AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meho-medo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meho-medo » 02 jan 2013, 22:20

Pojavljuju se mnoge spekulacije kao sto je Filip Đuričić ,igrac Heerenvena trenira ga Marco Van Basten , igra na poziciji ofanzivnog veznog ,moze igrati i napadaca

takodje sada na fb sam procitao da je Milan zainteresovan za Benatiu ,a ranije se spominja i Armero ;)

uglavnom sve su ovo spekulacije
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 02 jan 2013, 23:05

:lol: :lol:

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 02 jan 2013, 23:54

meho-medo je napisao/la:Koju tacno poziciju igra Lucas Biglia
zadnji vezni :mrgreen:

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 03 jan 2013, 08:26

Isco: "Najveći klub na svijetu je Milan, pa Real Madrid, pa tek onda Barcelona!
Trebali bi kupiti ovog Isca , em sto je odlican igrac , on jos i postuje Milan ;)
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 03 jan 2013, 11:00

@meho pa to bi bio extra potez.Mlad igrac,a u neku ruku dokazan.Ovom izjavom pokazuje da bi preseao kod nas i bio bi dugorocno rjesenje ne toj poziciji ofanzivnog veznog.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 03 jan 2013, 11:03

betton je napisao/la:@meho pa to bi bio extra potez.Mlad igrac,a u neku ruku dokazan.Ovom izjavom pokazuje da bi preseao kod nas i bio bi dugorocno rjesenje ne toj poziciji ofanzivnog veznog.
A slusaj ovo negdje sam citao da mu u sadasnjom ugovoru otkupna klauzula iznosi samo 18 miliona eura ,zbog toga Malaga mu nudi novi ugovor u kojem bi mu bila otkupna klauzula 40 milona eura ,treba ovo iskoristiti i ponuditi 18 miliona eura dok nije potpisao taj novi ugovor ;)
(İbn Qajjim)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 03 jan 2013, 11:05

Ma da se spominje Isco unazad 7-8 godina imali bi sanse, sada Isca mozemo samo sanjati ..

Drogba,Strootman,Sneijder i štoper .. to je to

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 03 jan 2013, 11:08

Galliani will meet with Corinthians later today to finalize the transfer of Alexadre Pato. #AddioPato
Evo ga znaci vjerovatno sutra ili prekosutra ljekarski pregledi za Pata u Corinthiansu i onda bi to trebalo biti i zvanicno ,nego nabacajte kakvih streamova i sopcast linkova danas za tekmu
(İbn Qajjim)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 03 jan 2013, 11:13

Nema Milan para za Isca, to je činjenica. In fact, možda i imamo (vjerujem da je to u džepovima Berlua i Adriana), al' ne sjećam se kada su posljednji put masno platili top igrača. Ali, ako ima klauzula za 18 milki (u što sumnjam, to bi bio loš potez Malage), Milan to MORA iskoristiti. Još čovjek poštuje klub i divi se istom kao za njega najvećem na svijetu. :(

Požurite, uzeće ga Real ili Barca. :evil:

P.S. Možda će se neki zapitati zašto sam toliko navr'o na Isca, al' to je igrač koji me zaista impresionira i duboko cijenim njegov lik i djelo na terenu. Fascinantan je, okretan, brz, sposoban, ima šut, dribling i moć prilagođavanja na različite uslove. Idealan igrač za sadašnji tim. Imam osjećaj da bi leg'o k'o šamar budali. Nažalost, pusti snovi i želje jednog Milaneza. :roll:

Također, ove špekulacije o relativno nepoznatim i nedokazanim igračima, koji su navodno na meti Milana, ne bih komentarisao. :roll:

Btw, Neće valjda Binho ostati a da Patka ide. :twisted:

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 03 jan 2013, 11:17

Claus je napisao/la:Nema Milan para za Isca, to je činjenica. In fact, možda i imamo (vjerujem da je to u džepovima Berlua i Adriana), al' ne sjećam se kada su posljednji put masno platili top igrača. Ali, ako ima klauzula za 18 milki (u što sumnjam, to bi bio loš potez Malage), Milan to MORA iskoristiti. Još čovjek poštuje klub i divi se istom kao za njega najvećem na svijetu. :(

Požurite, uzeće ga Real ili Barca. :evil:

P.S. Možda će se neki zapitati zašto sam toliko navr'o na Isca, al' to je igrač koji me zaista impresionira i duboko cijenim njegov lik i djelo na terenu. Fascinantan je, okretan, brz, sposoban, ima šut, dribling i moć prilagođavanja na različite uslove. Idealan igrač za sadašnji tim. Imam osjećaj da bi leg'o k'o šamar budali. Nažalost, pusti snovi i želje jednog Milaneza. :roll:

Također, ove špekulacije o relativno nepoznatim i nedokazanim igračima, koji su navodno na meti Milana, ne bih komentarisao. :roll:

Btw, Neće valjda Binho ostati a da Patka ide. :twisted:
Ma jasno je da nema ali prosle sezone 62 miliona za Ibru i Silvu , ove 15 za Pata i vjerovatno jos 10 za Robinha , i nesto su malo potrosili ali opet ostane 70 miliona eura pa neka i daju 20 miliona eura za Isca ,valjda su ga dobro upoznali ,dok je Malaga derala nas :mrgreen:
I jos dovest za jedno 10 miliona Strootmena , 10 za Armera ,10 za Ogbonnu, i neki napadac Drogba
(İbn Qajjim)

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 03 jan 2013, 11:32

Berluskoni već dugo ne ulaže u Milan a sve je krenulo nakon 2007 i osvajanja LPa .. Ibrahimović je bio samo maska za loše stanje.
U ovom trenutku najbolje bi bilo prodat klub ruskim/arapskim vlasnicima , međutim dok je Berla ziv od toga vjerovatno nema nista. Stanje je lose , ali sta je tu je u ovom trenutku se mozemo nadati boljim vremenima
Sloboda Tuzla !!!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 03 jan 2013, 11:37

Pročitah sad na temi Real Madrida da otkupna klauzula ipak glasi na 21 miliona eura. Tačnije, 17M funti = 20,85M eura, no zaokružismo na 21M. Teško će biti dovesti ga s obzirom da duplo bogatiji Real, City, Barca itd. žele dotičnog u svom kadru. Ne mogu da vjerujem, vrijeme je više da na tržištu postanemo konkurentni. Omjer s Barcelonom će najbolje pokazati gdje smo u odnosu na sadašnje top ekipe i divove, što Milan u ovom trenutku nije. Jedino čime se u ovom trenutku možemo pohvaliti je historija. Bojim se katastrofe.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 03 jan 2013, 12:03

isco je samo takav igrac i ko god da ga dovede nece pogrijesiti, medjutim ja ne vjerujem da bi sad u januaru mogao otici iz malage koja ima sjajnu ekipu i mogli bi biti hit u ligi prvaka. mogao bi otici jedino u slucaju neke mocne ponude, a ne vjerujem da je milan sad spreman izvaliti parushtine za bilo koga

ne vjerujem da real uopste ima u cilju dovodjenje isca, barca sigurno nije zainteresovana, ako ga neko bude kupio to ce vjerovatno biti neki engleski klub koji je pri parama. opet malaga ima problema sa dugovima, izgleda da nece moci u evropi naredne godine, mozda i to sad ubrza iscov odlazak, al opet tesko je ocekivati da ide u milan jer kako stvari kod vas stoje, milan izgleda dovodi jedino igrace koji su skroz jeftini

silvio bi za dobro kluba trebao napraviti nesto radikalno, jer ovako ne ide i moze biti sve gore i gore, prodaja dijela vlasnistva barem bila bi rjesenje neko jer ocigledno je da deda vise nema finansijsku snagu da drzi milan ni u talijanskom vrhu, kamoli u evropskom, ako nastavi ovako bice jos i gore sigurno, zato prodaja je jedini izlaz, u milan se jednostavno mora upumpati ogroman novac, nema drugog rjesenja, oslanjati se na mladje jeftine igrace nije politika koja bi kod milana mogla proci, jer em nema dosta takvih igraca pa da se napravi neki rezultat, a i da ih ima, opet bi morali biti prodani

ovako milan eto dobije ogromne pare od prodanih igraca i to se kako ja vidim nekako izvuce iz kluba, nema sad ono da se za te pare dovedu neki drugi, izgleda onako kao da uprava kluba samo cijedi klub bez ikakve perspektive za buducnost, zato je prodaja po meni jedini spas za milan
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 03 jan 2013, 12:31

sreca pa tebe ne slusaju berlu i celo :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 jan 2013, 12:39

Ma mi o Iscu mozemo sanjati i to je kraj svake price o njemu :mrgreen:

nego,zna li ko gdje ce biti prenos utakmice,sada sam gledao po nekim stranicama i ni u jednoj u rasporedu nema ove...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 03 jan 2013, 13:56

MILAN: Gabriel; Abate, Bonera, Acerbi, Antonini; Flamini, Muntari, Boateng; Emanuelson, Niang, El Shaarawy

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 03 jan 2013, 14:05

Berlusconi: "Pato has said that he wants to go back to Brazil. He has promised to return to Milan in 2 or 3 years.
Berlusconi: "Mattia Destro is definitely a player that I would like to bring to Milan."
Galliani will meet with Santos tomorrow to finalize the transfer of Robinho. @oficialrobinho #AddioRobinho
(İbn Qajjim)

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 03 jan 2013, 14:07

IlPrincipe je napisao/la:MILAN: Gabriel; Abate, Bonera, Acerbi, Antonini; Flamini, Muntari, Boateng; Emanuelson, Niang, El Shaarawy
Znači doći će dvica
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 03 jan 2013, 14:09

Ja mislim da ni Allegri ne zna zašto mu igra bonera ?
Sloboda Tuzla !!!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 03 jan 2013, 14:13

Ne znam moze li igrati Mastour u prijateljskim utakmicama? Ako moze volio bih ga vidjeti bar 20 minuta. A Isca kad bi doveli to bi bilo san snova. Momak je novi Iniesta. Fantastican. Al tesko se cemu mozemo nadati pored Barce,Reala,Citya,Celzija,PSG-a i ostalih bogatasa u odnosu na nas.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.