invincible1921 je napisao/la:ja ba imamo i kolcica, a adzem glumi neku laznu9 formacijuextra je napisao/la:sve je improvizacija dovedemo dva napadača turkovića i kolčića i onda staviš bajića u špic,tako će biti i sa malim amirom potpisao na tri godine ,prvu godinu neće igrati nikako,drugu če po malo ulaziti sa klupe i treću godinu kad bude starter istekao mu ugovor.invincible1921 je napisao/la:nije da mi je zao sto ne igra, al sta je sa turkovicemdovedemo "pojacanje" koje ni ni na klupi
kolicic je napustio klub,,,nezadovoljan sto ga nema medju 18...tako bar kazu na treningu....samo se pokupio i otisao rekao da nece vise da bude u klubu...za turkovica danas sam nacuo da je amar adzemu predlozio da se vratimo igri iz proslih godina sa dva zadnja vezna sidrasem makar protiv ekipa kao sto su drina radnik mladost travnik zvijezda...baja je nas najbolji igrac u ofanzivnom dijelu al sad je povrijedjen i nema ga 10 dana minimalno tako da vidjet cemo mozda se i varea spremi tj dodje sebi koliko smo neozbiljan klub govori to da dovodimo igraca i spremamo ga do zime....btw sa 6 bodova u dvije ove tekme koje ce biti i vise nego teske vracamo se u igru