Ali nije losa ni ova: Sta fali Bogdanovicu? Moguci odgovor: SVE

fali i tebi izgleda daska kojaredwhite je napisao/la:Da u BiH dodju igraci "makar" iz 2. brazilskeDa nisi Brazil zamijenio sa Bocvanom?
Ali nije losa ni ova: Sta fali Bogdanovicu? Moguci odgovor: SVE
Jesmo, hvala Bogu. Pokazala se razlika u klasi, ipak je Tekstilac drugoligaš. Ovo nam je nauk za sledeću sezonu, da se ne dovedemo u situaciju da strepimo za ostanak u vrijeme kad su drugi klubovi već uveliko počeli pripreme za novu sezonu.astra1922 je napisao/la:hoce akobogda.mlad je na vrijeme je dobio sansu sa prvim timom .sada je do njega da se trudi da zivi sportski i naravno da ceka sansu da debituje.EvoMene je napisao/la:Hoće li biti šta od mog jarana Bijelića?
jestel ostali prvoligasi
Možeš misliti, niko me ništa juče nije pitao kada sam došao na stadion. Provukao sam se kao da sam uposlenik, odgledao dio treninga i otišao......Bosanski zmaj je napisao/la:Zuk3E, je rekao da ce biti danas na treningu, pa ocekujemo od njega da nam kaze kakvi su brazilci ?
U pravu si, 6 igrača stranaca mogu biti u prvih jedanaest. To i nije neki problem jer nam se početkom prošle polusezone desila takva situacija kada smo imali 7 stranaca - jednog izostaviš i to je to. I pored njih će se moći sastaviti dobar tim - imaju stari "naši" igrači....vatreni je napisao/la:Ako su od ove sezone pravila da svaka ekipa moze imati samo šest stranih drzavljana u prvih jedanaest,da li mi mozemo sastaviti adekvatnu ekipu od 11.igrača od kojih moze biti 6.stranaca.Vidim puno se uzdamo u ove ne samo preko grane već i atlantika.
Najavljeno je bilo da je ulaz besplatan.Benjo_AFC86 je napisao/la:Je li se plaća ulaz danas?
bas si musterija dociBenjo_AFC86 je napisao/la:Je li se plaća ulaz danas?
ako ce vama bice vam pojacanjeCasp3r je napisao/la:Može neko napisati nekoliko riječi o Omeru Jahiću koji je kod vas igrao ovu minulu sezonu?
Vidim kod vas je odigrao finu minutažu u minuloj sezoni, zadnji vezni je po vokaciji?astra1922 je napisao/la:ako ce vama bice vam pojacanjeCasp3r je napisao/la:Može neko napisati nekoliko riječi o Omeru Jahiću koji je kod vas igrao ovu minulu sezonu?
ma po meni bi bio bolji prema naprijedCasp3r je napisao/la:Vidim kod vas je odigrao finu minutažu u minuloj sezoni, zadnji vezni je po vokaciji?astra1922 je napisao/la:ako ce vama bice vam pojacanjeCasp3r je napisao/la:Može neko napisati nekoliko riječi o Omeru Jahiću koji je kod vas igrao ovu minulu sezonu?
Zahvalan igrač, ljudske osobine više nego dobre. Dobar vezni igrač, voli pas igru, može igrati i defanzivno i ofanzivno po desnoj strani. Kod nas je igrao u vezi, ali je vrlo često dosta dobro odigrao i poziciji beka. Fali mu "kilaže" za duel igru, ali to nadomješćuje dobrom tehnikom. Kao što ASTRA kaže, mogao bi vam biti dobro pojačanje......Casp3r je napisao/la:Može neko napisati nekoliko riječi o Omeru Jahiću koji je kod vas igrao ovu minulu sezonu?
Nadjite mu kakvu kafanu blizu stadiona da moze u miru povuc koji dim........ mlad igrac, puno se ocekivalo od njega prije dvije sezone jer je i puno pokazivo, ali od te dvije godine sve je losij i losij ko sto obicno i biva sa nasim mladim talentimaZuk3E je napisao/la:Zahvalan igrač, ljudske osobine više nego dobre. Dobar vezni igrač, voli pas igru, može igrati i defanzivno i ofanzivno po desnoj strani. Kod nas je igrao u vezi, ali je vrlo često dosta dobro odigrao i poziciji beka. Fali mu "kilaže" za duel igru, ali to nadomješćuje dobrom tehnikom. Kao što ASTRA kaže, mogao bi vam biti dobro pojačanje......Casp3r je napisao/la:Može neko napisati nekoliko riječi o Omeru Jahiću koji je kod vas igrao ovu minulu sezonu?
2:0 poluvrijeme. Zvijezda bolja, imala je više od igre i, pored dva data gola, imala je nekoliko lijepo izrađenih akcija i šuteva u okvir gola. Vitez imao jednu prečku i par akcija koje su završavale na ivici šesnaesterca. Pandža dao oba gola.......nkvitez je napisao/la:Rezultat Zvijezda 0-0 Vitez za sada,moze li netko vise nesto napisati ?
2:1 kraj, Vitez dao gol u 45. minuti drugog poluvremena. Prosječna utakmica u kojoj se od Zvijezde moglo vidjeti puno toga dobrog, ali treba još uštimavanja.....Zuk3E je napisao/la:2:0 poluvrijeme. Zvijezda bolja, imala je više od igre i, pored dva data gola, imala je nekoliko lijepo izrađenih akcija i šuteva u okvir gola. Vitez imao jednu prečku i par akcija koje su završavale na ivici šesnaesterca. Pandža dao oba gola.......nkvitez je napisao/la:Rezultat Zvijezda 0-0 Vitez za sada,moze li netko vise nesto napisati ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.