanja na nacionalnoj osnovidzumbastiko je napisao/la:Zasto vec jednom neko iz F.K.Zeljeznicar ne kaze da taj decko nije uletio na teren nego se usetao uz pomoc policajca koji ga je i propustio!!
nisu slika navijaca Zeljeznicara nego sacice nedefinisanih imbecila koji povedu masu.. Samo me zanima ko je napisao neke pjesmice koje veze nemaju sa fudbalom..Rat je davno gotov. Ovo je sport !!! Stid me mase Srba i Hrvata i ostalih koji navijaju za plave boje i kojima su plave boje uvijek bile svete.. Nadam se admin nece obrisati ovaj post.. Hvala

ekipa bez Milana Ćuluma je nikakva ekipa, u poredjenju sa ekipom u kojoj on igra zadnjeg veznogedotm87 je napisao/la:ma da su svemirske, ekipa... realno dosta bolja od ove sadasnje...1921 je napisao/la:prave baustelske face...sasatm87 je napisao/la:http://www.joma-sport.com/contents/imag ... 9.0065.jpg

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
Ma ista stvar ko i protiv Liteksa istocna tribina i oni dijelovi gdje nema stolica nece se koristiti.Prodavace se karata koliko ima stolicaTheManiacs je napisao/la:Za igranje u evropi zar nam nije problem istocna tribina

Zadnja izmjena: kalimero, dana/u 30 mar 2010, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM!
Mystery of the Blue train !!!!SpleeN_TM je napisao/la:
Svi se pitaju da li je dizel ili benzinac ha ha ha nigdje veze.

Voli vas Memo.
× Plava krv ispod koze ×
Komitet za takmičenje Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine na današnjoj sjednici nije donio odluku o kazni FK Željezničar.
Komitet je predmet ustupio Disciplinskoj komisiji, koja će u srijedu u 12 sati održati sjednicu u Sarajevu. Utakmica je registrirana postignutim rezultatom (2:0).
Disciplinska komisija će na sutrašnjoj sjednici odlučivati o visini kazne za Željezničar, povodom incidenta tokom susreta protiv Slavije u kojoj je jedan gledalac nasrnuo na golmana gostujuće ekipe Ratka Dujkovića.
Komitet je predmet ustupio Disciplinskoj komisiji, koja će u srijedu u 12 sati održati sjednicu u Sarajevu. Utakmica je registrirana postignutim rezultatom (2:0).
Disciplinska komisija će na sutrašnjoj sjednici odlučivati o visini kazne za Željezničar, povodom incidenta tokom susreta protiv Slavije u kojoj je jedan gledalac nasrnuo na golmana gostujuće ekipe Ratka Dujkovića.
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
Ovu misteriju ni Hercule Poirot, ni Sherlock Holmes ne mogu riješiti, sve da u tandemu rade.SpleeN_TM je napisao/la:

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Drago mi je sto ce Zeljo (najdrazi klub poslije Veleza) moci igrati Evropske tekme na Grbavici ! To ce biti velika stvar, svaka cast na odlicnim igrama, samo naprijed.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Licni profil nogometasa Zeljeznicara
Ime i prezime : Sead Bucan
Datum i mjesto rodjenja : 8.mart 1981, Sarajevo
Gdje zivite : U potkrovlju porodicne kuce
Bracno stanje : Neozenjen
Bitni datumi u Vasem zivotu : Datum kada sam se rodio
Koji automobil vozite : "Reno klio"
Kako se odmarate : Igram "plejke" s Junom, Mehom i Denisom
Omiljeni muzicar : Denis Kazazic
Volite li kuhati : Da
Najdraza knjiga : "Sarene price"
Omiljeni pisac : Anton Pavlovic Cehov
Umijetnik koje cijenite : Sulejman Haljevac Memo
Za koji klub navijate : Katanija
Koga biste poveli na pusti otok : Svoju djevojku i njene prijateljice
Jeste li ljubomorni : Ne
Sta najprije primjecujete kod osoba suprotnog spola : Ledja
Biste li ikada oprostili nevjeru : Ne, nikada!
Bavite li se sportom : Da, ako se ovo moze nazvati sportom
Omiljena hrana i pice : Slatkisi i voda
Ko se brine o Vasem imidzu : Finansijska situacija
Volite li ici u soping : Da , kada moram
Jeste li sujevjerni : i jesam i nisam
Imate li kucnog ljubimca : Da , malog Mikija
Koji je vas zivotni moto : Ko uci znat ce, ko krade imat ce.
Vas najbolji prijatelj : Raja s Malte (Dolac), ima ih mnogo.
Pratite li politicku situaciju : Ponekad
Da imate 15 minuta vlasti , sta bi ste prvo uradili : Napravio bih jedan veliki parking.
Biste li ucestvovali u souu realnosti : Bih kada bih imao vremena, i poveo Pedju Simica.
Kralj : " Koji je vas zivotni moto : Ko uci znat ce, ko krade imat ce. "
Ime i prezime : Sead Bucan
Datum i mjesto rodjenja : 8.mart 1981, Sarajevo
Gdje zivite : U potkrovlju porodicne kuce
Bracno stanje : Neozenjen
Bitni datumi u Vasem zivotu : Datum kada sam se rodio
Koji automobil vozite : "Reno klio"
Kako se odmarate : Igram "plejke" s Junom, Mehom i Denisom
Omiljeni muzicar : Denis Kazazic
Volite li kuhati : Da
Najdraza knjiga : "Sarene price"
Omiljeni pisac : Anton Pavlovic Cehov
Umijetnik koje cijenite : Sulejman Haljevac Memo
Za koji klub navijate : Katanija
Koga biste poveli na pusti otok : Svoju djevojku i njene prijateljice
Jeste li ljubomorni : Ne
Biste li ikada oprostili nevjeru : Ne, nikada!
Omiljena hrana i pice : Slatkisi i voda
Volite li ici u soping : Da , kada moram
Jeste li sujevjerni : i jesam i nisam
Imate li kucnog ljubimca : Da , malog Mikija
Koji je vas zivotni moto : Ko uci znat ce, ko krade imat ce.
Vas najbolji prijatelj : Raja s Malte (Dolac), ima ih mnogo.
Pratite li politicku situaciju : Ponekad
Da imate 15 minuta vlasti , sta bi ste prvo uradili : Napravio bih jedan veliki parking.
Biste li ucestvovali u souu realnosti : Bih kada bih imao vremena, i poveo Pedju Simica.
Kralj : " Koji je vas zivotni moto : Ko uci znat ce, ko krade imat ce. "
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
Odkud lova za rekonstrukciju?KONGO je napisao/la:Drago mi je sto ce Zeljo (najdrazi klub poslije Veleza) moci igrati Evropske tekme na Grbavici ! To ce biti velika stvar, svaka cast na odlicnim igrama, samo naprijed.
cole-ch je napisao/la:Odkud lova za rekonstrukciju?KONGO je napisao/la:Drago mi je sto ce Zeljo (najdrazi klub poslije Veleza) moci igrati Evropske tekme na Grbavici ! To ce biti velika stvar, svaka cast na odlicnim igrama, samo naprijed.
hehehe aBd u aprilu ce svi saznati od kud lovaaa

IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
- bistrikboy
- Kontakt:
Dobar Sejo...1921 je napisao/la:Licni profil nogometasa Zeljeznicara
Seyo valjal' avatar,onako realno:D
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
napokon avatar kakav dolikuje moderatoru 

IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
aBd,polako Urban,cuvaj nesto za exluzivu!:)Urban je napisao/la:cole-ch je napisao/la:Odkud lova za rekonstrukciju?KONGO je napisao/la:Drago mi je sto ce Zeljo (najdrazi klub poslije Veleza) moci igrati Evropske tekme na Grbavici ! To ce biti velika stvar, svaka cast na odlicnim igrama, samo naprijed.
hehehe aBd u aprilu ce svi saznati od kud lovaaa![]()
a do tad da se ne prica ne ureklo hehe
uglavnom Zeljo nikad nije bio blize izgradnji stadiona,ali znate kako je u ovoj drzavi,i gotove stvari se znaju izjaloviti,tako da ipak treba cekati do sredine Aprila kada ce se znati mnogo toga!..
hehehe aBd u aprilu ce svi saznati od kud lovaaa
a do tad da se ne prica ne ureklo hehe
[/quote]
aBd,polako Urban,cuvaj nesto za exluzivu!:)
uglavnom Zeljo nikad nije bio blize izgradnji stadiona,ali znate kako je u ovoj drzavi,i gotove stvari se znaju izjaloviti,tako da ipak treba cekati do sredine Aprila kada ce se znati mnogo toga!..[/quote]
Odkud sad to odjednom za april ?

aBd,polako Urban,cuvaj nesto za exluzivu!:)
uglavnom Zeljo nikad nije bio blize izgradnji stadiona,ali znate kako je u ovoj drzavi,i gotove stvari se znaju izjaloviti,tako da ipak treba cekati do sredine Aprila kada ce se znati mnogo toga!..[/quote]
Odkud sad to odjednom za april ?

- bistrikboy
- Kontakt:
Pustite ljudi suplju,koncetrisite se na Travnik...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.