takodje sada na fb sam procitao da je Milan zainteresovan za Benatiu ,a ranije se spominja i Armero

uglavnom sve su ovo spekulacije
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
zadnji veznimeho-medo je napisao/la:Koju tacno poziciju igra Lucas Biglia
Trebali bi kupiti ovog Isca , em sto je odlican igrac , on jos i postuje MilanIsco: "Najveći klub na svijetu je Milan, pa Real Madrid, pa tek onda Barcelona!
A slusaj ovo negdje sam citao da mu u sadasnjom ugovoru otkupna klauzula iznosi samo 18 miliona eura ,zbog toga Malaga mu nudi novi ugovor u kojem bi mu bila otkupna klauzula 40 milona eura ,treba ovo iskoristiti i ponuditi 18 miliona eura dok nije potpisao taj novi ugovorbetton je napisao/la:@meho pa to bi bio extra potez.Mlad igrac,a u neku ruku dokazan.Ovom izjavom pokazuje da bi preseao kod nas i bio bi dugorocno rjesenje ne toj poziciji ofanzivnog veznog.
Evo ga znaci vjerovatno sutra ili prekosutra ljekarski pregledi za Pata u Corinthiansu i onda bi to trebalo biti i zvanicno ,nego nabacajte kakvih streamova i sopcast linkova danas za tekmuGalliani will meet with Corinthians later today to finalize the transfer of Alexadre Pato. #AddioPato
Ma jasno je da nema ali prosle sezone 62 miliona za Ibru i Silvu , ove 15 za Pata i vjerovatno jos 10 za Robinha , i nesto su malo potrosili ali opet ostane 70 miliona eura pa neka i daju 20 miliona eura za Isca ,valjda su ga dobro upoznali ,dok je Malaga derala nasClaus je napisao/la:Nema Milan para za Isca, to je činjenica. In fact, možda i imamo (vjerujem da je to u džepovima Berlua i Adriana), al' ne sjećam se kada su posljednji put masno platili top igrača. Ali, ako ima klauzula za 18 milki (u što sumnjam, to bi bio loš potez Malage), Milan to MORA iskoristiti. Još čovjek poštuje klub i divi se istom kao za njega najvećem na svijetu.![]()
Požurite, uzeće ga Real ili Barca.![]()
P.S. Možda će se neki zapitati zašto sam toliko navr'o na Isca, al' to je igrač koji me zaista impresionira i duboko cijenim njegov lik i djelo na terenu. Fascinantan je, okretan, brz, sposoban, ima šut, dribling i moć prilagođavanja na različite uslove. Idealan igrač za sadašnji tim. Imam osjećaj da bi leg'o k'o šamar budali. Nažalost, pusti snovi i želje jednog Milaneza.![]()
Također, ove špekulacije o relativno nepoznatim i nedokazanim igračima, koji su navodno na meti Milana, ne bih komentarisao.
Btw, Neće valjda Binho ostati a da Patka ide.
Berlusconi: "Pato has said that he wants to go back to Brazil. He has promised to return to Milan in 2 or 3 years.
Berlusconi: "Mattia Destro is definitely a player that I would like to bring to Milan."
Galliani will meet with Santos tomorrow to finalize the transfer of Robinho. @oficialrobinho #AddioRobinho
Znači doći će dvicaIlPrincipe je napisao/la:MILAN: Gabriel; Abate, Bonera, Acerbi, Antonini; Flamini, Muntari, Boateng; Emanuelson, Niang, El Shaarawy
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.