E jbg sad, skocis i odpadne pola tribine. Pa ja ne znam da je nekad neko kamen bacio sa te tribine, jedino ako ga je unio s vana a toliko se derb-y odigralo i toliko se sa te tribne odgledalo i navijalo! Necemo pretjerivati! Budemo realni.Megamon je napisao/la:ama skocis jace otpadne pola tribine.Ubila se za kamenovanja.Skela u Mostaru je bolja od vasih uslova.Jedino su gori uslovi u Tuzli
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
sarajlija89 je napisao/la:Tribina istok je neuslovna potpuno..znaju oni koji su bili bar jednom,cak se ne bi smjeli pustati navijaci na istu jer nema licencu od saveza..al jbg...Pirke_TM87 je napisao/la:Ne vidim razlog zasto se pristupilo bojkotu i sta to smeta istocnoj tribini na Grbavici? Tvrdim da je ista ta istocna tribina uslovnija i bolja za pracenje i navijanje nego 90 % tribina sirom BIH na kojima ste boravili i navijali. Znali ste navijati po skelama, kojekakvim gredama a smeta vam istok koji ste ruku na srce nekoliko godina unazad uvijek popunjavali dok je to u ovo nesto skorije vrijeme koja godina prije rijetkost, jer se svi zelite zgurati na sjever, da li kao izgovor da mozete nekome pricati da ste bili na sjeveru ili vec nesto drugo! Razumijem ja da nije isto bar sto se tice psihe navijati sa istoka i sa sjevera isto kao sto nije ni nama isto navijati i biti na jugu ili zapadu, ali stadion Grbavica je takakv kakav je, i pored to ga sto ima 10 000 sjedecih mjesta omoguceno je da dobijete tribinu koja je zatvorena i u slucaju bilo kakvih nezgoda Zeljeznicar bi bio taj koji bi snosio posljedice, druga stvar obezbjedjeno vam je 3 000 karata koliko ste i trazili. Ovo oko derby.a se sve sjebalo. Zao mi je ali zivot ide dalje. Nisam se javio da provociram nego da kazem ono sto mislim, a kroz pricu sa dosta drugava inace navijaca sarajeva nisu bili protiv te istocne tribine tako da mi je zao sto ce ovaj po meni jedan od jacih derby-a poslije rata zavrsiti samo sa nasim PLAVIM dekorom. NEKA BOLJI POBJEDI. Pozdrav
haj i to da preskocimo...pa da kazemo nebitno
al jel uredu da nas podjele??
a upravo to su htjeli uraditi... iz razloga poznatih svima,svi ste vidjeli nas sjever prosi derby.Neki jednostavno to nisu mogli podnijeti(poraz na tribinama) da se ponovi(ponovilo bi se sigurno) i ovo je ciljano bilo da se razdvoje HZ.......jer na sjever ne mozemo svi stati....tj mogli bi da su nam omogucili slovo O,odnosno taj dio prostora...ovako pola raje sa sjevera bi bilo na istoku i to ne bi bila ta atmosfera i navijanje...jednostavno to necemo dopustit..trazili smo minimum uslova i nece nas niko zaebavat...
Steta zbog atmosfere i derbya...bice bolje valjda
jeli ti stvarno mislis da je ovo zato sto vi dobro navijate

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
sjeti se BULEntAPirke_TM87 je napisao/la:E jbg sad, skocis i odpadne pola tribine. Pa ja ne znam da je nekad neko kamen bacio sa te tribine, jedino ako ga je unio s vana a toliko se derb-y odigralo i toliko se sa te tribne odgledalo i navijalo! Necemo pretjerivati! Budemo realni.Megamon je napisao/la:ama skocis jace otpadne pola tribine.Ubila se za kamenovanja.Skela u Mostaru je bolja od vasih uslova.Jedino su gori uslovi u Tuzli
-
- Kontakt:
Haveru ako si bio prosli put na derby-u a jesi sigurno svjestan si cinjenice da ste bili jedno na drugome i da sardine mogu gledati pozavidile bi vam, a sto je to tako, zato sto ste vi licno insistirali jer ste svi htjeli na sjever a na istoku je ostala ogromna supljina! E sada se stavi u stav uprave sarajeva, da se mi manijaci na kosevu na jugu naguramo preko 6 hiljada i da u slucaju gola krene masa i dodje do nesrece, sta mislis ko bi odgovarao ?sarajlija89 je napisao/la:Tribina istok je neuslovna potpuno..znaju oni koji su bili bar jednom,cak se ne bi smjeli pustati navijaci na istu jer nema licencu od saveza..al jbg...Pirke_TM87 je napisao/la:Ne vidim razlog zasto se pristupilo bojkotu i sta to smeta istocnoj tribini na Grbavici? Tvrdim da je ista ta istocna tribina uslovnija i bolja za pracenje i navijanje nego 90 % tribina sirom BIH na kojima ste boravili i navijali. Znali ste navijati po skelama, kojekakvim gredama a smeta vam istok koji ste ruku na srce nekoliko godina unazad uvijek popunjavali dok je to u ovo nesto skorije vrijeme koja godina prije rijetkost, jer se svi zelite zgurati na sjever, da li kao izgovor da mozete nekome pricati da ste bili na sjeveru ili vec nesto drugo! Razumijem ja da nije isto bar sto se tice psihe navijati sa istoka i sa sjevera isto kao sto nije ni nama isto navijati i biti na jugu ili zapadu, ali stadion Grbavica je takakv kakav je, i pored to ga sto ima 10 000 sjedecih mjesta omoguceno je da dobijete tribinu koja je zatvorena i u slucaju bilo kakvih nezgoda Zeljeznicar bi bio taj koji bi snosio posljedice, druga stvar obezbjedjeno vam je 3 000 karata koliko ste i trazili. Ovo oko derby.a se sve sjebalo. Zao mi je ali zivot ide dalje. Nisam se javio da provociram nego da kazem ono sto mislim, a kroz pricu sa dosta drugava inace navijaca sarajeva nisu bili protiv te istocne tribine tako da mi je zao sto ce ovaj po meni jedan od jacih derby-a poslije rata zavrsiti samo sa nasim PLAVIM dekorom. NEKA BOLJI POBJEDI. Pozdrav
haj i to da preskocimo...pa da kazemo nebitno
al jel uredu da nas podjele??
a upravo to su htjeli uraditi... iz razloga poznatih svima,svi ste vidjeli nas sjever prosi derby.Neki jednostavno to nisu mogli podnijeti(poraz na tribinama) da se ponovi(ponovilo bi se sigurno) i ovo je ciljano bilo da se razdvoje HZ.......jer na sjever ne mozemo svi stati....tj mogli bi da su nam omogucili slovo O,odnosno taj dio prostora...ovako pola raje sa sjevera bi bilo na istoku i to ne bi bila ta atmosfera i navijanje...jednostavno to necemo dopustit..trazili smo minimum uslova i nece nas niko zaebavat...
Steta zbog atmosfere i derbya...bice bolje valjda
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
Fudbalski klub Sarajevo u potpunosti razumije i podržava odluku naše najveće navijačke skupine da bojkotuje prisustvo utakmici Željezničar - Sarajevo, koja se igra u nedjelju. Članovi naše Uprave lično su se uvjerili u mizerne uslove koji su našim navijačima ponuđeni za praćenje utakmice na stadionu Grbavica, a koji ne udovoljavaju ni elementarnim standardima bezbjednosti niti udobnosti", saopšteno je iz FK Sarajevo.
Kako saznajemo iz FK Sarajevo, za sve navijače "bordo" tima bit će organizovano gledanje utakmice na sjevernoj tribini, gdje će biti postavljen LED display.
Kako su naveli iz kluba sa Koševa, kapije će biti otvorene u 16 sati, a karta će koštati 3 KM. Osim najvatrenijih navijača, na sjevernu tribinu stadiona Koševo doći će i članovi Uprave FK Sarajevo.
"Fudbalski klub Sarajevo poziva pripadnike naših navijačkih skupina, kao i sve svoje navijače, da utakmicu Željezničar - Sarajevo zajednički pratimo u direktnom TV prenosu. Klub organizuje okupljanje i gledanje utakmice na velikom displayu na stadionu Koševo, sjeverna tribina", poziv je Uprave FK Sarajevo navijačima i simpatizerima "bordo" tima.
Eto sta je predsjednistvo,necemo vam doci na sugavo smece,eto vam,sad mozete sami navijati,ali sad je sve na Mirzi,moarao pobjediti
Kako saznajemo iz FK Sarajevo, za sve navijače "bordo" tima bit će organizovano gledanje utakmice na sjevernoj tribini, gdje će biti postavljen LED display.
Kako su naveli iz kluba sa Koševa, kapije će biti otvorene u 16 sati, a karta će koštati 3 KM. Osim najvatrenijih navijača, na sjevernu tribinu stadiona Koševo doći će i članovi Uprave FK Sarajevo.
"Fudbalski klub Sarajevo poziva pripadnike naših navijačkih skupina, kao i sve svoje navijače, da utakmicu Željezničar - Sarajevo zajednički pratimo u direktnom TV prenosu. Klub organizuje okupljanje i gledanje utakmice na velikom displayu na stadionu Koševo, sjeverna tribina", poziv je Uprave FK Sarajevo navijačima i simpatizerima "bordo" tima.
Eto sta je predsjednistvo,necemo vam doci na sugavo smece,eto vam,sad mozete sami navijati,ali sad je sve na Mirzi,moarao pobjediti
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
Niti ti niti ja nemozemo zabraniti jgranje utakmica Zelji na Kosevu o tome sam govorio a ne o organizaciji derbija kada ste vi domacini.Tenzije treba spustiti zbog ovih mladjih jer je njima dovoljna i najmanja iskrica da podivljaju.Pa zar nije dosta belaja,zar treba opet da se nesto desi ne daj Boze nekome pa da nastrada kao rahmetli Aner ili pokojni Vedran a vidim koliko interesuje vlasti u ovoj drzavi da se krivci za njihovu smrt kazne.Megamon je napisao/la:Vidjecete na proljece,ako uspijeti uopste prismirditi.dino lj je napisao/la:Majke ti ne valjaj gluposti opet ces zapoceti neke bezveze komentare ali kad vec govoris tako ruzno o Grbavici(kojoj se u ratu desilo valjda znas vec sta i znas kakva je iz rata izasla) Boga ti meni reci na kojem je nivou stadion u vasem vlasnistvu,taj sto koristite i nas je koliko i vas.-A- je napisao/la:Pa stadion vam i jeste na nivou onoga u Vogosci.
Odavno nisam vidio poganije ljude kao one vase iz uprave.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- Megamon
- Kontakt:
Postujem ja tebe Dino,al sa onakvim uslovima i prenatrpanoj zdenci vazda je opasnot nesrece.Sto nikad ko ljudi ne priznate kada pogrijesite,budite nekada realni prema sebi.dino lj je napisao/la:Niti ti niti ja nemozemo zabraniti jgranje utakmica Zelji na Kosevu o tome sam govorio a ne o organizaciji derbija kada ste vi domacini.Tenzije treba spustiti zbog ovih mladjih jer je njima dovoljna i najmanja iskrica da podivljaju.Pa zar nije dosta belaja,zar treba opet da se nesto desi ne daj Boze nekome pa da nastrada kao rahmetli Aner ili pokojni Vedran a vidim koliko interesuje vlasti u ovoj drzavi da se krivci za njihovu smrt kazne.
Jesam je prvi dosao i rekao kako smatram da su uslovi koje vam je Slavija psotavila neljudski?Jesam.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- sarajlija89
- Kontakt:
@pirke
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... tart=21000
eto vidi tu moj komentar.....sta da ti kazem...mora se to rijesiti sto prije za dobrobit sviju...razumijem ja da je stadion neuslovan i sve to al mislim da se moglo udovoljit nasim zahtjevima.trazili smo samo kao i prosli derby da bude..ni manje ni vise.....al eto...
ostaje da svi zalimo zbog ovog...trebao je to biti pravi praznik..ovako se mozemo samo nadat da ce bit bolje...opet ponavljam zbog sviju nas kojima ovaj derby toliko znaci
eto vidi tu moj komentar.....sta da ti kazem...mora se to rijesiti sto prije za dobrobit sviju...razumijem ja da je stadion neuslovan i sve to al mislim da se moglo udovoljit nasim zahtjevima.trazili smo samo kao i prosli derby da bude..ni manje ni vise.....al eto...
ostaje da svi zalimo zbog ovog...trebao je to biti pravi praznik..ovako se mozemo samo nadat da ce bit bolje...opet ponavljam zbog sviju nas kojima ovaj derby toliko znaci
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Alen Škoro
- Kontakt:
Mrsko mi citati sve ove postove,al ono opcenito kad sagledam :
Strumfovi - niste realni sekunde,stvarno sad kad razmislim vi nama zelite smrt??? Pa se zapitam da li da zalim one ljude sto su nevini kad ih pogodi suzavac ili kad ih prebiju? (znate na sta mislim).
Umjesto da apelujete na vase iz uprave da se promjeni stav i sl, vama je to drago,realno nemate petlje da se NAVIJACKI(dlan+grlo) obracunate sa nama.REALNO.
Pucali ste i vi nama po 15-20 KM karte,uvijek smo punili grbavicu,mi smo vama jednom pukli tu cjenu nije vas 15 bilo na stadionu.
Sad je ovo isti slucaj ko vama u Lukavici,njih kudite,a vi ste sad fol u pravu?
Trebate biti realni - samo to,jer ste misevi sad ispali pravi,derby gubi draz koju je imao,i kasnije navijaci krivi kad se neki incident dogodi? Pa sad da su Horde pristale na ove uslove,incident bi bio neizbjezan,a opet bi svi kudili navijace FKS,a krivci bi bili niko drugi nego vasa uprava!
Ali ne kaze se dzaba - Uvijek korak ispred vas!
Strumfovi - niste realni sekunde,stvarno sad kad razmislim vi nama zelite smrt??? Pa se zapitam da li da zalim one ljude sto su nevini kad ih pogodi suzavac ili kad ih prebiju? (znate na sta mislim).
Umjesto da apelujete na vase iz uprave da se promjeni stav i sl, vama je to drago,realno nemate petlje da se NAVIJACKI(dlan+grlo) obracunate sa nama.REALNO.
Pucali ste i vi nama po 15-20 KM karte,uvijek smo punili grbavicu,mi smo vama jednom pukli tu cjenu nije vas 15 bilo na stadionu.
Sad je ovo isti slucaj ko vama u Lukavici,njih kudite,a vi ste sad fol u pravu?
Trebate biti realni - samo to,jer ste misevi sad ispali pravi,derby gubi draz koju je imao,i kasnije navijaci krivi kad se neki incident dogodi? Pa sad da su Horde pristale na ove uslove,incident bi bio neizbjezan,a opet bi svi kudili navijace FKS,a krivci bi bili niko drugi nego vasa uprava!
Ali ne kaze se dzaba - Uvijek korak ispred vas!
NON MOLLARE MAI
-
- Kontakt:
Sve ja to razumijem sto ti pises i sto si napisao u ovom postu a i ovom sto si mi u linku naznacio! Al skontaj da je sada Sarajevo drugo, Zeljo treci, sto odavno nije bilo tako, pribliznih snaga i forme, dovoljno dobar alarm da se ne duplo nego troduplo raja probudi i dodje na utakmicu, i jel ti mislis da bi ovdje i da ste dobili do slova 0 stalo toliko raje koliko je prosli derby? Moj prijatelju, pa i oni sto sarajevo nisu pratili godinama bi nagulili urpavo na sjever i tu na tom prostoru koji je ruku na srce mali bi bilo 3 puta vise ljudi sto bi predstavljalo problem ne vama nego i nama kao organizatorima utakmice. Svi smo mi iz istog grada i svi cemo poslije utakmice negdje opet sjesti ili se sresti i nastaviti zivot kakav je i do sada bio, a siguran sam da ni upravi Zelje tako ni upravi Sarajeva nije u cilju da nekome pozli i padne u nesvjest a to se vec desavalo a kamoli nesto drugo sto je u takvim uslovima gdje bi vas sigurno bilo 3 puta vise ne sigurna cinjenica nego sam 100 % uvjeren, a s obzirrom da je na tribini 70 % ljudi pijano, ili pod nekim drugim dozama mislis da bi se mogla masa kontrolisati i mislis da bi neko obracao paznju ako bi nekoga zgazio i ozbiljno povrijedio! U takivm uslovima u slucaju neke sanse ili gola kao veceg uzbudjenja zgazenih, polomljenih bi bilo bruka! Pa vidio si koliki je nas jug, prosle godine je protiv borca pusteno tek nesto vise karata od broja koliko ima sjedecih mjesta jer znaju sta moze biti, a realno onaj nas jug ima oko 3.500 mjesta a na njega moze stati duplo s prostorom ispod namjenjenom za stajanje ako ne i vise od duplog. Meni je iskreno krivo, jer je po meni ovo trebao biti jedan od najjaci poslijeratnih derby.a ikad odigranih. Nekako smo i mi i vi u istom nivou forme, bodovno skoro poravnati, u kupu prosli i mi i vi tako da je ovo zadnje sto se trebalo desiti. Jbg...sarajlija89 je napisao/la:@pirke
Kako bi bilo dobro kada bi Manijaci intervenisali u svom klubu da se promjeni odluka . Ehhh , to bi bilo sarajevski braćo draga
To je neko moje mišljenje , nerealno , ali nemojte kritikovati
FORZA CITY OF SARAJEVO !!! a neka pobjedi bordo

FORZA CITY OF SARAJEVO !!! a neka pobjedi bordo

eh policija je pravila sigurnosne mjere u utorak kad je bio sastanak svi su dosli sem vas,ovo je iscenirano a vi se fatajte manijaka i vjerujte da vam neko brani da navijate...brazzo7 je napisao/la:Kako bi bilo dobro kada bi Manijaci intervenisali u svom klubu da se promjeni odluka . Ehhh , to bi bilo sarajevski braćo dragaTo je neko moje mišljenje , nerealno , ali nemojte kritikovati
![]()
FORZA CITY OF SARAJEVO !!! a neka pobjedi bordo![]()
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- sarajlija89
- Kontakt:
Pirke_TM87 je napisao/la:Sve ja to razumijem sto ti pises i sto si napisao u ovom postu a i ovom sto si mi u linku naznacio! Al skontaj da je sada Sarajevo drugo, Zeljo treci, sto odavno nije bilo tako, pribliznih snaga i forme, dovoljno dobar alarm da se ne duplo nego troduplo raja probudi i dodje na utakmicu, i jel ti mislis da bi ovdje i da ste dobili do slova 0 stalo toliko raje koliko je prosli derby? Moj prijatelju, pa i oni sto sarajevo nisu pratili godinama bi nagulili urpavo na sjever i tu na tom prostoru koji je ruku na srce mali bi bilo 3 puta vise ljudi sto bi predstavljalo problem ne vama nego i nama kao organizatorima utakmice. Svi smo mi iz istog grada i svi cemo poslije utakmice negdje opet sjesti ili se sresti i nastaviti zivot kakav je i do sada bio, a siguran sam da ni upravi Zelje tako ni upravi Sarajeva nije u cilju da nekome pozli i padne u nesvjest a to se vec desavalo a kamoli nesto drugo sto je u takvim uslovima gdje bi vas sigurno bilo 3 puta vise ne sigurna cinjenica nego sam 100 % uvjeren, a s obzirrom da je na tribini 70 % ljudi pijano, ili pod nekim drugim dozama mislis da bi se mogla masa kontrolisati i mislis da bi neko obracao paznju ako bi nekoga zgazio i ozbiljno povrijedio! U takivm uslovima u slucaju neke sanse ili gola kao veceg uzbudjenja zgazenih, polomljenih bi bilo bruka! Pa vidio si koliki je nas jug, prosle godine je protiv borca pusteno tek nesto vise karata od broja koliko ima sjedecih mjesta jer znaju sta moze biti, a realno onaj nas jug ima oko 3.500 mjesta a na njega moze stati duplo s prostorom ispod namjenjenom za stajanje ako ne i vise od duplog. Meni je iskreno krivo, jer je po meni ovo trebao biti jedan od najjaci poslijeratnih derby.a ikad odigranih. Nekako smo i mi i vi u istom nivou forme, bodovno skoro poravnati, u kupu prosli i mi i vi tako da je ovo zadnje sto se trebalo desiti. Jbg...sarajlija89 je napisao/la:@pirke
ma znam,ionako je bilo pretrpano,nije jednostavno bilo ni prosle godine a pogotovo ovako jer bi opet svi zeljeli na sjever,prenatrpano bi bilo,al objasni ti to nekome,upravo zato necemo da rizikujemo da neciji zivoti budu ugrozeni,a opet da smo dobili taj dio tribine,mislim da bi bilo sve ok...pa koliko se puta samo desavalo da imas kartu za sjever a poslaju te na istok(meni licno a i mnogima mislim)...

valjda je svima u cilju da to bude na najvisem mogucem nivou...al gotovo sad...sta mozemo....mislim da je vrijeme da se istok na grbavici izgradi,da ne bi i u buducnosti ovako bilo....
toliko
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
ako ti se navija za svoj klub navijaces gdje god i kad god, neces traziti raznorazne izgovore, nema u drzavi preglednije tribine ko istok na Grbavici.Megamon je napisao/la:ama skocis jace otpadne pola tribine.Ubila se za kamenovanja.Skela u Mostaru je bolja od vasih uslova.Jedino su gori uslovi u Tuzli
Nella gioia e nel dolore per Inter amore... FC INTER !!!
- Sarajevo_republika
- Kontakt:
Bruka i sramota za najveci BH derbi i jedan od najvecih gradskih derbija svijeta ( 25. na svijetu ) : http://www.footballderbies.com/index.php Ali, neka, tako i treba, nismo bolje ni zasluzili, unistite i ovo sto imamo, vremenom nece biti ni 'D' od derbija.....................pitanje za sve iskrene navijace Zeljeznicara: Po vama, zasto je rukovodstvo FK. ZELJEZNICAR po vama ali realno prepolovilo onaj dio sjeverne tribine sto nam je do sada davalo uvjek, ali iskreno po vama zasto? Uvjek ste nam davali isto, uvjek kad bi derbi bio igran na grbavici bili smo smjesteni do odredjene kvote, zna se dokle, eh, postavlja se pitanje zasto i sada nismo dobili samo isto nego ste to prepolovili, pa to je zalosno, svi istinski navijac ce priznati da jeste ( trpati nas u rupu bukvalno ), pa jebote kao da se bojite naseg navijanja, tako ispada, i kazete prema svijetskim propisima gostujuci navijaci dobijaju 10 % tribine? Kako 10 % ? Ovo je jedan grad, gradski derbi ????? Zar mislite da mi vama damo 10 % Koseva kada se igra na Kosevu? Mi vama damo jug i pola zapada, jeli to 10%, ako jeste ja sam onda mojsije ( haha ), jeli Zvezda da Partizanu 10 % od ukupnog kapaciteta marakane? Kako vas nije stid primitivci, unisticete i ovo malo sto imamo, i neka cete, sada nebi dosao nema teorije, treba bojkotovati svaki derbi od strane hordi zla i normalnih navijaca Sarajeva biti tvrdoglav i unistiti ga skroz namjerno radi ovakvih pojedinih idiota koji upravljaju rukovodstvom FK. ZELJEZNICARA !
Zadnja izmjena: Sarajevo_republika, dana/u 22 okt 2010, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
17.08.1972. SARAJEVO 2 : 2 REAL MADRID
p.s Kada se u Sarajevu vozao tramvaj ljudi na prostorima bivše države su mislili da je to ustvari voz..
p.s Kada se u Sarajevu vozao tramvaj ljudi na prostorima bivše države su mislili da je to ustvari voz..
- Megamon
- Kontakt:
semony je napisao/la:ako ti se navija za svoj klub navijaces gdje god i kad god, neces traziti raznorazne izgovore, nema u drzavi preglednije tribine ko istok na Grbavici.Megamon je napisao/la:ama skocis jace otpadne pola tribine.Ubila se za kamenovanja.Skela u Mostaru je bolja od vasih uslova.Jedino su gori uslovi u Tuzli
Onda ne mogu da vjerujem da domace ptistalice nikada ne idu na najpregledniju

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Zato sto je MUP tako odredio ?Sarajevo_republika je napisao/la:Brupitanje za sve iskrene navijace Zeljeznicara: Po vama, zasto je rukovodstvo FK. ZELJEZNICAR po vama ali realno prepolovilo onaj dio sjeverne tribine sto nam je do sada davalo uvjek, ali iskreno po vama zasto?
da iole pratis fudbal u BiH znao da nama nedaju na tu tribinu, jer nije još "u funkciji", do lokomotive i to je to, za gostujuceg navijaca tamam, Red Army se nikad nisu zalili, a znali su je popuniti do kraja.
- Megamon
- Kontakt:
ZAr moze biti da najpreglednija tribina nije u funkcijisemony je napisao/la:da iole pratis fudbal u BiH znao da nama nedaju na tu tribinu, jer nije još "u funkciji", do lokomotive i to je to, za gostujuceg navijaca tamam, Red Army se nikad nisu zalili, a znali su je popuniti do kraja.

Sta uopste pregledno znaci za tebe?
Evo ga, tipicno, neko nema argumente onda on roka "neka pitanja". Blizu teren, skoro do linije, kad treba igraču glavu razbiti nije se niko žalio na takvu tribinu, ako se sjećas toga, mada mislim da si ti baš mlad.
Trenutno korisnika/ca: miguelramos i 14 gostiju.