Sretna Nova i da nam bude slicna kao i prosl s jos jednom titulom!
Imas li konkretno kakvih imena.Moze i na PP.ZrinjskiMostar je napisao/la:Nego,dolazi nam par igraca visokog kalibra.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Braco sretna vam nova godina ..može i meni na pp ako nije problem ,baš me zanima ko ce dociacovic2 je napisao/la:Imas li konkretno kakvih imena.Moze i na PP.ZrinjskiMostar je napisao/la:Nego,dolazi nam par igraca visokog kalibra.
ZrinjskiMostar je napisao/la:Nemoj te me nista sada pitati please jer se odmah nesto spontano desi.. samo cu reci da su hrvati
Molim te nemoj ove od kona fore... rekla kazala kad znas info podjeli je ili nemoj davat ljudima kost pa da se.hvatamo dolzi Zlatan ili Marko...
100% info daj kad budes imao nemamo sta krit.
Ko je taj nikad cuoHercUSrcu je napisao/la:Krstičević je novi trener, to se još od ljeta zna.
Nazad. ALi prica se i o pojacanjima.aS_Roma je napisao/la:Ko je taj nikad cuoHercUSrcu je napisao/la:Krstičević je novi trener, to se još od ljeta zna.po vama jel to korak naprijed ili nazad , sto se trenera tice ?
Po kilaži 2 koraka naprijed, po kvaliteti 3 koraka unazad.aS_Roma je napisao/la:Ko je taj nikad cuoHercUSrcu je napisao/la:Krstičević je novi trener, to se još od ljeta zna.po vama jel to korak naprijed ili nazad , sto se trenera tice ?
Taj covjek je s Hajdukom izgubio na Poljudu od Intera s 3-0, a onda imao 0-2 u Milanu i umjesto napadaca uveo defanzivca. Uspio je izgubiti i od Skonte iz Rige. Sam procjeniaS_Roma je napisao/la:Ko je taj nikad cuoHercUSrcu je napisao/la:Krstičević je novi trener, to se još od ljeta zna.po vama jel to korak naprijed ili nazad , sto se trenera tice ?
To što su igrali lopte ne znači da znaju lopte i sa trenerske pozicije.mala sara je napisao/la:Gledano realno Štimac je preskup ,Kruno takodjer,to su dva lika sto stvrno znaju o lopti !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.