FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 jun 2012, 23:13

Tuzla950 je napisao/la:Attack ,na ovoj zadnjoj slici po izgledu su Mexikanci?

Nešto šute :lol:
ma nisu ono care tu ni navijali..bilo je vamo sa moje lijeve strane njih jedno 5-6 ..ebiga mi im care mjesta oni hoce da sjednu, a njima neobicno mi 100ka na stolicama stojimo navijamo ebiga...jer vidi ja sam uzeo necije mjesto mislim da je bilo od Mexicanca..ja sam trebao da bude malo gore vise jedno 10 redova i jos malo u stranu..ali ne mogu ja tako brate odatle navijat..mislim mogu, ali tu je slabi kapacitet tih drugih oko tebe ...tako da sam dole presao ebiga...nismo imali nikakvih problema ..doduse jesu Semira otjerali jednom, ali se on vratio..a ovi vamo mexicanci su bili dobri sto jest jest..mislim nikakvih problema, ali ona 100ka sa drugog spreta sto nas gadja pivom su i dobili sto su zasluzili
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 04 jun 2012, 00:28

SaltCityAttack je napisao/la: ma nisu ono care tu ni navijali..bilo je vamo sa moje lijeve strane njih jedno 5-6 ..ebiga mi im care mjesta oni hoce da sjednu, a njima neobicno mi 100ka na stolicama stojimo navijamo ebiga...jer vidi ja sam uzeo necije mjesto mislim da je bilo od Mexicanca..ja sam trebao da bude malo gore vise jedno 10 redova i jos malo u stranu..ali ne mogu ja tako brate odatle navijat..mislim mogu, ali tu je slabi kapacitet tih drugih oko tebe ...tako da sam dole presao ebiga...nismo imali nikakvih problema ..doduse jesu Semira otjerali jednom, ali se on vratio..a ovi vamo mexicanci su bili dobri sto jest jest..mislim nikakvih problema, ali ona 100ka sa drugog spreta sto nas gadja pivom su i dobili sto su zasluzili
Da je Tuzlansko pivo dobili bi duple batine,gdje ćeš to prosipat :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 jun 2012, 01:43

Bas mi je bilo milo vidjeti mnoge nase Tuzlake i Fukare..bilo nas je sigurno ovako 20tak koji smo se sreli i nismo vidjeli po nekoliko godina ...u jednom lokalu nas je sjedilo jedno 7-8, onda poslije na drugim mjestima sretnes ostale i jos kad vidis majicu Fukare i tatoo kod covjeka grb tuzle tebi srce ko amerika ebajiga .

evo nas Arman trenutno nastanjen u Dallasu i za stolom u drustvu Tuzlaka i u majici Fukara, jednostavno nije nas mogao ostaviti ravnodusnim.
slika

Arman sa nasim salom na proslavi osvajanja zapadne koferencije Dallas Mevericksa :)
slika

Arman na proslavi titule Dallasa i naravno sa nasim salom :)
slika
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 jun 2012, 02:07

VolimTz je napisao/la:
Buu je napisao/la:
Po cemu si ti to zakljucio da mi je samo znati
Molim te ili se izjasni kako treba ili nemoj raspravljati i spamati uopšte. Ne kontam sad, ti tražiš neku korist u praćenju i ljubavi prema klubu !? Zar biti navijač ne znači nesebična ljubav prema klubu i gradu, gdje ti ne tražiš svoju korist !? Ne znam šta ti ovo znači : "Ja imam velike moj klub je u PLBiH i ako ukinu ovu zabranu necu morati vise traziti stream za mojatv, ali ne znam za vas. Vi ste 2. liga vama to nista ne znaci." A već smo pokazali koliko nam znači naš klub i kad je druga liga, tako da .. :roll:
To znaci sa ukidanjem zabrane mogu klub pratiti na svakom cosku ove nase jedine BiH, i da se za vas nista ne mjenja ukidanjem zabrane. Vi dok ste bili u PLBiH niste pratili klub. A i evo da se ne ukine zabrana opet to pravilo ne vazi za 1. ligu FBIH. Sta god da se odluci vas to nece omesti. Moci cete pratiti klub na gostovanjima kao sto ste i u PLBiH prije zabrane :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 jun 2012, 02:39

nigdje veze ba ..ma i vas ima na tim gostovanjima samo zato sto imate tih navijaca iz okoline ....pa evo neki dan cojek ovdje dodje napisa iz Lukavca kaze njemu je zao sto je ispala Sloboda eto sad nece moci pratiti Zelju cesce, jer inace samo prati to kad igrjau u TZ Kantonu :)...to je valjda dovoljno care moj ...Fukare su isle nekad redovno dok za bus nije cijena isla preko 1000km, jer niko i nije dao prevoz fukarama ko kad gdje god odes kamenuju ti bus razbju i td...kad se prestane izivljavati na busevima prevoznika mozda ce gostovanja svih drugih biti i jednostavnija u ovoj nasoj ligi...u Tuzli prevoznika neces naci slabo... Da li se isplati placati bus 1000km a nemas dovoljnu brojku koja bi isla to sam presudi...u ostalom Fukare su vise bile u bojkotu mislim na stariju ekipu koja nije dolazila na utkamice dok se tribina ne izgradi...tako i ne vidim ja logike dasad 20 ljudi se upute negdje gdje je rizicno i gdje moze citava grupa ispastati zbog toga sto ce vas 100 napast 10-15 momaka koji hajmo reci nisu bojkotovali.

Samo ne moras se ti brinut sad je to malo drugacije mnogo ljudi se vratilo ili se zeli vratiti tako da Fukarama je itekako stalo do toga da se ukine zabrana odlaska gostujucih navijaca
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 jun 2012, 09:22

gavran je napisao/la:http://www.sportsport.ba/tabela/1.-liga ... 1-2012/335

mislim da ne bi trebao biti problem da ne ispadnete,realno ce te biti peti,sesti
Evo ti jedan zapis, ako ne vjerujes odi kod hodze da ti ga procita. :mrgreen: Gotov si klempo! :lol:
gavran˘إلى الله الذي فشل في المدرسة
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 jun 2012, 09:48

SaltCityAttack je napisao/la:nigdje veze ba ..ma i vas ima na tim gostovanjima samo zato sto imate tih navijaca iz okoline ....pa evo neki dan cojek ovdje dodje napisa iz Lukavca kaze njemu je zao sto je ispala Sloboda eto sad nece moci pratiti Zelju cesce, jer inace samo prati to kad igrjau u TZ Kantonu :)...to je valjda dovoljno care moj ...Fukare su isle nekad redovno dok za bus nije cijena isla preko 1000km, jer niko i nije dao prevoz fukarama ko kad gdje god odes kamenuju ti bus razbju i td...kad se prestane izivljavati na busevima prevoznika mozda ce gostovanja svih drugih biti i jednostavnija u ovoj nasoj ligi...u Tuzli prevoznika neces naci slabo... Da li se isplati placati bus 1000km a nemas dovoljnu brojku koja bi isla to sam presudi...u ostalom Fukare su vise bile u bojkotu mislim na stariju ekipu koja nije dolazila na utkamice dok se tribina ne izgradi...tako i ne vidim ja logike dasad 20 ljudi se upute negdje gdje je rizicno i gdje moze citava grupa ispastati zbog toga sto ce vas 100 napast 10-15 momaka koji hajmo reci nisu bojkotovali.

Samo ne moras se ti brinut sad je to malo drugacije mnogo ljudi se vratilo ili se zeli vratiti tako da Fukarama je itekako stalo do toga da se ukine zabrana odlaska gostujucih navijaca
Zivi bili pa vidjeli.
NO PYRO NO PARTY

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 jun 2012, 09:55

Buu je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:nigdje veze ba ..ma i vas ima na tim gostovanjima samo zato sto imate tih navijaca iz okoline ....pa evo neki dan cojek ovdje dodje napisa iz Lukavca kaze njemu je zao sto je ispala Sloboda eto sad nece moci pratiti Zelju cesce, jer inace samo prati to kad igrjau u TZ Kantonu :)...to je valjda dovoljno care moj ...Fukare su isle nekad redovno dok za bus nije cijena isla preko 1000km, jer niko i nije dao prevoz fukarama ko kad gdje god odes kamenuju ti bus razbju i td...kad se prestane izivljavati na busevima prevoznika mozda ce gostovanja svih drugih biti i jednostavnija u ovoj nasoj ligi...u Tuzli prevoznika neces naci slabo... Da li se isplati placati bus 1000km a nemas dovoljnu brojku koja bi isla to sam presudi...u ostalom Fukare su vise bile u bojkotu mislim na stariju ekipu koja nije dolazila na utkamice dok se tribina ne izgradi...tako i ne vidim ja logike dasad 20 ljudi se upute negdje gdje je rizicno i gdje moze citava grupa ispastati zbog toga sto ce vas 100 napast 10-15 momaka koji hajmo reci nisu bojkotovali.

Zivi bili pa vidjeli.
Sta ovaj hoce sto navija za mizerni klub! Majko moja kad neko govori ko nije bio ni na stadionu kakao valja!
Sta hoces baaaaaaaaaa?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 jun 2012, 09:58

Jos slijecdeca istok i bice to vec nesto. :)
slika

gradinaARNEL
Kontakt:

Post Postao/la gradinaARNEL » 04 jun 2012, 10:18

Probisvjet je napisao/la:Jos slijecdeca istok i bice to vec nesto. :)
slika
ova vam je tribina sto se gradi odlicna jos kad bi mogle sve biti takve ...... :)
Samo jedan grad, samo jedan klub
Samo Gradina , samo Srebrenik

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 jun 2012, 10:19

gradinaARNEL je napisao/la:
slika
ova vam je tribina sto se gradi odlicna jos kad bi mogle sve biti takve ...... :)
Pa ovako bi trebalo da bude.
slika

gradinaARNEL
Kontakt:

Post Postao/la gradinaARNEL » 04 jun 2012, 10:20

[quote="SaltCityAttack"]nigdje veze ba ..ma i vas ima na tim gostovanjima samo zato sto imate tih navijaca iz okoline ....pa evo neki dan cojek ovdje dodje napisa iz Lukavca kaze njemu je zao sto je ispala Sloboda eto sad nece moci pratiti Zelju cesce, jer inace samo prati to kad igrjau u TZ Kantonu :)
al zato sad je gradina u premier ligi i svi su dobrodosli u SREBRENIK :D

gradinaARNEL
Kontakt:

Post Postao/la gradinaARNEL » 04 jun 2012, 10:22

Probisvjet je napisao/la:
slika
Pa ovako bi trebalo da bude.
slika
a kojom se brzinom gradi bice gotov do olimpijade 2036 .steta za Tuzlu

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 jun 2012, 11:01

SaltCityAttack je napisao/la:nigdje veze ba ..ma i vas ima na tim gostovanjima samo zato sto imate tih navijaca iz okoline ....pa evo neki dan cojek ovdje dodje napisa iz Lukavca kaze njemu je zao sto je ispala Sloboda eto sad nece moci pratiti Zelju cesce, jer inace samo prati to kad igrjau u TZ Kantonu :)

et care ima Gradina...Vala sretno vam nadam se da cete ostati u ligi...ja se nadam da ce svaka ekipa iz TK uspjeti napraviti nesto
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

gradinaARNEL
Kontakt:

Post Postao/la gradinaARNEL » 04 jun 2012, 11:49

SaltCityAttack je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:nigdje veze ba ..ma i vas ima na tim gostovanjima samo zato sto imate tih navijaca iz okoline ....pa evo neki dan cojek ovdje dodje napisa iz Lukavca kaze njemu je zao sto je ispala Sloboda eto sad nece moci pratiti Zelju cesce, jer inace samo prati to kad igrjau u TZ Kantonu :)

et care ima Gradina...Vala sretno vam nadam se da cete ostati u ligi...ja se nadam da ce svaka ekipa iz TK uspjeti napraviti nesto
hwala vam i mi se nadamo da cemo ostat i naravno da se nadamo da se sloboda sto prije vrati u PREMIER LIGU
gdje joj je i mjesto

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 jun 2012, 13:21

[youtube][/youtube]
Cuj vodene galve Boga ti,
Ja smrada i hinje, encefalus, vode nestalo, pa ne igra vaterpolo. Kamo srece da je nestalo njemu u glavi.
Ako je zastavica pukla onda je trebao to navesti delegat, ako je sudija bio zakljucaon isto...
Ocigledan dogovor!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 jun 2012, 14:19

Probisvjet je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ja smrada i hinje, encefalus, vode nestalo, pa ne igra vaterpolo. Kamo srece da je nestalo njemu u glavi.
Ako je zastavica pukla onda je trebao to navesti delegat, ako je sudija bio zakljucaon isto...
Ocigledan dogovor!
100 % dogovor
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Direkt
Kontakt:

Post Postao/la Direkt » 04 jun 2012, 14:28

Sad mi je jos draze sto ste ispali ! Ma nikad se ne vratili, tu vam je i mjesto ! ;)
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 04 jun 2012, 15:07

Direkt je napisao/la:Sad mi je jos draze sto ste ispali ! Ma nikad se ne vratili, tu vam je i mjesto ! ;)
Koliko lakše bi ti bilo živjeti da si normalan, nisi ni svjestan!
A đe da znam?!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 04 jun 2012, 15:18

Probisvjet je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ocigledan dogovor!
aaaaaaaaaaaaaa vode nestalo,pukla zastavica :D :D :oops: :twisted: ...a vrhunac...zakljucane svlacionice :evil: :evil: ..zakljucan je tebi mozak,smradu jedan debilni.....prvo jedno sisanje pa onda kod babe po savjet jer ovo sto si izbaljezgo je tragikomicno....kakav ljigavac..cccc....nema veze...valjat ce vama opet na Tusanj kad tad...j.e.b.a.t. ce ti se od do...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.