Pa naravno da ima glupih članaka, ali to nije stvar samo kod hrvatskih medija.amerosm je napisao/la:@ jacky09
naprotiv meni nesmetaju Hrvatki mediji, ima dosta dobrih portala gdje se iznose odlicna misljenja, ali takodjer moras i sam priznati da su neki igraci od strane pojedinih medija precjenjeni gdje dolazi do nabijanja cijena kod tih igrca. Zar po tebi npr. Pranjic ili Mandzukic vrijede 7, odnosno 10 miliona eura koliko je za njih placeno.
No da se vratim na samu utakmicu, ne znam sta da kazem ovo me je stvarno pogodilo i ako nije igrao moj klub i mogu misliti kako se osjecaju navijaci Bayerna. Bayernu su za novu sezonu potrebna tri kvalitetna igraca u odbrani i jedan kvalitetan zadnji vezni, i jedan kvalitetan napadac.
Pranjić sigurno vrijedi 7 milijuna kada bi igrao na prirodnoj poziciji, a za Mandžukića neznam šta da kažem. Do sada šta je pokazao vrijedi točno 20 000.

Pranjić je na prirodnoj poziciji drmao nizozemskom ligom, a pogledaj kakve sve igrače ta liga svake godine izbacuje.
Pranjić ne može igrati lijevog beka na visokom nivou. U reprezentaciji je plivao pa je Bilić eksperimentirao na sve načine. I čisto sumnjam da će više igrati beka, možda protiv San Marina.
Što se tiče Bayerna i pojačanja.. po meni treba im 2 kvalitetna stopera ali kvalitetna, a ne polovnjaci tipa Breno i sl. Lijevi bek koji je prije svega odličan u defanzivi, i napadač. U vezi su sasvim dobro popunjeni.