AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Taremi to Milan: here we go! Exchange of documents in progress
Taremi to Milan is getting closer to conclusion. The bureaucracies are being filed now after Porto accepted Milan’s €15M bid which will be paid in shorter payment terms. Afterwards Colombo will be allowed to join Monza
Lyon have offered €12-13M to sign Krunic from Milan. Pioli wants to keep him. Developments are expected nonetheless given that the Ligue 1 side made a big offer for the player as well
Taremi to Milan is getting closer to conclusion. The bureaucracies are being filed now after Porto accepted Milan’s €15M bid which will be paid in shorter payment terms. Afterwards Colombo will be allowed to join Monza
Lyon have offered €12-13M to sign Krunic from Milan. Pioli wants to keep him. Developments are expected nonetheless given that the Ligue 1 side made a big offer for the player as well
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Beduin
- Kontakt:
Dobrodosao Taremi, koliko god nisam happy za ovaj transfer i ubijedjen sam da ce ga se biti patnja rijesiti kasnije. Nadati se da ce kliknuti na ovu ekipu i nastaviti sa statistikom iz Portugala.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ja isto vjerujem da ce Terami biti dobar deal, u ovoj nasoj formaciji bice kao Giorud samo sto je ovaj malo brzi i pokretniji od francuza
Ma gori od Origija sigurno neće biti. Postići će on nekoliko golova. Ko zna možda ga i krene. Zavisi sve kako će se uklopiti u igru i sistem.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako zabije 5 golova to je dva vise nego raspali Origi i Zlatan sa jednom nogom.
Sa Taremijem i ostalim pojačanjima sve ispod scudetta je razočarenje.
Ostaje žal što nema bolje opcije od Krunica.
Sa Taremijem i ostalim pojačanjima sve ispod scudetta je razočarenje.
Ostaje žal što nema bolje opcije od Krunica.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
https://x.com/nicoschira/status/1696946 ... 51Mwt1TDdw
Drago mi je za Krunica, on je meni jako zahvalan igrac, nije mala stvar biti u prvih 11 velikog Milana
Drago mi je za Krunica, on je meni jako zahvalan igrac, nije mala stvar biti u prvih 11 velikog Milana
- Romagnoli13
- Kontakt:
Po njemu će drvlje i kamenje kad krene nizbrdo, a bit će i padova tokom sezone.ronaldo99 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 20:35https://x.com/nicoschira/status/1696946 ... 51Mwt1TDdw
Šteta što nema Bennacera, sa njim bi ova sredina kidala. U to sam uvjeren.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
De malo ljudi pazite šta pišete. Svoji smo i svi smo u ozbiljnim godinama.
Uvijek me fascinira kako na stadionu/forumu ispuzi ono najgore iz ljudi
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ja nikog uvrijedio nisam nit sam sta lose napisao, posrat se usta nekima znaci debelo razuvjeriti neke koji govore protiv njega, a mene ovdije jesu i to dobro, porodica se ne petlja u međusobne konflikte i diskusije.Romagnoli13 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 21:25De malo ljudi pazite šta pišete. Svoji smo i svi smo u ozbiljnim godinama.
Milannews i sky su upravo prenijeli vijest da je Porto zaledio pregovore da je problem način i trajenje isplate, obzirom da je rok i Italiji do 8 h sutra svako odugovlačenje moze sovest transfer u pitanje obzirom da je Non EU igrač i da se nece stic zavrsit papirologija.
Moze bilo ko sem Reala i Citya.
Moze i neka balansirana grupa pa da ne bude predosadno. Mada je mister nafakas pa me ne bi iznenadilo da i bude neka: Feyenoord, Porto, Antwerp grupa
Moze i neka balansirana grupa pa da ne bude predosadno. Mada je mister nafakas pa me ne bi iznenadilo da i bude neka: Feyenoord, Porto, Antwerp grupa
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Romano je upravo objavio da se radi na nekim detaljima između Mehdija i Milana. A dogovor sa Portom je završen i da tu nema problema. Dok neki mediji tvrde da su ti detalji koje treba riješiti između Porta i Milana. Dakle istina je negdje tu.Rosson3r je napisao/la: ↑30 avg 2023, 22:34Milannews i sky su upravo prenijeli vijest da je Porto zaledio pregovore da je problem način i trajenje isplate, obzirom da je rok i Italiji do 8 h sutra svako odugovlačenje moze sovest transfer u pitanje obzirom da je Non EU igrač i da se nece stic zavrsit papirologija.
Te se pojavila informacija da Milan želi Borna Sosu ako prodaju Turea.
Zamjena za Balu nam definitvno treba iako je najavljeno da ce Bartesagi bit zamjena obzirom da je kod 4-1 ubacio Florencija da igra lijevo a ne njega jasna poruka, a Balo i Florenzi bolje da ne igraju kakvi su a Sosa bi bio dobar back-up…Romagnoli13 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 00:29Romano je upravo objavio da se radi na nekim detaljima između Mehdija i Milana. A dogovor sa Portom je završen i da tu nema problema. Dok neki mediji tvrde da su ti detalji koje treba riješiti između Porta i Milana. Dakle istina je negdje tu.Rosson3r je napisao/la: ↑30 avg 2023, 22:34Milannews i sky su upravo prenijeli vijest da je Porto zaledio pregovore da je problem način i trajenje isplate, obzirom da je rok i Italiji do 8 h sutra svako odugovlačenje moze sovest transfer u pitanje obzirom da je Non EU igrač i da se nece stic zavrsit papirologija.
Navodno ce Milan sutra pokusat za kraj roka da završi Gravenbeha kao krunu ovogodišnjeg mercata.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Gravenbrech je samo san. Osim ako ne prodaju Krunica za 13M koje Lyon nudi. U što čisto sumnjamRosson3r je napisao/la: ↑31 avg 2023, 00:51Zamjena za Balu nam definitvno treba iako je najavljeno da ce Bartesagi bit zamjena obzirom da je kod 4-1 ubacio Florencija da igra lijevo a ne njega jasna poruka, a Balo i Florenzi bolje da ne igraju kakvi su a Sosa bi bio dobar back-up…Romagnoli13 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 00:29Romano je upravo objavio da se radi na nekim detaljima između Mehdija i Milana. A dogovor sa Portom je završen i da tu nema problema. Dok neki mediji tvrde da su ti detalji koje treba riješiti između Porta i Milana. Dakle istina je negdje tu.Rosson3r je napisao/la: ↑30 avg 2023, 22:34Milannews i sky su upravo prenijeli vijest da je Porto zaledio pregovore da je problem način i trajenje isplate, obzirom da je rok i Italiji do 8 h sutra svako odugovlačenje moze sovest transfer u pitanje obzirom da je Non EU igrač i da se nece stic zavrsit papirologija.
Navodno ce Milan sutra pokusat za kraj roka da završi Gravenbeha kao krunu ovogodišnjeg mercata.
- muha milanez
- Kontakt:
Barsa, Dortmund, Milan i Galata moja neka predviđanja za grupnu fazu.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ne da Pioli Krunica kao da mu je sin rodjeni
13 miliona za 30 godisnjeg fudbalera koji je rezerva je da se udaras nogom u guzicu, ali jok
Sto se LP tice. Posto je Pioli sretnik dobit ce Milan neku grupu Feyenoord/ Benfica , Porto/Leipzig , Union/Galata

Sto se LP tice. Posto je Pioli sretnik dobit ce Milan neku grupu Feyenoord/ Benfica , Porto/Leipzig , Union/Galata

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.