Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Zasto se raspravljati sa glupanom koji u postu upotrijebi "prosjecni madridski mozak"? Sta bi trebalo znaciti "prosjecni madridski mozak"? Odrasti glupane.Blejzer10 je napisao/la:Zanimljivo kako sam ja napisao da ni mi ne mozemo biti zadovoljni ali prosjecan madridski mozak nije u stanju procitati s razumjevanjem prosto-prosirenu recenicu
Glavni rival ide na 95 bodova. Toliko o tvojoj smijesnoj teoriji. Da prvak osvoji sa 75 bodova, druga je to prica.Blejzer10 je napisao/la:Glavni rival im s Paulinhom, Vidalom i Gomesom , s povrijedjenim najskupljim pojacanjem uzeo neporezen duplu krunu, obrukao ih u klasiku, i brat generalno zadovoljan sezonom kao da navija za je.benu Gironu a ne za Real Madrie s jednim od najboljih rostera ikad
Primera i LP su dva najjaca takmicenja na svijetu. Osvajanje jednog u sezoni po meni znaci uspjesnu sezonu i to je jedina poenta. Osvajanje oba u jednoj sezoni ide u klupsku historiju. Da li bi sezona bila uspjesna da je zaostatak u Primeri 5 umjesto 15 bodova plus LP? Ili je uspjesna sezona samo ona historijska? Ne vidim neku jasnu poentu suprotne strane.messilla je napisao/la:Zato što se priča o nekoj najboljoj generaciji ikada. Previše pušinga u Primeri (zašto ne i kup spomenuti - Barcelona, Atletico, Sevilla je uvijek jaka u kup takmičenjima) da se napravi slučaj. Sve zavisi iz kojeg ugla posmatraš, koja je zapravo jačina ove ekipe Reala i tako to. Eto ti si zadovoljan i to je okej, dok recimo @Mello nije, vjerovatno i @Kawhi.
Na papiru uspjesne?Blejzer10 je napisao/la:Na papiru će ispasti ove sezone i uspješne a zadovoljni će biti na kraju samo Ronini fanovi ako uzme D'Or.
Barca izdominirala dva takmicenja ali ni to ne moze saprati Romu. Je.bena Roma je.bo im Manolas mater i 4-1 i bruka desetljeća
Real batalio dva takmičenja do januara, obrukao se u klasiku, i s ovim rosterom je smijesno da odigraju 5 tekmi ozbiljno.( PSG dvije, gostujuce LP, finale)
To ti mislis i oni koji idalje misle da nije bio penal protiv Juveta i slicno.JoeBleck je napisao/la:Razlika je sto su jedni izdominirali ligu i isprskali citavu Spaniju a drugi su u finalu uz pomoc sudija prvo u cetvrtfinalu a onda u polufinalu.
LP je turnir gdje jedna sudijska greska na tvoju stetu, ispadas.Jedna sudijska greska u korist , uzimas titulu.Da ne nabrajam greske kod oba finalista , evidentne su na stetu Juventusa,Bayerna te Rome i Citya.SBBKBB ali format natjecanja je dosta ovisan o mnogim drugim faktorima,mnogo manje nego o samom kvalitetu momcadi.
Plitak si.samosarajvo je napisao/la:To ti mislis i oni koji idalje misle da nije bio penal protiv Juveta i slicno.JoeBleck je napisao/la:Razlika je sto su jedni izdominirali ligu i isprskali citavu Spaniju a drugi su u finalu uz pomoc sudija prvo u cetvrtfinalu a onda u polufinalu.
LP je turnir gdje jedna sudijska greska na tvoju stetu, ispadas.Jedna sudijska greska u korist , uzimas titulu.Da ne nabrajam greske kod oba finalista , evidentne su na stetu Juventusa,Bayerna te Rome i Citya.SBBKBB ali format natjecanja je dosta ovisan o mnogim drugim faktorima,mnogo manje nego o samom kvalitetu momcadi.
Svi ostali bi guzice dali da su na Realovom mjestu.
Ne znam ni sto ti odgovori koji K, sa blejzerom se makar moze raspravljati fino.
Sta je Real uradio kod ljudi da je LS postala dosadno i manje bitno takmicenje hahahh
Svako spominjanje sudije umanjuje rezultate.JoeBleck je napisao/la:Plitak si.samosarajvo je napisao/la:To ti mislis i oni koji idalje misle da nije bio penal protiv Juveta i slicno.JoeBleck je napisao/la:Razlika je sto su jedni izdominirali ligu i isprskali citavu Spaniju a drugi su u finalu uz pomoc sudija prvo u cetvrtfinalu a onda u polufinalu.
Svi ostali bi guzice dali da su na Realovom mjestu.
Ne znam ni sto ti odgovori koji K, sa blejzerom se makar moze raspravljati fino.
Sta je Real uradio kod ljudi da je LS postala dosadno i manje bitno takmicenje hahahh
Niko ne umanjuje rezultate nego generalizuje stvari.Format takmicenja je razlicit.Navedene su cinjenice iz kojih si mogao izvuci zakljucak.
Za osvajanje bilo koje lige,potrebna je konstanta tokom citave godine.
Za osvajanje LP , potrebno je mnogo srece,spleta okolnosti,momentuma i inspiracije.
Koje je vaznije takmicenje,necu ulaziti u raspravu.Ko bi guze dao,ja ne bih .Ti?
Penal nad Vasquezom? Salis se.
Onda je faul Ramosa nad Lewandovskim izravni crveni.
Jel bio penal Marcela kada je igrao rukom ili je cisto sudijsko uvjerenje?
Ruka jeste bila, napucana iz ne predaleke udaljenosti.Da li je bilo unutra ne znam.AKo jeste mislim da je mogao svirati penal.JoeBleck je napisao/la:A jel Marcelo napravio penal protiv Bayerna ? Sta kaze Kolina?
Btw : Barca je natrpala i Madrida sa samo 4 komada na Bernabeu,36 kola bez poraza, zar upravo ti ne umanjujes titulu 15 bodova ispred Madrida?
Pa zar to samo nije kontradiktorno ? Od jedne tekme ti zavisi sezona. To je vrlo nezahvalno reci. I kad bi uzeli i kad ne bi.MElloo je napisao/la:Kako god ako Real izgubi fianle ovo je jedna od najlosijih sezona u 21. Stoljecu
Mi sa LP spasavamo sezonu
pa ovo je kasastrofa po meni i nije se smjelo desiti da nam od jedne utakmice zavisi sezona.Sami krivi sami syebali. Meni nije jasno sta ove moje koelge madridisti gore pricaju o uspjesnoj sezoni ili o tome da Lp vrijedi vise od la lige.Ne ne vrijedi, vrijedi jednako. Po meni je ovo katstrofa da kasnimo 15b od ekipe koja je igracki slabija od nas. Ako osovjimo Lp super smanjit ce kod mene razocarenje a ako ne neke promjene su potrebne.leorey je napisao/la:Pa zar to samo nije kontradiktorno ? Od jedne tekme ti zavisi sezona. To je vrlo nezahvalno reci. I kad bi uzeli i kad ne bi.MElloo je napisao/la:Kako god ako Real izgubi fianle ovo je jedna od najlosijih sezona u 21. Stoljecu
Mi sa LP spasavamo sezonu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.