i opet će igrati Subašić jer je U21svrakino1921 je napisao/la: ↑08 jul 2022, 16:50Vladimir Bradonjic i Sulejman Krpic se cakaju
Ako ne oni
Onda ulazimo ovako u prvenstvo
Ako dođe ovaj dvojac onda smo u top 4 ekipe i sigurna Europa i borba za trofeje
Ako ne dođe dvojac idemo sa postojecim snagama u borbu za Europu
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- imekorisnicko
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
U21 pravilo diktira dosta toga trenerima oko prvih 11. Jedan mora igrati 90 minuta a drugi minimalno 45. U opticaju za prvih 11 imamo Drinu, Beću, Gasala i Subašića. Biće ove godine dosta minuta za omladince da se pokažu. Glupost je što se stranac u21 ne računa.
Ne vidim potrebu da se ovoliko kritikuje zbog pripremne utakmice. A ni da se likuje poslije pobjeda na istim kao neki dan. Vidjet' ćemo kako će to sve izgledati u sljedeću subotu. Mislim da to neće biti uopšte loše iako bih i ja lično volio da nađemo još jednog, malo kvalitetnijeg, ofanzivca.
Ne vidim potrebu da se ovoliko kritikuje zbog pripremne utakmice. A ni da se likuje poslije pobjeda na istim kao neki dan. Vidjet' ćemo kako će to sve izgledati u sljedeću subotu. Mislim da to neće biti uopšte loše iako bih i ja lično volio da nađemo još jednog, malo kvalitetnijeg, ofanzivca.
Željezničar za život cijeli!

Ono bitno su takmicarske utakmice. Nije nam se jednom desilo da iz nikakvih priprema odigramo top sezonu a bgm jos vise se puta desilo da smo na pripremama ko Real pa odjednom zaboravimo igrati. Mislim da svi najvise kritikuju sto nemamo nikakvog sistema, sve negdje skripimo, nema akcije uigrane, sanse, nista. Opet kazem sve se to moze okrenuti, ali ako je suditi po pripremama, meni licno ovo izgleda losije nego ona Ivkoviceva ekipaSudoHusika je napisao/la: ↑08 jul 2022, 19:49U21 pravilo diktira dosta toga trenerima oko prvih 11. Jedan mora igrati 90 minuta a drugi minimalno 45. U opticaju za prvih 11 imamo Drinu, Beću, Gasala i Subašića. Glupost je što se stranac u21 ne računa.
Ne vidim potrebu da se ovoliko kritikuje zbog pripremne utakmice. A ni da se likuje poslije pobjeda na istim kao neki dan. Vidjet' ćemo kako će to sve izgledati u sljedeću subotu. Mislim da to neće biti uopšte loše iako bih i ja lično volio malo kvalitetnijeg ofanzivca.
Na zvanicnoj pise da je naredna protiv Leotara znaci ova lakrdija od danas nam je bila posljednja pripremna utakmica.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Dalo se primijetiti da će se pokušati vršiti visoki presing na polovici protivnika. Također su se primijetile i duge lopte od Hodžića prema krilima. Ako ništa, volio bih da su fizički dobro spremljeni da mogu trčati i pritiskati duže od jednog poluvremena.Corcaigh je napisao/la: ↑08 jul 2022, 19:53
Ono bitno su takmicarske utakmice. Nije nam se jednom desilo da iz nikakvih priprema odigramo top sezonu a bgm jos vise se puta desilo da smo na pripremama ko Real pa odjednom zaboravimo igrati. Mislim da svi najvise kritikuju sto nemamo nikakvog sistema, sve negdje skripimo, nema akcije uigrane, sanse, nista. Opet kazem sve se to moze okrenuti, ali ako je suditi po pripremama, meni licno ovo izgleda losije nego ona Ivkoviceva ekipaSudoHusika je napisao/la: ↑08 jul 2022, 19:49U21 pravilo diktira dosta toga trenerima oko prvih 11. Jedan mora igrati 90 minuta a drugi minimalno 45. U opticaju za prvih 11 imamo Drinu, Beću, Gasala i Subašića. Glupost je što se stranac u21 ne računa.
Ne vidim potrebu da se ovoliko kritikuje zbog pripremne utakmice. A ni da se likuje poslije pobjeda na istim kao neki dan. Vidjet' ćemo kako će to sve izgledati u sljedeću subotu. Mislim da to neće biti uopšte loše iako bih i ja lično volio malo kvalitetnijeg ofanzivca.
Ja mislim da bi Haračić mogao biti iznenađenje samo da Edis malo smekša i da mu šansu ispred Dženisa. On mi je više za nekog polušpica da se šunja i puca sa distance.
Željezničar za život cijeli!
Ne sumnjam sekunde da ćemo fizički biti na nivou.A i dalje sam ubjeđen da nismo još kompletirali ekipu.SudoHusika je napisao/la: ↑08 jul 2022, 19:57Dalo se primijetiti da će se pokušati vršiti visoki presing na polovici protivnika. Također su se primijetile i duge lopte od Hodžića prema krilima. Ako ništa, volio bih da su fizički dobro spremljeni da mogu trčati i pritiskati duže od jednog poluvremena.Corcaigh je napisao/la: ↑08 jul 2022, 19:53
Ja mislim da bi Haračić mogao biti iznenađenje samo da Edis malo smekša i da mu šansu ispred Dženisa. On mi je više za nekog polušpica da se šunja i puca sa distance.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Ekipa je dobila na snazi. Igrači koji su došli su fizički dosta bolji od onih koji su bili i koji su tu dalje.
Ali sigurno to nije dovoljno za neke rezultate. To će biti više pobjedis jednog jače, izgubis od dvije loše i sve tako.
Nemamo opet napadača,imamo ali izgleda da ga neće koristiti kap prvu opciju,zašto je to tako trener najbolje zna.
Ali sigurno to nije dovoljno za neke rezultate. To će biti više pobjedis jednog jače, izgubis od dvije loše i sve tako.
Nemamo opet napadača,imamo ali izgleda da ga neće koristiti kap prvu opciju,zašto je to tako trener najbolje zna.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
mislim da se previše pljuje a sezona nije ni počela.. ali bez obzira to pljuvanje nikada nije bila odlika Željinih navijača.. otiđite kupite sezonsku člansku dres šal.. budite od neke koristi pa da imate pravo da pljujete nekog ili nešto vezano za FKŽ mada opet ponavljam da to nikada nije bio naš stil nego pitarski fazoni !
SUBOTA 16.07 21:00 ! SVI BOLAN ! DA SE SJE*U TASTATURA HULIGANI KAD VIDE KAKVU ARMIJU ŽELJO IMA ! VOLIMO TEBE A NJIH KO JE*E !
SUBOTA 16.07 21:00 ! SVI BOLAN ! DA SE SJE*U TASTATURA HULIGANI KAD VIDE KAKVU ARMIJU ŽELJO IMA ! VOLIMO TEBE A NJIH KO JE*E !
Mi smo Željini, Željo je naš !
-
- Kontakt:
Nikakvo pljuvanje nije kada se kaze da Muftic ne lici na golmana ni za kantona, kao i da Mulalic, Bogicevic i Alihodzic nisu strucni stab za Zelje.. To su fakti.. Svako ko tvrdi drugacije klubu ne zeli dobro..
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Zna li neko što su se Manijaci okupljali ja južnoj tribini, povodom čega
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!
- manijacikonjic87
- Kontakt:
za nešto bolje mi trenutno nemamo uslove.. svi se nadamo da ce do one tamo sezone doći do značajnijih promjena kako u sš tako i u ekipi ali za sada mi bolje ne možemo i treba podržati ovo što imamo.MojaMalenkost je napisao/la: ↑08 jul 2022, 21:11Nikakvo pljuvanje nije kada se kaze da Muftic ne lici na golmana ni za kantona, kao i da Mulalic, Bogicevic i Alihodzic nisu strucni stab za Zelje.. To su fakti.. Svako ko tvrdi drugacije klubu ne zeli dobro..

Ne valja kad pobijedimo, ne valja kad igramo neriješeno, odgovarala li poraz??
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Evo dečku pregledajte postove 98% pljuje nekoga. Znači nema niti jedan normalan post. Znaci on aka brko. Ne vidim da se zalite na NJEGA? VJEROVATNO pljuje s stilom objektivno,on ne trola?!MojaMalenkost je napisao/la: ↑08 jul 2022, 21:11Nikakvo pljuvanje nije kada se kaze da Muftic ne lici na golmana ni za kantona, kao i da Mulalic, Bogicevic i Alihodzic nisu strucni stab za Zelje.. To su fakti.. Svako ko tvrdi drugacije klubu ne zeli dobro..
Botino pitarska..Hulahopka je napisao/la: ↑06 jul 2022, 17:41Ova tema je odraz našeg drustva i mozgova naseg naroda. Da uzmemo pregledamo stranice unazad,ovi ljudi su emocionalno neispunjenji i ovo im je idealno mjesto da svoje frustracije liječe.
Šta sam želio da kažem, nasem narodu niko ne valja. Ne valjaju ti naši treneri, ne valjaju ti pitari, ne valja ti niko. Ovi komarci koji ovdje obitavaju godinama koga nisu ispljuvali,ne postoji takva osoba. Dzaba pravite po 100 naloga da vrtite i prozivate jedne te iste ljude. Evo u 10 dana na temi niklo 7 novih komaraca,pa nećemo se lagati da su to novi ljudi. Ma hajte molim vas..

Jel neko od vas braćo fakat ozbiljno racuna na Subasica (i nakon silnog forsiranja zadnje 2 sezone uk.49 Utakmice-4G/5A za ofanzivnog igraca) da moze nesto napravit ovu?
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
- manijacikonjic87
- Kontakt:
ne mozes ni ocekivat kad igra pogresnu poziciju.. da se hoce mulalic sjetit pa da ga protiv leotara gurne na štilinu poziciju kao sto je to bilo 10ak min protiv rudara vidio bi razlike.. protiv rudara je za onih 10ak min u sredini vise pokazao nego za 2 sezone na krilu.
Ma pusti to ba. Više nam treba tvojih postova da tema.bude bolja. Objektivno pljuvanjem svega i svačega,nemoj ispadati iz kolosijeka.Brkooo je napisao/la: ↑08 jul 2022, 22:26Botino pitarska..Hulahopka je napisao/la: ↑06 jul 2022, 17:41Ova tema je odraz našeg drustva i mozgova naseg naroda. Da uzmemo pregledamo stranice unazad,ovi ljudi su emocionalno neispunjenji i ovo im je idealno mjesto da svoje frustracije liječe.
Šta sam želio da kažem, nasem narodu niko ne valja. Ne valjaju ti naši treneri, ne valjaju ti pitari, ne valja ti niko. Ovi komarci koji ovdje obitavaju godinama koga nisu ispljuvali,ne postoji takva osoba. Dzaba pravite po 100 naloga da vrtite i prozivate jedne te iste ljude. Evo u 10 dana na temi niklo 7 novih komaraca,pa nećemo se lagati da su to novi ljudi. Ma hajte molim vas..![]()
Jesi li me poslušao i učlanio se i uzeo godišnju? Vidim da se Pravopisa (velikim slovom, o knjizi se radi) nisi uhvatio pa hajde bar klubu budi od koristi kad već sebi nećeš
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Zeljo - leotar 2:0, moja prognoza
-
- Kontakt:
Bajram Šerif Mubarek Olsun svim navijacima Islamske vjeroispovjesti
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, nedimmmm1337, Proximic, WeekendOffender i 47 gostiju.