FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

jacky09
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la jacky09 » 15 mar 2011, 23:06

amerosm je napisao/la:@ jacky09

naprotiv meni nesmetaju Hrvatki mediji, ima dosta dobrih portala gdje se iznose odlicna misljenja, ali takodjer moras i sam priznati da su neki igraci od strane pojedinih medija precjenjeni gdje dolazi do nabijanja cijena kod tih igrca. Zar po tebi npr. Pranjic ili Mandzukic vrijede 7, odnosno 10 miliona eura koliko je za njih placeno.

No da se vratim na samu utakmicu, ne znam sta da kazem ovo me je stvarno pogodilo i ako nije igrao moj klub i mogu misliti kako se osjecaju navijaci Bayerna. Bayernu su za novu sezonu potrebna tri kvalitetna igraca u odbrani i jedan kvalitetan zadnji vezni, i jedan kvalitetan napadac.
Pa naravno da ima glupih članaka, ali to nije stvar samo kod hrvatskih medija.
Pranjić sigurno vrijedi 7 milijuna kada bi igrao na prirodnoj poziciji, a za Mandžukića neznam šta da kažem. Do sada šta je pokazao vrijedi točno 20 000. :D
Pranjić je na prirodnoj poziciji drmao nizozemskom ligom, a pogledaj kakve sve igrače ta liga svake godine izbacuje.
Pranjić ne može igrati lijevog beka na visokom nivou. U reprezentaciji je plivao pa je Bilić eksperimentirao na sve načine. I čisto sumnjam da će više igrati beka, možda protiv San Marina.

Što se tiče Bayerna i pojačanja.. po meni treba im 2 kvalitetna stopera ali kvalitetna, a ne polovnjaci tipa Breno i sl. Lijevi bek koji je prije svega odličan u defanzivi, i napadač. U vezi su sasvim dobro popunjeni.
...što je više lome to je volim jače...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 15 mar 2011, 23:07

spielführer_21 je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:A htela je ona da izbaci sampiona - ne ide, ne ide....

Ajde sad malo da vas cujem, vi sto se.ete "Serie A Gnoj", "Mafia A" i ostale gluposti.

Italija u fudbalu je pojam za Nemce i u klupskom i u reprezentativnom pogledu - bila i bice.

Nemoj @magica i ti biti ljakse sad. Sam si govorio da niko od Italijana nema šanse proći, a ja koji sam govorio da ima, sad kažem da je ovo večeras bilo nezasluženo. Bayern je puno bolja ekipa, ali jbga ne prolazi uvijek bolji. To Bayernovci znaju, puno puta su prošli dalje nezasluženo, ovaj put su ispali od slabije ekipe.. Šta ćeš, to je nogomet.
Ne mesaj se u moje privatne ideoloske konflikte sa drugim forumasima. ;)
Tacno je da nisam verovao u prolazak ijednog talijanskog kluba, ali to me ne sprecava da se seirim. :lol: :lol: :lol:

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 15 mar 2011, 23:08

Van gaalu tvoje sekunde u bajernu su odbrojane...glupane nesposobni,cuvaj ti 2-2....imate sansu 5 na 3 idete
pa necete vracate loptu iza 16 da kruzi...ma bravo majstore taktika je za 10...porijeklo ruuzno ti ja je*em :shock: :shock:
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 15 mar 2011, 23:08

Da su idioti i klocevi znao sam, al' ovo je definitivno previse...

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 15 mar 2011, 23:09

Kako ste prosle godine prosli Man i Fiorentinu tako ste ove ispali.... tu je kraj price svima se sve vrati
Dizali su se neki Olici u nebesa a lik je vise sretno nego spretno zabijao, sad kada ste od Intera bili bolji za 2 klase niste uspjeli proci...

Zao mi je, navijao sam za Bayern

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 15 mar 2011, 23:11

Pozzz svima sta da kazem nije inter zasluzeno prosao prvi GO ofsajd bayern se nafulo van gall glup ko konj itd... sta se kurcite kada cete dobiti Barcu ;))) bice 5 komada u vasoj mrezi OFC... :D
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 15 mar 2011, 23:12

Monolog je napisao/la:Prvo da se zahvalim osobi s kojom sam se kladio; nikad lakše nisam proš'o neku opkladu, da se razumijemo. :mrgreen: Zaslužen prolaz Intera; da se razumijemo i da je Bayern proš'o ne bi bilo nezasluženo, tako da...Dokle god najboljeg napadača svijeta čuvaju Badstuber, Breno, Buyten(3 B :lol: ), dotle Bayern(evo i četvrto slovo B :mrgreen: ) neće napraviti nešto vrijedno spomena. Siguran sam da gol Eto'oa nije bio iz nedozvoljene pozicije, jer je neko zakasnio sa izlaskom. Mislim da svi znate koja 2 igrača su danas propustila prolaz: Gomez i Ribery. Iako je Ribery par puta napravio višak po lijevoj strani, propustio je jednu mega priliku u 1. poluvremenu. Gomez je, pak, usr'o kontranapad koji je obećav'o(bravo Ranochia :!: ), a gol koji je zabio može samo zahvaliti Cruzu( :lol: ) i nikome više. Loše markiranje, loše izmjene, prerano zadržavanje vremena :lol: i eto ga. Inter nije igr'o kukavički(kapa do poda zbog toga), te im se sve zbog toga otvorilo. U svakom slučaju, ovim putem bih samo pozdravio druga Šećera( :lol: ), koji se ne upušta u opklade koje bi mog'o izgubiti. :lol:
Nemoj tako Monolog, mene su ured ubjedili da je taj Batstuber veliki talenat i jako dobar igrac :mrgreen: :lol: :lol: .

Evo na Areni 3 snimak, sad cu fino otvorit grickalice i laganini :mrgreen: .

Moustapha, jesu valjale grickalice :mrgreen: :lol: !?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 15 mar 2011, 23:14

Da nebi neki rekli da nisam došo...

Reć nešto sada? :cry: Ovaj poraz je teži i nezasluženiji od onog protiv MUTD-a 1999. Kolko se sve mora okrenuti protiv tebe da izgubiš sa 2-3 kada ti protivnik samo 3 puta pukne u okvir gola? Neznam kaj se dogodilo u 2. poluvremenu i zakaj smo onak stali. Zakaj je nogomet tako prokleta stvar? Bar uvijek u drugom poluvremenu igramo bolje te se trudimo raskopat protivnika, no danas je van Gaal imao nešto drugo na umu, a to je čuvanje rezultata i prepuštanje igre protivniku. **** mi to neznamo i vidlo se da će taj 3. gol pasti...Iz realne perspektive van gaal je kriv za ovaj poraz, no sa druge strane jednostavno nismo imali sreće i to je to.

Sa van Gaalom dogodile su nam se najgore stvari u povjesti kluba, sve rekorde je potrgo kad su u pitanju loše stvari, pa tako je i danas uspio izgubiti vodstvo od 0:1 iz prve tekme. To se samo panathinaikosu dogodilo, a pobjedio ih je Ajax kojem je onda trener bio van Gaal. Ko bi reko?

Sada slijedi još jedna najgora stvar a to je opadanje morala u ekipi a LP nam visi da je to neviđeno...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 mar 2011, 23:14

Jest @valencia bile su made in Shalke 04 sa crtom. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 15 mar 2011, 23:15

Bundesliga je napisao/la:Pozzz svima sta da kazem nije inter zasluzeno prosao prvi GO ofsajd bayern se nafulo van gall glup ko konj itd... sta se kurcite kada cete dobiti Barcu ;))) bice 5 komada u vasoj mrezi OFC... :D
Ko to ne bi primio od Barce 5 komada ? :D :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 mar 2011, 23:15

Dobar igrač koji u najvažnijoj utakmici sezone ne igra u prvoj postavi(nije povrijeđen), a u 1. postavi su Breno i Buyten :mrgreen: . Nešto ne štima, jelde moj @Valencia?! Nego, imaćeš šta vidjeti, vjeruj mi. Od tebe onda očekujem jedno lijepo viđenje utakmice između njemačkog i talijanskog diva.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 15 mar 2011, 23:16

Valencia je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Prvo da se zahvalim osobi s kojom sam se kladio; nikad lakše nisam proš'o neku opkladu, da se razumijemo. :mrgreen: Zaslužen prolaz Intera; da se razumijemo i da je Bayern proš'o ne bi bilo nezasluženo, tako da...Dokle god najboljeg napadača svijeta čuvaju Badstuber, Breno, Buyten(3 B :lol: ), dotle Bayern(evo i četvrto slovo B :mrgreen: ) neće napraviti nešto vrijedno spomena. Siguran sam da gol Eto'oa nije bio iz nedozvoljene pozicije, jer je neko zakasnio sa izlaskom. Mislim da svi znate koja 2 igrača su danas propustila prolaz: Gomez i Ribery. Iako je Ribery par puta napravio višak po lijevoj strani, propustio je jednu mega priliku u 1. poluvremenu. Gomez je, pak, usr'o kontranapad koji je obećav'o(bravo Ranochia :!: ), a gol koji je zabio može samo zahvaliti Cruzu( :lol: ) i nikome više. Loše markiranje, loše izmjene, prerano zadržavanje vremena :lol: i eto ga. Inter nije igr'o kukavički(kapa do poda zbog toga), te im se sve zbog toga otvorilo. U svakom slučaju, ovim putem bih samo pozdravio druga Šećera( :lol: ), koji se ne upušta u opklade koje bi mog'o izgubiti. :lol:
Nemoj tako Monolog, mene su ured ubjedili da je taj Batstuber veliki talenat i jako dobar igrac :mrgreen: :lol: :lol: .

@harishp valenica je Manchesterovac, Antonio :D
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 15 mar 2011, 23:16

bayern i nema neku ekipu za ligu sampiona, a taj van gal koga sad mrzite ipak vas je odveo u finale prosle godine nakon dugo godina :D ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 mar 2011, 23:18

haxonja je napisao/la:
Valencia je napisao/la:

@harishp valenica je Manchesterovac, Antonio :D
Jos gore,grickalice su jos od prosle godine :lol: :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 15 mar 2011, 23:18

A jbg sto kazes za ligu mislim da ce bayern ici u CL sljedece godine a sto se tice ovog intera nece on daleko dogurati ako dobije manchu,barcu za njih navijam svim SRCEM zato sto ne podnosim ove italijanske klubove MAFIJA SVE :D
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 15 mar 2011, 23:18

Presudilo je prvo poluvrijeme, izlazak Riberya pred 1 na 1 sa golmanom, pa Gomezova prilika kad se lopta setala po gol liniji i u toj istoj situaciji Muller pogadja stativu.
Da je jedna je*ena lopta usla, ku*ac bi Inter pobjedio 4:3. Ali, da su babi...
Cestitke Interu na prolazu.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 15 mar 2011, 23:18

99 :lol:
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 15 mar 2011, 23:19

O kakvoj je bre okladi riječ?Po 300KM? :o
You'll never walk alone.

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 15 mar 2011, 23:19

ovo je cisti kriminal :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 15 mar 2011, 23:20

da ja vama kazem,,van galova taktika za ovu tekmu je bila odlicna one rotacije robena, riberija i millera u potpunosti su zbunile intera,,u 2. poluvremenu se jednostavno desio pad nasih igraca,,,pad koji je neshvatljiv koji jednostavno prati nas citavu sezonu,,u 1. poluvremenu mi smo interu ocitali bukvar sto se tice igranja lopte,,pa samo da smo svako drugu priliku 100% zabili bilo bi 4 komada u mrezi intera ako ne i vise,,,samo mi je drago sto se ovo desilo na allianzi da nasa uprava osjeti taj bol i tu tugu i da shvate da se mora ulagati u tim,,ev ulozili su samo 15 mil za gustava momak je odlican,,trebali su makar jos jednog stopera dovasti na pauzi pa nam se ovo nebi desavalo,,,,svajni psihicki decko nije dobar,,puca po savovima,,,lam nije za kapitena on je samo da se navije i da trci a kapitensku traku treba dati riberiju ili robenu ili ti ga milleru,,,,ovo zbilja boli auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ova tekma je zavrsila ovako zahvaljujuci padu nasih igraca,,jedino sto veceras mogu van galu zamjeriti jeste izmjena van buytena i ne ubacivanje klozea oko 70 minute ,,,,,
Zadnja izmjena: isakovich, dana/u 15 mar 2011, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM BAYERN

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.