HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Neprijatelj prisluškuje, vojna tajna 

Hahahaha dobra ova!ZrinjskiMostar je napisao/la:Neprijatelj prisluškuje, vojna tajna
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I have a dream
ode vm simeunovic u napoli
-
- Kontakt:
Nagio je napisao/la:ode vm simeunovic u napoli
Šteta kurcu
-
- Kontakt:
ZrinjskiMostar je napisao/la:Nagio je napisao/la:ode vm simeunovic u napoli
Šteta kurcu

Grbavica naš je Hram!!!
Nemoj j.b.t jel znaš cifru, jesi pričao sa menađerom i ide li Crnov u Atletiko Madrid?Nagio je napisao/la:ode vm simeunovic u napoli
I have a dream
-
- Kontakt:
- primasquadra
- Kontakt:
ja neznam nijednog vašeg igrača1922VFC1981 je napisao/la:Kazu simeunovic za pola miliona eura ode,napoli pravo zagrizo![]()

-
- Kontakt:
Ja da ne procita ovaj vic ne bi vaseg nijednog znao..primasquadra je napisao/la:ja neznam nijednog vašeg igrača1922VFC1981 je napisao/la:Kazu simeunovic za pola miliona eura ode,napoli pravo zagrizo![]()
![]()
![]()
![]()

#musvdg
-
- Kontakt:
Skakaci.....ima da odskakucete sa ove teme.....Eno vam Purovica na Carini....kazu dosao da potpise....1922VFC1981 je napisao/la:Ja da ne procita ovaj vic ne bi vaseg nijednog znao..primasquadra je napisao/la:ja neznam nijednog vašeg igrača1922VFC1981 je napisao/la:Kazu simeunovic za pola miliona eura ode,napoli pravo zagrizo![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Skakaći su se oćitovali 

Znas ti i Crnoga i Stevu uvjeren sam...1922VFC1981 je napisao/la:Ja da ne procita ovaj vic ne bi vaseg nijednog znao..primasquadra je napisao/la:ja neznam nijednog vašeg igrača1922VFC1981 je napisao/la:Kazu simeunovic za pola miliona eura ode,napoli pravo zagrizo![]()
![]()
![]()
![]()
[WINKING FACE]
I have a dream
http://www.solocalcionapoli.it/notizia/ ... -1000.html" onclick="window.open(this.href);return false;
treniro vam je u nizeligasu u Zagrebu
treniro vam je u nizeligasu u Zagrebu
Eto vam zrinjevci novog trenera Miše Krstičevića i samo da znate da je nekada igrao za Velež i ljubio sveti crveni dres kojeg vi svi sa ovog foruma u dubini duse postujete, zatoprimasquadra je napisao/la:ja neznam nijednog vašeg igrača1922VFC1981 je napisao/la:Kazu simeunovic za pola miliona eura ode,napoli pravo zagrizo![]()
![]()
![]()
![]()

FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Doce oni svi neka neka i djete ce ti igrati ili navijati za Zrinjski samo polako

2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.
2008./2009.
2013./2014.
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Pa vec djeca iz omladinskog pogona komsinica prelaze u Zrinju.Prvi i jedini mostarski sampion......mala sara je napisao/la:Doce oni svi neka neka i djete ce ti igrati ili navijati za Zrinjski samo polako![]()
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
- primasquadra
- Kontakt:
Jos da iz Sirokog dolaze talenti ovdje a ne da naopaki tatini sinovi idu gore
Moje djete nece sigurno i ako kad pozeli da igra fudbal moze samo u Velezu i nigdje vise.acovic2 je napisao/la:Pa vec djeca iz omladinskog pogona komsinica prelaze u Zrinju.Prvi i jedini mostarski sampion......mala sara je napisao/la:Doce oni svi neka neka i djete ce ti igrati ili navijati za Zrinjski samo polako![]()
Nevalja se toliko dizat u nebesa

FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
- Kontakt:
Krunoslav Jurcic predao kandidaturu. Razgovara se sa Igorom Stimcom.
Aj doboro kako kažeš politika nas gura. A vama Nikšić premijer cijele federacije barem tako bi trebalo bit, osigura na silu 90% budžeta.salmy je napisao/la:Moje djete nece sigurno i ako kad pozeli da igra fudbal moze samo u Velezu i nigdje vise.acovic2 je napisao/la:Pa vec djeca iz omladinskog pogona komsinica prelaze u Zrinju.Prvi i jedini mostarski sampion......mala sara je napisao/la:Doce oni svi neka neka i djete ce ti igrati ili navijati za Zrinjski samo polako![]()
Nevalja se toliko dizat u nebesa, politika vas trenutno gura naprijed, ali se stvari mogu brzo preokrenuti i nemojte se stidit ko seoske mlade i slobodno recite da iskreno u dubini svoje duse patite za Rođenim ali ne smijete nikom kazat.
Mislim osiguravao je zadnje četiri godine. I vidimo se i sretna vam nova godina...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.