NijeZglavkar je napisao/la:Nedim Hadžić nije ostao u Benfici?
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Haha, pa sve 'stranci'. Super je to, ovaj Demirovic bi mogao izrasti u opasnog fudbalera. Imam ovog Suljica u prijateljima na fb, nekad je kao mali znao igrati s nama fudbala, i vidim podijelio ovu vijest o pobjedi. Vjerovatno nije bio na okupljanju. Koliko znam, za 15ak dana su i kvalifikacione utakmice, mozda ga nece ni na tom okupljanju biti, jer je Srbija otprilike neka generalna provjera. Steta bi bila, mislim da je momak itekako kvalitetan i da spada u 13-14 najboljih, plus sto se moze koristiti na vise pozicija. Bez obzira na tesku grupu, ja se nekako potajno nadam da ovi momci mogu otici na prvenstvo, jer djeluje da vecina njih igra u velikoj formi.Virtu4l je napisao/la:kobe24 je napisao/la:Ima li igdje neki izvjestaj sa meca, sastavi, strijelci, bilo sta?Dvostruki strijelac za Zmajiće bio je Demirović, a golove su još postigli Bijelić, Hadžić B., i Mustafić
Zadnja izmjena: kobe24, dana/u 07 mar 2017, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ceka se da napuni 18 godina da moze potpisati ugovor.Zglavkar je napisao/la:Nedim Hadžić nije ostao u Benfici?
-
edinjo-bih
- Kontakt:
kao sto sam i davno napisao, ovo je nasa najjaca junijorska reprezentacija od postojenja. ima tu dosta potencijala tipa hodzic x 2, mustafic, bijelic, suljic, mustedanagic, stanic, demirovic, ...
kad sam ih licno gledao na terenu (1 utakmica) tu su mi najkvalitetnije izgledali suljic i stanic.
kad sam ih licno gledao na terenu (1 utakmica) tu su mi najkvalitetnije izgledali suljic i stanic.
Ova Srbija je prije 15 dana dva puta ubjedljivo savladala Bugarsku (3:1 i 4:1). Izrael je imao smiješnu grupu u pvoj rundi kvalifikacija (Škotska, Andora, Lihtenštajn) i mislim da ćemo se sa Francuskom boriti za prvo mjesto. Jbg, oni su uvijek jaki, ali po ovome što vidim na TM nemaju baš neke mega giga talente osim ovog Edouarda što igra u Toulouse.kobe24 je napisao/la:Bez obzira na tesku grupu, ja se nekako potajno nadam da ovi momci mogu otici na prvenstvo, jer djeluje da vecina njih igra u velikoj formi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Suljic nije dobio dozvolu kluba za ovaj dvomec sa Srbijom, bit ce tu aBd u kvalifikacijama.edinjo-bih je napisao/la:kao sto sam i davno napisao, ovo je nasa najjaca junijorska reprezentacija od postojenja. ima tu dosta potencijala tipa hodzic x 2, mustafic, bijelic, suljic, mustedanagic, stanic, demirovic, ...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
edinjo-bih
- Kontakt:
on me je stvarno pozitivno iznenadio (igru koju ke on u toj utakmici polazao, sam iskren da bude vise od mustedanagica ocekivao). hvala Bogu pa ve biti spreman za kvalifikacije 
Sta ce biti ako bude igrao Kylian Mbappe... nije im strano da gurnu najbolje igrace, prošle godine je igrao npr coman samo ovu zavrsnu rundu kvalifikacija...Virtu4l je napisao/la:Ova Srbija je prije 15 dana dva puta ubjedljivo savladala Bugarsku (3:1 i 4:1). Izrael je imao smiješnu grupu u pvoj rundi kvalifikacija (Škotska, Andora, Lihtenštajn) i mislim da ćemo se sa Francuskom boriti za prvo mjesto. Jbg, oni su uvijek jaki, ali po ovome što vidim na TM nemaju baš neke mega giga talente osim ovog Edouarda što igra u Toulouse.kobe24 je napisao/la:Bez obzira na tesku grupu, ja se nekako potajno nadam da ovi momci mogu otici na prvenstvo, jer djeluje da vecina njih igra u velikoj formi.
Ali eto ni on im nije bio dovoljan za titulu...
- Goalgetter
- Kontakt:
Zasto nije igrao Modic? Ili nije prihvatio poziv?
http://www.nfsbih.ba/vijesti/visoka-pob ... -u-srbiji/
http://www.nfsbih.ba/vijesti/visoka-pob ... -u-srbiji/
Znas li ti sta je s onim Berinom Brzovicem? Znam da se momak nekad davno spominjao, cini mi se tad u Bajernu bio. Gdje je sad i da li je on ikad uopste pozivan u nasu repku? Ja se nesto ne sjecam da jeste...edinjo-bih je napisao/la:on me je stvarno pozitivno iznenadio (igru koju ke on u toj utakmici polazao, sam iskren da bude vise od mustedanagica ocekivao). hvala Bogu pa ve biti spreman za kvalifikacije
@kompromis, pa zar Francuzi nisu aktuelni U19 prvaci Evrope?
Zar nisu prošle godine izgubili od Spanije, ili sam ja nesto pomijesaokobe24 je napisao/la:Znas li ti sta je s onim Berinom Brzovicem? Znam da se momak nekad davno spominjao, cini mi se tad u Bajernu bio. Gdje je sad i da li je on ikad uopste pozivan u nasu repku? Ja se nesto ne sjecam da jeste...edinjo-bih je napisao/la:on me je stvarno pozitivno iznenadio (igru koju ke on u toj utakmici polazao, sam iskren da bude vise od mustedanagica ocekivao). hvala Bogu pa ve biti spreman za kvalifikacije
- Goalgetter
- Kontakt:
Francuzi su aktuelni europski prvaci 
Moguce da sam i ja sta pomijesao, ali kako se sjecam razvalili su Italijane u finalu.Kompromis je napisao/la: Zar nisu prošle godine izgubili od Spanije, ili sam ja nesto pomijesao... znam da su igrali finale sa njima.. malo sam gledao tekmu na eurosportu...
Ovo je bilo prije 2 godine... kad je igrao coman iz bayerna za francuze... ali to je bilo polufinale.... asensio pokidao tu tekmu...kobe24 je napisao/la:Moguce da sam i ja sta pomijesao, ali kako se sjecam razvalili su Italijane u finalu.Kompromis je napisao/la: Zar nisu prošle godine izgubili od Spanije, ili sam ja nesto pomijesao... znam da su igrali finale sa njima.. malo sam gledao tekmu na eurosportu...
Pozitivno sam iznenadjen rezultatom bez obzira sto se radi o prijateljskoj utakmici jer Srbija u mladjim kategorijama ima dosta vise uspjeha od nas. Dobiti bilo koga 5-0 pa jos u gostima je za svaku pohvalu
A sta uradise dame!

Srpkinje su bile favorit, i mnogo su jace od Hrvatica na papiru, rezultat je lud skroz!
Srpkinje su bile favorit, i mnogo su jace od Hrvatica na papiru, rezultat je lud skroz!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Brzovic je u Uerdingenu amaterski klub.kobe24 je napisao/la:Znas li ti sta je s onim Berinom Brzovicem? Znam da se momak nekad davno spominjao, cini mi se tad u Bajernu bio. Gdje je sad i da li je on ikad uopste pozivan u nasu repku? Ja se nesto ne sjecam da jeste...edinjo-bih je napisao/la:on me je stvarno pozitivno iznenadio (igru koju ke on u toj utakmici polazao, sam iskren da bude vise od mustedanagica ocekivao). hvala Bogu pa ve biti spreman za kvalifikacije
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Nije jos nista sigurno zahvaljujući pametnoj upravi Sarajeva koja ne moze voditi ni Vrbanjusu, stvarno je smijesno ko sjedi u upravi jednog takvog kluba.Lakoste je napisao/la:Ceka se da napuni 18 godina da moze potpisati ugovor.Zglavkar je napisao/la:Nedim Hadžić nije ostao u Benfici?
MES QUE UN CLUB!
Aferim momcici.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester