FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tmtmtmtm
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tmtmtmtm » 26 avg 2014, 00:33

invincible1921 je napisao/la:
extra je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:nije da mi je zao sto ne igra, al sta je sa turkovicem :? dovedemo "pojacanje" koje ni ni na klupi :facepalm:
sve je improvizacija dovedemo dva napadača turkovića i kolčića i onda staviš bajića u špic,tako će biti i sa malim amirom potpisao na tri godine ,prvu godinu neće igrati nikako,drugu če po malo ulaziti sa klupe i treću godinu kad bude starter istekao mu ugovor.
ja ba imamo i kolcica, a adzem glumi neku laznu9 formaciju :?

kolicic je napustio klub,,,nezadovoljan sto ga nema medju 18...tako bar kazu na treningu....samo se pokupio i otisao rekao da nece vise da bude u klubu...za turkovica danas sam nacuo da je amar adzemu predlozio da se vratimo igri iz proslih godina sa dva zadnja vezna sidrasem makar protiv ekipa kao sto su drina radnik mladost travnik zvijezda...baja je nas najbolji igrac u ofanzivnom dijelu al sad je povrijedjen i nema ga 10 dana minimalno tako da vidjet cemo mozda se i varea spremi tj dodje sebi koliko smo neozbiljan klub govori to da dovodimo igraca i spremamo ga do zime....btw sa 6 bodova u dvije ove tekme koje ce biti i vise nego teske vracamo se u igru

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 26 avg 2014, 00:34

invincible1921 je napisao/la:
extra je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:nije da mi je zao sto ne igra, al sta je sa turkovicem :? dovedemo "pojacanje" koje ni ni na klupi :facepalm:
sve je improvizacija dovedemo dva napadača turkovića i kolčića i onda staviš bajića u špic,tako će biti i sa malim amirom potpisao na tri godine ,prvu godinu neće igrati nikako,drugu če po malo ulaziti sa klupe i treću godinu kad bude starter istekao mu ugovor.
ja ba imamo i kolcica, a adzem glumi neku laznu9 formaciju :?[/quote]

jos zrtvujemo memiju na krilu a tu mogu komotno Bajic, Basa ili Bucan, a na desnog beka Stanic ili Memija, ali Adzem nece nikog na beka umjesto Colica koji je katastrofalan, problem sa zadnjim veznim, puno je nelogicnih poteza s Adzemove strane
FKŽ !

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 26 avg 2014, 00:59

ma meni stari da me ujede jer je veliki navijac veleza neku noc rece kod vas antlovic brani ostali pojma nemaju ko sta igra...vala da je puno fulio nije
=\_1921_/=

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 26 avg 2014, 02:02

Neko je pitao za Fejzića štopera..
On je naš,i racunace se ozbiljno na njega u 2.polusezoni..
Trenutno je na pozajmici u Turbini gdje je prva postava i najbolji igrac u odbrani..Sad su nedavno uzeli jedinstvo u prvenstvu 1:0 on igrao cijeli meč..
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 26 avg 2014, 08:00

Southboy je napisao/la:Neko je pitao za Fejzića štopera..
On je naš,i racunace se ozbiljno na njega u 2.polusezoni..
Trenutno je na pozajmici u Turbini gdje je prva postava i najbolji igrac u odbrani..Sad su nedavno uzeli jedinstvo u prvenstvu 1:0 on igrao cijeli meč..
Zadnje kolo dobio crveni

Zakletva
Kontakt:

Post Postao/la Zakletva » 26 avg 2014, 09:22

slika
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas !

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 avg 2014, 09:37

Zasto vi igrate u svom 2 i 3 dresu umjesto u prvom?
1946

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 26 avg 2014, 09:47

Zakletva je napisao/la:slika
Zar Memija nije krilo ?
1946

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 26 avg 2014, 09:48

Memija je bek koji igra na krilu zbog Adžemovih nebuloza
Ja te volim, volim Željo..

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 26 avg 2014, 09:48

Head je napisao/la:Zasto vi igrate u svom 2 i 3 dresu umjesto u prvom?
Tamno plavi je prva garnitura, i nenormalna je šminka

Za ove što govore da Adžem nema veze:
Ko god je bio na trenigu zna da boljeg trenera odavno nismo imali zato što se radi stvarno dobro, nije čovjek kriv što ima invalide od igrača. A drugo, za igrača od 17-18 godina nikako ne možemo reći da je neka pozicija njegova, zato što se on još uvijek profiliše i traži. Memija je možda igrao beka u juniorima ali je super odigrao na krilu u svakoj utakmici, dao dva gola do sad, protiv Zrinjskog bio u mrtvoj šansi što znači da mu leži ta pozicija i treba ga pustiti da igra. Čoli je vrijeme da se proda i ako ga ne vratimo ove polusezone u život nema ništa od njega a nama propadoše godine ulaganja u njega i pušimo finih 200-300 hiljada eura.

Van Gaal izgubi dva boda na početku utakmice sa Unitedom, Arsenal čupao bod protiv Evertona, Barcelona jedva dobije, City sinoć slavnog Liverpoola otrese ko slinu pa po kometarima na facebook-u ljudi opet ne traže glave, dešava se, fubdal koliko god igrali mi toliko ga igra i protivnik. Nije vam ovo manager da čim promijenite formaciju dobijete 10 utakmica za redom i 30 000 ljudi dođe na stadion. Chill..
Zadnja izmjena: zubanovic89, dana/u 26 avg 2014, 09:57, ukupno mijenjano 1 put.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 26 avg 2014, 09:54

gio10 je napisao/la:Memija je bek koji igra na krilu zbog Adžemovih nebuloza
Hvala na odgovoru :salut:
1946

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 26 avg 2014, 10:13

Joj majke mi moje ovdje nebuloza. Jel mali Memija do sad bio odličan na tom krilu? BOlji i od Stane i od Bučana. Pored ove zadnje dvojice samo su još krila Baša i Nuspahić koji nisu ni mogli igrati do sada. Koga je to još mogao staviti na krilo Admir a da je bolji od Memije? Na osnovu čega ste zaključili da nema tehnike? Bio je to još i Baja ali on se pokazao kao dobro rješenje u napadu i relano Adžem nije htio da mijenja pogotovo jer je Baja bolja opcija u napadu od Nede kad igramo sa ekipama koje ne možemo satjerati u 16 a to su bile sve sem Slavije. Ovaj mali Količić ako je tačno da je otišao ljut i neka je. Pa tek je poslije Širokog stekao pravo nastupa. Sa takvim strpljenjem neće nigdje prispjeti. PO meni već sad BUčana treba skloniti u stranu i dati nekom mlađem priliku. PO meni Nedo i treba igrati ove male tekme jer će nam se ljudi zatvoriti a nemamo visokog napadača.
Zadnja izmjena: zaboljisportuBiH, dana/u 26 avg 2014, 10:14, ukupno mijenjano 1 put.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 26 avg 2014, 10:14

Hvala Southboy-u na odgovoru za Fejzića.

Kažu raja da Adžem radi odlično na treninzima. Vjerujte da to ne mora ništa značiti. Trening je trening, a utakmica, postavka protivnika, formacija, mjesta igrača, dešavanja na terenu su sasvim nešto drugo. Isto tako, postoje igrači koji na treningu rade odlično, a na tekmama ih nema nigdje iz raznih razloga. Uzeću jedan stari primjer. Sječate se Šopovića - momka sa čuvenom asistencijom Zubanu. Igrao je onu utakmicu jer nije imao ko. Nemojte zaboraviti da je naš najbolji igrač u to vrijeme Dželo bio povrijeđen. E taj Šopa je na treninzima igrao nevjerovatno što ono kažu bez greške, a znate svi da nikakvu karijeru nije napravio, ali eto ipak je ušao u istoriju. Dakle, treninzi su jedno, a utakmice sasvim drugo i iz perspektive trenera i igrača.
Ne tjeram Adžema, već sam neki dan rekao, naš čovjek, naše dijete, imao porodičnu tragediju prije nekoliko godina itd. Nije njegova volja bila da preuzme prvi tim. Neka ga pa tamam da propadne cijela sezona. Ako bi ga sad skinuli on bi praktično bio izgubljen u svojoj trenerskoj karijeri. Ako ne bude rezultata najbolje bi bilo da on sam odstupi mada obzirom na njegovu neskrivenu prepotenciju sumnjam da će.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 26 avg 2014, 10:24

Mislim da u ovakvom rosteru i mali Kasic treba dobiti priliku.. Prosle godine bio jedan od boljih juniora a igrao na poziciji lijevog krila.. Ne znam u kakvoj je trenutno formi ali mislim da je za te mlade igrace jako bitno da dobijaju odredjenu minutazu jer u suprotnom tesko da mogu bilo kako napredovati..

Ja bih protiv Radnika izveo sledecih 11:

-----------------------------Antolovic---------------------------

Stanic--------Zeljkovic----------Bogdanovic--------Kvesic

------------------Tomic------------Hasanovic-----------------

---Memija-----------------Jamak--------------------Kasic----

-----------------------Varea(Turkovic)-------------------------

Stanica bezveze zavaljujemo na lijevom krilu i ako tako nastavimo mogao bi i on imati slicnih problema kao i Svraka tj. totalno ispasti iz forme.. Bucan ocigledno ne moze odigrati na visokom nivou vise od pola sata i zasto onda ne dati sansu momku kojem ta pozicija odgovara bar dok se Nuspahic ne oporavi..

edit: Zasto se neki od ove djece nisu poslali u neke klubove na posudbu da se kale? Tesko da mozemo ocekivati nesto od njih ako i dalje budu van utakmica..
BUDI ŽELJO !!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 avg 2014, 11:10

pa mislim da je struka očekivala da će se uspjeti riješiti bar još kojeg od ovih "iskusnih" do sad. al' neće ih niko, pa oni protestuju igrajući još lošije.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 26 avg 2014, 11:33

Formacija protiv Radnika, moje misljenje.

slika
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 26 avg 2014, 11:37

Ne može Varea još u prvu postavu, tačnije ne može ni 30 minuta odigrati jer su mu teške noge, ovo je za njeg težak pripremni period i pokušava da vrati svoju formu i kondiciju. On će dobijati šansu od 10-15 minuta nekoliko utakmica..

Nedu očekujem u napadu i očekujem konačno gol, nadam se da me neće iznevjeriti kad sam ga branio. Može on dosta sa Bašom na krilu i Tomićem i Jamakom iza sebe, samo nek ga hrane loptama.

--------------------------- Kjosevski
-Stanić--------------Zeljković------Bogdanović--------Kvesić
----------------Tomić-------------------------Hasanović
-----Memija---------------Jamak---------------------Baša
---------------------------Turković
Ja te volim, volim Željo..

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 26 avg 2014, 11:43

Puno taktizirate, pravite izmjene,a jedina izmjena u odnosu na utakmicu sa Zrinjom je Turkovic umjesto Bajica, mada je i vrlo moguce da ak bude oporavljen Bajic zaigra. Izmjenu Kosoric-Bogdanovic nisam ni spominjao jer ce silom (ne)prilika igrati Bogdanovic.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

extra
Kontakt:

Post Postao/la extra » 26 avg 2014, 11:47

varea će biti spreman u 29.kolu joj pjačanja Bože mili ,ako je spreman nema pojma ako nešto zna nije spreman nikad dva dobra.

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 26 avg 2014, 12:05

hoce bit prijenos sutra igdje?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Lokomotifa, Pablo11 i 33 gosta.