FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Znajul se cijene ulaznica??
ja cu pogadjati pa cu reci
Sjever 5KM
Istok 8KM
Zapad 10KM, galerija 15KM
Sjever 5KM
Istok 8KM
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa uvijek je tako u ligiesprit24 je napisao/la:Znajul se cijene ulaznica??
Sjever 5KM
Istok 8KM

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Baš je obrnuto,Kallasi je sve bolji i bolji.VanCipelic je napisao/la:Dugo smo ga cekali, nije nista impresionirao u prvim utakmicama, ja sam cekao i mislio da ce biti vremenom sve bolji ali on je vremenom sve gori i gori. Cak stovise, ocekujem na ljeto da ode jer zauzima mjesto "stranca" a mozemo boljeg dovesti sa nasim drzavljanstvom. Kadusic je svijet za njega izmislio u svakom segmentu, brzi, pametniji, bezobrazniji, bolji centarsut. Jedina vrlina Kallasia je borbenost ali je spor ,trom i jos uvijek ima neku tremu kao da je on iz juniora izasao...Zip je napisao/la:Kallasi je po meni nas najbolji desni bek, Kadusic ce biti odlica bek sljedece sezone.. Al bitne utakmice mislim da Kallasi mora igrati..
Kadusic je kad sagledamo sve utakmice koje je odigrao, imao 5,6 gresaka od cega su 2,3 protiv Mladosti i greske u Mostaru. Ostale je utakmice bio medju boljim na terenu a greske prave i Dani Alves, Ivanovic, Zabaleta i td ....
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Kakav odgovor,na nivou magnetne indukcije sa bezbroj zavojnica u ankerovanju od papira,a svi napeti pred baš Čelik.. Z. Adislićmiden je napisao/la:@Joker
Ako ovdje neko pljuje i stvara lošu atmosferu, onda si to ti. Rustemovic je više za nazad, defanzivne zadatke i prljave poslove, dok je Samir više za ofanzivne zadatke...To što mu na ''Transfermarkt'' piše da je DM, ne mora to i da znaci. Sljedeci put prvo razmisli šta pišeš, prije nego što te savlada želja za pljuvanjem i par emotikona sa divljenjem i aplauzima od ''istomišljenika'', koji nemaju mišljenje nego se priklanjaju masi.

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Heheh et fulio sam samo galeriju, a vjeruj mi da ne znam cijene posto ne dolazim tako cesto na domace prvenstvene utakmiceMortemHz je napisao/la:Pa uvijek je tako u ligiesprit24 je napisao/la:Znajul se cijene ulaznica??
Sjever 5KM
Istok 8KM
Zapad 10KM, galerija 15KMgalerija je nekad 15 nekad 20 KM

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pavlović
Bekić/Kramar
Barbarić
Kovačević
Kadušić
Emerson
Harba
Duljević
Simeunović
Bekić
Cezar
Bekić/Kramar
Barbarić
Kovačević
Kadušić
Emerson
Harba
Duljević
Simeunović
Bekić
Cezar
Treba imati na umu da je Samir nase dijete,dijete ovog kluba i grada,i njega treba vise trpiti u odnosu na ostale koji dolaze iz vana,potencijala ima svakako i sad mu samo treba malo vise podrske,ipak je on jos mlad,zelen,neiskusan za bilo sta jos u zivotu,pogrijesio je i sam je svjestan toga,kaznjen je dovoljno,ne treba mu veca kazna,i sad je na njemu da stekne opet povjerenje,a na nama da ga malo vise podrzimo

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
RedEvil je napisao/la:Treba imati na umu da je Samir nase dijete,dijete ovog kluba i grada,i njega treba vise trpiti u odnosu na ostale koji dolaze iz vana,potencijala ima svakako i sad mu samo treba malo vise podrske,ipak je on jos mlad,zelen,neiskusan za bilo sta jos u zivotu,pogrijesio je i sam je svjestan toga,kaznjen je dovoljno,ne treba mu veca kazna,i sad je na njemu da stekne opet povjerenje,a na nama da ga malo vise podrzimo![]()

Za malu djecujoker90 je napisao/la:To da je Rustemovic vise za nazad je prica za malu djecu. U Drini nije bio destruktivac, nego klasicna osmica. Kod nas to ne moze biti, pa daj nek onda bude fol razbijac. A postavljao je neko davno ovdje statistiku od Radovca i Rustema, i taj tvoj pulen ima manje dobijenih duela od onakvog nejakog Samira. Eto o kakvom destruktivcu je rijec! A to da stvaram negativnu atmosferu, mogu ti samo recimiden je napisao/la:@Joker
Ako ovdje neko pljuje i stvara lošu atmosferu, onda si to ti. Rustemovic je više za nazad, defanzivne zadatke i prljave poslove, dok je Samir više za ofanzivne zadatke...To što mu na ''Transfermarkt'' piše da je DM, ne mora to i da znaci. Sljedeci put prvo razmisli šta pišeš, prije nego što te savlada želja za pljuvanjem i par emotikona sa divljenjem i aplauzima od ''istomišljenika'', koji nemaju mišljenje nego se priklanjaju masi.Kad vec mozes braniti takvu provalu od igraca kao Rustemovic, onda mozes i da ne kenjas po Samiru koji je i ovakav igracina za pokusaj fudbalera i manekena iz Drine.

Zadnja izmjena: miden, dana/u 04 mar 2016, 20:46, ukupno mijenjano 2 puta.
Das Ist Walter
Zabice ga Cezar sutra

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
2:0 (Bekić i Duljević).
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:RedEvil je napisao/la:Treba imati na umu da je Samir nase dijete,dijete ovog kluba i grada,i njega treba vise trpiti u odnosu na ostale koji dolaze iz vana,potencijala ima svakako i sad mu samo treba malo vise podrske,ipak je on jos mlad,zelen,neiskusan za bilo sta jos u zivotu,pogrijesio je i sam je svjestan toga,kaznjen je dovoljno,ne treba mu veca kazna,i sad je na njemu da stekne opet povjerenje,a na nama da ga malo vise podrzimo![]()

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Jesu mi glupe ove akcije kluba, Sky kola i ono za Hifu, pa daj brate ima nas i van Sarajeva, dajte i nama nešto. 

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Doci ce i do vas vjerovatno, nije ovo samo u Sarajevu.DrustveniParazit je napisao/la:Jesu mi glupe ove akcije kluba, Sky kola i ono za Hifu, pa daj brate ima nas i van Sarajeva, dajte i nama nešto.
FrancescoTotti je napisao/la:MortemHz je napisao/la:RedEvil je napisao/la:Treba imati na umu da je Samir nase dijete,dijete ovog kluba i grada,i njega treba vise trpiti u odnosu na ostale koji dolaze iz vana,potencijala ima svakako i sad mu samo treba malo vise podrske,ipak je on jos mlad,zelen,neiskusan za bilo sta jos u zivotu,pogrijesio je i sam je svjestan toga,kaznjen je dovoljno,ne treba mu veca kazna,i sad je na njemu da stekne opet povjerenje,a na nama da ga malo vise podrzimo![]()

grb sto kuca,umjesto srca
Između panja koji se bori ( Rustemović ) i panja kojeg boli qrac (Radovac ) biram panja koji se bori !
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Baš tako.Besic je napisao/la:Između panja koji se bori ( Rustemović ) i panja kojeg boli qrac (Radovac ) biram panja koji se bori !
Das Ist Walter
Niđe veze priča o Rustemu i Radovcu.Rustemovic je bio pravo dobar u Mostaru a Samir zaslužuje podršku.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Ado76 je napisao/la:BTX je napisao/la:Ado-Do-OAdo76 je napisao/la:Kad bi mi mogli dobiti kakav led ekran na Kosevu![]()

Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Samir zaslužuje s noge na nogu , još me drže oni šutevi protiv yebenog doboj kaknja hilmo je dig'o ruke od njega od tog nema dalje .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: miguelramos, Pact1921 i 52 gosta.